Tüp Bebek Günlüğümüz !

hos geldın canım en ıyısını yapıyosun bızım yerımızede gez olurmu

telefonda görüştüm şimdi çok yoğunmuş bu ara...
bende trip atıyommm tabii napalım seviyoruz kendisini nazlı çiçeğimiz olması münasebetiyle daha fazla üzerine gitmiciimmm.

gessin zaten.. insan urlada yaşarda evdemi oturur....... en güzelini yapıyo.....

Bir saate kadar aranızda oluciimmm...
annemdeydim eve geçiyorum yemek vs..

Bir saate kadar aranızda oluciimmm...
annemdeydim eve geçiyorum yemek vs..

canim ben tedavideyim suan bekleme de degilim yani.adetin 21.gunu basladim hapa adi metformin bir hafta gunde bir tane kullandim 500mg,simdi ikinci hafta gunde iki tane yani 1000 mg kullaniyorum adetimi bekliyorum adetin ikinci yada ucuncu gunu menapur a baslayacagim gecen seferkinde iki gun gunde iki kez 150 doz kullandim ucuncu gunden sonrada sabah 150 doz menapur aksam 0,25mg cetrotide kullandim toplan 6 gun ama 25 yumurta cikti simdi gunde bir doz menapurla baslayacagim dusuk doz uygulayacaklar mis benim gerizekali doktorlar benim durum boyle cicim birz uzun oldu ammaa

miyabaaaaaa ben geldim...
bugün doktora gittim...16,5 mm yumoşum diğerleri buna göre biraz daha küçükmüş..
cumartesi çatlatma iğnemi vuruluyorum..pazartesi günü saat 2de aşılamam var...

sizler nasılsınız bakalım güzeller
?

Son düzenleme:

hayirli olsun caNIM rabbim yuzun guldursun bu kez ben kendi adima iyiyim :)

ben geldim

transferim bugün oldu.. biraz apar topar çağırdılar ama sonu güzel olacak inş..

cumartesi günü 1 tane daha transfer edilecek.. artık geriye sadece beklemek kalıyor...

ben geldim

cumartesi günü 1 tane daha transfer edilecek.. artık geriye sadece beklemek kalıyor...

hosgeldin canim hayirli olsun ama ben anlamadim yani bir tane embriyo bugun transfer edildi bir tane de cumartesimi? ilk defa duyuyorum boyle bisey cahilligime veriyorum:2:

hosgeldin canim hayirli olsun ama ben anlamadim yani bir tane embriyo bugun transfer edildi bir tane de cumartesimi? ilk defa duyuyorum boyle bisey cahilligime veriyorum:2:

bende ilk defa duyuyorum valla :44: ama evet cnm aynen öyle... bugün 1.kalite 1 embriyo transfer edildi.. 6 tane daha embriyom kalmış.. ve onlardan 1 tanesi daha 1. kaliteymiş kalan 5 tanesi ise 2. kalite dedi doktor... o 1. kalite olan embriyoda 5. gün transfer edilecek.. çok ilginç değil mi.. :)

Kizlar malesef bende iyi haberler yok.hamile arkadaşları tebrik ediyorum.
canımmm işşallah bebeğin bidaki denemede sana hemen gelirr....
hoşgeldin canım aramıza işşallahhh pozitif sonuçlar alırsın...

ben geldim

hayırlı olsun cnm..
güzel sonuçlar alırsın inşallahhh

egunalll...nazlı çiçeğinin sesinii duydun affettin dimi beniii
akasya...canım benimm bende seniii özledimmm çokk

canımm çok ama çokk tebrik ederimm senii nasıll sewindim anlatamam..maşallah değerinn süperr nazar değmesinnallah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin işşallah...18 inde doktora gitcekmissin 16 sında git ya ben 16 sında gelcemm görüşürdük seninle ne güzell

hosgeldın canım.. hayırlı ugurlu olsunnn bu yolda rabbım yalnız bırakmasın uzun kısa dıe bıse yok aslında doktorlar herkesın bunyesıne uygun olan neyse onu yapıyo...bence bunlara takılma bol bol dua et
Fertijin Seval Taşdemir merkezimizden hamile arkadaşlarım var mı bende fertijin le başladım lütfen destek olurmusunuz
ben orda 4. denememı yaptım malesef tutmadı... guzel bı merkez seval hanımda ıyı bı doktor... ama takdırı ılahi olmayınca olmuyo işte insallh senınkı olur canım benım

cananyaka hamiş misiin... çok sevindim.. tam çıkıyordum ekinden gördüm allah tamamına erdirsin cnm... hayırlı olsun

bu aralar sıkı takip edemiyorum sizleri.. atladığım bir şey varsa beni affedin

cok cok cok ilginc :)) ama insallah tutunurlar annelerine de ilginc mucizelerimiz olurlar :))

ay allahım yardım et mens oldum cok sancım varrrrrrrr dogal bı yöntemı olan varmı kızlar agrı kesıcıden baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…