Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok cnm olsun sorun degıl.....(zaten unutamıyorsun )
amın canım benımmmmmmmmmmmm
bende cok ınanıyorum umut oldukca her gunumde olcak dıyorum kuzu....

sen umutlu oldukça herşey olur canım,,inş bizde görücez senin hamileyim diye yazdığınıııı kocamann harflerle,,,dondurulmuş kaldımı peki canım?

sen umutlu oldukça herşey olur canım,,inş bizde görücez senin hamileyim diye yazdığınıııı kocamann harflerle,,,dondurulmuş kaldımı peki canım?

''Umut oldukça her yeni gün yeni bir başlangıçtır “ bu sozu okur kendıme guc verıyorum kuzu msnde duruyor oyle ....
yok cnm kalmadı 8 tane cok ıyı dedıelr ama donmaya elverıslı 2 taneydı 2 sıde kondu zaten
yazıcam cnm bendeeee beklıyorum o gunu

çok güzel canım çok beğendim,,,ama biz karar veremedik isme,,,öykü sare düşünüyoruz ama ,iyice kesinleştiremedik,nasıl güzelmi??

sare ismı cok guzel

Aaaaaaa benim kizimin adi Sare olacak, adasi olacak yani topikten :)
Daha 10 sene once dizisi ortaya cikmadan Sila ismini severdim, diziden sonra bir ayaga dustu, etrafimda 2-3 yaslarinda Sila lar doldu. O yuzden diziden beri Sare'ye cevirdim ismi..

Kızlar benimde prensesimin ismi insallh rabbim naip ederse azra olucak babamiz istiyor benimde hoşuma gitti sizce Nasıl teyzeleri

valla güzell isimm canımm...

kutlamaya yetiş kız 2700 e az kaldı...

ahh ahh cok gelmek isterdım ama bırakmıyolar kii kahretsinn..

Egunal canım şuan itibariyle feci halde içime doğdu:senin oğluşun olacak.

Alttan attan süper laf sokuyorsun canım ya

Potansiyel kaynoş

ha hayy valla kaynana olcak gülden desenizeeeeeee malum damat alınca cici anneee gelin alınca kaynana olunuyor yaaaa

inşallahhhh ecrinimii de hamiş listesinde görürüzzzzzzzzz....

çok güzel canım çok beğendim,,,ama biz karar veremedik isme,,,öykü sare düşünüyoruz ama ,iyice kesinleştiremedik,nasıl güzelmi??

ayy öykü ismine de bayılıyorum yaaa sare de güzell ama öykü daha güzel bi keremm

anammmm kızzzzz ben geldimm sen gidiyon sen gelcen ben burda olmucamm puffff

ya niye haber vermiyonuzzzzzz.... bensiz kutlama mı yapılır

kızımmm bensizde kutladılar ama baksanaa sonuk bir kutlama olmuş kocaman kocaman balonlarrr süsler yok ki biz yokuz die iştee

vallahi ben EGEMEN i bekliyorum artık,,rüyamda gördüm hayırlısıyla gelicek küçük bey,,,birde kız kardeş alırsa yanına ohhh tadından yenmez onların

egemen egemen egemen egemennnnnnn..ohh oğluşu buldun kızda istiyon ALLAH olmayanlaraa (bize de ) versinnn

hayır hiç tutmadı canım

amnio sıvısının yetersiz olmasından dolayı
benım bebeğim çiş yapmayı sevmiyo gibi
su teyzesi yardım et bize
ederim bebem bak profılıme olmadı uygulamalı olarakda daya karnını pc ye izlet örnek alsın koyversın girsin ya bunda utanacak birşey yok

canım evet hep beimle uğraşıyılar hep ezikmişim gibi muamele ediyolar

sen otursan ben hiç fark etmmki zayıf bir şeysın fark yapmaz yanı anlıyacan bu arda (mesajı düzenliyorum LENNNNNN ) OLDUMU

ikiz olsunnn..biri kızz biri erkek olsunn..artıkın isimleri sen dusunn onu da ben solemeyımm
birazdaha sohbet edersek askere gönderip kına gecelerın yapacaksınız

ben 10 dakikaya gelcem heee...biri daha doğurmasınn bu arada valaa düşer bayılırmm
gitttin ve yetişemedınnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar benimde prensesimin ismi insallh rabbim naip ederse azra olucak babamiz istiyor benimde hoşuma gitti sizce Nasıl teyzeleri
cok güzel begendım canım

2701 e yetmişinnnn
buda bır becerı

Canım şu sidikli oğlanın malum bölgesinin nedir çektiği şu kaktüsten:100:

Çocuğu kaktüsten kurtaramadın bi
evet ya babası kızıyo ama ne yapsun Wc yetişemıyo
ya niye haber vermiyonuzzzzzz.... bensiz kutlama mı yapılır

canım bu gaz senı baya sarsmış ya bitirmiş senın performanısnı

kuzular geçmişi biraz okuyayım dedim ne eğlendim ne eğlendim. süpersiniz valla :) EGUNALCİM bencede senin oğluşun olucak benden söylemesi :)))

slm arkadaşlar...bu cuma 13 nisan test günüm. iki balst transferi yapıldı 29 martta adetimin 20. günü..ve adetim 5 gün gecikti..az karıncalanma ve hafif geçici sancılar harici adet belirtim yok...ama sağ kasığım batıp duruyoo midem bulanıyoo baş dönmesi var, belime sancılar girip duruyo ve göğüsler fena durumda....adet gecikmesi bir hamileik belirtisi olabilirmi ? nolur bu drumu yaşayan yada birşey bilen varsa bişi desin bana..beklemek çok zor...

slm arkadaşlar...bu cuma 13 nisan test günüm. iki balst transferi yapıldı 29 martta adetimin 20. günü..ve adetim 5 gün gecikti..az karıncalanma ve hafif geçici sancılar harici adet belirtim yok...ama sağ kasığım batıp duruyoo midem bulanıyoo baş dönmesi var, belime sancılar girip duruyo ve göğüsler fena durumda....adet gecikmesi bir hamileik belirtisi olabilirmi ? nolur bu drumu yaşayan yada birşey bilen varsa bişi desin bana..beklemek çok zor...

Aaaaaaa benim kizimin adi Sare olacak, adasi olacak yani topikten :)
Daha 10 sene once dizisi ortaya cikmadan Sila ismini severdim, diziden sonra bir ayaga dustu, etrafimda 2-3 yaslarinda Sila lar doldu. O yuzden diziden beri Sare'ye cevirdim ismi..

hadi inşallah canım adaş olurlar,,Allah gönlüne göre versin,,benim içimden kız geçiyordu ,her ne kadar sağlıklı olsun yeter desemde :)))sare yi eşim çok istior,ayy evet sıla artık baydıı:))heryerde sıla var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…