Tüp Bebek Günlüğümüz !

Iyiyim sekerim, sagol. Ilk tedavim aralik-ocak ayinda olmustu, maalesef negatif sonuclandi. 2.tedavimi mart sonu-nisan basi oldu iste. Gecen carsamba transferim yapildi. Su anda beklemedeyim. Ayni llk tedavimde uygulanan protokol uygulandi. 18 yumurta toplandi, 14 u olgundu, 13 u dollendi. Gecen carsamba 2 adet 1.kalite blast embrio transfer edildi. Allah kismet ederse haftaya cumartesi test gunum.
Senin durumun nedir?

slm kızlar bende aşılamadan tüpe transfer oldum... :) 2 senedir bebek sahibi olamıyoruz 1 kere martta aşılama denedim ama 2.yi denemek istemiyorum. sebepsiz bizim mayısta tüp deneylim diyoruz ama ben aşılamanın negatif sonucunu yeni aldım 1 ay ara sonra tüp gibi gözüküyor pek keyfim yok şimdiden o da olmayacakmış gibi geliyor farkında olmadan aşılamada biraz fazla ümitlenmişim ama allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

Selam, moralini bozma canim. Asilama normal iliskiden cok az farkli o yuzden zaten olasiligi yuksek bir islem degil. Allah hayirlisini versin, tup bebek bana da korkutucu gelmisti ama degil aslinda. Eger bilgilerini yazarsan gulden seni listeye ekler. Sat, sebep, merkez, kacinci deneme gibi..

b
benim durum soyleki ilk trsfr kecen haziran oldu 20 yumurta oldu 15 dollendi 3 ebrio konuldu malesef negatif,ikiciyi yapmak icin rahimden doku alindi,10 gun sonra cevap gelecekdii hala 12 gun oldu bir cevap yok bekliyorum nolucak diye.sende transfer oncesi ilac kullandinmi?rahimden doku aldilarmi?:26::26:

tünaydın hanımlar herkese iyi pazarlar
tünaydın güzel annemiz
dedim ve gitmedim... burdayım kuzu... bugün dışarı çıkacak dermanım yok zaten....... çamaşırlarımı ayırıp bi posta attım makinaya geldim geri.....
iyi yaptın nasılsın neler yapıyosun elif nazımız nasıl iyi mi??

hayır olsun herkesin rüyası canım inşaalah nurtopu gibi evladını alacaksın kucağına hasretlik zor ben de ailemden uzaktayım çok özlüyorum onları hele de yeğenlerimii
Gunaydinn ben yine calisiyorum(
pazar pazar ne işi bu bacımm yazık sana patronun kınıyrum burdan
günaydınlarrrrrrr

günümüz güzel geçsin, herşey istediğimiz gibi olsun...

hava harika istanbulda..inşallah evde oturmayız..

ama kocam hala uyuyorrr maç mağduru bacağını incitmiş
..
günaydın güzel dualarına amiin şnşaallah diyorum kocişine de geçmiş olsun bacımm

Canım benim hoşgeldin hemen olumsuza bağlamışsın...Aşılamanın normal ilişkiden hiç farkı yok aynı yolu alıp yumurtayı bulacak da dölleyecek de.....uzun işş.. ben hiç aşılamayla uğraşmadan direk tüpe geçtim zaten tüplerim de alındı istesem de aşılama olacak durumum kalmadı..Moralini bozacak bir durum yok burda o kadar çok tüp bebkeğini bekleyen hamişimiz var ki neredeyse tedavi görenden fazla olacak yakında Bizim bebişlerimiz çok nazlı ısrarla gelecekler göbüşümüze o yüzden biz de sabretmeli ve umudumuzu hep taze tutmalıyız ki bebişlerimiz bizimle olsun....Sen de artık bizimlesin 2 sen çok uzun bir zamn değil merak etmee herşey gönlünce olur sen yeter ki inan ve vazgeçme

kızlar bebişimize aldığımız odanın resmi,,çıktımı acaba

çook beğendim, güle güle büyüsün bu odada...

teşekkür ederim canım.. inşallah..

