tünaydın güzel yürekli arkadaşlarım.............
bıtmez kuzu bıtermı yaaaaa ev ısı yaptıkcada gızler kendını
aman bıtır bıtır belkı hastanede bı suprız olur bısye yapalım derler hanı olurya kısmet ısı bakalım hayırlı haber olsun canım benım...
bende c.tesı cam perde fln yapcam bakalım 2 gune yaycam kenımı yormadan pazar kalan kısma kocsım yarıdm edecek
hatta camları bırlıkte yapalım dıyor ben senı tutarım sen dusme dıyor :))))
Slm canlarım biz dr amcamızdan geldik sukurkizim iyimis sürekli ağzını açıp kapatıyordu 19cm olmuş oğlan 3te Dr umz bizi bir kardiyalog yönlendirdi ona gidicez walla arada beni kalbim zorluyor aslında Dr olabilir çünkü kalp daha hızlı çalışıyor dedi tabiki streste çok etkilermiş kayınvalide gezmeye gitti galiba yarn doner bize ceket örüyor dün oğluna dedi ceket bitsin gidicem amacekete dün başladıGitsin istemiyrdabahanelr üretiyor her yıl aynı muhabbet Amaben artık o yokmuş gibi davranıyorum çok muhatab olmuyorum kendisiyle iste böyle
Egunalim hayrlisi olsun çok az kaldı mutlu son için Rabbim emeklerinin karşılığını verin insallh ,ben çıkıyorum gece az uyudum uykum var optumhepinizi
günler zor gecıyor demı canımm..hatta geçmiyor bileee..daha cumartesi ye bı dunya varrr
her pazartesi dip köşe yapıom zaten bugün ekstra yazlıkları çıkardım yıkıom ütümüde yaparım hafta içi.önümüzdeki haftada yerleştiririm artık..walla benimde gözümde büyüyo ama biyerden başlamak lazımm:18:ecrin gelmio bak sana ben geleyim başlamışken senin evide halledeyimm
ay ay benı merakda edermış tuanacığım canım fırsatım olmadı giremedım ve şimdide yemege gidiyorum hepiniz opüyorumnerdesin kızzzz bu sabah yoksun ala ala
Gelırım kuzu ama bu hafta degıl haftayada luleburgaza gıdecem 3. hafta gelırım yaaaaaaaabeklıycenmı benı
bıtmez kuzu bıtermı yaaaaa ev ısı yaptıkcada gızler kendını
aman bıtır bıtır belkı hastanede bı suprız olur bısye yapalım derler hanı olurya kısmet ısı bakalım hayırlı haber olsun canım benım...
bende c.tesı cam perde fln yapcam bakalım 2 gune yaycam kenımı yormadan pazar kalan kısma kocsım yarıdm edecek
hatta camları bırlıkte yapalım dıyor ben senı tutarım sen dusme dıyor :)))
benım topık hep acık ama ben ıs yapıyorum o yuzden gec goruyorum bazen
ay hic sorma, bir de calisan kadinim ben, evde fazla vakit gecirmeye alisik degilim, napicam diye aptal oldum. Bir de caliskanligim tutuyo 1-2 is yapiyim diyorum ama tutuyorum kendimi. Oooole bi pc basinda bi koltukta geciyo gunum. Yine bu sefer cabuk gecti, ilk tedavimde daha heyecanliydim, simdi oyle degil, daha bi kalbi kirigim sanki oole kuzu gibi bekliyorum anliycaan..
maşallah Allah bir daha yaşatmasın canım, çok mutlu olun inşallah oğlunuzla dicektim Allah söyletti sanırım.. Geçmiş olsun canım zor oluyordur benimde kaç gündür karnım çok ağrıyordu nasıl şişti acayip rahatsız olmuştum.. Neyse ki geçti umarım en kısa zaman da kistlerde temizlenir..
ay ay benı merakda edermış tuanacığım canım fırsatım olmadı giremedım ve şimdide yemege gidiyorum hepiniz opüyorum
maşşallahh kızımızaa kocaman olmuşşSlm canlarım biz dr amcamızdan geldik sukurkizim iyimis sürekli ağzını açıp kapatıyordu 19cm olmuş oğlan 3te Dr umz bizi bir kardiyalog yönlendirdi ona gidicez walla arada beni kalbim zorluyor aslında Dr olabilir çünkü kalp daha hızlı çalışıyor dedi tabiki streste çok etkilermiş kayınvalide gezmeye gitti galiba yarn doner bize ceket örüyor dün oğluna dedi ceket bitsin gidicem amacekete dün başladıGitsin istemiyrdabahanelr üretiyor her yıl aynı muhabbet Amaben artık o yokmuş gibi davranıyorum çok muhatab olmuyorum kendisiyle iste böyle
Egunalim hayrlisi olsun çok az kaldı mutlu son için Rabbim emeklerinin karşılığını verin insallh ,ben çıkıyorum gece az uyudum uykum var optumhepinizi
tünaydınnnntunaydınlar ben yenı uyanmadım ama ye girebildim sayfaya neler vart nelr yokgeliyorum
tunaydınlar ben yenı uyanmadım ama ye girebildim sayfaya neler vart nelr yokgeliyorum
Fena degil seker, hafta sonu koltukta ofleyip pofleyerek gecti sikintidan. Topik de pek bi tenhaydi. Senin nasildi haftasonun?
