Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım abdestsız okunu yo bu benımde ortam uygundeğil ya evet herkes bıraz okusa bıter vallah oylece kalmış kimseyi zorlayamsın

Allah Bugun haber alacak butun arkadaslarin iyi haberlerle gelmelerini nasip etsin
Cuma gunu keseyi gordukten sonrakayinvalidemlerede hamile oldugumu artik soyledim oda yedi sulalesine ilan etmis ( daha cok erken dememe kalmadan millet beni tebrik etmek icin aramaya basla keske daha da gec soyleseydim (

Son düzenleme:

bosver cnm sonrada neden soylemedın derdı ....
sıkma canını bunun için....
hayırlısıyla olcak o o soylesede soylemesede...

neden bi insanın süreklı sag kasıkları agrır.... dr lar bıle bnun cevabını bılmıyor... galıba ben tıp dunyasında bır ılkım... fıkrı olan varmı

merhabaaa fıstıklarr nasılsınız?

Egunalimmm herşey çok güzel olacak canımm...

Akşam 17.30 da oğlumu göreceğim 4 boyutluda. İnşallah herşey yolundadır. Akşam artık evime geçiyorum....Özledim evimi..

Kaş bıyık aldırmaya gittim. Kuaför arkadaş hamile olabilirmişş. 2. çocuğuna ama aldıracam diyor. çokk üzüldüm ve kendisine çokkkk kızdım yapma diye..

neden bi insanın süreklı sag kasıkları agrır.... dr lar bıle bnun cevabını bılmıyor... galıba ben tıp dunyasında bır ılkım... fıkrı olan varmı

Var tabiikiiiiii..Maalesef hidrosalpenks yani sıvı birikimine delalett canımmm..Tüplerin duruyorsaaa olma ihtimali çok yüksek ve de ultrasonda maalesef görünmüyorr..Ancak laparoskopide görünüyorr..İnş değildir canımm..Sen fazla kafana takmamaya çalışarakkk iltihab falan olma riskine karşıı önlemler all bence..

canım abdestsız okunu yo bu benımde ortam uygundeğil ya evet herkes bıraz okusa bıter vallah oylece kalmış kimseyi zorlayamsın

heee tmm canım solediğin iyi olduuu mersi şekerr...

bak bizde resimleri görmek istiyoz ona göre heee valla canım insan kızıyor iştee derdi neymiş neden aldrıcak ki ?

cnm bende de var o durum ve benim sağ bacağıma kadar vuruo ağrı,hatta sağ popom da tabi dün çok sızladı,yorgun falan da değilim ki,bütün gün oturuorum,zaten yorgunluk benim sol bacağıma vururdu belden ama bu kasıktan dediğin gibi,inşallah bebeğimizn yerleşme ağrısı falan die avutuodum kendimi,sen de durum ne hamilelikten mi acaba ?

ya ben senin bebeğinin doğum tarihi çok seviyorum :))) benim kocamın doğum günü heeeep keşke hamile kaldığımda doğum tarihi bu güne denk gelsede en büyük hediyeyi versem diye düşünüpppp dururum .....................ne zamandır yazacam sana bunu şimdi yazdım işteeeeeeeeeee:)) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok az kaldı artık sayılı günler........

İnşallahh canım bu güzelliği en kısa zamanda yaşarsınnn

OHSS geçmişim olduğunu çoğunuz bilirsiniz...
bugünkü kontrolde doktorcum hemşireye e2 yi 200 civarı bekliyorum dedi sanki yanlış duymuşta olabilirim...
ama benim sonucum 450 çıktı yani iki katı
bu e2 böle giderse tedavim iptal edilir demek...
saat 5 de doktorla görüşecem sonuçları o zaman değerlendiriyor...
anlayacağınız üzgünüm....

Allah razı olsun metrobüsü icat edenden 2 saatte ataşehirdeydim 2 saatte de döndüm..
nikah çok eğlenceliydi erkek tarafından sadece 2 kişi vardı ..biz tani...gerisi gelinimizin anne babası ve kardeşleri ile en yakın arkadaşı ile eşi...
gelir gelmez doktorumu aradım... bu hafta içi merkeze gideceğim ozan bey muayene edecek ve tedavimi belirleyecek..:26::26::26:

Geçmişi okudum ama hepinize tek tek cevap yazamıyorum şu an çok çok teşekkür ediyorum canım arkadaşlarıma...
Bütün güzel dileklerniz için Allahrazı olsun

cnm lütfen üzülmeee sen yanlış duymuşsundur belki hem doğru bile olsa dr un bi çaresini bulur çok dua ediyorum bak inş tedavin iptal olmaz devam eder ama herşeyin hayırlısı olsun Allahım yardımcımız olsun inş e2 düzelicek tedavin devam edicek sen içini ferah tut. dr unla görüş bakalım ne dicek nolur bozma moralini hemen

slm cnm hoşgeldin git bi an önce ol muayeneni de artık başlasın tedavin kuzu

canım ben 16 nisanda istanbula gitcem sonra duruma bakcam artık.aslında kimseye sölemeden burda kalan 5 dondurulmusu koyduruwereyim diom.istanbuldaki doktor bakalım ne dicek o na göre karar wercem artık.ama eşimle düşündük bi kaç içinde burdakileri yaptıralım dioz.haber weririm tabi wermezmiyimm...

kuzummm tedavin yarım falan kalmıcak ALLAHIN izniyle...ii haberlerini bekliyorumm..üzülmee dualarımm seninle canım benimm

hayırlısıyla gıt gel kuzu... ınsanın kendı evı gıbısı yok malesef....
neresı olursa olsun gene evı valla ... ya bız nasıl ugrasıyoruz o aldırıyor Alllahım akıl versın cnm ne dıyelım...

canım dur sen yanlıs duymusundur belkıde ... ve bu kadar dıkkat eden bır doktorun varken ıptal etmez bır yontem bulur....

hayırlısı olsun canım benım sımdıdennn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…