Bende eger bı gun kızım olursa zeynep oglumada yusuf ismini vermek isterımmm cok severım bu isimleri
yok cnm olsun sorun degıl.....(zaten unutamıyorsun )
amın canım benımmmmmmmmmmmm
bende cok ınanıyorum umut oldukca her gunumde olcak dıyorum kuzu....
sen umutlu oldukça herşey olur canım,,inş bizde görücez senin hamileyim diye yazdığınıııı kocamann harflerle,,,dondurulmuş kaldımı peki canım?
çok güzel canım çok beğendim,,,ama biz karar veremedik isme,,,öykü sare düşünüyoruz ama ,iyice kesinleştiremedik,nasıl güzelmi??
sare ismı cok guzel
Kızlar benimde prensesimin ismi insallh rabbim naip ederse azra olucak babamiz istiyor benimde hoşuma gitti sizce Nasıl teyzeleri
kutlamaya yetiş kız 2700 e az kaldı...
Egunal canım şuan itibariyle feci halde içime doğdu:senin oğluşun olacak.
Alttan attan süper laf sokuyorsun canım ya
Potansiyel kaynoş
sen umutlu oldukça herşey olur canım,,inş bizde görücez senin hamileyim diye yazdığınıııı kocamann harflerle,,,dondurulmuş kaldımı peki canım?
çok güzel canım çok beğendim,,,ama biz karar veremedik isme,,,öykü sare düşünüyoruz ama ,iyice kesinleştiremedik,nasıl güzelmi??
Canım arkadaşlarım biraz mutfağa geçeyim artık...
iyi kaynattık bu saate kadar topikte olmadığım zamanların acısını çıkarayım derken ev yemeksiz kalacak...
bir saate dönerim diye planlıyorummm
ya niye haber vermiyonuzzzzzz.... bensiz kutlama mı yapılır
vallahi ben EGEMEN i bekliyorum artık,,rüyamda gördüm hayırlısıyla gelicek küçük bey,,,birde kız kardeş alırsa yanına ohhh tadından yenmez onların
ederim bebem bak profılıme olmadı uygulamalı olarakda daya karnını pc ye izlet örnek alsın koyversın girsin ya bunda utanacak birşey yokhayır hiç tutmadı canım
amnio sıvısının yetersiz olmasından dolayı
benım bebeğim çiş yapmayı sevmiyo gibi
su teyzesi yardım et bize
canım evet hep beimle uğraşıyılar hep ezikmişim gibi muamele ediyolarya niye su'yu ezikliyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz................. ne istiyonuz benim güzel arkadaşımdan????? gerçi kendisi karasu ile olan çekişmeleriyle popüler oldu topikde ama artık kimseye sataşmıyo akıllı öğrenci olmaya karar verdiama damarına basarsanız ben karışmammmmmm.......... olacaklardan siz sorumlusunuz...............
sen otursan ben hiç fark etmmki zayıf bir şeysın fark yapmaz yanı anlıyacan bu arda (mesajı düzenliyorum LENNNNNN ) OLDUMUaynen öle canım..duygularımız hissettiklerimiz karşılıklı...
anne olamamak derdi bizi bir araya getirdi birbirimizi tanımamıza sebep oldu...
bu sürecin en iyi tarafıda bu işte..
aaa çok ayıp lan demişin banaaaa len olsa daha nazik bi yaklaşım olurdu
kimse kimseyi ezemez bi kerem..hele dişi polat alemdarı aslaaa
heee sen oluyon ilk annemiz
yok kız ne kabahatı malzeme verdin işte bizde hemencecik değerlendirdik ne güzel oldu
aaaa saptırmayalım lütfen...ezilen falan yok ben kimsenin üzerine oturmadım bi kerem
bak seeennn demek belli oldu süreç...
hayırlı olsun canım..
e o zaman yeni ve güncel listemiz için bilgilerini paylaş ekleyim senide...
birazdaha sohbet edersek askere gönderip kına gecelerın yapacaksınızikiz olsunnn..biri kızz biri erkek olsunn..artıkın isimleri sen dusunn onu da ben solemeyımm
gitttin ve yetişemedınnnnnnnnnnnnnnnnnben 10 dakikaya gelcem heee...biri daha doğurmasınn bu arada valaa düşer bayılırmm
cok güzel begendım canımKızlar benimde prensesimin ismi insallh rabbim naip ederse azra olucak babamiz istiyor benimde hoşuma gitti sizce Nasıl teyzeleri
buda bır becerı2701 e yetmişinnnn
evet ya babası kızıyo ama ne yapsun Wc yetişemıyoCanım şu sidikli oğlanın malum bölgesinin nedir çektiği şu kaktüsten:100:
Çocuğu kaktüsten kurtaramadın bi
ya niye haber vermiyonuzzzzzz.... bensiz kutlama mı yapılır
inşallahhhh ecrinimii de hamiş listesinde görürüzzzzzzzzz....
Aaaaaaa benim kizimin adi Sare olacak, adasi olacak yani topikten :)
Daha 10 sene once dizisi ortaya cikmadan Sila ismini severdim, diziden sonra bir ayaga dustu, etrafimda 2-3 yaslarinda Sila lar doldu. O yuzden diziden beri Sare'ye cevirdim ismi..
ayy öykü ismine de bayılıyorum yaaa sare de güzell ama öykü daha güzel bi keremm
bende öyküyü istiyordum ama eşim sare diye tutturdu bende ikiside olsun diyorum :)
ıns canım benım o duyguyu rabbım herkese yasattın ınş........
ayy öykü ismine de bayılıyorum yaaa sare de güzell ama öykü daha güzel bi keremm
bende öyküyü istiyordum ama eşim sare diye tutturdu bende ikiside olsun diyorum :)
bencede öykü çok güzel :) acaba benim kızım mı olucak oğlummu çok merak ediyorum valla. ama herkes oğlun olucak diyor nedense
ozman tatlımm ortak karar ıle ıkısıde olsun ama öyküsare olsun sareöykü olmasın genlde ilk isim sölenir yaa öykü derlerr iştee heheyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?