Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım saglikla sihhatle alda bebisini kucağına varsın erken olsun biraCik yeterli canı sagolsun inşallah sen bu yonde dua et bizde ederiz gerisi allahin taktiri

sanada tünaydınn canımmmben bugün yine gezentiyimm hava çok güzell atayım kendimii dışarıyaa
hoşbulduk canım.... bugün bende gezentiyim:))))))) akşama görüşürüz artık......
Gunaydin kizlar, guzel bir hafta sonu olsun herkes icin
günaydın canım......

Hepimiz için mutlu, sağlıklı umutlu süper bir hafta sonu olsun

aminnnnnnnnnnnn.......................

günaydın canım,,ne güzel yeşil yeşil yazılar ,içimi açtın bu kapalı havada :)

ne mutlu bana

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve siteyi tam çözemedim inş. görürsünüz yazımı şimdiden tşk.

hoşgeldin şekerim gördüm yazınııı

demek misafirler yüzünden ayrı gayrı düştük...
hamilelerimiz var canım...
pazartesi pıt pıt günü demek güzel haberlerle gel inşallah...

sanada tünaydınn canımmmben bugün yine gezentiyimm hava çok güzell atayım kendimii dışarıyaa

gülden bu mesajı hiç beğenmedi

ben çıkıyom kıslar...... akşama görüşürüz artıkın...........................

gülden bu mesajıda hiç beğenmedi

mutlu hafta sonları kızlar ,
neden kimse yok hafta sonları tatili mi yoksa

biz iş gülerinde açığız şekerim
hafta sonu tatil oluyooo...
şaka bi yana havalar güzel olunca kızlar gezenti halinde...
bende dip köşe temizlik yapıyorum o nedenle topik tenha...
akşama doğru toplaşırız...

tam siteye girdim kuzenim aradı nişanlısıyla beraber geliyorlarmış..kociş de evde temziliğe giriştik kısmet artık akşama görüşürüz inşaallah öptüm sizleri şekerler

aşkısıı evdeyimmm sınavv nasıl olabilecekse öyle geççtii..Benimde işlerim varrr öptüm senii çokkk

tam siteye girdim kuzenim aradı nişanlısıyla beraber geliyorlarmış..kociş de evde temziliğe giriştik kısmet artık akşama görüşürüz inşaallah öptüm sizleri şekerler

akşama topikte buluşuyoruz o zaman

Nasıl romantikk nasıll..aşkısı ve benn tek başımızaaaaa

aşkısıı evdeyimmm sınavv nasıl olabilecekse öyle geççtii..Benimde işlerim varrr öptüm senii çokkk

evet çok romantik ama halimi bi görsen benimle romantik olmaktan vazgeçerdin...
salonu temizliyorum saç baş bi tarafta dağılmışım yani
sınavda sanırım türkiye birincisi olcan
bak herkes akşama geliriz demiş sende akşama burda ol kaynatalım...

ben tamizliğe dönüyom aşkısı...
ezikmiyim len ben temizlik yapıyommm perişanlardayım külkedisi kıvamındayımmm...

Kızlar kimyasal gebelik olmuş ben de değerim 12 olmuş.Nedir bu kimyasal gebelik bilen var mı?

Prof amcayla kesin konusun canim, panik olma, hakkinda hayirlisi olsun, allah yardimcin olsun insallah

Kızlar kimyasal gebelik olmuş ben de değerim 12 olmuş.Nedir bu kimyasal gebelik bilen var mı?

Canim yani kanda kimyasal olarak gebelik tespit edilmis ama bebek yok bildigim kadariyla, normalde dr progesteronu kesiyor, o deger de yavas yavas dusup adetin geliyor. Insallah bir daha ki sefere anne olursun canim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…