Tüp Bebek Günlüğümüz !

okuyalım kuzummmmm
anladım canım benım aaaaaaaa...
soyel adama haftaya gelsın ben gelcem bananeee....

aaa tmm sekerim ertelerimm adamıı sonra yoruldum deme heee yemek yeriz sadeceee baska da bısey yok

hayır millete neysee..senın gobeginden büyüklüğündenn sinirlerrr hıhh

kızlar selam! baya kalabalığız şuan umarım herkes için herşey yolunda gidiodur! test sonucu bekleyen arkadaşlarım beklemek ne zor demi,çok sıkıldım ben,belki hep evdeyim die,bi arabam olsa rapor almaz kesin okula giderdim bu hafta,ama şimdi otobüste minübüste hoplaya zıplaya gitmeyeyim die bieyere kıpırdayamıorum,gerçi dün şöyle bi yarım saat yürüyüş yaptım biraz temiz hava alıyım dedim,o bile iyi geldi sağlıcakla kalın,herşey gönlünüzce olsun arkadaşalar (gerçi ben yazıp gönderene kadar herkes kaçmış,heheehe)

Son düzenleme:

ohhh maşallah kocaman olmuş kızınn,ya şu kaynanalar hepsi aynı demekki,,benimkide öyle,,gelmek bilmez,gelincede gitmez bilmez,,sürekli bahane bulur,hele birde hastane isi çıkarırsa yandık,,çünkü hastaneden 15 gün sonra kontorole çağırırlar ee 15 gün daha bende demekki,,haftaya bana gelicek badana için şimdiden laf yapıyo kalsammı kalmasammı acaba diye,,ama tabiki bir 20 gün kalır,,hepsi aynı arkadaşım,kafana takıpta kendine dert etme,hiçççç dğemez çünküü

canım benım ıns guzel haberlerle gelırısın kuzumm.....
Bu sefer olsun cnm hadı hayırlısı ....

allah yardımcın olsun canım inşallah başka bir uygulamaya gerek kalmadan bebişin gelir sana..

cnm allah yardımcınız olsun inş hayırlısıyla sonuçlanır gönlünüzdekine kavuşursunuz

sizleri seviyorummmmm..
çok teşekkürler..allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
Biz çıkıyoruz..yavrucukları fazla bekletmek olmaz...
Allaha emanet olunnnn

Son düzenleme:
aaa tmm sekerim ertelerimm adamıı sonra yoruldum deme heee yemek yeriz sadeceee baska da bısey yok

aaa millte çok sever böyle şeylere karışmayı canım,,çok şiştin yada aa sen hamilemisin hiçç belli olmuyor ,illa yorum yapacaklar

sabah 7gibi b,raz yedik zaten kalkıncada atıştırdık..... bugün karar aldık sık ama az yicez:)))) başarabilirsek.... çünkü kendimi patlayacak gibi hissediyorum
.............

hmmmm..bende dıorum acıkmıyorlar mı?vlla canım bende ce oyle yap..az ye sık yee en sağlıklısı o amaa..bız nedense başaramıyoruz pekk

kır dizinii otur sekerım sankı 6 ayy beklıcenn dayan azıcık yuru hava al amaaa okula yada baska bı yere otobus tepesinde falan gıdeyım demee heee...

sizleri seviyorummmmm..
Allaha emanet olunnnn

hadi bakalım canımm allah yardımcın olsunn...

