evet bı baska guzel anne yola cıktı gelıyooo insalllhhh butun tedavının cokcok cok guzel gecmesı ve meleklerının senle olması dılegıyle.
Normalde isten gelince paso yatarim :) transfer sonrasi bi caliskanlik geliyo bana nedense, zor tutuyorum kendimi yani...
Ben de yatmiyorum gerci. ooyle koltukta uzun oturuyorum, arada masa basina geliyorum oturuyorum,..
Ilkinde de aynis sekilde yapmistim gerci, ama o 3. gun embriosuydu, ne biliim kismet artikbebeklerimize kavusalim artik
sanırsam bıraz fazla oldu cicim...
ama sıtersen dıger topıkelrden toplarız
sen ıyı alsıtın bu ara gezentılıgeeeee neyse tadını cıkar uzunnnnnnnnn bır sure gezemeyecen yaaa
allahhhh :) oda bebişlerini almaya gitti deseneee hadi hayırlısı olsunnn....ah ya sen gene gidioosun topik gene sessiz kalcak heee çok ne kelimeee hehe abattın sankimm
tamamm canım hemen yoldan gecen hamişleriiiiiiiii topluyorum başka arzun istegin varmı
heşmerim nasılsın ya sende tedaviye başladın dimi rabbim kucagını bebşle doldursun
Merhaba,
hamile haberleriyle gelen arkadaşları tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin .. Egunal ve diger tedaviye başlayan arkadaşlarıma da hayırlı olsun diyorum. Inşallah sizlerden de güzel haberler duyarız.
bir saate gelirim...... karşıya gidiyom.... öptüm sizi....
Hamile arkadaşlar tebrik ediyorum Allah sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah.
Guldencim yeni iğne başlamış hadi hayırlısı olsun sonu bebisli olsun inşallah.
geldim cnm iğnem vardı ona gittim biraz da yürüyüş yaptık annemle dolaştık kaç gündür evde bunalmıştım şimdi de dinleniyorum. yha sorma aptalaştım baya sabah telefondan girdiğim için fazla kalamadım yoldaydım o yüzden çıkmak zorunda kaldım topikten. eşime de telefonda sölemek zorunda kaldım o ist da çnkü çok sevindi beraber yaşamak isterdim bu heycanı sevinnci olmadı ama Allahıma binlerce şükür bu sefer emeğimizi boşa çıkarmadı. darısı isteyen herkeseee olsun inşşşşşşşş
Yarin bebislerimi
almaya gidiyorum kizlar cok heyecanliyim
dilerim allahtan bu kez yuzumuze gulsun dualarinizi eksik etmeyin ne olurr
Gunaydin kizlar bol bebisli bir gun olmasi dilegiyle ben saat 11 gibi gidip bebelerimi alicam insallah
Kızlar deli kız bugün yok farkettiniz mi nerde acaba mutlaka uğrardı... 2-3 gün giremedim bir şey mi kaçırıdm acaba..zaten geçmişi okumaya çalışıyorum çorba oldu kafam kimne yapmış nerdeymiş birbirine girdi
Güldenciim kan testi sonucu 5 ten yukarıysa pozitif demek değil miydi..neden negatif demişler esiiiinnn e anlayamadım netten baktım bunu buldum
3 hafta
5 - 50
9 - 130
4 hafta
3 - 426
75 - 2,600
değerler bu şekilde diye biliyorum..aklım karıştı :44::44::44:
Hayirli olsun canım bebisli mutlu olsun inşallah :))
saol canım inşallah dediğin gibi olur...
valla ben 3. gün 5. gün embriyosymuş hiç önemsemiyorum...
Rabbim ol desin yeterki gerisi teferruat...
valla bence bu zamanının kıymetini bil iyice bi dinlen keyif yap güzel programlar seç eğlenceli onları izle tv de...
iyi fikir kaç tane topladın hani nerde bakiiimmm
evet yine sessiz kalmış noluyoooo beeeee...
topikimiz banamı bağlı ben nereye gidersem sizde orayamı geliyonuz topikimizi bırakıp
valla şımarıp kendime pay çıkaracam ben olmayınca böle oluyoo diye ama ben bundan memnun olmuyom hiiçççççç...
istiyorum ki hep aktif olsun gelince oku oku bitiremeyim...
tamam o zaman kaç tane hamiş var şu an elinde söle bakalım
canım çok saol...
karşıya gidiyorum mesajın 14.07 de ve bir saatliğine gidiyorum demişsin benim sana cevap yazdığım saat 15.50 peki nerdesin heeeee...
neden sözünde durmuyon sen
canım benim çok saol..
güzel başladık sonuda güzel olacak inşallah...