teşekkürler zuzucum

ecrin mert girmiş güldenin dua listesine bloke etmiş aılmıyor içerde uyuya mı kaldı anlamadım ki mesaj yazıyorum görmüyor online da değil..içeri giremiyorum bir saattir çıkmasını bekliyorum...kızım wc kuyruğuna çevirdin listeyi(tövbe tövbe) içerde napıyosun Allah aşkına o kadar uzun

he he he beğendin demek...
he beni aradın bende tel yetişemedim...
cevaplarımı yazayım arayacam seni..
komşum kocişin çıktığını görmüş damladı o saatten beri yenş gitti işim öylece kaldı ayıp ama dimi yaaaa...
neden belin ağrıyoo anlamadım...
akuya alıştı tabii bünye dediğin gibi bırakmış olman etkilemiş olabilir...
istersen sık sık olmasada arada bi gir akuya..

güldenciimm ellerine sağlık pek şahane olmuş listeler

saol canım topiğimize layık olsun dimi ama..

bebüşüm dedimdi ya pazartesi saat 2de diye cuma günü yazdım hatta..
sen iste yeterki bugünde yaptırırım ben aşılamayı..

yazdığını biliyomda pazar diye hatırlıyom demek pazartesinin pazar kısmı aklımda kalmış bi tek

listeler çok güüzelll olmuş...ellerine sağlık egunalcım

merci cicimmm...

dedim ve gitmedim... burdayım kuzu... bugün dışarı çıkacak dermanım yok zaten....... çamaşırlarımı ayırıp bi posta attım makinaya geldim geri.....

hıımmm bende sandımdıki yine gittin

tünaydın hanımlar herkese iyi pazarlar

sanada iyi pazarlar

Transfer oncesi normal yumurta buyutme ilaclari kullandim (puregon) . Rahimden doku ornegi almadilar. (Herhalde co-culture u kastediyorsun) onu sadece tekrarlayan dusuklerde ve tutunma problemlerinde yapiyorlar diye biliyorum. Bizde gerek gormedi Dr.

evet açılmıyooo...
bi kez de benim başıma geldi bu..
listeden çıkmış olmama rağmen içerde kilitli kalmış gibi görünüyodum
ecrin aktif olarak belki içerde değildir şu an ama nasıl düzelecek bilmiyorum yaniii...
nedir bu benim listemin başına gelebler ya huu...
2.kez oluyo buu...

Liste çok güzel olmuş egunalcım, ellerin dert görmesin

saol canım...
size layık olsun listemiz

valla öle canım benımmm suan özellıkle senı dört gözle beklıom o hastaneye gitmek için... malum ankarada olacak bari güzel bi yerde olsun...
aynı seylerı yasamak bu olsa gerek.. bende bakıyorumm göbişime hiç bişe yok önceden kılolarım vardı şimdi onlarda terkedıyo beni... ama bu sevındırıcı...
kızlar bebişimize aldığımız odanın resmi,,çıktımı acaba
cokk hoss gule gule kullanır ınsallh saglıkla...
canım benım daha öncede yazmıstım ben orda tedavı oldum... 4 denememdı banada lenfosıt asısı yapıldı... ama malesef tutmadı... hastane iyi ama kader kısmet işte...
hoşgeldinn sefalar getirdinn
hayırlı olsun tedavin inşallah Rabbim yüzünü güldürür...
hemen listemize ekliyorum bilgilerini

sagol FERTIJIN e gıdıp memnun kalan var mı acaba[/QUOTE]
ben ben ben yukarıda cevap verdım tatlım

bencede en ıyısını yaptın... en azından tupte sansın daha fazla dölleyıp koyacaklar... banada her tedavıden önce hep olmayacak gıbı geldı ve olmadı... ıyı düşün iyi olsunn

canlarım suan cıkmam lazımmm kociş araba sürdürecek banaaa ehlıyetımı aldımmm artıkkk trafıge cıkıommm hoscakalınnn

gece muhabbetiniz çok güzel olmuş canlarım hepsini okudum geldim
kızım ve eşim yazlığa gittiler ben evde takılıyorum
ütülerimi yaptım balkonlarımı yıkadım
oturdum bı bakayım dedim
herkes iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…