kızlarrr kızlarrr ben geldimm...gezdim gezdim geldimmama kociş gelsin yine gezmeğe dewam dışarı çıkcaz bu aralar fazla görüşemiyoruz havalar düzeldi attım kendimi dışarı...sizler nasılsınızzz bakalımmm?
telefonda görüştüm şimdi çok yoğunmuş bu ara...
bende trip atıyommm tabii napalım seviyoruz kendisini nazlı çiçeğimiz olması münasebetiyle daha fazla üzerine gitmiciimmm.
Bir saate kadar aranızda oluciimmm...
annemdeydim eve geçiyorum yemek vs..
miyabaaaaaa ben geldim...
bugün doktora gittim...16,5 mm yumoşum diğerleri buna göre biraz daha küçükmüş..
cumartesi çatlatma iğnemi vuruluyorum..pazartesi günü saat 2de aşılamam var...
sizler nasılsınız bakalım güzeller?
ben geldim
transferim bugün oldu.. biraz apar topar çağırdılar ama sonu güzel olacak inş..
cumartesi günü 1 tane daha transfer edilecek.. artık geriye sadece beklemek kalıyor...
hayirli olsun caNIM rabbim yuzun guldursun bu kez ben kendi adima iyiyim :)
hosgeldin canim hayirli olsun ama ben anlamadim yani bir tane embriyo bugun transfer edildi bir tane de cumartesimi? ilk defa duyuyorum boyle bisey cahilligime veriyorum:2:
canımmm işşallah bebeğin bidaki denemede sana hemen gelirr....Kizlar malesef bende iyi haberler yok.hamile arkadaşları tebrik ediyorum.
hoşgeldin canım aramıza işşallahhh pozitif sonuçlar alırsın...merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum , öncelikle ALLAH hepizize hayırlı bebişler nasip etsin. benimde dün yumurta toplama işlemim vardı hayırlısıyla toplandı, arkadaşlar sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim, tııransfer işleminiz kac gün icinde yapıldı? tıransfer işlemi nekadar uzarsa daha cok tutma şansı olabiliyormuş ve ben bugün hastaneyi aradım yarın olabilirmiş dediler duruma göre bakıcaklarmış ama pazartesiyide bulurmuş. GERCİ TUTACAGI VARSADA TUTAR:18:
ben geldim
transferim bugün oldu.. biraz apar topar çağırdılar ama sonu güzel olacak inş..
cumartesi günü 1 tane daha transfer edilecek.. artık geriye sadece beklemek kalıyor...
hayırlı olsun cnm..
güzel sonuçlar alırsın inşallahhh
hosgeldın canım.. hayırlı ugurlu olsunnn bu yolda rabbım yalnız bırakmasın uzun kısa dıe bıse yok aslında doktorlar herkesın bunyesıne uygun olan neyse onu yapıyo...bence bunlara takılma bol bol dua etmerhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum , öncelikle ALLAH hepizize hayırlı bebişler nasip etsin. benimde dün yumurta toplama işlemim vardı hayırlısıyla toplandı, arkadaşlar sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim, tııransfer işleminiz kac gün icinde yapıldı? tıransfer işlemi nekadar uzarsa daha cok tutma şansı olabiliyormuş ve ben bugün hastaneyi aradım yarın olabilirmiş dediler duruma göre bakıcaklarmış ama pazartesiyide bulurmuş. GERCİ TUTACAGI VARSADA TUTAR:18:
ben orda 4. denememı yaptım malesef tutmadı... guzel bı merkez seval hanımda ıyı bı doktor... ama takdırı ılahi olmayınca olmuyo işte insallh senınkı olur canım benımFertijin Seval Taşdemir merkezimizden hamile arkadaşlarım var mı bende fertijin le başladım lütfen destek olurmusunuz
bende ilk defa duyuyorum valla :44: ama evet cnm aynen öyle... bugün 1.kalite 1 embriyo transfer edildi.. 6 tane daha embriyom kalmış.. ve onlardan 1 tanesi daha 1. kaliteymiş kalan 5 tanesi ise 2. kalite dedi doktor... o 1. kalite olan embriyoda 5. gün transfer edilecek.. çok ilginç değil mi.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?