nasinlsin sekerim hayirli ugurlu olsun insallah simsiki tutunur bebisin sana amin.sanirim ikici defa transfer olmusun canim direk transfermi yaplilar yoksa muayinemi aldin?bende ikiciya hazirlaniyom basima geleceleri oyrenmek istiyorum ne yaptilar sana yazarsan sevinirim.
tünaydın hanımlar herkese iyi pazarlar
slm kızlar bende aşılamadan tüpe transfer oldum... :) 2 senedir bebek sahibi olamıyoruz 1 kere martta aşılama denedim ama 2.yi denemek istemiyorum. sebepsiz bizim mayısta tüp deneylim diyoruz ama ben aşılamanın negatif sonucunu yeni aldım 1 ay ara sonra tüp gibi gözüküyor pek keyfim yok şimdiden o da olmayacakmış gibi geliyor farkında olmadan aşılamada biraz fazla ümitlenmişim ama allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
bIyiyim sekerim, sagol. Ilk tedavim aralik-ocak ayinda olmustu, maalesef negatif sonuclandi. 2.tedavimi mart sonu-nisan basi oldu iste. Gecen carsamba transferim yapildi. Su anda beklemedeyim. Ayni llk tedavimde uygulanan protokol uygulandi. 18 yumurta toplandi, 14 u olgundu, 13 u dollendi. Gecen carsamba 2 adet 1.kalite blast embrio transfer edildi. Allah kismet ederse haftaya cumartesi test gunum.
Senin durumun nedir?
tünaydın güzel annemiztünaydın hanımlar herkese iyi pazarlar
iyi yaptın nasılsın neler yapıyosun elif nazımız nasıl iyi mi??dedim ve gitmedim... burdayım kuzu... bugün dışarı çıkacak dermanım yok zaten....... çamaşırlarımı ayırıp bi posta attım makinaya geldim geri.....
hayır olsun herkesin rüyası canım inşaalah nurtopu gibi evladını alacaksın kucağına hasretlik zor ben de ailemden uzaktayım çok özlüyorum onları hele de yeğenlerimiiMasallah kizlar gece bayagi kaynatmissiniz
ben yoktum dunden beri yeni hamis varmi gecmiste goremedim
cok sukur aileme kavustum ben tedavi icin tr ye gitmistim cok ozlemidim buralari evimi gerci evimi yine baya bi ozleyecegim sonuc alana kadar kiz kardesimdeyim aksama kadar yigenimle koklastik beni cok ozlemis dibimden ayrilmadi tum gun en son yorgun dustu yanimda uyuya kaldi
bizde bacilarimla gece ikiye kadar kaynattik cok ozlemisiz birbirimizi transferim bugun dorduncu gunu allahima sukurler bi aksilik yok mide bulantisi disinda
arada bi kasik ve gobek batmalarim oluyor
kizlar yoklugumda masallah beni ruyasinda gormeyen kalmamis uzaktan yakindan herkes bi erkek cocugum olmus hayilidi insallah hayra ciksin:)
pazar pazar ne işi bu bacımm yazık sana patronun kınıyrum burdanGunaydinn ben yine calisiyorum(
günaydın güzel dualarına amiin şnşaallah diyorum kocişine de geçmiş olsun bacımmgünaydınlarrrrrrr
günümüz güzel geçsin, herşey istediğimiz gibi olsun...
hava harika istanbulda..inşallah evde oturmayız..
ama kocam hala uyuyorrr maç mağduru bacağını incitmiş..
slm kızlar bende aşılamadan tüpe transfer oldum... :) 2 senedir bebek sahibi olamıyoruz 1 kere martta aşılama denedim ama 2.yi denemek istemiyorum. sebepsiz bizim mayısta tüp deneylim diyoruz ama ben aşılamanın negatif sonucunu yeni aldım 1 ay ara sonra tüp gibi gözüküyor pek keyfim yok şimdiden o da olmayacakmış gibi geliyor farkında olmadan aşılamada biraz fazla ümitlenmişim ama allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
kızlar bebişimize aldığımız odanın resmi,,çıktımı acaba
merhaba kızlar. Pembe hayal. 2.transferın hayırlı olsun . Cok sevındım. Insallah bebıslerın tutunur sana.. Doktoruma bende teklıf edecegım bunu :) egunal tedavın hayırlı olsun. Yumurtalar ne durumda. Bol ve kalıtelı yumoslar sana.
Kızlar aksam haberlerını dınledınız mı. Tup bebekte cocuk tutunsun dıe bı uygulama yapıyolarmıs.ılk kez bırıne uygulanmıs basarılı olunmus. Tutunmama olayını onluyomus
canım hakkınızda hayırlısı olsun dr.lar en kötü ihtimalleri söylerler sorumluluk almamak için belki bunlara hiç gerek kalmaz ayrıca benim farklı bir durumum var hamilelikte sorun yaşayabilirim hoca bize demiştiki inşallah sorun çıkmaz çıkarsa da 6 ay karnında kalsın yeter sonrasında dışarda yaşayabilir demişti. ben daha hamile değilim ama kuzenim 6.5 aylık doğum yaptı 1 ay kuvözde kaldı ama şimdi maşallahı var ...
canım hayırlı olsun sonu bebişli olsuuun........
canım yaaa aldırma sen ona bebğini düşün dinleme kıyamam ben sana .......
canım kızları ayrı gelinler ayrııııııı bunu unutma.... bide seni yeniden görmek çok güzeeeeeeeel...........
çok güzel canım senin için harika olmuş inşallah iki kardeş göbüşe yerleşirler.......
