Hıııııııııııııııı şlimdi anladımmm sen düşündünnnn ben hissettim her zamankii gibiii taam o zamannn..Ben kalkıp bir meryem suresi okuyayım şimdidennn..İstediğin bu olsunn bidanemmmmmm okurum okumammıı..
Reglim bitene kadar günde bi tane oku benim için...
etrafımdakiler bilse bile neler yaşadığımı tam anlayamazlar o yüzden bu durumu en iyi anlayacak olan sensin ve en yakınımsın o yüzden senin duanı istedimmm
sen daha önce yazzmışsınnn bu m benimmmmm dimiii..Yaa sen varyaaaaa güldürdünn koparttın gene beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
aşkısı sen bana cevap vermiyonmu benmi yanlış anlıyorumm..ezikmiyimmm l..n bennnnn(dizideki kızın repliği olduğu içinnn)
Yarin bebislerimi
almaya gidiyorum kizlar cok heyecanliyim
dilerim allahtan bu kez yuzumuze gulsun dualarinizi eksik etmeyin ne olurr
Yarin bebislerimi
almaya gidiyorum kizlar cok heyecanliyim
dilerim allahtan bu kez yuzumuze gulsun dualarinizi eksik etmeyin ne olurr
banada sanki acıyolar gibi geliyooo...
ama bu son günlerim inşallah...
bende göbişimi gere gere geziciiimmm...
inşallah bebişlerin sıkıca tutunur seni yaklaşık 9 ay 10 gün hiçç bırakmazlar göbüşünde kardeş kardeş yaşarlar.... sen annesin canım keyfini çıkar bebişlerin seninle ....
niye acısınlar canım sana vermeyen de onlara veren de allah keramet onlarda değilll allah izin verirse bizde önce karnımızı gere gere gezeceğiz sonra bebişlerimi,z kucağımızda :))))bu arada bende sana meryem suresi okuyacam bu aralar çok koşturuyorum o yüzden okuyamadımm ama kırmızılar gitsin okuyacam
Kizlar vurdurdum iğneyi geldim şimdi dizime bakacam
benimde 3.gün embriyosu,,ama daha transferden önce bu kadar moral bozukluğu ve umutsuzluk yapma sakın,haksızlık etme kendine ve embriyona,kaç yumurta toplanmıştı senden?benim 1 yumurtam vardı ve doktor şey demişti klinikten ayrılırken,embriyona iyi bak sev onu demişti,hiç unutmuyorum ben çok inanmıştım tutucağına ,sende inan
öle tabii ama sanki herşeyi var ama yazık bi bebeği olmadı diyolar gibi geliyo içlerinden yada bana öle geliyooo...
ah canım okumak zorunda hissetme kendini lütfen...
Allah dualarımızı kabul etsin geri çevirmesin bizi...
bi delik dahamı açtırdın narin vücudunaaa
yarasıınnnn hemiii..
onu genelde kıskananlar söylüyorlar canım öyle içlerinden değil her fırsatta yapıştırıyorlar ama önemli değil kimsenin garantisi yok allah çok büyük elhamdülillah herşeyimiz var üstüne bebişlerimizde olacak allahın izni ile ... dua konusunda kendimi zorunda hissetmiyorum içimden geliyor şimdi çok yoğundum ancak bir tane okuyabiliyorum ama allah nasip ederse kırmızılardan sonra sanada okuyacam kendime de kırmızılarla tefriciye okuyabiliriz bu hafta bütün işlerimi bitiriym artık akuya gidecem iğneye bide ibadete verecem kendimi
Canlarım hepinizi çok ama çok özledim.
Üst üste gelen aksilikler nedeniyle yazamadım ama takipteydim.
tabi biz çocukluların bizim için ne düşündüğünü bilemeyizz..işşallah canımm gezcenn tabiiibanada sanki acıyolar gibi geliyooo...
ama bu son günlerim inşallah...
bende göbişimi gere gere geziciiimmm...
hoşgeldin canımm..hepimiz aynı dertlerle uğraşıyoruz..merhaba,
ben de yaklaşık 2 yıldır bebek peşinde koşuyorum tek tüpüm açık teki kapalı ama olmuyor yinede. yaza bende tüp bebek deneyeceğim o yüzden burada biraz zaman geçirmenin bana iyi gelebileceğini düşündüm herkesi öpüyorum...
avatarını görmeyi bile özlemişimmmmmmm............................. hoşgeldin..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?