Tüp Bebek Günlüğümüz !

bak sen bi aşılama bebeğimizin daha olmasına az kaldı 2.ci aşılama bebişimiz geliyooo...

ayy keşke egunalım yaa..
ama umudumu inancımı sorarsan yok yani yok..!
dün çok ağladım..kaybettiğim bebek için..geçecek birzaman sonra ama ne yapayım..?
doktor bu tarz hastalarımız oldu gebe kalanlarda oldu diyor ama..bende umut yok..zaten kendiside %10 oran verdi..
aşılama yapıldıktan sonra 15 dk yatıracaklarmış..sonra günlük hayata devam dedi..
bütün gün yatırsada ne farkedecekse..
diyorum ya aşılamaya inancım yok..
Allahım hayırlısını versin hakkımızda..
sen nasılsın?ne süreçtesin cnm??

esniyooommm çok uykummm var yatcam birazdan yorulmuşum bugün...
siz nasılsınız kocacınla atlattınızmı yazlık krizini...

konunun açılmasına izin vermedim akşam gördünmü bak... dedi konuyu açıyodu ben konuyu değiştirdim ama tabi üzüldü belli maça verdi kendini:))) git yat canım bu ara vucudunu çok yorma sağlıklı beslen sağlıklı yaşa bol uyu bebekler gelcek yakında hazır olsun vucudun buna:))))

Pişşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttt nörüyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzz bakimmmmmmmmmmmm

bende bahar yorgunluğuyla uğraşıyorum..şuan bile uykum var o derece..
birde gece ekşın var..:18::18: nasıl olacaksa:26:

Cicim nasılsıınnnn???

selam canımcım,şöyle bir geçmişi okuodum dün akşam saat 10 dan beri baya sayfalar birikmiş bugün transferim oldu çok şükür anestezi altında istedim iyikide öyle oldu çok rahattım doğal olarak :)okadar dedim 2 tane koyun die ama yok iyi kaliteymiş die 1 tane koydu doktor o yüsden çok heverslenmicem tutcak die,ne bilim bana hep öyle gelio sanki 1 tane oldumu şans yok, 2 tane oldumu da biri tutcak gibi... bide ben sonra otobüsle geldim, biyerden de taksiye bindik eve kadar sarsılmadım fazla ama düşmemiştir demi sanki yürüsem ayağa kalksam otururken yan dönsem minicik bişi ya zaten nası duruo orda kayıp gider diorum,yani hala içimde mi emin değilim :18: bu haftayı nası geçiriyim tecrübeli arkadaşlar yazsalar çok iyi olur,ananas yedim dün ve bugün ne zamana kadar yiyim,neye iyi gelio ? şimdilik bu kadar sorularım devamı gelicek! bide iki tane hamiş arakadaş okudum,okadar moral olduki bana,onları çok tebrik ediorum,darısı hepimizin başına,AMİN...

valla benim midem çok fena.... laptop un üzerine çıkarmamak için uzak duruyom...................

canımmmmmmmm kıyamam çok zor kızkardeşimden biliyorum (( yemeklerhep benim evimde pişiyodu yeniyodu 3-4 ay everinde tencere kaynamadı :))) okadar kötüydü yani geçecek ama az kaldıııı sabır burnundan derin nefes al:)))

bizim aryada kusuklu çok midesini bulanıyo öğrettim içi kalkınca burnundan hızlı hızlı derinnnn nefes alıyo :))) sende dene cnm benim :)))

sizleri kocaman öpüyorum..
ve Rabbimden diliyorum hepimize tombiş tombiş bebekler nasib etsin..
Allaha emanet olun..

iyi geceler tatlı rüyalar herkes bebeğini görsün rüyasında inşalahhhh .....................

normalde çok bulantım olmadı benim... bugün yediklerim dokundu sanırım.... aslında normalde çok çabuk midem bulanır ve hemen çıkarırım ama allahtan hamilelikte çok zorlanmadım... ama şuan fenayım çıkarmadanda rahatlmayacağım.... o yüzden erken kaçıyorum.... yarın görüşürüz....

