ay kız kalp kalme karşıymış derler ya bende senle benim mide mide karşıymış heralde benimde gözüme ilk çarpan oydu
VALLA CANImm bende canımm cektı işteee olsada yesekk şimdii acıktımda vallaa
Hadi hayırlısı.
Aksilik olmayacak Allah'ın izniyle.
1 tane mebriyo ama ben israr edecem iki diye ha bide dediler yarim litre su ic dediler azmi yoksa saat kac gibi icsem,erkenden icip ya tutamazsam
canım ne desem bos rabbım sabır sabır versinKizlar ben cok kötüyüm cumartesi günü transferim olmadi suan almanyaya yeni geldim ve morelim cok bozuk size daha önce yazamadim kendime gelemedim hic bir tane emrio kromozomal olarak normal degildi hep bir tane kromozom eksikti ya da 2 tane eksik ben cok kötüyüm sonra girecem ben
ayyy banada kutlama yapıldı kıskanç olan asıl benimm
süpermişşş canımmm
kuzummm seninle konusurken sanki yıllardır seni tanıom gibi konusuomm yaakıskandım kutlamaları bende istedimm
çok güzel yaa
Canım benim çok üzüldüm.. ne diyeceğimi bilemiyorumm(
maşallahhhhhhhhhhhhhh çok sevindim.Gözün aydın canımm...
oyyy oyyyyy sanada maşallah güzelim......
biraz önce çokk korktummmmm.... klimanınnn arkasına kuş yuva yapmışşş... ben balkona çıkınca birden uçtu.sanki üstüme geldi.. çokk korktummmm((
bendenizzz kaçarr yineeeanneciğimee gideyim yoruldumm ütü yapmaktan gideyim şöle bi yatayım akşam yemeğimide orda halledip ewime döneyimm anne ewi gibisi yokk öpüyorum sizi canlarımmmm
Gazete okuma hakkımızı kullanırken , sevgili eşlerimize anlayabilme,empati yapabilme imkanı sağlayacağız sadece canım.
1 tane mebriyo ama ben israr edecem iki diye ha bide dediler yarim litre su ic dediler azmi yoksa saat kac gibi icsem,erkenden icip ya tutamazsam
tammmmmmmmmmm 240 harfmı yazmısın ne kk göndermesizn diyo ben azcık ordan acık burdan sıldım gene olmadı allahtan sağ kafa basıyoda sağ tuşla koylamıştım bölerek gönderdim:124::124::124::124::119::119::119: kendi kendimi kutluyum
yarim litre az canim, ben 1 litre civari icmistim, hoca cok iyi gorunuyor demisti. Mesane dolunca uterusu ittiriyor sanirim, ultrasonda daha net gorunuyor. Son 15 dk ic ama bosuna uzun uzun iskence cekme. Ama nasil karnim sismisti ya 5 aylik hamile gibiydim..
sayğıylamı eğilirsın yerleremi yatarsın bilemem ama ohhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bilemem ama:124::124::124::124::119::119::119
ben ynarrrrımm
sevıyom kuzu senıııııııııııı.....
bılıyom cnm arad ters duselımkı degerımız anlasılsın dımııııı
hem bırbırımızı daha ıyı tanıyalım yaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 387870
Canlarım görüşmek üzere
Hepinize iyi akşamlar
Döndüğümde güzel haberlerinizi almak dileğiyle
tesekkurler canim ben en iyisi 1 litre suyumu iciyim insallahhhh tutarim kendimi
arkadaşlar çoğunuz ev hanımısınız heralde ne güzel evde istediğin gibi vakit geçir yemek yap iş yap kendine vakit ayır ohhhhh.
ben çıkıyorum arkadaşlarım hepiniz kendinize cok cok iyi bakınn..iyi akşamlar..
Eki Görüntüle 387870
Canlarım görüşmek üzere
Hepinize iyi akşamlar
Döndüğümde güzel haberlerinizi almak dileğiyle
anamm ne neşelii bayanlarızzz yaaaherşeyi kutluyozzz..başka topiklerde eminim yokturr..bize ödül versinn kk amaa yaa hakediyozzz dimi
arkadaşlar çoğunuz ev hanımısınız heralde ne güzel evde istediğin gibi vakit geçir yemek yap iş yap kendine vakit ayır ohhhhh.
yarınnn işbaşııı((((((( offf yine maraton başlıyor.... geçen sefer de böyle dedim... 1 hafta çalıştım tekrar rapor aldımm :)=))))))))))
ben çıkıyorum arkadaşlarım hepiniz kendinize cok cok iyi bakınn..iyi akşamlar..
aynen öleee şekerim...
insan sevdikleriyle hepmi iyi geçiniyooo...
biz harbi arkadaşız bi kerem..
arada da tartışalım yaniii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?