Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın canımm..
evet adet oldum bugün menapurun 3.günü vurmaya başladım yani...
lucrin ve menapur kullanıyorum..
pazarteside randevu var...
sen nasılsın oğluşumuz nasıl...

güldencimmm çok şükürr iyiyizzz
bizim oglan anasına çekıcek galıba uyuşuk...
kılzara bakıyorum hepsı hareketlerı patır patır hıssedıyo ben ole çok fazla hissedemiyorum..
aman saglıklı olsunda bana yeter dıyorummm ole işte :))

canımm 31-32 haftada dogum yapan çok var korkmaa..
Allahın ıznıyle saglıklı sıkhhatlı olur..
ıkız bebeklerde erken gelıyo ..

22.haftadan sonra sende çok hissedeceksin hatta bu bebek hiç durmuyor diyeceksin
canımm 31-32 haftada dogum yapan çok var korkmaa..
Allahın ıznıyle saglıklı sıkhhatlı olur..
ıkız bebeklerde erken gelıyo ..

orası öyle canımda insan endişeleniyor
Allahım izin verirde sonuna kadar gideriz inş.

çevremizdeki insanların bizi anlamalarını ben geçtim artık,gerçekten çok yakınımız bile anlamıyor,sevinçlerimizi endişelerimizi ,ancak biz anlıyoruz burda ,daha çok hissediyoruz birbirimizi görmesekte..

canım ,benim arkadaşım da geçen yıl 7 aylıkken doğum yaptı,üstelik aniden oldu onunki,suyu geldi ve 1 gece beklettiler ve o gece ciğer iğnesi vuruldu,o iğne çok önemli gerçekten,bebişin hayatını kurtardı,şuan çok ii maşallah tabi baştan sıkıntı çektiler ama şimdi topaç gibi görsen,,hayırlısıyla olur inşallah seninkide,sen prof amcaya güven o zaman ne varsa onlarda var,benim doktorumda prof o yüzden daha rahat oluyorum ,ama tüp olduğumuz için o bile özel davranıyor bana,vardır bir bildikleri.

Günaydın arkadaslar
Hayırlı mutlu haftasonu olsun inşallah
İzmirde hava mükemmel kizimla birazdan Karşıyaka'ya sahile gideceğiz
Biraz yürüyüş yapıp eğleniriz
Herkezi öpüyorum

günaydın melikee,,
demek oynamıyor senin oğlan,,kızlar dahamı hareketli acaba:)benimki kıpır kıpır maşallah,,

İyi hafta sonları kızlar kac gündür gelemedim misafirlerim vardı şehir disından .. Nasılsiniz! Cok uzun olmuş gecmis hepsini okuyamadım haberler var mı ? İnanın hepinizi cok merak ediyorum müjdeler var mı? Tedaviler nasıl gidiyor ? Ben İyiyim şükür aslında 20 si kontrolum ama Pazartesi gidicrm ben dayanamadım inşallah pit pitlar duyarım )

canım benimm işşallah herşey yolunda gider..sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebişinii...sıkılıp üzülme sakın..bakalım prof amca ne dicek belki endişelencek bi durum yoktur..dualarım seninlee
Eki Görüntüle 384879 Eki Görüntüle 384879
Günaydınnn...
Canım arkadaşlarıma güzel bir haftasonu diliyorum...
Herşey dilediğimiz gibi olsun..

günaydınn canımmm.....

günaydın canımm...işşallah pıt pıtları duyarsın canımm...
Günaydın arkadaslar
Hayırlı mutlu haftasonu olsun inşallah
İzmirde hava mükemmel kizimla birazdan Karşıyaka'ya sahile gideceğiz
Biraz yürüyüş yapıp eğleniriz
Herkezi öpüyorum
günaydın canım eet izmirin havası bi başka yaa şanslıyız burda yaşadığımız içinnsana ii gezmeler o zaman
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve siteyi tam çözemedim inş. görürsünüz yazımı şimdiden tşk.
hoşgeldin canım aramıza...
Hatunlar nasılsınız???

egunal cım adet oldunmu tatlım ??

lotus canım senın erken dogum rıskınmı var.. cıger geliştirici falan başlaıcakmışsın..

ben kendii adıma iimm canım sen nasılsınn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…