Tüp Bebek Günlüğümüz !

Slm canim evet bi kez tuttu denildi bir hafta sonra degerlerim dustu bi kez spontan hamile kaldim ilk ayinda kanamam basladi en son tup bebek tedavimde ise dis gebelik oldu
sizde sorun neydi kac kez denediniz?

bende 4 kez deneme yaptım ılkı 2. gun embrıyosuydu onu saymıyorum....2 .si 4 gun dedıler 3 .sü dondurulmuslarla.. 4.su yenıden 3. gun... ama hicbiri tutmadı malesefff ben hep sok olurdum... 4. 5. denemesını yapanlara nasıl tutmaz derdım... bak bende suanda 5. denemeye gectım olmayınca olmuyo bızım görünen problem azospermı... ama tese ile sperm bulunuyo... demekkı ne sebep varsa bılmedıgımız tutmuyo.... testlerımız felan hep temiz cıktı yani.... bakalım hayırlısı insallh bi gün tutar

ayyyyyyyyyyy kızlar bi insanın her gun bıyeri agrırımı bugunde belim agrıyo..... bu nedır ya..... ne zaman gecer bu agrı bu sızılar bılmemmm

selam kızlar nasılsınızzzz bir süredir yoktum çokk sayfa ilerlemişsiniz maşallahh ben bu arada kadınlar klübü site yönetiminde ceza almışım eee neler yapıyorsunuz bakalım.

canım doktoruna histereskopi önerisiyle gitsen sebeb ne olursa olsun tekrarlyan negatif sonuçlarda birçok doktor yapıyor bu
ameliyatı. tam hikayeni de bilmiyorum ama.

anamm bomba gibi bir soruylaaaa SU u u karşımızdaaaaaaa

ne bombası kız listede gün gün yazıyoo yaaaa cevabııı...e bu durumda bomba su hatunun elinde patladı

ay ne gıcıksınız ya aşk olsun belki erindim bakmaya ne olur yanı söyleseniz

erinme diye ilk sayfada sabitledim listeyi bahane kalmadı yani
neyse olsun sen sor ben sölerim yinede ama erinme huyun için bi daktır gözetiminde olsan iyi olacak ilerlemesin mazallah

benım sıpa aceleci davranırsa ben olucam gibi şuanki olası doğum tarihi 9 hafta sonra
umarum öyle birşey olmaz

Ayyy sen böle 9 hafta deyince ne kadar az kaldığını farkettimmm...
çok heyecanlı yaaa...
yerim ben onuuuu

Ohhhhh süper süper....

ay ne gıcıksınız ya aşk olsun belki erindim bakmaya ne olur yanı söyleseniz

tuana yaparım vallah kasınıyosun zopa istiyosn sen dimi

ac koynunu kuş konsun bebeimm.. kısma apla ama ben senı cok sevıyom yaaa...

ayyyyyyyyyyy kızlar bi insanın her gun bıyeri agrırımı bugunde belim agrıyo..... bu nedır ya..... ne zaman gecer bu agrı bu sızılar bılmemmm

valla cnm dıkkat et kendınee demek yoruyosun kendını anlamadann...

canım doktoruna histereskopi önerisiyle gitsen sebeb ne olursa olsun tekrarlyan negatif sonuçlarda birçok doktor yapıyor bu
ameliyatı. tam hikayeni de bilmiyorum ama.

canım benım hısteroskopi oldum temız cıktı rahım fılmıde cekındım ondada problem yok.... genetık teste temiz.... olumsuz pek bişe yok ama tutmuyo...kısmet galıba

olcak birgün tutacak evet bunun için her yönden çok yıpranacaz ama ya olacak ya olacak bizde anneliği tadacaz...

hemen topiğin revirine kaldıralım seni
bahar yorgunluğu die bişi var sende de öle olmuş olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…