Evet kızlar yaa o ceket bitmez artık her yıl aynı muhabbet gelişi 3haftaya yaklaştığı zaman baslar bahaneler tansiyon seker dişler ağrır dişçiye gider Rabbim kadına ahlakguzelligi versin insallh umarım ceket çabuk bitersizler iyisini dimi ekin cm aral beye gelecegin zamn hbr ver bana

evet teyzesi küçücük ağzı var sürekli açıp kapatıyordu konusurgibi komik annemin yaklaşımı daha komik ay cocuk nefesimi alamıyor acaba aynen öyle takılmamk en iyisi olucak

sizleri seviyorummmmm..
Allaha emanet olunnnn

Cnm hayrli olsun insallh bu son olsun güzel haberler al buay dua et kendine bol bol Rabbim yardımcın olsun insallh 2tane çatlatsinlr annelerinin yumurtalarından ikiz olsun bitsin bu is hayrlisyla öptüm seni

aaa millte çok sever böyle şeylere karışmayı canım,,çok şiştin yada aa sen hamilemisin hiçç belli olmuyor ,illa yorum yapacaklar

o yuzdenn mıllete goree hıccc hareket etmıcen cnku ınsanoğluu herşeye karışıyor vallaaa..hıc takılmamak gerekiyorrrr....

hmm hakkatenn annennın yaklaşımı cok komık olmuşş..ne yapsın heycan yaptı kadınn

sizleri seviyorummmmm..
Allaha emanet olunnnn

Cnm hayrli olsun insallh bu son olsun güzel haberler al buay dua et kendine bol bol Rabbim yardımcın olsun insallh 2tane çatlatsinlr annelerinin yumurtalarından ikiz olsun bitsin bu is hayrlisyla öptüm seni

hmm hakkatenn annennın yaklaşımı cok komık olmuşş..ne yapsın heycan yaptı kadınn

Demk seninki de gelick insallh hmn geri gider ben aslında pek alışık değilim de sıkılmaya onun için de bana çok batıyor uzun yıllar yalnız yasadım kendi sınırlarım var onun icine saygısızca. İnsanlar girince bana batıyor birazcık insallh seninkide kalma yanında çok birde insan hamile olunca daha gergin oluyor oh be bugün evimde bacağımı uzattım yattım hergün kendimi disariatmktan yoruldum. Takmicam bosverdim hepimizin evlatlarına maşallah Rabbim kucağımızda almayı nasip etsin

canım sıkma canını ya boş ver kendı söylesin kendı dinlesın

afiyet olsun balıımm ederım tabıı..kız iş yernde okuyabılıyormusun senn???nasıl başarıyosun bna da anlatttttt
canım sen bılıyomusun bu duayı ezbere kız aynı ayatelkursu gıbı kısa uzundeğil

sizleri seviyorummmmm..
Allaha emanet olunnnn
hadı canım bebeşlerini fazla bekletme yanlız kalmasın rabbım inşallah masıp eder

yok valla bılmıyom canımm..zaten burda abdest almamda okumam da zor olur kıı..bulunduğum ortam kalabalık cnkuu..evde okuyayım dedım zuzu için 5 yasınn..lısteye ekleyınn mademm gulden ıcın okuncak bısey kaldıysa okuyayım

bende sizi ozledım balımmmmmmmmmm

aynen bende senin gibiyim canım,,bende 5 yıllık evliyim,alıştık eşimle beraber yanlız yaşamaya,kayınvalidem şehirdışında senede 2-3 kez gelir ama ,ilk başlarda takmıyorum (ki Allahtan ben çalışıyorum evde değilim)1-2 hafta rahat oluyoruz ama sonrasında batıyor her hareketi deliriyorum,birde evde tek kalıyor ya evin reisi gibi davranıyor be beni daha çok delirtiyor,herşeye karışıyor sanki kendi evi gibi,1 ayı dolduruyor zorla gidiyor resmen,ama ilk hamile kaldığımda hastayım ,çok zorlanıyorum dedim,,hemen gelmedi iyileşmemem yakın geldi,bende hiçbişi yapmadım baktırdım kendimi,20 gün kaldı gitti hemen,,vallahi insanın kendi annesi gibi yokkk,,kayınvalideler acımıyorlar gelinlerine,

bende sizi ozledım balımmmmmmmmmm

mıllet meraklı sorcak edecek olmz oyle sormazsa yaaa....sınır bır duurm tabı....
hehe calısmadan olmaz kuzuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…