ay allahım yardım et mens oldum cok sancım varrrrrrrr dogal bı yöntemı olan varmı kızlar agrı kesıcıden baska
şekerim ılık uyla duş ala yakalrının altına sıcak su torbası koy iyi gelir yatarken bendn bu kadar bir de yeşil çay falan iyi geliyor muş rahatlatır sıcak sıcak içmek

iyi geceler şekerim tatlı rüyalar erkencisin fatmagül bacıma noldu
canım benim nedir bu negatiflik şimdi pozitif olsan ne kaybedersin ki kaybedersen zaten üzülüyorsun...baştan üzülmenin ne sana ne de sana tutunmak için içerde savaş verecek olan bebişinize faydası olmayacak...bu şekilde düşünürsen pozitif olabilirsin belki..

bende bahar yorgunluğuyla uğraşıyorum..şuan bile uykum var o derece..
birde gece ekşın var..:18::18: nasıl olacaksa:26:
kız aşılama öncesi perhiz ekşını mı bu hehehhe...bir de aşılamasız bu ekşınla hamile kalıyor muşsun olur mu olur

bak işte bir tane daha ikiz gebelikler de bile teki yaşamıyor teki hayata tutunuyor o da en kalitelisi tutunuyosen bebişine güvenmezsen destek olmazsan o nasıl anneciğine güvenip burdayım anne beni bırakma dicek nasıl tutunacak sen ona inanacaksın ki görsün anneciği ne kadar güçlü seninle kalsın..ananas yemek kabızlığa deva ıkınmayasın zorlamayasın bebeğini diye tavsiye ediliyor ayrıca bol sıvı su salata yersen katı şeyler yemezsen test gününe kadar tutunmayı kolaylaştırmış olursun şekerim...bak Canan yaka da tek embriyo ile hamile şuan..
kızlar bende iyi geceler diliyorum...... yarın görüşürüz......

iyi geceler güzel annemiz yatın görüşrüz öpüldünüz elif sultanla esin sultan

Günaydınnn...
Canım arkadaşlarıma güzel birgün diliyorum...
Cuma mübarek gün bol bol dua edelim birbirimize...
Hamişlerimizi ve bebeklerini Rabbim korusun...
Tedavideki arkadaşlarıma sağlık ve güç versin...
Beklemedeki arkadaşlarıma sabır versin benim sabrımıda size eklesin...

Gunaydin hayirli cumalar olsun insallah rabbim bu gunde yaptigimiz dualari kabul eylesin

günaydınlar hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun...............

günaydınnn şekerler...

Anaaaam herkes yatmis, topigi ben kapatiyim bari, hadi herkese tatli ruyalar :88:

hee dün gece erkenciymişiz hepimiz...

iyi geceler şekerim tatlı rüyalar erkencisin fatmagül bacıma noldu

dün yorulmuşum cicim...
fatmagül bacımıda gözüm görmediii...
hemencecik yattımm..

o kadar umutsuzsun yaptırma o zaman aşılamaaa dimi ama...
bebeğin geleceği varsada vazgeçecek bu olumsuz hava yüzünden...
umutsuz olmaz vardır kıyıda köşede bir umudun hemen onu ortaya çıkar ve büyüt...
hazırla kendini...
bende iğneler devam pazartesi doktorcum yumoşlara bakacak...

iyi olmuş kapansın gitsin artık onlarla ilgili mevzular

ohhh maşallahhh aldın kuzunu demek..
bende bekledim yazmanı ne oldu merak ediyordum...
bu iş nasip kısmet işi kaç embriyo olduğunun bi önemi yok...
Rabbim ol desin yeterki..
Sende şimdiden tutmaz olmaz umudum yok diye şartlandırma kendini...
Aksine daha pozitif ve moralli olman gereken günler...
öle hemen bebiş düşmez şekerim bişi olmamıştır merak etme...
transferden itibaren 7 gün içinde ne oluyorsa oluyooo bu arada protein ağırlıklı beslen...
ananas ve kabak çekirdeği tüket...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…