Cnm nasılsın oh be gördüm sonunda seniGuldencim masaallah yumoslarina. O e2 ne benden selam şöyle gelmiyim oraya kizdirmsin beni... Adamgibi yukselsin
Son durumuna cok sevindim egunal.. Inşallah kısa zamanda buraya kocaman süslü harflerle hamile oldugunu yazacaksın. Hadi bakalım bekliyoruz :)
Cnm nasılsın oh be gördüm sonunda seni
evt cicim biliorum ama bu ağlamaklı hal benim reglimin %100 göstergesi olmuştur hep ve bu duygusallık erken hamilelik evresinde olmaz die biliorum,tabi diğer şeyler oluomuş karın ağrısı göğüs şişmesi vs. senin de herşey yolunda çok şükür,takip ediorum hep,inşallah en kısa zamanda bebişlerini alcan göbüşüne,sağlıcakla kal tatlım,öptmmm
Guldencim masaallah yumoslarina. O e2 ne benden selam şöyle gelmiyim oraya kizdirmsin beni... Adamgibi yukselsin
Canım cok sevindim bence e2 de akillanmistir cumartesiye sana opu gözüküyor sanki
Selam kardeşim naber. kaynanatör gitmedi galibaÇarpıntı yapmış sende. Aman kızçene dikkat et. salla kaynanayı....
Honeymooner ben cok israr etmeme ragmen ilac vermediler senin kacinci gunun bu gun
cnm progesteron işte daha ne olsun :) takmamaya çalış.. tutmazsada dünyanın sonu değil.. ne yapalım? Allahtan hayırlısı demiyormuyuz her zaman... evet çok zor sıkıntılı günler geçiriyoruz ama hayat devam ediyor ve ne olursa olsun edecek...
ama bence bu bebişler tutunacak bize ... sonuna kadar olumlu düşünmek tek amacım bu sefer...
geleyim yazılı kağıtlarını beraber okuyalım..yazık kız, çocuklar merakla yazılı sonucunu bekliyor.. bizse merakla test sonucumuzu.. hayat çok garip
ben valla bütün gün bi uyuyorum, bi bilgisyar başındayım, bi kitap okuyorum.. bazen ilaçlar başımı döndüryor.. tansiyonumu ölçtüm dün yine yüksekti.. bi yandan tansiyon problemi mi olacak acaba diyorum :18: en korktuğum şeyde benim o.. 15 e çıktı yine.. galiba çıkacak mı acaba diye stres yaptıkça daha çok çıkıyor.. anlamadım pek.. :44: benim günlerimde böyle geçiyor.. daha doğrusu geçmek bilmiyor..
Ama Cook ayıp sana walla neden moral bozuyorsun ki şimdi bende senin gibiydim aglick yer arıyordum test günümden once bogurdum resmen esim şaşırmıştı ama ben cookkotuyum demiştim bagirabagira ağladım şimdi sen kendine gel çık dışarı biraz hava al ve lütfen pozitif ol pozitif olmak çok önemli sakın stres yok
insallhhhh yazacaksın hamileyim diye bizde bütün topik senin için kocaman bir halay. Ekibi kurucaz ha ha tabiki sen kenarıda oturacaksın hamilelere ziplamak ilk günlerde yasakBen de durumlar sakın çünkü kayınvalide yok evde yarın donecek bize ceket başladı ya kızıma bitirince gidecekmiş Bahane iste esim dün dıyorki anlamam neden sıkıyor bu kadr bizi gitsin yine gelsin sonra he walla sonra ben anneni çağırmaya korkuyorum. Geldigi gitmek bilmiyor yazık adam da ne yapsın ben bu kadını kesin logusalik dönemimde kovarim evden gerçi az kaldı bügunluk iyi yolunda hersey cnm
ben hamilelik haberimi aldığımda akli dengemi yitireceğimden kutlama size kalacak haliyle ya da bende bi köşede kafama huni takmış anlamsız figürler yaparak dans ederim sizinlebugün tehlike yok demek bi günde bi gündür sevindim...kaynanalar böle anlayışsız olunca kocalarda arada kalıyo karısına mahçup oluyooo...
merhaba güzeller
dünkü kontrolumuz iyi geçti sıpam gayet iyiymiş
560 gr olmuş
15 günlük kontrollere devam yine
herşey yolunda ve gayet iyi gidiyormuş maşallah sana ve yumuşlarına
Cnmmm evetfena çarpınti yaptı bende hatun gerçi Her yıl geldiginde benim vücudum kisa devre yapıyorsorunlu bır anne hiç bir evladı istemiyor acınıcak halde alınsa takılmamk lazım ne zamn kontrolün ben dün yine gittim aral beye ben Dr muzu Cook seviyorum 2 hafta sonra tekrar gidicez sana da söyledimi fetus ekokariygrofi sen çok pimpiriklisin gondericem için raht olsun dedi belli oldumu cnm cinsiyet
ohhh süpperr maşallahhh kızımıza...
çabucak kilo alsın erkenden geleceği tutarsa güçlü kuvvetli olsun...
ama ben senin dün kontrole gideceğini bilmiyodummm yazdında ben mi kaçırdım kiii:26:
yoksa mıutlaka sorar ilgilenirdim...
hemen nazarlık konduralım o zaman...
Transfer gununu saymazsak 6.gun bugun. Bana merkezden verilen ilac listesinde vardi duphalac. Zaten hamilelerde ve cocuklarda kullanilan bir surupmus.
Kullandigim ilaclar : progynex 200, coraspin, estrofem, folbiol (deltacortil ve tetradox'u ek olarak kullandim transfere kadar) bir de gerektigi zaman duphalac.
Bence dr nu ara ve duphalac kullanabilirmiyim, kabizlik sorunum var de, ona gore kullan.
sen hangi ilaclari kullaniyorsun?
Walla tatlım bende diyordum ki kein bayılırım ben tek baima öğrendim ne oldugumu anlamadım o şokla size saka yapmıştıminsallh Rabbim yüzünü güldürecek sende ikiz annesi ol insallh bir tasla 2bebek insallh
Aynen cnm esim yazık arada kalıyor neyse oh uzattım evimde ayağımı yatıyorum kendimi evden dışarı atmaktan yoruldum walla
listeye yazmışınya akide şekeri
artık okadar sık gidiyorumki kontole ben bile şaşırabiliyorum
cuma günü tekrar kontorlumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?