canım bugün spor ewde temizlik yapıom çünküüsen nasılsınnn bakalım nası geçti hafta sonunn?
Canım arkadaşalarım daktırdan geldim şu an eşimin yanındayım anneme geçecem şimdi...
kısaca yazayım ohss riskim nedeniyle az doz la uzun sürede kontrollü gitcez dedi...
belki fazla iğne vurulacam demek bu ama az dozla yavaş büyütecekmiş...
önemli olan e2 değerim o da öğleden sonra çıkacak...
daktır 200-300 civarı olmalı değerin dedi fazlası ohss ye doğru ilerleme benim için...
çok endişeliyim...ultrasonda herşey güzel dedi...yumoşlar 9-10 mm olmuşlar...
opu için bişi demek henüz erken yani...
günaydın canlarrrr....
eşim sabah gitti örnek verdi merkeze..bende 2de hastanede olucam..
hayırlısıyla aşılamam olacak..
bakalım nasib Rabbimden..
öpüyorum sizleri Allaha emanet olun
Canım arkadaşalarım daktırdan geldim şu an eşimin yanındayım anneme geçecem şimdi...
kısaca yazayım ohss riskim nedeniyle az doz la uzun sürede kontrollü gitcez dedi...
daktır 200-300 civarı olmalı değerin dedi fazlası ohss ye doğru ilerleme benim için...
eet canım işşallah bir gün hepimizin dualrı kabul olucak ALLAHIN izniyle...arkadas bu ne muhabbettır.... oku oku bıtmedı... sızın yuzunuzden hipermetrop oldum.... bugun işlemleri olan butun arkadaslara hayırlı haberlerle dönmemlerını diliyorum... insallh bebişlerınıze bıran önce kavusursunuz... hadi bakalımmm bismılllahırrahmanırrahımm dıyıp cıkın yola "SIRTINI ALLAHA VERENINN SIRTI YERE GELMEZ " BİZ SIRTIMIZI ALLAHA DAYAMISIZ ELBET BIGUNN KABUL OLUR DUALARIMIZ....
guzel gectı canım benım....
ıyıyım bende yorgunum sadece ama ıyıyım sukur....
Evde temıslık hergun yapsak zaten spora gerek kalmıycakta :))))))
hadı kolay gelsın sana bakımmmm
sağol kuzucum. bende iyim artık. çok şükür normale döndük. umarım zor günler geride kalmıştır. bebişte iyi maşallahama karnım feci şiş. hala inmedi kistler su toplamış tedavi sırasında zamanla iner dedi doktor :18:
aynen walla yazlıkları çıkardım badileri falan yıkadım koksunlar miss gibi die...bu hafta ütülerim hepsini önümüzdekş haftada kışlıkları kaldırıp dolaplarımı temizler yazlıkları yerleştiririm..pazartesi istanbula gitcem zaten salı günü hallederim hepsini..aman iş işş bitmio walla
günaydın canlarrrr....
maşallah canımm iyi iyi baya iş yapmışsın tebrik ederimm seniibenım gozumde buyuyorr yaaa.....
kızzzz bana da yardıma gelseneeeeh.sonu boya badana işlerim varrr kendi başıma nasıl yapcam bilmiyom boya için badanacı gelcek amaaaaa ya temizlik :26:
aynen walla yazlıkları çıkardım badileri falan yıkadım koksunlar miss gibi die...bu hafta ütülerim hepsini önümüzdekş haftada kışlıkları kaldırıp dolaplarımı temizler yazlıkları yerleştiririm..pazartesi istanbula gitcem zaten salı günü hallederim hepsini..aman iş işş bitmio walla
kız yazdığımı gormedın mııı yoksas yardıma gelmek mi istemiyon da cvp vermiyon anlayamadım yanii
günaydın canlarrrr....
nasılsınız guzellerrrrr bakalım
ekın spor yokmu kuzum bugun ....
Honeyyyy nasıl gıdıyor cnm
her pazartesi dip köşe yapıom zaten bugün ekstra yazlıkları çıkardım yıkıom ütümüde yaparım hafta içi.önümüzdeki haftada yerleştiririm artık..walla benimde gözümde büyüyo ama biyerden başlamak lazımm:18:ecrin gelmio bak sana ben geleyim başlamışken senin evide halledeyimm
Hadi canim insallah tutar asilaman, Allah yardimcin olsun..
Fena degil seker, hafta sonu koltukta ofleyip pofleyerek gecti sikintidan. Topik de pek bi tenhaydi. Senin nasildi haftasonun?
Benim fazla bi belirtim yok, su an, bakalim ne olacak, daha strese girmedim ama son 3 gun fena olur diye tahmin ediyorum. Test gunum cumartesi cunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?