Arkadaşlarım bugün temizliğe başlıyorum dip köşe topik açık ara ara yazarım...
neden kimse yok amaaa
Eki Görüntüle 384149 CAnım arkadaşlarım hayırlı cumalarrrrr
canımsın sennnnnnn güzel gözlü meleğim...... kıyamam sana......
:48 hem sarılırım hem öperim...............
günaydına canım,,,hayırlı cumalaraa
günaydınlar hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun...............
Gunaydin hayirli cumalar olsun insallah rabbim bu gunde yaptigimiz dualari kabul eylesin
Eki Görüntüle 384129 Eki Görüntüle 384129
Günaydınnn...
Canım arkadaşlarıma güzel birgün diliyorum...
Cuma mübarek gün bol bol dua edelim birbirimize...
Hamişlerimizi ve bebeklerini Rabbim korusun...
Tedavideki arkadaşlarıma sağlık ve güç versin...
Beklemedeki arkadaşlarıma sabır versin benim sabrımıda size eklesin...
Eki Görüntüle 384130 Eki Görüntüle 384130
neden kimse yok amaaa
Eki Görüntüle 384149 CAnım arkadaşlarım hayırlı cumalarrrrr
günaydına canım,,,hayırlı cumalaraa
selam canımcım,şöyle bir geçmişi okuodum dün akşam saat 10 dan beri baya sayfalar birikmişbugün transferim oldu çok şükür anestezi altında istedim iyikide öyle oldu çok rahattım doğal olarak :)okadar dedim 2 tane koyun die ama yok iyi kaliteymiş die 1 tane koydu doktor o yüsden çok heverslenmicem tutcak die,ne bilim bana hep öyle gelio sanki 1 tane oldumu şans yok, 2 tane oldumu da biri tutcak gibi... bide ben sonra otobüsle geldim, biyerden de taksiye bindik eve kadar sarsılmadım fazla ama düşmemiştir demi sanki yürüsem ayağa kalksam otururken yan dönsem minicik bişi ya zaten nası duruo orda kayıp gider diorum,yani hala içimde mi emin değilim :18: bu haftayı nası geçiriyim tecrübeli arkadaşlar yazsalar çok iyi olur,ananas yedim dün ve bugün ne zamana kadar yiyim,neye iyi gelio ? şimdilik bu kadar sorularım devamı gelicek! bide iki tane hamiş arakadaş okudum,okadar moral olduki bana,onları çok tebrik ediorum,darısı hepimizin başına,AMİN...
selam canımcım,şöyle bir geçmişi okuodum dün akşam saat 10 dan beri baya sayfalar birikmişbugün transferim oldu çok şükür anestezi altında istedim iyikide öyle oldu çok rahattım doğal olarak :)okadar dedim 2 tane koyun die ama yok iyi kaliteymiş die 1 tane koydu doktor o yüsden çok heverslenmicem tutcak die,ne bilim bana hep öyle gelio sanki 1 tane oldumu şans yok, 2 tane oldumu da biri tutcak gibi... bide ben sonra otobüsle geldim, biyerden de taksiye bindik eve kadar sarsılmadım fazla ama düşmemiştir demi sanki yürüsem ayağa kalksam otururken yan dönsem minicik bişi ya zaten nası duruo orda kayıp gider diorum,yani hala içimde mi emin değilim :18: bu haftayı nası geçiriyim tecrübeli arkadaşlar yazsalar çok iyi olur,ananas yedim dün ve bugün ne zamana kadar yiyim,neye iyi gelio ? şimdilik bu kadar sorularım devamı gelicek! bide iki tane hamiş arakadaş okudum,okadar moral olduki bana,onları çok tebrik ediorum,darısı hepimizin başına,AMİN...
saol tatlımm nasılsn?
kolya gelsın kuzummmmmmmmm
kalkınca gelırler kuzuzzzzz
gunaydınnnnnnnnnnnn hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr
iyi olmaya çalışıyorum son iş günü bugün,bu sabahları kalkmak beni çok zorluyorrr,sizde de oluyomu öyle yaa?havalardanmı acaba hiç yataktan çıkasım yokkkk
günaydın canım,,nasılsın?
valaa bugun bna da oyle olduu canımm..burda guneslı hava kalkmak zor gelmedı ama işe gelmek zor geldii..
Iyıyım canım sukur son ıs gunu uykum var benımdeee senınle aynıyım yanı :)))))))
uyku bırıkıyor çünkü cuma kalkmak zor geliyor bana yaaaaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?