Tüp Bebek Günlüğümüz !

ecrinim nasılsın?

ıyıyımm bebegım sen nasılsınnnnn....
cok sukur halımıze ...
senın bu mısafırde bıtmek bılmıyor yaaaa:44:
tedavın ıns sorunsuz olur kuzu bebıslı olru ısn cnm benımmmm

canım geçmişi okuyamadım... seloya ne olmuş.....?

SIKI TAKİPÇİLER NERDESİNİZ? cuma gününden beri yoktum.... GELİŞMELER NELER?

canım tarnsferı ıptal olmus ....
almanyaya dondmus...kendını ıyı hıssedınce yazacakmıs...
hersey yolundaydı ama kısmet degılmsı ıste

Son düzenleme:
Sohbetleriniz ne güzel ben daha önce niye bulmamışım bu sayfayı maşallah sizlere hep böyle neşeli olun :) :)

canım.. çok üzüldüm.... kıyamam... Rabbim tez zamanda nasip etsin anneliği hepimize...

geçmişte o kadar şey paylaştık memleketlerimizi unutmuşmuyuzzz
ben elvanket-etimesguttayım canım...
beypazarını bilirim...gidip gezmişliğim var...pikniğe falan giderdik..

aa bak bak cocuksuzum'un mesajlarına bakarken neler buldum. egunal aynı toprakmısış ya. ondan demek sana bu kadar ısındım.
bende dogma büyüme Ankara'lıyım. hemde Etimesgut :)

ıyıyımm bebegım sen nasılsınnnnn....
cok sukur halımıze ...
senın bu mısafırde bıtmek bılmıyor yaaaa:44:
tedavın ıns sorunsuz olur kuzu bebıslı olru ısn cnm benımmmm

canım yalnızım ya ...gelenim çok oluyor... tedavimi bilen olmadığı içinde topiğe uğrayamıyorum...

sadece ecrine yazdın diye sitem etcektim adımı görünce utandım
biz iyiyiz canım ufak tefek sıkıntılarımız var ama dert değil çok şükür.......... sen nasılsın eşin gelmedi dimi????

sevindim iyi olmanıza... sonuna kadar sağlık versin Rabbim...unuturmuyum ben senii???? kıyamam....eşim cuma günü gelecek....iki hafta oldu.. çok özledim adamımı yine....

canım selonun transferi olmamış tedavisi iptal oldu

canım tarnsferı ıptal olmus ....
almanyaya dondmus...kendını ıyı hıssedınce yazacakmıs...
kromozon bu ne bozuklugu varmıs hersey yolundaydı ama kısmet degılmsı ıste
öğrndim canlarım.. çokta üzüldüm... kıyamam ya.... umut dünyamız bu tedaviler bizim.. böyle sonuçlarsa yıkıyor bizleri...

Sohbetleriniz ne güzel ben daha önce niye bulmamışım bu sayfayı maşallah sizlere hep böyle neşeli olun :) :)

hoşgeldin canım... önce şunu belirtmeliyim...
DİKKAT!!!!!!!!! : Bu topik bağımlılık yapar...bak ben 4 gün misafir ağırladım.. topiği düşünmekten.. yemeklerin tuzunu bile koymadım....

Son düzenleme:
behlul kacarrrrrrr yokkk yokkkk kuzey kacarrrrrrrrr yanı ben kacarrrrrrrr haydın byy sekerlerrr yarınnn gorusuruz canlarımmmm

Canim esin icin tedavi uyguladiniz mi? Bizde de sekil bozuklugu (morfoloji %1) var, sayi ve canliligimiz iyi, dr tavsiyesiyle esim 3 ay boyunca proxeed plus ve evicap (600 iu gunde) kullandi. Arada da keciboynuzu icirdim. Ilk seferde sadece grade3 sperm bulmusken bu sefer grade 2 de bulmuslar, faydasi oldu sanirim.

Kızla.r moralim çok bozuk.Daha önce sizinle paylaşmıştım.Tranferimin 11. günü bthcg 9 çıkmıştı.2 gün sonra 12 olmuştu.Ben değerim inşallah düşmüştür diye düşünürken bugünkü yani 17. gün sonucum 20 çıktı.Kimyasal gebelik diyo dr ama dış gebelik olursa diye çok korkuyorum.Daha önce dış gebelik yaşamış arkadaşlar var mı?Belirtiler nelerdir.Offf negatifi kabullenmiştim zorda olsa şimdi bu beni daha çok üzdü.

Canim pek bilmiyorum kimyasal gebelik durumunu, progesteronu kestin herhalde, sanirim adetin gelince degerlerin duser. Dr ne diyor? dis gebelik olsa belli olmazmiydi bugune kadar?

canım grade 3 ,grade 2 ne demek?

canım.. insallah korktuğun gibi çıkmaz canım....

Selam canim nerelerdesin? Ben evde son gunumu geciriyorum, yarin isbasi. Cumartesi de test gunum hayirlisiyla, heyecanliyim biraz da tirsiyorum :18: sen nasilsin?

çalışanların kör talihi işte....bende kara kara düşünüyorum tedaviden sonra nasıl rapor alacağım diye...tedavi olduğum yerin raporu milli eğitimde geçmiyor....hadi bakalım.. insallah güzel haberler vereceksin bizlere....ben iyiyim... işten eve evden işe.. ama bu arada spora başladım.. ama rejim felan yapmıyorum.. düzenim bozulmasın diye... nede olsa tedavi arifesindeyim....bebişlerim gelsinde sonra verirrim kiloları.. ne yapayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…