Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldinnnnn.... demek seni bırakıp yazlığa gittiler....
herkese iyi pazarlar arkadaşlar

sanada iyi pazarlar şekerim......

bilgilerimi tamamlayalım hemen ! silmeyin beni :)) yaş 22 deneme 2 sorun sperm az hareket az 3gün sora sonuç alıcak çok heycanlı herkese ve kendime dua ediyorum rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin bu yolda olan herkese allah yardım etsin inşallah hepiniz allaha emanet olun... (ayrıca sürekli buralardayım yazıları okuyorum ama pek yazmıyorum sanırım çekiniyorum buradaki arkadaşlıklar mütişş:)

şekerim niye çekiniyosun.. yazki bizimle olduğunu bilelim.....

arkadaşlar benide listeye eklermisiniz. 34 yas erkek fak*rezerv az 4. deneme umut tb 16 nisan test tarihii

birbirimizi tanımasak görmeseklte en çok duayı bizler birbirimize ediyoruzdur. allah dualarımızı kabul etsin. hepimize hayırlı evlatlar versin..amin.

şekerim niye çekiniyosun.. yazki bizimle olduğunu bilelim.....
aslında bir ay oldu buralarda olalı ama hala karıştırıyorum nereden cevap yazacagımı falan bana yazılanlarıda bir kaç gün sora tesadüfen görüyorum alışana kadar böyle olacak herhalde ama inan iyikide üye olmuşum buraya günüm burda geçiyor ilk denememde çok sıkılmıştım evde zaman geçmek bilmiyordu ama bugün 9uncu günüm nasıl geçti farketmiyorum bile bir bakıyorum akşam olmüş bide çalışmaya alışınca evde durmak zor geliyor eşime çalışim diyorum ama merdivenden bile inmeme izin ver
miyor:)) ne kadar çok yazdım eminim okuyunca bumudur çekinden halın diyeceksin

cekinme canim cekinme ilk basda bende oyleydim simdi alisdim ve cok sevdim burdakileri allah her kesin yardimcisi olsun HEPIMIZ KADER ARKADASIYIZ.

valla öğünmek gibi olmasın bitanedir topiğimiz
burda muhabbetin hızına yetişmek zor bitek hafta sonları sakin oda herkez gezmelerdede ondan...... test gününe az kalmış inşallah senin pozitifi kutlarız hep beraber.....

Transfer oncesi normal yumurta buyutme ilaclari kullandim (puregon) . Rahimden doku ornegi almadilar. (Herhalde co-culture u kastediyorsun) onu sadece tekrarlayan dusuklerde ve tutunma problemlerinde yapiyorlar diye biliyorum. Bizde gerek gormedi Dr.
adini skroskopi diye biliyom anestezile uyutup islemi yapiyorlar herhalde sizde ismi co-culture?

evet hepimiz aynı duaya amin diyoruz
ama biliyorum heşey çok güzel olacak yeterki biz pes etmeyelim
ecrin_merti gören varmı sanki iki gündür yok

ewet farkettim zaten ama yarın coşar artık sende ege ünüversitesinde tedavi gördun sanırım ???

canlarımmm nasılsınızzz?dün bütün gün gezdim bugünde kızlarımın kabirlerini ziyarte gittim..şimdi ewdeyim akşama yine annemlere gitcez yemeğe..herkes nasıl ii dimi?ben geçmişi okumaya başlıım bari..

ewet farkettim zaten ama yarın coşar artık sende ege ünüversitesinde tedavi gördun sanırım ???
yok tatlım ben ankara başkent üniverstesinde tedavi oldum

ekinimmmmm karabiberim hoşgeldin..................

kızlar eşimle dolaşmaya çıkmıştık mağazaya girdim şöyle bakayım diye
birsürü şey aldım kendimi kaybettim sıpama alışveriş yaparken
normalde bir şey alırken 40 defa düşünürüm ama gördükçe aa buda güzel şuda güzel derken
abarttım biraz hoş eşimde benden aşağı kalmadı
Rabbim en kısa zamanda sizide yaşatsın bu sevinçleri ve heyecanı

Allah kabul etsin canım

Oh masallah bitirmissin sen gunleri nasilsin su an transferden sonra herhangi belirti hissettinmi?

Ne guzel kiskandim seni ben olmadik bebege bile cok zaman esya begenmisimdir mesela alacagim oda bebek arabasi hepsi hazir yani o derece insallah almakta nasip olur

Kızlar kimyasal gebelik olmuş ben de değerim 12 olmuş.Nedir bu kimyasal gebelik bilen var mı?
geçmiş olsun canım çok..
aminn canım..rahimde ki miyomlar acaba tüp bebeği etkiliomudur?bende histeroskopi yaptırıp içerde ne war ne yok die baktırmak istiom...
canımmm maşşallah değerlerin ne güzell yaa...işşallah 18 nisanda kontrolunde çok güzel geçer bende kliniğe 16 nisanda gelcem aynı gün olsa görüşürdük ne güzelll...
canım çok güzel bişi ya bende dr. a sölicem banada yapsın öle kıskandımmişşallah sonucun güzel olur bizlerede umut olursun...
günaydınnn kuzummmm...biraz geç olduu ama
ben iim canım..işler bitmiş ne güzel benimde yarın temizlik günümm:18:

Allah kabul etsin canım

güle güle sağlıkla giysin işşallah...amin canım saol...

herkese iyi pazarlar arkadaşlar
iyi pazrlar arkadaşım
canlarım suan cıkmam lazımmm kociş araba sürdürecek banaaa ehlıyetımı aldımmm artıkkk trafıge cıkıommm hoscakalınnn
evet gülden haklı biz sokağa çıkmayalım acemi şoför var neme lazımmm can güvenliği açısından.
demek kızınla kocan seni yalnız bıraktı.. sen niye gitmedin kız hava çok güzel evde oturulur mu bu havada. delüüüü uğra böyle arada özlettirme kendini
eee girip merhaba demezsen sileriz sen de çekinme şekerim biz aynı dertten muzdarip gönül yoldaşlarıyız hepimizin olur böle dönemleri ama bizi bizden başka kim anlar ki..
Amin canım dualarına inşaallah tek temennimiz o.. hoşgeldin bu arada aramıza
çekinme canım bize anlatmayacaksın da kime anlatacaksın ..anlatacaksın ki rahatlayacak beyninden akacak stres ve umutsuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…