• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkesee merhaba

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

dün kontrolumuz vardı haberin güzel olup olmadığına karar verememekle birlikte sabaha kadar uyuyamadım.
eğer herşey yolunda giderse amnio sıvısının sınırda olmasından dolayı kilomuz 2 kg geçerse yani 32.hafta biter bitmez erken doğum yapacakmışım
bu durum benı bir hayli endişelendirdi. tüp bebeği olduğu için doktorumuz ayrı bir evham yapıyor buda beni geriyor.
pazartesi günü prof.amcamıza gidicez onunla daha ayrıntılı konuşuruz bu durumu o en azından evham yapmıyor ve yaptırmıyor insana.
7.ayda başlamamız gereken ciğer iğnelerine. 10 gün sonraki kontrolumuzde başlıyoruz.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
eğer herşey 10 hafta iyi giderse kızıma gerekenden erken kavuşacağım:16:

Canımm benimm içini rahat tut. ben de 7 aylık ve ikiz doğmuşum :) hatta doğduktan 2 ay sonra da 1kg 600 gr geliyormuşum...

Günaydın arkadaslar
Hayırlı mutlu haftasonu olsun inşallah
İzmirde hava mükemmel kizimla birazdan Karşıyaka'ya sahile gideceğiz
Biraz yürüyüş yapıp eğleniriz
Herkezi öpüyorum

evet canımmmm süperr bir havaydııııı.... bizz de babamız ve oğlumla birlikte önce KSK sonra Alsancak turu yaptık. Muhteşem bir havaydı...

anammmmm tek başıma kalmışım topikte....... çok yorgunum ortalığı toplayamayacağimm...... kilitler kapıyı çıkarım.........

evet evet dinledim ben ankarada uygulanmış galiba.hem düşük riskini engelliyomuş.hemde tutunmasını saglıyomuş.tuttumu tutmadımı düşünme derdin yok yani. yaptın bittii..süper yaaa:1::1:

Hadi yaa ayol neymiski cok merak ettim
bu arada benim laborantta transfer oncesi hani bilgi veriyorlarya yumurta rahat tutunsun diye lazerle kabugunu catlattik demisti bende bunu ilk kez duymustum boyle bisey degil sanirim bahsedilen

Masallah kizlar gece bayagi kaynatmissiniz
ben yoktum dunden beri yeni hamis varmi gecmiste goremedim
cok sukur aileme kavustum ben tedavi icin tr ye gitmistim cok ozlemidim buralari evimi gerci evimi yine baya bi ozleyecegim sonuc alana kadar kiz kardesimdeyim aksama kadar yigenimle koklastik beni cok ozlemis dibimden ayrilmadi tum gun en son yorgun dustu yanimda uyuya kaldi
bizde bacilarimla gece ikiye kadar kaynattik cok ozlemisiz birbirimizi transferim bugun dorduncu gunu allahima sukurler bi aksilik yok mide bulantisi disinda
arada bi kasik ve gobek batmalarim oluyor
kizlar yoklugumda masallah beni ruyasinda gormeyen kalmamis uzaktan yakindan herkes bi erkek cocugum olmus hayilidi insallah hayra ciksin:)

$553535attg72h90c.gif $553535attg72h90c.gif $553535attg72h90c.gif
Günaydınnnn...
Güzel ve güneşli bir pazar diliyorum arkadaşlarıma...
Niye kimse yok pazar pazar bu kadar yatılırmı canım...
Saat 8.40 olmuş ayıp amaa :1:
$553535attg72h90c.gif $553535attg72h90c.gif $553535attg72h90c.gif

gunaydın ıyı pazarlar nasılsınız .......................................

günaydınnn topiğimizin su yuuuu...

Gunaydin egunalcim hayirli sabahlar olsun
bak gece kacta yatmis kizlar anca uyanamislardir:52:

sanada hayırlı sabahlar kuzum...
kızlarla aynı saatte yattım ama ben...
bak sabahın 8 de hemde pazar günü ayalktayım yaniii...
onlar yatmaya devam etsin kocişimde kalkana kadar ben dağ gibi ütümü yarıladım bile...
erken kalkan yol alırmış dimi ama...

Canlarım önce brunch keyfi ardından alışveriş gezintisi bizi bekler.:124:

İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle :16:

:54::3:

Eki Görüntüle 385516 Eki Görüntüle 385516 Eki Görüntüle 385516
Günaydınnnn...
Güzel ve güneşli bir pazar diliyorum arkadaşlarıma...
Niye kimse yok pazar pazar bu kadar yatılırmı canım...
Saat 8.40 olmuş ayıp amaa :1:
Eki Görüntüle 385516 Eki Görüntüle 385516 Eki Görüntüle 385516

gunaydın ıyı pazarlar nasılsınız .......................................

Gunaydinn ben yine calisiyorum:((

Gunaydinlar, iyi pazarlarrr, hava cok guzel ama bugun de evde hapisim. Ancak bahceye cikiyorum 5 dk ligina...Siz gezin eglenin alisveris yapin :14:

günaydınlarrrrrrr

günümüz güzel geçsin, herşey istediğimiz gibi olsun...

hava harika istanbulda..inşallah evde oturmayız..

ama kocam hala uyuyorrr maç mağduru bacağını incitmiş
..

Back
X