geldim cnm iğnem vardı ona gittim biraz da yürüyüş yaptık annemle dolaştık kaç gündür evde bunalmıştım şimdi de dinleniyorum. yha sorma aptalaştım baya sabah telefondan girdiğim için fazla kalamadım yoldaydım o yüzden çıkmak zorunda kaldım topikten. eşime de telefonda sölemek zorunda kaldım o ist da çnkü çok sevindi beraber yaşamak isterdim bu heycanı sevinnci olmadı ama Allahıma binlerce şükür bu sefer emeğimizi boşa çıkarmadı. darısı isteyen herkeseee olsun inşşşşşşşş
olsun cnm ırlıkte olmus gıbı hıssedın sız .... rabbım buyuk bak umutlarını bosa cıkarmmadı bırde ıkız olursa tadından yemez kuzu yaaaaaaaa....
dınlen cnm yorma kendını 2 gun sonra tekrarlıycanmı testı
Doktorcum muayene etti toplamda herşey güzelmiş.
sağ ve solda 6 şar tane yumoş saydı bu şimdilik olanlar dedi...
Bugün lucrine kardeş geldi menapur kullanacam..
2 toz bir su şeklinde..bu da sanırsam 150 doz demekmiş...
pazartesi doktora gidiciiimmm kontrole...
VALLA canım o kadr sevındık kı anlatamam sanaa..allah kucağına almayı nasip etsinnnn
listelerimizi güncellemeyi ihmal ettim bugün ilk sayfaya liste güncellemeye gidiyorum evdeyim yaniiii
Kızlar deli kız bugün yok farkettiniz mi nerde acaba mutlaka uğrardı... 2-3 gün giremedim bir şey mi kaçırıdm acaba..zaten geçmişi okumaya çalışıyorum çorba oldu kafam kimne yapmış nerdeymiş birbirine girdi
saol canım inşallah dediğin gibi olur...
valla ben 3. gün 5. gün embriyosymuş hiç önemsemiyorum...
Rabbim ol desin yeterki gerisi teferruat...
valla bence bu zamanının kıymetini bil iyice bi dinlen keyif yap güzel programlar seç eğlenceli onları izle tv de.
iyi fikir kaç tane topladın hani nerde bakiiimmm
evet yine sessiz kalmış noluyoooo beeeee...
topikimiz banamı bağlı ben nereye gidersem sizde orayamı geliyonuz topikimizi bırakıp
valla şımarıp kendime pay çıkaracam ben olmayınca böle oluyoo diye ama ben bundan memnun olmuyom hiiçççççç...
istiyorum ki hep aktif olsun gelince oku oku bitiremeyim...
tamam o zaman kaç tane hamiş var şu an elinde söle bakalım:9
canım çok saol...
karşıya gidiyorum mesajın 14.07 de ve bir saatliğine gidiyorum demişsin benim sana cevap yazdığım saat 15.50 peki nerdesin heeeee...
neden sözünde durmuyon sen
canım benim çok saol..
güzel başladık sonuda güzel olacak inşallah...
listelerimizi güncellemeyi ihmal ettim bugün ilk sayfaya liste güncellemeye gidiyorum evdeyim yaniiii
kuzum ben sürekli takipteyim ama yazma konusunda biraz tembelim sanırsam. Durumum aynı yumurta baskilayici hapımı kullanıyorum adetimi bekliyorum gelir inşallah bir kac güneşekerim bende takıldım aslında ama doktor negatif deyince bana laf düşmez dedim yorum yapmadım...
gebelik evet var ama sanırım kimyasal ve değer o yüzden düşük...
bana sorarsan hala umut var...
ve 2 gün sonra test yaptırmalı..
ben değeri 11.gün 13 olan birinin hamileliğini biliyorum...
kanaması olmasa çok çok umutlanırdım...
saol canımcım...
senin son durum ne bişi yazmıyonn..
listeye bakmadınmı durumun hakkında ne yazıyooo
ilk sayfada listemiz
neden beni görmüyosun nasıl geçti transferin bacımm neden yazmıyorsuuuuuuuun
neden beni görmüyosun nasıl geçti transferin bacımm neden yazmıyorsuuuuuuuun
Ben geldimmm
oncelikle hamis arkadaslari yurekten tebrik ederim allah kucaginiza aldiginiz gunleride nasip etsin bizlerede o mujdeyi vermeyi nasip etsin insallah
cok sukur transferim gerceklesti iki adet ikinci kalite besinci gun embriyosu transfer edildi 14 tane dollenmis demislerdi ama malesef dondurulacak kadar iyi kalitede olmadiklari icin imha edilecekmis
benim ohss riskim malesef devam ediyor simdiye kadar sorunsuz oldu ama gebelik olustugunda bu risk artiyormus zaten cok yumurta ciktigi icinde cok kaliteli ebriolar olusmuyormus
doktorum besinci gune gitmemiz cok iyi oldu dedi yumoslardan cok umutlu ahhh bide ben umutlu olabilsem hic bir sey hissetmedim ne bir sevinc ne baska bisey sanki bunca caba bos transfer boyunca dua ettim ol de rabbim.dedim hakkimizda hayirlisini gonlumuzdekinide hayirli eyle dedim simdi bu on iki gun nasil gececek off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?