Fraxiparine progestan ignelerini dostinex asprin folbiol bide asprin
nerdeyse ayni zamana denk gelmis benimde 5, gun bugun
test gunum onumuzdeki saliya ama ben pazartesi yapmayi dusunuyorum
Canım arkadaşlarım huzurlarınıza teşrif etmiş bulunuyorum...
Güzel haberlerle geldim...
Yumoşlarımın en büyüğü dün 11 mm di bugün 13 mm olmuş...
Normalde günde 1 mm büyümesi beklenir bende 2 şer 2 şer gidiyoooo
Daktır çok memnun durumumdan...
Akşam 5 gibide doz ayarlaması yapılacak tabii için e2 sonucuma göre...
Burdan e2 me sesleniyorum lütfen abartmadan yükselişe geç bu kadar iyi giderken herşey
içine etme
Siz napıyonuz bi geçmişe bakayım ama çokta açıımmmm bi yandan da bişiler yiyeyim...
Benim test gunum 14 nisan cumartesi diye yaziyor verilen cizelgede. Transaferim 4 nisanda yapildi. Senin transferin ne zamandi?
(Evet 5.gun embriosu oldugu icin 10 gun beklemek yetiyormus)Benim 5 nisanda iki tane 5. Gun transfer edildi 17 nisana test yap dedi
Canımmm arkadaşımmm seninnn adına çokk sevindim.... İnan herşey çokk güzel olacak..... Sana dediklerimide yap istersen bal-polen-arısütü sen de eşin de yumurta toplanana kadar kulllanın. eşinde ekstra pekmez yesin...
ben dü evime gidemedim.bugün gideceğim aşımı da yaptıracağım.........Oğluşum 460 gr olmuş. Kol ve bacakları uzun olacakmış... tek sıkıntı benimm... çünküüü çokkk kilo aldım.... doktor dikkat etmelisn diyor. Allah korusun gebelik zehirlenmesi bile olur dedi... artık yürüyüş ve diyete başlayacağım.... eeee malummm hamile kaldığımdan beri yedim,içtim hep yattım sorunlu olduğumuzdan. evde iş bile yapmadım.... eeee bunlardan dolayıııı şişerim tabee
tünaydın canlarımmmmmmm............................
(Evet 5.gun embriosu oldugu icin 10 gun beklemek yetiyormus)
Bana da 2 ad 5.gun transfer edildi. O halde bendeki cizelgeye gore 14 nisan cumartesi benim sonucum, 15 nisan pazar gunu de senin sonucun cikar.
Evet ama ben pazartesiyi beklemek zorundayim cunku pazar doktor kapali acilede gitmek istemiyorum
insallah hayirlisi olsun beklemek herseyden betermis
Evet ama ben pazartesiyi beklemek zorundayim cunku pazar doktor kapali acilede gitmek istemiyorum
insallah hayirlisi olsun beklemek herseyden betermis
Canımmm arkadaşımmm seninnn adına çokk sevindim.... İnan herşey çokk güzel olacak..... Sana dediklerimide yap istersen bal-polen-arısütü sen de eşin de yumurta toplanana kadar kulllanın. eşinde ekstra pekmez yesin...
ben dü evime gidemedim.bugün gideceğim aşımı da yaptıracağım.........Oğluşum 460 gr olmuş. Kol ve bacakları uzun olacakmış... tek sıkıntı benimm... çünküüü çokkk kilo aldım.... doktor dikkat etmelisn diyor. Allah korusun gebelik zehirlenmesi bile olur dedi... artık yürüyüş ve diyete başlayacağım.... eeee malummm hamile kaldığımdan beri yedim,içtim hep yattım sorunlu olduğumuzdan. evde iş bile yapmadım.... eeee bunlardan dolayıııı şişerim tabee
tünaydın canlarımmmmmmm............................
heheyok beee...ben neler yedim nelerrr smdık solemeyımm hamişler varr...salata cok sevmıyorum yaaa
ohh maşallahuzun boylu olcak demek oğluşumuzzz ah ah ne canlar yakcak kımbılır annesii evet tatlım dıkkat etmek gerekıyorrr zor ama azıcık yemeye çalışş sık ye az yee
nabersinn bebişimmm keyfın nasıl gaz sancın nasıl oldu ya
canım hadı çok şükür içimizde rahatladı zuzudende iyi gidiyomuş birde transferdeki arkadaşları hamile haberlerini alsak oh beeeeeeeeeeee diyecezzzzzzzzzz
Canım arkadaşlarım huzurlarınıza teşrif etmiş bulunuyorum...
Güzel haberlerle geldim...
Yumoşlarımın en büyüğü dün 11 mm di bugün 13 mm olmuş...
Normalde günde 1 mm büyümesi beklenir bende 2 şer 2 şer gidiyoooo
Daktır çok memnun durumumdan...
Akşam 5 gibide doz ayarlaması yapılacak tabii için e2 sonucuma göre...
Burdan e2 me sesleniyorum lütfen abartmadan yükselişe geç bu kadar iyi giderken herşey
içine etme
Siz napıyonuz bi geçmişe bakayım ama çokta açıımmmm bi yandan da bişiler yiyeyim...
Belirtin var mi? benim zaman zaman belim ve kasiklarim agriyor, bir de cok guldugum ve hapsirdagim zaman falan resmen rahim bolgem agriyor-aciyor gibi oluyor. Bunun disinda bir belirti yok.
aaa salata sevilmezmi kız..
ama bende yapılmış salatayı seviyom kendim yapmaya çok üşenirim tek gtek yıka doğra sıkıntı basıyooo...
sağol canımmmm... şimdilik herzamanki kadar var henüz ağrı boyutunda değil.... inşallahta olmaz gece beni epey uytmadı
canım hadı çok şükür içimizde rahatladı zuzudende iyi gidiyomuş birde transferdeki arkadaşları hamile haberlerini alsak oh beeeeeeeeeeee diyecezzzzzzzzzz
canım çok sevindim herşeyin iyi olmasına.... o katta bi tuhaflık var zaten sanki aile müessesesi gibiinsana okadar içten davranıyolarki şaşırıyosun... haberalın annesinin vefaat ettiğini haberlerde duymuştum,, zaten haberalın oğluda daktır orda büyük ihtimal hastanenin yarası yoktur iki gün...... inşallah e2 de çok iyi gelirde sorunsuz devam edersin.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?