canım abdestsız okunu yo bu benımde ortam uygundeğil ya evet herkes bıraz okusa bıter vallah oylece kalmış kimseyi zorlayamsınyok valla bılmıyom canımm..zaten burda abdest almamda okumam da zor olur kıı..bulunduğum ortam kalabalık cnkuu..evde okuyayım dedım zuzu için 5 yasınn..lısteye ekleyınn mademm gulden ıcın okuncak bısey kaldıysa okuyayım
Allah Bugun haber alacak butun arkadaslarin iyi haberlerle gelmelerini nasip etsin
Cuma gunu keseyi gordukten sonrakayinvalidemlerede hamile oldugumu artik soyledim oda yedi sulalesine ilan etmis (daha cok erken dememe kalmadan millet beni tebrik etmek icin aramaya basla keske daha da gec soyleseydim (
bosver cnm sonrada neden soylemedın derdı ....
sıkma canını bunun için....
hayırlısıyla olcak o o soylesede soylemesede...
neden bi insanın süreklı sag kasıkları agrır.... dr lar bıle bnun cevabını bılmıyor... galıba ben tıp dunyasında bır ılkım... fıkrı olan varmı
neden bi insanın süreklı sag kasıkları agrır.... dr lar bıle bnun cevabını bılmıyor... galıba ben tıp dunyasında bır ılkım... fıkrı olan varmı
canım abdestsız okunu yo bu benımde ortam uygundeğil ya evet herkes bıraz okusa bıter vallah oylece kalmış kimseyi zorlayamsın
merhabaaa fıstıklarr nasılsınız?
Egunalimmm herşey çok güzel olacak canımm...
Akşam 17.30 da oğlumu göreceğim 4 boyutluda. İnşallah herşey yolundadır. Akşam artık evime geçiyorum....Özledim evimi..
Kaş bıyık aldırmaya gittim. Kuaför arkadaş hamile olabilirmişş. 2. çocuğuna ama aldıracam diyor. çokk üzüldüm ve kendisine çokkkk kızdım yapma diye..
aynen bende senin gibiyim canım,,bende 5 yıllık evliyim,alıştık eşimle beraber yanlız yaşamaya,kayınvalidem şehirdışında senede 2-3 kez gelir ama ,ilk başlarda takmıyorum (ki allahtan ben çalışıyorum evde değilim)1-2 hafta rahat oluyoruz ama sonrasında batıyor her hareketi deliriyorum,birde evde tek kalıyor ya evin reisi gibi davranıyor be beni daha çok delirtiyor,herşeye karışıyor sanki kendi evi gibi,1 ayı dolduruyor zorla gidiyor resmen,ama ilk hamile kaldığımda hastayım ,çok zorlanıyorum dedim,,hemen gelmedi iyileşmemem yakın geldi,bende hiçbişi yapmadım baktırdım kendimi,20 gün kaldı gitti hemen,,vallahi insanın kendi annesi gibi yokkk,,kayınvalideler acımıyorlar gelinlerine,
ya ben senin bebeğinin doğum tarihi çok seviyorum :))) benim kocamın doğum günü heeeep keşke hamile kaldığımda doğum tarihi bu güne denk gelsede en büyük hediyeyi versem diye düşünüpppp dururum .....................ne zamandır yazacam sana bunu şimdi yazdım işteeeeeeeeeee:)) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok az kaldı artık sayılı günler........
OHSS geçmişim olduğunu çoğunuz bilirsiniz...
bugünkü kontrolde doktorcum hemşireye e2 yi 200 civarı bekliyorum dedi sanki yanlış duymuşta olabilirim...
ama benim sonucum 450 çıktı yani iki katı
bu e2 böle giderse tedavim iptal edilir demek...
saat 5 de doktorla görüşecem sonuçları o zaman değerlendiriyor...
anlayacağınız üzgünüm....
Allah razı olsun metrobüsü icat edenden 2 saatte ataşehirdeydim 2 saatte de döndüm..
nikah çok eğlenceliydi erkek tarafından sadece 2 kişi vardı ..biz tani...gerisi gelinimizin anne babası ve kardeşleri ile en yakın arkadaşı ile eşi...
gelir gelmez doktorumu aradım... bu hafta içi merkeze gideceğim ozan bey muayene edecek ve tedavimi belirleyecek..:26::26::26:
canım ben 16 nisanda istanbula gitcem sonra duruma bakcam artık.aslında kimseye sölemeden burda kalan 5 dondurulmusu koyduruwereyim diom.istanbuldaki doktor bakalım ne dicek o na göre karar wercem artık.ama eşimle düşündük bi kaç içinde burdakileri yaptıralım dioz.haber weririm tabi wermezmiyimm...Evet kızlar yaa o ceket bitmez artık her yıl aynı muhabbet gelişi 3haftaya yaklaştığı zaman baslar bahaneler tansiyon seker dişler ağrır dişçiye gider Rabbim kadına ahlakguzelligi versin insallh umarım ceket çabuk bitersizler iyisini dimi ekin cm aral beye gelecegin zamn hbr ver bana
bugünkü kontrolde doktorcum hemşireye e2 yi 200 civarı bekliyorum dedi sanki yanlış duymuşta olabilirim...
merhabaaa fıstıklarr nasılsınız?
Egunalimmm herşey çok güzel olacak canımm...
Akşam 17.30 da oğlumu göreceğim 4 boyutluda. İnşallah herşey yolundadır. Akşam artık evime geçiyorum....Özledim evimi..
Kaş bıyık aldırmaya gittim. Kuaför arkadaş hamile olabilirmişş. 2. çocuğuna ama aldıracam diyor. çokk üzüldüm ve kendisine çokkkk kızdım yapma diye..
Allah razı olsun metrobüsü icat edenden 2 saatte ataşehirdeydim 2 saatte de döndüm..
nikah çok eğlenceliydi erkek tarafından sadece 2 kişi vardı ..biz tani...gerisi gelinimizin anne babası ve kardeşleri ile en yakın arkadaşı ile eşi...
gelir gelmez doktorumu aradım... bu hafta içi merkeze gideceğim ozan bey muayene edecek ve tedavimi belirleyecek..:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?