Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaa hamilemisin cnm bnm..
çok tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahhh...

hadi hayırlısı olsun güzelim....

ben geldim

transferim bugün oldu.. biraz apar topar çağırdılar ama sonu güzel olacak inş..

cumartesi günü 1 tane daha transfer edilecek.. artık geriye sadece beklemek kalıyor...
ardışık transfer yapcaklar...... hayırlısı olsun canım......

ben geldim

cumartesi günü 1 tane daha transfer edilecek.. artık geriye sadece beklemek kalıyor...

hayirli olsun canim, insallah bebisin siki siki tutunur annecigine...
Bu ardisik transferi de ilk defa duydum, hangi merkezdi seninki?

Kizler iyi aksamlar biz geldik dr a gittik bebegimi gordum birazcik etkilnmis oda bnm aritmiden simdi ekg holter takildi bakalim yarin ogleden sonra bakalim ona gore tedavi uygulanicak insallh ama bebegim iyidi kipirdaklik yapiyordu bizden hbrler boyle ee sizde ne yok canlarim

demek senin kaynanatör prensesi bile etkiledi inşallah güzel haberlerle gelirsin.....

bak bu açıklama süper oldu işteee...
hanımefendi okuyoo kendi durumunu yazmaya üşeniyooo ben detay severim cicim e malum listeciyim

bak sen bi aşılama bebeğimizin daha olmasına az kaldı 2.ci aşılama bebişimiz geliyooo...

ben geldim

şaşkınlığımı ifade edecek sarı kafa bulamadım bununla idare edelim
şekerim ben böle bişeyi aşılamada yapılıyo diye biliyorum..tüp bebişte ilk kez duyuyorum...
hala bilmediğim şeyler varmış demek
iyide bu teknik olarak zor bişi..
rahim kalınlığı diye bişi var ve bebenin tutunması için önemli çatlama iğnesinden sonra incelmeye başlar...
cumartesiye kadar incelmeside doğal..yoksa ben yanlışmı biliyorum:44:

egunalll...nazlı çiçeğinin sesinii duydun affettin dimi beniii
akasya...canım benimm bende seniii özledimmm çokk

ah canıımmm o kırılgan narin sesini duyunca hemencecik unuttum ben sana ne zaman küsmüştüm kiiii:44:

beklenen son..değdimi peki kendini bilmez bi kadın yüzünden bu hale geldiğine...
takmamak elde değil ama karnında bebeğin varsa görmeyeceksin duymayacaksın...
Rabbim korusun sizi...

haklisin ne diyeyim ama bunu tek sucu telefon cunku telden yazmak cok gicik bisey insan useniyo ee telefondan nete girebildigimden beri de pc acmiyorum kolay kolay al sana tembellik nedenlerim

heee ondan yaniii....
tel den zor olur tabii..
ama arada zorlan canım sendee

Pişşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttt nörüyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzz bakimmmmmmmmmmmm

Pişşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttt nörüyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzz bakimmmmmmmmmmmm

esniyooommm çok uykummm var yatcam birazdan yorulmuşum bugün...
siz nasılsınız kocacınla atlattınızmı yazlık krizini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…