çok güzel canım güle güle kullansın bebiş .............
evet değişik birşeyyy.......
canım bende izledim daha önce topikte biride bununla ilgili video yayınlamıştı timur gürgan ve yurt dışından bir ekip birlikte geliştirmiş kaliteli embriyosu olan tutunmayan yada tutunup düşük yaşayanlarda uyguluyorlarmış annenin kanını falan geliştirip bir sıvı üretiyorlarmıs o sıvı ile transfer öncesi rahmi yıkıyorlarmış sonra transfer yapıyorlarmış daha detaylı bilgiyi gürgan kliniğin sitesinden bulabilirsin..
Ellerine sağğlık aşkısııı çok güsel olmuşşş.Sen yaparsındaa mükemmlel olmazmı hiççç....
Ayy mutfakkmııı en zoruu bacımm yaaaaaaa..Fazla abartmaaa yütfennn sakınnn...Bu arada aradımm seniii valla konturüm yokk ama dün gece ki yazışmaları okuyuncaaa sesini duyasım geldi fena haldeee..Bende sınavdan geldim eve..Hava süperr ama ben evdeyimm..Kociş çalışıyo bugünnn beni bırakktıı apartmandada kimsecikler yokkkk dünn korkktumm çokkkk:18::18::18::18::18::18::18: Bu arada acayipp bir bell ağrım varrrrrr.Anlamıyorumm aku 20 gün ara verdim diyemiiii olduuuu..Anam ben ne rahatmışım aku ilee..Hiç bir yerim ağrımıyorduuuu şimdii belimin ağrısından zor otuturyorumm tutulucam diye korkmaya başladımmm:18::18::18:
güldenciimm ellerine sağlık pek şahane olmuş listeler
bebüşüm dedimdi ya pazartesi saat 2de diye cuma günü yazdım hatta..
sen iste yeterki bugünde yaptırırım ben aşılamayı..
listeler çok güüzelll olmuş...ellerine sağlık egunalcım
dedim ve gitmedim... burdayım kuzu... bugün dışarı çıkacak dermanım yok zaten....... çamaşırlarımı ayırıp bi posta attım makinaya geldim geri.....
tünaydın hanımlar herkese iyi pazarlar
b
benim durum soyleki ilk trsfr kecen haziran oldu 20 yumurta oldu 15 dollendi 3 ebrio konuldu malesef negatif,ikiciyi yapmak icin rahimden doku alindi,10 gun sonra cevap gelecekdii hala 12 gun oldu bir cevap yok bekliyorum nolucak diye.sende transfer oncesi ilac kullandinmi?rahimden doku aldilarmi?:26::26:
ecrin mert girmiş güldenin dua listesine bloke etmiş aılmıyor içerde uyuya mı kaldı anlamadım ki mesaj yazıyorum görmüyor online da değil..içeri giremiyorum bir saattir çıkmasını bekliyorum...kızım wc kuyruğuna çevirdin listeyi(tövbe tövbe) içerde napıyosun Allah aşkına o kadar uzun
Liste çok güzel olmuş egunalcım, ellerin dert görmesin
valla öle canım benımmm suan özellıkle senı dört gözle beklıom o hastaneye gitmek için... malum ankarada olacak bari güzel bi yerde olsun...iyi akşamlar şekerim...
valla aynen öle kızlar test günlerini beklerken sanki kendi sonucumu bekler gibi heyecan duyuyorum malum yakın zaman sonra bende o günlere geçiş yapiciimmm...
inanıyorum hepimiz birgün anne olacaz..Rabbim bir an evvel göndersin artık bebişlerimizi olmazmı
aynı seylerı yasamak bu olsa gerek.. bende bakıyorumm göbişime hiç bişe yok önceden kılolarım vardı şimdi onlarda terkedıyo beni... ama bu sevındırıcı...olsun canım benim, bidahakine kendi bebişşinle gidersin İNŞŞŞAALLLAAHHHH... transferin sorunsuzca hallolurda en kısa zamanda mutlu haberi alırsın umarım. gerçekten o kadar çok istiyorum ki şurdaki herkes biran önce kavussun bebeciklerine...kaç gündür hamile haberi alıyorum zaten. kendi göbeğime bakıyorum sonra benimki ne zaman dolucak yaa diyoruummsonra amaann boşveeer olursa olur napıyım dıyorum.. öyle dengesiz ruh hallerindeyim yani :)
cokk hoss gule gule kullanır ınsallh saglıkla...kızlar bebişimize aldığımız odanın resmi,,çıktımı acaba
canım benım daha öncede yazmıstım ben orda tedavı oldum... 4 denememdı banada lenfosıt asısı yapıldı... ama malesef tutmadı... hastane iyi ama kader kısmet işte...slmm
Beni de aranıza katarmısının 42 yaşındayım tüp bebekde 4. denemem olacak seval taşdemir (FERTİJİN) Haziran gibi transfer olacak şuan vıtamın ılacları ve lenfosıt ıgnesı nısan ayı 2 ıgnem olacak kısmet bakalım
hoşgeldinn sefalar getirdinn
hayırlı olsun tedavin inşallah Rabbim yüzünü güldürür...
hemen listemize ekliyorum bilgilerini
ankarada 3 g ne anlama gelır bılıyonuzmu :GAR,GIŞ,GIYAMET::):)
Sekerım bundan sonre lıste hep 1. Sayfadamı olacak ordanmı bakıcammm ben
canlarım suan cıkmam lazımmm kociş araba sürdürecek banaaa ehlıyetımı aldımmm artıkkk trafıge cıkıommm hoscakalınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?