ay allahım yardım et mens oldum cok sancım varrrrrrrr dogal bı yöntemı olan varmı kızlar agrı kesıcıden baska
hadi hayırlısı olsun güzelim....miyabaaaaaa ben geldim...
bugün doktora gittim...16,5 mm yumoşum diğerleri buna göre biraz daha küçükmüş..
cumartesi çatlatma iğnemi vuruluyorum..pazartesi günü saat 2de aşılamam var...
sizler nasılsınız bakalım güzeller?
ardışık transfer yapcaklar...... hayırlısı olsun canım......ben geldim
transferim bugün oldu.. biraz apar topar çağırdılar ama sonu güzel olacak inş..
cumartesi günü 1 tane daha transfer edilecek.. artık geriye sadece beklemek kalıyor...
hadi hayırlısı olsun güzelim....
ben geldim
cumartesi günü 1 tane daha transfer edilecek.. artık geriye sadece beklemek kalıyor...
Kizler iyi aksamlar biz geldik dr a gittik bebegimi gordum birazcik etkilnmis oda bnm aritmiden simdi ekg holter takildi bakalim yarin ogleden sonra bakalim ona gore tedavi uygulanicak insallh ama bebegim iyidi kipirdaklik yapiyordu bizden hbrler boyle ee sizde ne yok canlarim
demek senin kaynanatör prensesi bile etkilediinşallah güzel haberlerle gelirsin.....
canim ben tedavideyim suan bekleme de degilim yani.adetin 21.gunu basladim hapa adi metformin bir hafta gunde bir tane kullandim 500mg,simdi ikinci hafta gunde iki tane yani 1000 mg kullaniyorum adetimi bekliyorum adetin ikinci yada ucuncu gunu menapur a baslayacagim gecen seferkinde iki gun gunde iki kez 150 doz kullandim ucuncu gunden sonrada sabah 150 doz menapur aksam 0,25mg cetrotide kullandim toplan 6 gun ama 25 yumurta cikti simdi gunde bir doz menapurla baslayacagim dusuk doz uygulayacaklar mis benim gerizekali doktorlarbenim durum boyle cicim birz uzun oldu ammaa
miyabaaaaaa ben geldim...
bugün doktora gittim...16,5 mm yumoşum diğerleri buna göre biraz daha küçükmüş..
cumartesi çatlatma iğnemi vuruluyorum..pazartesi günü saat 2de aşılamam var...
sizler nasılsınız bakalım güzeller?
ben geldim
bende ilk defa duyuyorum valla :44: ama evet cnm aynen öyle... bugün 1.kalite 1 embriyo transfer edildi.. 6 tane daha embriyom kalmış.. ve onlardan 1 tanesi daha 1. kaliteymiş kalan 5 tanesi ise 2. kalite dedi doktor... o 1. kalite olan embriyoda 5. gün transfer edilecek.. çok ilginç değil mi.. :)
egunalll...nazlı çiçeğinin sesinii duydun affettin dimi beniii
akasya...canım benimm bende seniii özledimmm çokk
Kizler iyi aksamlar biz geldik dr a gittik bebegimi gordum birazcik etkilnmis oda bnm aritmiden simdi ekg holter takildi bakalim yarin ogleden sonra bakalim ona gore tedavi uygulanicak insallh ama bebegim iyidi kipirdaklik yapiyordu bizden hbrler boyle ee sizde ne yok canlarim
bak bu açıklama süper oldu işteee...
hanımefendi okuyoo kendi durumunu yazmaya üşeniyooo ben detay severim cicim e malum listeciyim
haklisin ne diyeyim ama bunu tek sucu telefon cunku telden yazmak cok gicik bisey insan useniyo ee telefondan nete girebildigimden beri de pc acmiyorum kolay kolay al sana tembellik nedenlerim
haklisin ne diyeyim ama bunu tek sucu telefon cunku telden yazmak cok gicik bisey insan useniyo ee telefondan nete girebildigimden beri de pc acmiyorum kolay kolay al sana tembellik nedenlerim
Pişşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttt nörüyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzz bakimmmmmmmmmmmm
Pişşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttt nörüyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzz bakimmmmmmmmmmmm
heee ondan yaniii....
tel den zor olur tabii..
ama arada zorlan canım sendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?