kızlar selo nerde gittimi yoksa hala istanbuldamı haberi olan varmı
kızlar benım bir sorum olacak topiğn ilk annesi kim olacak yanı ilk kim doğum yapacak
kızlar benım bir sorum olacak topiğn ilk annesi kim olacak yanı ilk kim doğum yapacak
herşey yolunda gider ve erken doğuranlarımız olmazsa TURGİNUR ilk annemiz olacak..
hem o nasıl soru kız listeye bakasanaaa
herşey yolunda gider ve erken doğuranlarımız olmazsa TURGİNUR ilk annemiz olacak..
hem o nasıl soru kız listeye bakasanaaa
ay ne gıcıksınız ya aşk olsun belki erindim bakmaya ne olur yanı söylesenizanamm bomba gibi bir soruylaaaa SU u u karşımızdaaaaaaa
Slm canim evet bi kez tuttu denildi bir hafta sonra degerlerim dustu bi kez spontan hamile kaldim ilk ayinda kanamam basladi en son tup bebek tedavimde ise dis gebelik oldu
sizde sorun neydi kac kez denediniz?
tuana
ilkönce,
sende durumlar nasıl,kontrole ne zaman gidiceksin?
bende 4 kez deneme yaptım ılkı 2. gun embrıyosuydu onu saymıyorum....2 .si 4 gun dedıler 3 .sü dondurulmuslarla.. 4.su yenıden 3. gun... ama hicbiri tutmadı malesefff ben hep sok olurdum... 4. 5. denemesını yapanlara nasıl tutmaz derdım... bak bende suanda 5. denemeye gectım olmayınca olmuyo bızım görünen problem azospermı... ama tese ile sperm bulunuyo... demekkı ne sebep varsa bılmedıgımız tutmuyo.... testlerımız felan hep temiz cıktı yani.... bakalım hayırlısı insallh bi gün tutar
anamm bomba gibi bir soruylaaaa SU u u karşımızdaaaaaaa
ay ne gıcıksınız ya aşk olsun belki erindim bakmaya ne olur yanı söyleseniz
benım sıpa aceleci davranırsa ben olucam gibişuanki olası doğum tarihi 9 hafta sonra
umarum öyle birşey olmaz
Canım arkadaşlarım huzurlarınıza teşrif etmiş bulunuyorum...
Güzel haberlerle geldim...
Yumoşlarımın en büyüğü dün 11 mm di bugün 13 mm olmuş...
Normalde günde 1 mm büyümesi beklenir bende 2 şer 2 şer gidiyoooo
Daktır çok memnun durumumdan...
Akşam 5 gibide doz ayarlaması yapılacak tabii için e2 sonucuma göre...
Burdan e2 me sesleniyorum lütfen abartmadan yükselişe geç bu kadar iyi giderken herşey
içine etme
Siz napıyonuz bi geçmişe bakayım ama çokta açıımmmm bi yandan da bişiler yiyeyim...
ay ne gıcıksınız ya aşk olsun belki erindim bakmaya ne olur yanı söyleseniz
tuanayaparım vallah kasınıyosun zopa istiyosn sen dimi
ayyyyyyyyyyy kızlar bi insanın her gun bıyeri agrırımı bugunde belim agrıyo..... bu nedır ya..... ne zaman gecer bu agrı bu sızılar bılmemmm
canım doktoruna histereskopi önerisiyle gitsen sebeb ne olursa olsun tekrarlyan negatif sonuçlarda birçok doktor yapıyor bu
ameliyatı. tam hikayeni de bilmiyorum ama.
selam kızlar nasılsınızzzz bir süredir yoktum çokk sayfa ilerlemişsiniz maşallahh ben bu arada kadınlar klübü site yönetiminde ceza almışımeee neler yapıyorsunuz bakalım.
bende 4 kez deneme yaptım ılkı 2. gun embrıyosuydu onu saymıyorum....2 .si 4 gun dedıler 3 .sü dondurulmuslarla.. 4.su yenıden 3. gun... ama hicbiri tutmadı malesefff ben hep sok olurdum... 4. 5. denemesını yapanlara nasıl tutmaz derdım... bak bende suanda 5. denemeye gectım olmayınca olmuyo bızım görünen problem azospermı... ama tese ile sperm bulunuyo... demekkı ne sebep varsa bılmedıgımız tutmuyo.... testlerımız felan hep temiz cıktı yani.... bakalım hayırlısı insallh bi gün tutar
ayyyyyyyyyyy kızlar bi insanın her gun bıyeri agrırımı bugunde belim agrıyo..... bu nedır ya..... ne zaman gecer bu agrı bu sızılar bılmemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?