nasilsiniz kizlar?
Canlarım önce brunch keyfi ardından alışveriş gezintisi bizi bekler.:124:
İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle
Gunaydinn ben yine calisiyorum(
Canlarım önce brunch keyfi ardından alışveriş gezintisi bizi bekler.:124:
İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle
Gunaydinlar, iyi pazarlarrr, hava cok guzel ama bugun de evde hapisim. Ancak bahceye cikiyorum 5 dk ligina...Siz gezin eglenin alisveris yapin
günaydınlarrrrrrr
günümüz güzel geçsin, herşey istediğimiz gibi olsun...
hava harika istanbulda..inşallah evde oturmayız..
ama kocam hala uyuyorrr maç mağduru bacağını incitmiş..
sevdiklerinizle mutlu pazarlar.........
seninde dışarı çıkacağın günler gelecek..
az sabırlı ol şekerim...önemli bir nedenle evdesin sonuçta.
iyiyim sizi gordum dahada iyi oldum bitanem konusalim da gonlum acilsiniyiyiz şekerim sen nasılsın??
ayya kıyamam sınav mağduresi arkadaşıım benimm...ben de bu gidişle ekşın mağduru olarak gelecem topiğe gelseydi şu kırmızılar da inseydi tepemden kocişşİyi pazarlar canımmmm..Valla ben iki gündür aöf sınavları yüzünden 7 de kalktığımdannn kafam dumanlı ayakkta dolanıyorummm hehehehSen napıyosunnnnnnn
Listelerimize baksana renklendirdim
Bi mutfak kaldıydı şimdi ona girişiyorum ve bitiyorumm
Listelerimize baksana renklendirdim
günaydınn canım..
kıyamam yaaa demek çalışıyorsunn..
ohhh ne güsellll...
seninde dışarı çıkacağın günler gelecek..
az sabırlı ol şekerim...önemli bir nedenle evdesin sonuçta.
bak ben sana adamı ne gönderiyon maça dedim sakatlandı kimbilir kaç maç sahalardan uzak kalacak
kız sen ne gezmesinden bahsediyosun sen bugün aşılama olmayacanmı:44:
ben seni test gününü bekleyenler listemize transfer ettim bile
dedin ve gittin ölemiiiii
iyi o zaman sanada mutlu pazarlar olsun
nasilsiniz kizlar?
Ellerine sağğlık aşkısııı çok güsel olmuşşş.Sen yaparsındaa mükemmlel olmazmı hiççç....
Ayy mutfakkmııı en zoruu bacımm yaaaaaaa..Fazla abartmaaa yütfennn sakınnn...Bu arada aradımm seniii valla konturüm yokk ama dün gece ki yazışmaları okuyuncaaa sesini duyasım geldi fena haldeee..Bende sınavdan geldim eve..Hava süperr ama ben evdeyimm..Kociş çalışıyo bugünnn beni bırakktıı apartmandada kimsecikler yokkkk dünn korkktumm çokkkk:18::18::18::18::18::18::18: Bu arada acayipp bir bell ağrım varrrrrr.Anlamıyorumm aku 20 gün ara verdim diyemiiii olduuuu..Anam ben ne rahatmışım aku ilee..Hiç bir yerim ağrımıyorduuuu şimdii belimin ağrısından zor otuturyorumm tutulucam diye korkmaya başladımmm:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?