tünaydın güzel arkadaşlarım....................mutlu bir gün olsun inşallah......
günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
dün kontrolumuz vardı haberin güzel olup olmadığına karar verememekle birlikte sabaha kadar uyuyamadım.
eğer herşey yolunda giderse amnio sıvısının sınırda olmasından dolayı kilomuz 2 kg geçerse yani 32.hafta biter bitmez erken doğum yapacakmışım
bu durum benı bir hayli endişelendirdi. tüp bebeği olduğu için doktorumuz ayrı bir evham yapıyor buda beni geriyor.
pazartesi günü prof.amcamıza gidicez onunla daha ayrıntılı konuşuruz bu durumu o en azından evham yapmıyor ve yaptırmıyor insana.
7.ayda başlamamız gereken ciğer iğnelerine. 10 gün sonraki kontrolumuzde başlıyoruz.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
eğer herşey 10 hafta iyi giderse kızıma gerekenden erken kavuşacağım
hoşbulduk canım.... bugün bende gezentiyim:))))))) akşama görüşürüz artık......sanada tünaydınn canımmmben bugün yine gezentiyimm hava çok güzell atayım kendimii dışarıyaa
günaydın canım......Gunaydin kizlar, guzel bir hafta sonu olsun herkes icin
Hepimiz için mutlu, sağlıklı umutlu süper bir hafta sonu olsun
günaydın canım,,ne güzel yeşil yeşil yazılar ,içimi açtın bu kapalı havada :)
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve siteyi tam çözemedim inş. görürsünüz yazımı şimdiden tşk.
İyi hafta sonları kızlar kac gündür gelemedim misafirlerim vardı şehir disından .. Nasılsiniz! Cok uzun olmuş gecmis hepsini okuyamadım haberler var mı ? İnanın hepinizi cok merak ediyorum müjdeler var mı? Tedaviler nasıl gidiyor ? Ben İyiyim şükür aslında 20 si kontrolum ama Pazartesi gidicrm ben dayanamadım inşallah pit pitlar duyarım)
sanada tünaydınn canımmmben bugün yine gezentiyimm hava çok güzell atayım kendimii dışarıyaa
ben çıkıyom kıslar...... akşama görüşürüz artıkın...........................
mutlu hafta sonları kızlar ,
neden kimse yok hafta sonları tatili mi yoksa
tam siteye girdim kuzenim aradı nişanlısıyla beraber geliyorlarmış..kociş de evde temziliğe giriştik kısmet artık akşama görüşürüz inşaallah öptüm sizleri şekerler
Nasıl romantikk nasıll..aşkısı ve benn tek başımızaaaaa
aşkısıı evdeyimmm sınavv nasıl olabilecekse öyle geççtii..Benimde işlerim varrr öptüm senii çokkk
günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
dün kontrolumuz vardı haberin güzel olup olmadığına karar verememekle birlikte sabaha kadar uyuyamadım.
eğer herşey yolunda giderse amnio sıvısının sınırda olmasından dolayı kilomuz 2 kg geçerse yani 32.hafta biter bitmez erken doğum yapacakmışım
bu durum benı bir hayli endişelendirdi. tüp bebeği olduğu için doktorumuz ayrı bir evham yapıyor buda beni geriyor.
pazartesi günü prof.amcamıza gidicez onunla daha ayrıntılı konuşuruz bu durumu o en azından evham yapmıyor ve yaptırmıyor insana.
7.ayda başlamamız gereken ciğer iğnelerine. 10 gün sonraki kontrolumuzde başlıyoruz.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
eğer herşey 10 hafta iyi giderse kızıma gerekenden erken kavuşacağım
Kızlar kimyasal gebelik olmuş ben de değerim 12 olmuş.Nedir bu kimyasal gebelik bilen var mı?
Kızlar kimyasal gebelik olmuş ben de değerim 12 olmuş.Nedir bu kimyasal gebelik bilen var mı?
ben tamizliğe dönüyom aşkısı...
ezikmiyim len ben temizlik yapıyommm perişanlardayım külkedisi kıvamındayımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?