Tüp Bebek Günlüğümüz !

Son durumuna cok sevindim egunal.. Inşallah kısa zamanda buraya kocaman süslü harflerle hamile oldugunu yazacaksın. Hadi bakalım bekliyoruz :)

saol canım alşamada e2 güzel gelirse ben hergün bi kutlama yaparım
hamilelik haberini alıncada şuurumu kaybedeceğimden kutlamayı siz yaparsınız

Canım benim kırmızılar dün gitti âma bende aglamakliyim hadi avlanacak seyleri geçtim ama avlanmayacak seyler bile gözümün dolmSina sebep oluyor ve hickira hickira ağlamak istiyorum ama biliyorum ki tüp bebek te hormonlar birden yükseldiği icin her anlamda dengemiz şaşıyor özellikle transferden sonra giderek artıyor test gunüne yakın tavan yapıp patlamalar yaşanıyor bunları hepimiz yasadık ve hala yasiyoruzda bebeğin seninle ve sana tutunmaya çalışıyor strese girip onun isini zorlaştırma bence bu zamanların tadını çıkar daha tutunmamış olsa bile bı canlı taşıyorsun

anlıyorum canım insan kendini bilir tanır ama ben yanılmış olduğunu düşünmek istiyorum Allah seni yanıltsın inşallah...
ben aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum...

Guldencim masaallah yumoslarina. O e2 ne benden selam şöyle gelmiyim oraya kizdirmsin beni... Adamgibi yukselsin

evet kız onaaa artmasın deli gibi..haddini bilsin dimi amaaa

Canım cok sevindim bence e2 de akillanmistir cumartesiye sana opu gözüküyor sanki

zuzucum e2 me mesajımı yolladım artık bu kadar baskıya artarsa edebsizlik yapar ayıp eder
banada sanki pazartesiye kalır gibi geliyoo opu...
dozu düşürüp yavaş yavaş büyütebilirler...

Selam kardeşim naber. kaynanatör gitmedi galiba Çarpıntı yapmış sende. Aman kızçene dikkat et. salla kaynanayı....

Cnmmm evetfena çarpınti yaptı bende hatun gerçi Her yıl geldiginde benim vücudum kisa devre yapıyorsorunlu bır anne hiç bir evladı istemiyor acınıcak halde alınsa takılmamk lazım ne zamn kontrolün ben dün yine gittim aral beye ben Dr muzu Cook seviyorum 2 hafta sonra tekrar gidicez sana da söyledimi fetus ekokariygrofi sen çok pimpiriklisin gondericem için raht olsun dedi belli oldumu cnm cinsiyet

Honeymooner ben cok israr etmeme ragmen ilac vermediler senin kacinci gunun bu gun

Transfer gununu saymazsak 6.gun bugun. Bana merkezden verilen ilac listesinde vardi duphalac. Zaten hamilelerde ve cocuklarda kullanilan bir surupmus.
Kullandigim ilaclar : progynex 200, coraspin, estrofem, folbiol (deltacortil ve tetradox'u ek olarak kullandim transfere kadar) bir de gerektigi zaman duphalac.
Bence dr nu ara ve duphalac kullanabilirmiyim, kabizlik sorunum var de, ona gore kullan.
sen hangi ilaclari kullaniyorsun?

Son düzenleme:

evt bazen de öyle diorum,amannnnn olmazsa olmasın beee gibisinden,rahatlatıo insanı baya! valla çocuklar sınav sonucunu beklerler heyecanla,inşallah bizim de şu test sonuçlarımızı olumlu bi şekilde hayırlısıyla atlatıp,çocuklarımızın sınav sonuçlarını merakla bekleyeceğimiz günler gelir biran önce canım tansiyonu düşürmek için neler iyi gelio biliosundur zaten onları yiyip içiomusun,no stressss ! (diyene bak) kib şekerim..

ben hamilelik haberimi aldığımda akli dengemi yitireceğimden kutlama size kalacak haliyle ya da bende bi köşede kafama huni takmış anlamsız figürler yaparak dans ederim sizinlebugün tehlike yok demek bi günde bi gündür sevindim...kaynanalar böle anlayışsız olunca kocalarda arada kalıyo karısına mahçup oluyooo...

merhaba güzeller
dünkü kontrolumuz iyi geçti sıpam gayet iyiymiş
560 gr olmuş
15 günlük kontrollere devam yine

herşey yolunda ve gayet iyi gidiyormuş maşallah sana ve yumuşlarına

Son düzenleme:

Walla tatlım bende diyordum ki kein bayılırım ben tek baima öğrendim ne oldugumu anlamadım o şokla size saka yapmıştım insallh Rabbim yüzünü güldürecek sende ikiz annesi ol insallh bir tasla 2bebek insallh
Aynen cnm esim yazık arada kalıyor neyse oh uzattım evimde ayağımı yatıyorum kendimi evden dışarı atmaktan yoruldum walla

merhaba güzeller
dünkü kontrolumuz iyi geçti sıpam gayet iyiymiş
560 gr olmuş
15 günlük kontrollere devam yine

ohhh süpperr maşallahhh kızımıza...
çabucak kilo alsın erkenden geleceği tutarsa güçlü kuvvetli olsun...
ama ben senin dün kontrole gideceğini bilmiyodummm yazdında ben mi kaçırdım kiii:26:
yoksa mıutlaka sorar ilgilenirdim...

herşey yolunda ve gayet iyi gidiyormuş maşallah sana ve yumuşlarına

hemen nazarlık konduralım o zaman...

Evet canım kızımız geliyor allahın izniyle. Bizde geçen cuma gittik Arala. Aynen canım sevilmeyecek adam değilki doktorcuğumuz. Biz 27 nisanda gideceğiz. bu hafta kan aldılar 4 lü test için. 27 nisanda da ayrıntılı ultrason yapacakmış organ taraması için. ama o dediğinden bahsetmedi bize sadece başka bir doktor arkadaş daha görecek dedi ama neden bilmiyorum biz pek pimpirik yapmıyormuşuz gibi davranıyoruz. belki ondan bize gerek duymamıştır. Ama sormayı unuttum hani suyu falan ne durum da diye sana bu konuda bişey söyledimi.

listeye yazmışınya akide şekeri
artık okadar sık gidiyorumki kontole ben bile şaşırabiliyorum
cuma günü tekrar kontorlumuz var

Fraxiparine progestan ignelerini dostinex asprin folbiol bide asprin
nerdeyse ayni zamana denk gelmis benimde 5, gun bugun
test gunum onumuzdeki saliya ama ben pazartesi yapmayi dusunuyorum

evet hatırlamazmıyım yaptığın şakayı...
önce üzüldüm sonra kızdım en sonunda da sevindim o gün...
ohhh ne güzel çıkar keyfini bugün yarın gelince de takma ne yaparsa yapsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…