Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım iyi olmuş bilgilerini yazman...ekledim gittii...
ne demek çekinmek...yazmadan kaynaşmadan nasıl arkadaş olcaz peki...
burdakiler aynı mahalleden değillerki yazışa yazışa kaynaştık bağlandık...
sende gel aktif olarak aramıza...

hoşgeldinnnn...
ekledim bilgilerini...
Rabbim bu kez yüzünü güldürsün inşallah...

övün kız övünnn

hiii ah canımm demek kabir ziyaretine gittin çok duygulandım şu an...
zaten senin bu hikayen hep beni fena etkiliyooo...
Allah kabul etsinnn...
oku tabii geçmişi yazılı yapcam sana birazdan...
devamsızlıktan nerdeyse kalacan..

alınmazmı çok güzel şeyler var hele kızlar için seçenek çok fazla...
Aminn canım darısı bize olsun inşallah...

Canım Allah kabul etsin dualarını....

inşallah olumlu sonuçlar alırım... bende çok istiyorum, belki bu işlem yaygınlaşır.. doktoruma sordum her yerde yapılıyor mu diye, çünkü gerçekten ben hiç böyle birşey duymamıştım. Her yerde yapılmıyormuş ama neden yapılmıyor bilemedim :44: düşündükçe banada mantıklı gelmeye başladı.. önceçok korktum, tedirgin oldum.. hatta bana transferden 2 saat önce haber verdiler diye bayağı bi kızdım ama sonra yanlış yaptığımı anlayıp gönüllerini aldım.. inşallah iyi bir örnek olurum herkese...

maaşallah bu alışvewrişleri biz de yapacağız inşaallah ne ciciler aldın bakalım bebişine hepsi çok yakışacak inşaallah

Allah kabul etsin canımmm bir sonraki ziyaretinde göbüşünde kardeşleri ni degötürürsün inşaallah ...onlar senin cennetteki meleklerinn :129::129: pek bişey yok bacım geçmişte sayfa 1 deki listelere bakarsan görebilirsin kim hamilee kim transfere geçmiş yaaa böle işte

aminn canımm...sen ne durumdasın bakalımm yoruldun dimi çok?yarında doktor warr dimii işşallah güzel haberlerle gelirsinn..ben suan burdayım ama yemeğe gitcez annemlere..lütfenn sınıfta kalmayayımm:18:

aminnn çok saol...eet işşallah ii bi örnek olursunn bize...hadi bakalım senden güzel haberler bekliozzbanada mantıklı geldi bende doktora gidince sorcam walla:18:

sor tabi, yapsın o da böyle bir şey.. diğerine zarar vermeyiz dimi diye özellikle sordum... birini biraz daha aşağıya bırakıcaz dedi.. diğerine yaklaşmayacağız bile dedi.. öyle.. inşallah senin doktorda yapar böyle

kızlar bu tüp bebek işleminde galiba en zor kısım beklemek... sanki asker günü sayıyorum çok zor, bekle bekle günler geçmek bilmiyor sanki..

şu resmi kendime uygun buldum

canım saoll işşallah dediğin gibi olrr...eet 2 tane meleğim war..

kızlar bu tüp bebek işleminde galiba en zor kısım beklemek... sanki asker günü sayıyorum çok zor, bekle bekle günler geçmek bilmiyor sanki..

şu resmi kendime uygun buldum

Eki Görüntüle 385710

eet faydalı bişeyse neden yapılsın ki ama yapsın wallaeet transferden sonra şafak sayıyoz resmen ama sonu güzel olsun işşallahh

aminn canımm...sen ne durumdasın bakalımm yoruldun dimi çok?yarında doktor warr dimii işşallah güzel haberlerle gelirsinn..ben suan burdayım ama yemeğe gitcez annemlere..lütfenn sınıfta kalmayayımm:18:

he valla pek yorgunum mutfağı bitiremedim bugün gelen giden oldu telefonla konuştum derken bişi yapamadım doğrudürüst sadece dolapları sildim o kadar...zaten mutfak elimin altında her girdiğimde bişeyini yapar bitiririm...akşam yemeğe gideceğinizi okudum önceki mesajında ama oralı olmadım işime gelmiyo ya ondantamam tamam sınıfta bırakmayacam seni sadece eski topikten gelince sözlü yaparımmm

Oh masallah bitirmissin sen gunleri nasilsin su an transferden sonra herhangi belirti hissettinmi?

saol canom evet şükürler olsu az kaldı şu an pek birşey yok ama 2 3gün önce midem bulanıyordu şuan normalim bide reglim gelmedi beni birtek bu umutladırıyor gününü şaşmaz da biraz. 6ay önce ilk denememde kantestine gidememiştim yogun geldi reglim ama yinede çok düşünmemeye çalışıyorum dua ediyorum işte allah yardım etsin hepimize o güzel haberi almamız nasp olsun inşallah

çok doğru burası çokk iyi geldi bana çok şeker burdaki herkes birde ecrin_mert yok farkındamısınız bişey yokturumarımmmm

çok doğru burası çokk iyi geldi bana çok şeker burdaki herkes birde ecrin_mert yok farkındamısınız bişey yokturumarımmmm

şekerim cuma günü ecrin 2 gün topiğe giremicem dedi...
pazar akşamı gelirim dedi...
ilerleyen dakikalarda aramızda olur..

hoppppppppp ben geldım nasılsınız bakem herseyı okuyorum ve begenıyorum haberınız olsun ama begendı tusu cok gec yanıt verıyor beklemek ıstemıyorum bende aof sınavına gırenlerdenım ay dersler okadar sıktıkı benı daraldım sımdıde ev temızleme sırası temızlıkde anca bu saate kaldı sız neler yapıyosunuz pazarınız nasıl gecıyo bır ara ekını gordum kız ne ısın var cık gezsene

hoşbuldukkk canımmm...nasılsınnn?

ay gene görüşemedik senle......

canım ecrinin eşinin sınavları vardı ve kardeşleriyle görüşcekti.... bugün gelemesse bile yarın mesaiyle birlikte gelir topiğe......

demek sınava girenlerden biride sensin...
türkiye birinciliği bekliyorum senden
gerçi bu sınavda böle bişi yok ama olsun ben yinede bekliyom...
bu saatte temizlikte zor valla kolay gelsin sana..

Papatya4242 vardı yaaa...
işte o en son kk ya 05.04.2012 de girmiş yani 3 gün önce ...
neden bişi yazmadığını kendinden haber vermediğini merak ediyorum doğrusu:26:

anaaammm o zaman ben bugün dışarıya çıkmayım nolur nolmaz...
hayati tehlikem olabilir
askonsun hayatım nıye öle dıosunnn bikere cok güzel sürüyommm sımdıye kadar sadece 9 yayaya carptım
canım insallh hakkında hayırlısıııı olsun bebısın gelsın canımmm
ay insallhhhh o gun gelecekmı hiç bılmıyorum.......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…