bende kaçıyom kızlar..... iyi geceler size.....
lütfen arkadaşlar hadı hep beraber 7 adet tefriciye okuyalım........................
Artık yatayım bu yogunlukla bu saate kaldım bende bilmiyorum...
hepimize iyi geceler diliyorum arkadaşlarım...
Allah rahatlık versin...
bende kaçıyom kızlar..... iyi geceler size.....
iyi geceler güzelimmm kocaman öpüldün
bende yatıym bugün hem bi sürü ev işi yaptım hem dışarı çok yorulmuşum .............
herkese iyi geceler allah rahatlık versin en güzel rüyalarınızı görün.....................
yarın sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum allah zihin açıklığı versin....
bennn geldimmm herkess gitti((
canlarım hepinize iyi geceler tatlı rüyalar sınava girecek arkadaşlar allah yar ve yardımcınız olsun ...Elifim inşaallah o arabalardan irer tane almak nasip olur içindekilerle birlikte tabiiiiii....Rabbim tüm canı gönülden isteyen kullarına da nasip etisn AmiiiiiiiinnnnnnnnnnnnCanım benim güzel arkadasım ne kadar güzel düşünmüşsün. Allah razı olsun.
Allah hepinizden razı olsun beni anlayan bir siz varsınız.
Ben bugün hep kendi durumumla ilgili insanları teselli ettim. Kimse siz gibi anlamadı.
Hepiniz çok değerlisiniz.
Allah hepinizin muradını versin.
Teşekkür ederim.
Çok merak ediyorum sizi...
Bişi yazmadın randevu hakkında...
Bu saate kadar bekledim ama hala yoksun
Sabah senin güzel haberlerinle güne başlayacam o zaman
günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
dün kontrolumuz vardı haberin güzel olup olmadığına karar verememekle birlikte sabaha kadar uyuyamadım.
eğer herşey yolunda giderse amnio sıvısının sınırda olmasından dolayı kilomuz 2 kg geçerse yani 32.hafta biter bitmez erken doğum yapacakmışım
bu durum benı bir hayli endişelendirdi. tüp bebeği olduğu için doktorumuz ayrı bir evham yapıyor buda beni geriyor.
pazartesi günü prof.amcamıza gidicez onunla daha ayrıntılı konuşuruz bu durumu o en azından evham yapmıyor ve yaptırmıyor insana.
7.ayda başlamamız gereken ciğer iğnelerine. 10 gün sonraki kontrolumuzde başlıyoruz.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
eğer herşey 10 hafta iyi giderse kızıma gerekenden erken kavuşacağım
canım tşkler .
dün doktordan çıkınca yemek yiyip biraz dolaştık eşimle. 11 gibi geldik eve yattım hemen.
durumu konuşamadık bile şaşkınlıktan.
camlarını sildin değilmievet yaaa çok yağıyooo...
yağsın çok severimdeeeeee...
canıımmm naptın bugün planın yokmuydu...
ama ben senin görümcenin düğünü için aldığın kıyafeti görmek istiyorummm
o kadar anlattın ki merak ettim...
Günaydın canım...
7 aylık doğum olması evet endişelendirir ama halamın torunu 7 aylık bile değildi doğduğunda el kadardı şimdi 5 yaşında gayet sağlıklı...gönül isterdiki 9 aylık doğsun ama napalım zaten nazlı geldi öylede devam edecek kızımız demekki...prof cuğumuz ne dicek bakalım...ben onun dediklerini daha ciddiye alıyorum...
camlarını sildin değilmi
topiğe koysanızda topik ahaliside görse şahşenbiz meraktan çatlıcaz kızımla :78::78:
tabi endişe yaratıcı bir durum kuvezde kalacak buyuk bir ihtimalle onun için daha teşkilatlı bir hastaneden yer ayarlamak lazım. açıkta bırakmayız dedi ama o an yer yoksa ne yapacağız.
dün akşamdan beri aklıma türlü teoriler gelmiyor değil
bende prof.u dediğine daha çok itimat ediyorum.
bu durumda hazırlıkları hızlandırıcaz
aklıma gelmişken neden ben sayfa kutlamalarına yetişemiyorumki kınıyorum kendimi
günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
dün kontrolumuz vardı haberin güzel olup olmadığına karar verememekle birlikte sabaha kadar uyuyamadım.
eğer herşey yolunda giderse amnio sıvısının sınırda olmasından dolayı kilomuz 2 kg geçerse yani 32.hafta biter bitmez erken doğum yapacakmışım
bu durum benı bir hayli endişelendirdi. tüp bebeği olduğu için doktorumuz ayrı bir evham yapıyor buda beni geriyor.
pazartesi günü prof.amcamıza gidicez onunla daha ayrıntılı konuşuruz bu durumu o en azından evham yapmıyor ve yaptırmıyor insana.
7.ayda başlamamız gereken ciğer iğnelerine. 10 gün sonraki kontrolumuzde başlıyoruz.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
eğer herşey 10 hafta iyi giderse kızıma gerekenden erken kavuşacağım
erva bebişlerine isim buldumu acaba okurken gözüme ilişmedi ama :44:
durumunu takip ediyorum ervanın inş. iyi haberle gelir bu hafta.yok canım daha belli değil isimler...
kızcağız sağlıklarının derdine düşünce isim düşünmeye sıra gelmemiştir...
4 boyutlu ultrasonu bekliyor heyecanla son durumu için...
Hatunlar nasılsınız???
egunal cım adet oldunmu tatlım ??
lotus canım senın erken dogum rıskınmı var.. cıger geliştirici falan başlaıcakmışsın..
durumunu takip ediyorum ervanın inş. iyi haberle gelir bu hafta.
doktorda izindeymiş haftaya kalmış 4 boyutu
canım canım erken doğum riskim var bebek 2 kiloya geldiği an alacak doktorumuz
pzt prof.ta randevumuz var bakalım o ne diyecek
Hatunlar nasılsınız???
egunal cım adet oldunmu tatlım ??
lotus canım senın erken dogum rıskınmı var.. cıger geliştirici falan başlaıcakmışsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?