selo canım benim inan çok üzüldüümm rabbim tez zamanda yavruna kavuştursuuunnnn (amin)
amannnnn geldim sonunda... misafirin mi var derdin var... topiğe gelmeyi bırak bilgisayarı açamadım ki.... ahhh güzellerim... nasısınız? nasıl merak ettim gelişmeleri bir bilseniz... bende her şey aynı sayılır... adetimi bekliyorum.. bu ay son kontrolüm olacaktı.. sonra mayısta tedavi başlayacak Allahın izniyle... canlarımm... amanda nasıl özlemişim sizlere yazmayı....
ecrinim nasılsın?
akasyammm nasılsın ? prenses nasıl?
canım geçmişi okuyamadım... seloya ne olmuş.....?
SIKI TAKİPÇİLER NERDESİNİZ? cuma gününden beri yoktum.... GELİŞMELER NELER?
canım geçmişi okuyamadım... seloya ne olmuş.....?
SIKI TAKİPÇİLER NERDESİNİZ? cuma gününden beri yoktum.... GELİŞMELER NELER?
Kizlar ben cok kötüyüm cumartesi günü transferim olmadi suan almanyaya yeni geldim ve morelim cok bozuk size daha önce yazamadim kendime gelemedim hic bir tane emrio kromozomal olarak normal degildi hep bir tane kromozom eksikti ya da 2 tane eksik ben cok kötüyüm sonra girecem ben
geçmişte o kadar şey paylaştık memleketlerimizi unutmuşmuyuzzz
ben elvanket-etimesguttayım canım...
beypazarını bilirim...gidip gezmişliğim var...pikniğe falan giderdik..
Sohbetleriniz ne güzel ben daha önce niye bulmamışım bu sayfayı maşallah sizlere hep böyle neşeli olun :) :)
ıyıyımm bebegım sen nasılsınnnnn....
cok sukur halımıze ...
senın bu mısafırde bıtmek bılmıyor yaaaa:44:
tedavın ıns sorunsuz olur kuzu bebıslı olru ısn cnm benımmmm
sadece ecrine yazdın diye sitem etcektim adımı görünce utandım
biz iyiyiz canım ufak tefek sıkıntılarımız var ama dert değil çok şükür.......... sen nasılsın eşin gelmedi dimi????
canım selonun transferi olmamış tedavisi iptal oldu
canım tarnsferı ıptal olmus ....
almanyaya dondmus...kendını ıyı hıssedınce yazacakmıs...
kromozon bu ne bozuklugu varmıs hersey yolundaydı ama kısmet degılmsı ıste
Sohbetleriniz ne güzel ben daha önce niye bulmamışım bu sayfayı maşallah sizlere hep böyle neşeli olun :) :)
sende bıze katıl senınde nesen bol olsun gulummmmmmmm
behlul kacarrrrrrr yokkk yokkkk kuzey kacarrrrrrrrr yanı ben kacarrrrrrrr haydın byy sekerlerrryarınnn gorusuruz canlarımmmm
ölüyorlar cnm evt doktorlar inan bişi demiyorlar...bana ulaşmadan ölüyorlarmış ve hareketleri yavaş , birde şekil bozukluğu var canlı sayımızda %10
son surum olarakta cnm pembe kanama sadece 2 damla oldu iki gün önce işte başka olmadı...bugünde iki saat önce şeffaf akıntı içinde kılcal damar gibi geldi azcık bi kere , başka gelmedi...kafam allak bullak
canım merhaba... son durum nedir sende?
Kızla.r moralim çok bozuk.Daha önce sizinle paylaşmıştım.Tranferimin 11. günü bthcg 9 çıkmıştı.2 gün sonra 12 olmuştu.Ben değerim inşallah düşmüştür diye düşünürken bugünkü yani 17. gün sonucum 20 çıktı.Kimyasal gebelik diyo dr ama dış gebelik olursa diye çok korkuyorum.Daha önce dış gebelik yaşamış arkadaşlar var mı?Belirtiler nelerdir.Offfnegatifi kabullenmiştim zorda olsa şimdi bu beni daha çok üzdü.
Canim esin icin tedavi uyguladiniz mi? Bizde de sekil bozuklugu (morfoloji %1) var, sayi ve canliligimiz iyi, dr tavsiyesiyle esim 3 ay boyunca proxeed plus ve evicap (600 iu gunde) kullandi. Arada da keciboynuzu icirdim. Ilk seferde sadece grade3 sperm bulmusken bu sefer grade 2 de bulmuslar, faydasi oldu sanirim.
Kızla.r moralim çok bozuk.Daha önce sizinle paylaşmıştım.Tranferimin 11. günü bthcg 9 çıkmıştı.2 gün sonra 12 olmuştu.Ben değerim inşallah düşmüştür diye düşünürken bugünkü yani 17. gün sonucum 20 çıktı.Kimyasal gebelik diyo dr ama dış gebelik olursa diye çok korkuyorum.Daha önce dış gebelik yaşamış arkadaşlar var mı?Belirtiler nelerdir.Offfnegatifi kabullenmiştim zorda olsa şimdi bu beni daha çok üzdü.
Selam canim nerelerdesin? Ben evde son gunumu geciriyorum, yarin isbasi. Cumartesi de test gunum hayirlisiyla, heyecanliyim biraz da tirsiyorum :18: sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?