Benim fazla bi belirtim yok, su an, bakalim ne olacak, daha strese girmedim ama son 3 gun fena olur diye tahmin ediyorum. Test gunum cumartesi cunku..
hadı hayırlısı canım kalp temız cıkar ıns....Slm canlarım biz dr amcamızdan geldik sukurkizim iyimis sürekli ağzını açıp kapatıyordu 19cm olmuş oğlan 3te Dr umz bizi bir kardiyalog yönlendirdi ona gidicez walla arada beni kalbim zorluyor aslında Dr olabilir çünkü kalp daha hızlı çalışıyor dedi tabiki streste çok etkilermiş kayınvalide gezmeye gitti galiba yarn doner bize ceket örüyor dün oğluna dedi ceket bitsin gidicem amacekete dün başladıGitsin istemiyrdabahanelr üretiyor her yıl aynı muhabbet Amaben artık o yokmuş gibi davranıyorum çok muhatab olmuyorum kendisiyle iste böyle
aman benim kociş hiç yapmazz...bakalım ne dicek doktor merak ediomm bendee:18:
Canım arkadaşalarım daktırdan geldim şu an eşimin yanındayım anneme geçecem şimdi...
kısaca yazayım ohss riskim nedeniyle az doz la uzun sürede kontrollü gitcez dedi...
belki fazla iğne vurulacam demek bu ama az dozla yavaş büyütecekmiş...
önemli olan e2 değerim o da öğleden sonra çıkacak...
daktır 200-300 civarı olmalı değerin dedi fazlası ohss ye doğru ilerleme benim için...
çok endişeliyim...ultrasonda herşey güzel dedi...yumoşlar 9-10 mm olmuşlar...
opu için bişi demek henüz erken yani...
ay ay benı merakda edermış tuanacığım canım fırsatım olmadı giremedım ve şimdide yemege gidiyorum hepiniz opüyorum
saol bebimm bekleyemem o kadr sekerımm :) adam bu hafta gelcekk boyaya saol yine dee....
anladım tatlım ole olduğunu zatenn..takılıyorum benn.
sağol kuzucum. bende iyim artık. çok şükür normale döndük. umarım zor günler geride kalmıştır. bebişte iyi maşallahama karnım feci şiş. hala inmedi kistler su toplamış tedavi sırasında zamanla iner dedi doktor :18:
sende kaç tane kist vardı canım,nasıl su toplamışlar ?
4 tane canımbirbirlerine yapışık ve 14 cm oldukları için pelvik alanda yer yoktu. tüp bebek iğneleri yüzünden de su toplamış kenarları. bende anlamadım. şuan 7 haftalık gebe olduğum halde sanki 5 aylık hamile gibiyim zamanla iner ödem normale dönersin dedi. her gören ne ara hamile kaldın kocaman olmuş diyor :18:
sabah 7gibi b,raz yedik zatentünaydınn canımm..ooooOO siz daha acıkmadınız mı kı smdı kalkıyosunuzzz..ben öğle yemeğimi bile yedimm
ekinimmmm kolay gelsin ... yazlık kışlık değiştirme işini benimde yapmam lazım amaçok üşeniyommmmm..... gerçi kendi yazlıklarımı çıkarmasamda olur nasıl olsa hiçbiri olmaz üstümemaşşallahh kızımızaa kocaman olmuşşaman senin kayınwaldende bahne arıo kalmak için..ceketi artık 1 ayda bitirir heralde yandın sen kalbinde bişi yoktur seninn kalbin temiz bence hadi bakalım güzel haberlerle gel işşllahh...
tünaydınnnn
tünaydınnnn canımmmm
tunaydın kuzum nasılsınnnn
bugun topıgı acmadınnnnn
stres yokkkkkkkkkkguzel gectı kuzum 2 gun gezdım anamlara gıttım yardım ettımmmm fln tasınma olayı varda esya topladık ıste
esımın sınavı vardı fln oyle guzel gectı yorgunum sadece
tunaydın .. arım balım petegımmmm.... nasılsınnnn
hadı hayırlısı canım kalp temız cıkar ıns....
soyle gıtısn artık yaaaaaaaaa o ceket bıtmezzzzzzzz
ALLAH RAZI OLSUN esımden canım yapar sımdı ...
ıns guzel seyler soylerler kuzu yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?