Tüp Bebek Günlüğümüz !

Slm canlarım biz dr amcamızdan geldik sukurkizim iyimis sürekli ağzını açıp kapatıyordu 19cm olmuş oğlan 3te Dr umz bizi bir kardiyalog yönlendirdi ona gidicez walla arada beni kalbim zorluyor aslında Dr olabilir çünkü kalp daha hızlı çalışıyor dedi tabiki streste çok etkilermiş kayınvalide gezmeye gitti galiba yarn doner bize ceket örüyor dün oğluna dedi ceket bitsin gidicem amacekete dün başladı Gitsin istemiyrdabahanelr üretiyor her yıl aynı muhabbet Amaben artık o yokmuş gibi davranıyorum çok muhatab olmuyorum kendisiyle iste böyle

Egunalim hayrlisi olsun çok az kaldı mutlu son için Rabbim emeklerinin karşılığını verin insallh ,ben çıkıyorum gece az uyudum uykum var optum hepinizi

aman benim kociş hiç yapmazz...bakalım ne dicek doktor merak ediomm bendee:18:

anamm mercımek kadarr...ağzıda varmıs acarmıs kaparmıss teyzelerı onu yerr bıtırır annesıı :) cok sevındın canım iyi haberlerle gelmişsinn boşverr takmamak en güzeli cnm bırak yaa sen hamilesin keyfını cıkartt bebeimm..iyi uykularr..

ekiin ne zaman geliyosun ist a dr la görüşceksin demi dondurulmuş tedavine başlamayı düşünüyomusun görüşmeye geldiğinde?

günler zor gecıyor demı canımm..hatta geçmiyor bileee..daha cumartesi ye bı dunya varrr

ay hic sorma, bir de calisan kadinim ben, evde fazla vakit gecirmeye alisik degilim, napicam diye aptal oldum. Bir de caliskanligim tutuyo 1-2 is yapiyim diyorum ama tutuyorum kendimi. Oooole bi pc basinda bi koltukta geciyo gunum. Yine bu sefer cabuk gecti, ilk tedavimde daha heyecanliydim, simdi oyle degil, daha bi kalbi kirigim sanki oole kuzu gibi bekliyorum anliycaan..

cvp verdım kuzu gıderım aaaaaaa neden gıtmemyeyyım kızzzz :))))))))))
bır basladınmı sonu gelmıs ama o baslamak onemlı bence canım yaaaaaaaaa

saol bebimm bekleyemem o kadr sekerımm :) adam bu hafta gelcekk boyaya saol yine dee....
anladım tatlım ole olduğunu zatenn..takılıyorum benn

demı ıkıncı olunca ınsan alışıyor canımm..ınsan çalışmaya alışkın olunca evde olmak sıkıyorr haklısınn..çalışıyorken ıkı gun tatılımız olsun ıstıyoruz.ama tatıldeyken çalışmakkk..ah ahh kadın olmak zorrr...

ben gidiyom azıcık kızlarla çay içeyim gelicem canlarımm.....

allah mı söyletti cidden ya.. ama çok gariptirki istisnasız herkes erkek olucak diyor. sağlıkla doğsunda hiç farketmez valla bana

maşşallahh kızımızaa kocaman olmuşşaman senin kayınwaldende bahne arıo kalmak için..ceketi artık 1 ayda bitirir heralde yandın senkalbinde bişi yoktur seninn kalbin temiz bencehadi bakalım güzel haberlerle gel işşllahh...
tunaydınlar ben yenı uyanmadım ama ye girebildim sayfaya neler vart nelr yok geliyorum
tünaydınnnn
tünaydın güzel yürekli arkadaşlarım.............

tünaydınnnn canımmmm

tunaydınlar ben yenı uyanmadım ama ye girebildim sayfaya neler vart nelr yok geliyorum

tunaydın kuzum nasılsınnnn
bugun topıgı acmadınnnnn

stres yokkkkkkkkkk guzel gectı kuzum 2 gun gezdım anamlara gıttım yardım ettımmmm fln tasınma olayı varda esya topladık ıste
esımın sınavı vardı fln oyle guzel gectı yorgunum sadece

tünaydın güzel yürekli arkadaşlarım.............

tunaydın .. arım balım petegımmmm.... nasılsınnnn

hadı hayırlısı canım kalp temız cıkar ıns....
soyle gıtısn artık yaaaaaaaaa o ceket bıtmezzzzzzzz

aman benim kociş hiç yapmazz...bakalım ne dicek doktor merak ediomm bendee:18:

ALLAH RAZI OLSUN esımden canım yapar sımdı ...
ıns guzel seyler soylerler kuzu yaaaaaaa

canım inş herşey yolunda gider,e2 de güzel çıkar inş,,dualarım seninle,,çok güzel gidiyor bence herşey kontrollu en azındann,herşeyy gönlünce olur inşallahhh

ay ay benı merakda edermış tuanacığım canım fırsatım olmadı giremedım ve şimdide yemege gidiyorum hepiniz opüyorum

okuyalım kuzummmmm

saol bebimm bekleyemem o kadr sekerımm :) adam bu hafta gelcekk boyaya saol yine dee....
anladım tatlım ole olduğunu zatenn..takılıyorum benn.

anladım canım benım aaaaaaaa...
soyel adama haftaya gelsın ben gelcem bananeee....

sende kaç tane kist vardı canım,nasıl su toplamışlar ?

sende kaç tane kist vardı canım,nasıl su toplamışlar ?

4 tane canım birbirlerine yapışık ve 14 cm oldukları için pelvik alanda yer yoktu. tüp bebek iğneleri yüzünden de su toplamış kenarları. bende anlamadım. şuan 7 haftalık gebe olduğum halde sanki 5 aylık hamile gibiyim zamanla iner ödem normale dönersin dedi. her gören ne ara hamile kaldın kocaman olmuş diyor :18:

hadi yaa,5 aylık gibimi oldun canım,benim de bazen çok şişiyor ödem gibi oluyor herhalde bende de ,sonrada kuruntu yapıyorum kendime göbeğim küçüldü diye:)

sana şöle bi bilgi verebilirim..
aramızda benim bildiğim bir arkadaşımız fertijinde tedavi oldu...
sonuç negatif ama merkezden şikayet ettiğini görmedim...[/QUOTE]

Teşekkür ederim arkadaşım hayırlısı olur inşallah

tünaydınn canımm..ooooOO siz daha acıkmadınız mı kı smdı kalkıyosunuzzz..ben öğle yemeğimi bile yedimm
sabah 7gibi b,raz yedik zaten kalkıncada atıştırdık..... bugün karar aldık sık ama az yicez:)))) başarabilirsek.... çünkü kendimi patlayacak gibi hissediyorum

ekinimmmm kolay gelsin ... yazlık kışlık değiştirme işini benimde yapmam lazım amaçok üşeniyommmmm..... gerçi kendi yazlıklarımı çıkarmasamda olur nasıl olsa hiçbiri olmaz üstüme

ecrinnnnnnnn...........özledik seni...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…