Tüp Bebek Günlüğümüz !

Fraxiparine progestan ignelerini dostinex asprin folbiol bide asprin
nerdeyse ayni zamana denk gelmis benimde 5, gun bugun
test gunum onumuzdeki saliya ama ben pazartesi yapmayi dusunuyorum

Benim test gunum 14 nisan cumartesi diye yaziyor verilen cizelgede. Transaferim 4 nisanda yapildi. Senin transferin ne zamandi?

Canımmm arkadaşımmm seninnn adına çokk sevindim.... İnan herşey çokk güzel olacak..... Sana dediklerimide yap istersen bal-polen-arısütü sen de eşin de yumurta toplanana kadar kulllanın. eşinde ekstra pekmez yesin...

ben dü evime gidemedim.bugün gideceğim aşımı da yaptıracağım.........Oğluşum 460 gr olmuş. Kol ve bacakları uzun olacakmış... tek sıkıntı benimm... çünküüü çokkk kilo aldım.... doktor dikkat etmelisn diyor. Allah korusun gebelik zehirlenmesi bile olur dedi... artık yürüyüş ve diyete başlayacağım.... eeee malummm hamile kaldığımdan beri yedim,içtim hep yattım sorunlu olduğumuzdan. evde iş bile yapmadım.... eeee bunlardan dolayıııı şişerim tabee

Benim 5 nisanda iki tane 5. Gun transfer edildi 17 nisana test yap dedi
(Evet 5.gun embriosu oldugu icin 10 gun beklemek yetiyormus)
Bana da 2 ad 5.gun transfer edildi. O halde bendeki cizelgeye gore 14 nisan cumartesi benim sonucum, 15 nisan pazar gunu de senin sonucun cikar.

Son düzenleme:

inşallah canım herşey güzel olacak buna bende inanıyorum...
dediklerini yapacam canım..eşim zaten keçiboynuzu pekmezi tüketiyo günlük hatta pekmezin daha yoğun hali var nektarı onu aldık sabah akşam yiyoo...bende bal yiyorum zaten ama polen ve arısütünüde eklemeliyim...
doktorun doğru demiş kilo iyi bişi değil hem asıl kilo alma zamanı son 3 ay...
bir an önce dikkat etmen iyi olur tabii..
uzun kollarından ve bacaklarından da ıssırırım ben onun..

tünaydın canlarımmmmmmm............................

ben gittim geldim bile şekerim...
hulusicim ben gelirken kalabalık ve vip tiplerle çıkıyodu meğersem rektörün annesi vefat etmiş zonguldağa gidiyomuş herkes cenazeye bana diğer daktır baktı..çok şeker yaaa...bak yumoşların çok güzel göstereyim dedi bende hemen atladım tabii hemen bakayım dedim bi hastası varmış senden önce baktım onda çok sıkıntı var keşke seninkiler gibi olabilseydi dedi adam hastası için dertleniyodu düşün artık...yumoşlarım hızlı büyüyolar...e2 yide yine saat 5 de değerlendirecez...opu yaklaşıyooo
bu arada daktır yarında yokmuşşş..

(Evet 5.gun embriosu oldugu icin 10 gun beklemek yetiyormus)
Bana da 2 ad 5.gun transfer edildi. O halde bendeki cizelgeye gore 14 nisan cumartesi benim sonucum, 15 nisan pazar gunu de senin sonucun cikar.

Evet ama ben pazartesiyi beklemek zorundayim cunku pazar doktor kapali acilede gitmek istemiyorum
insallah hayirlisi olsun beklemek herseyden betermis

Evet ama ben pazartesiyi beklemek zorundayim cunku pazar doktor kapali acilede gitmek istemiyorum
insallah hayirlisi olsun beklemek herseyden betermis

Belirtin var mi? benim zaman zaman belim ve kasiklarim agriyor, bir de cok guldugum ve hapsirdagim zaman falan resmen rahim bolgem agriyor-aciyor gibi oluyor. Bunun disinda bir belirti yok.

ohh maşallah uzun boylu olcak demek oğluşumuzzz ah ah ne canlar yakcak kımbılır annesii evet tatlım dıkkat etmek gerekıyorrr zor ama azıcık yemeye çalışş sık ye az yee

tünaydın canlarımmmmmmm............................

nabersinn bebişimmm keyfın nasıl gaz sancın nasıl oldu ya

hehe yok beee...ben neler yedim nelerrr smdık solemeyımm hamişler varr...salata cok sevmıyorum yaaa

aaa salata sevilmezmi kız..
ama bende yapılmış salatayı seviyom kendim yapmaya çok üşenirim tek gtek yıka doğra sıkıntı basıyooo...

sağol canımmmm... şimdilik herzamanki kadar var henüz ağrı boyutunda değil.... inşallahta olmaz gece beni epey uytmadı

canım hadı çok şükür içimizde rahatladı zuzudende iyi gidiyomuş birde transferdeki arkadaşları hamile haberlerini alsak oh beeeeeeeeeeee diyecezzzzzzzzzz

canım çok sevindim herşeyin iyi olmasına.... o katta bi tuhaflık var zaten sanki aile müessesesi gibi insana okadar içten davranıyolarki şaşırıyosun... haberalın annesinin vefaat ettiğini haberlerde duymuştum,, zaten haberalın oğluda daktır orda büyük ihtimal hastanenin yarası yoktur iki gün...... inşallah e2 de çok iyi gelirde sorunsuz devam edersin.......

Belirtin var mi? benim zaman zaman belim ve kasiklarim agriyor, bir de cok guldugum ve hapsirdagim zaman falan resmen rahim bolgem agriyor-aciyor gibi oluyor. Bunun disinda bir belirti yok.

Kasik batmasi lluyor ozellikle idrara ciktigimda bel agrim hafif ben cok yattgimdandir diye dusundum bide bu sabah adet sancisi gibi hafif bi sancim oldu bunun disinda pek bisey yok goguslerim falan normal

aaa salata sevilmezmi kız..
ama bende yapılmış salatayı seviyom kendim yapmaya çok üşenirim tek gtek yıka doğra sıkıntı basıyooo...

evet cnm haklısın vallaa bıde cok cesıt sebze kullanınca ınsanın vaktını bıraz alıyor yanıı..amann ne bıleyım sebze ıle cok aram yokk

sağol canımmmm... şimdilik herzamanki kadar var henüz ağrı boyutunda değil.... inşallahta olmaz gece beni epey uytmadı

inşallah ağrı olmaz bebeim yaa o sancı cok zorr bılıorumm ben bide sen hamişsin yaa allahım yardımcın olsun

canım hadı çok şükür içimizde rahatladı zuzudende iyi gidiyomuş birde transferdeki arkadaşları hamile haberlerini alsak oh beeeeeeeeeeee diyecezzzzzzzzzz

evet canım bugün çok huzurlu ve mutluyum sevindirikimmm...
herkesi tek tek hamileler listemize ekleyecem inşallah..
Rabbim sıraya koymuştur sırası gelen hamileler listesineee

evet canım aynen öle ben bi özlem hemşirenin asık suratlı duruşunu sevmiyorum o kadar...
onunda kötü bişeyine dek gelmedim ama deniz hemşire gibi samimi değil...
ben bu ara haberlerden bi haber olunca olayı hastanede öğrendim haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…