Tüp Bebek Günlüğümüz !

tammmmmmmmmmm 240 harfmı yazmısın ne kk göndermesizn diyo ben azcık ordan acık burdan sıldım gene olmadı allahtan sağ kafa basıyoda sağ tuşla koylamıştım bölerek gönderdim :124::124::124::124::119::119::119: kendi kendimi kutluyum

1 tane mebriyo ama ben israr edecem iki diye ha bide dediler yarim litre su ic dediler azmi yoksa saat kac gibi icsem,erkenden icip ya tutamazsam

yarim litre az canim, ben 1 litre civari icmistim, hoca cok iyi gorunuyor demisti. Mesane dolunca uterusu ittiriyor sanirim, ultrasonda daha net gorunuyor. Son 15 dk ic ama bosuna uzun uzun iskence cekme. Ama nasil karnim sismisti ya 5 aylik hamile gibiydim..

canım ne desem bos rabbım sabır sabır versin

canım benimmm duygularımız karşılıklı bende öle hissediyorum...
bi de yüzyüze görüşsek süpper olcak...
sen kutlama iste yeterki..
yemek yaptım de kutlayım,işlerimi bitirdim de kutlayım nolcak yaniii

saol canımmm...
bende apartmanın 8.ve en üst katında oturuyorum bizim çatının köşesinde de serçe yuva yapmışşş...
sende bir anda çıkınca hayvancık korkup kaçmış senide korkutmuş güvercinmiydi...

bendenizzz kaçarr yineeeanneciğimee gideyim yoruldumm ütü yapmaktan gideyim şöle bi yatayım akşam yemeğimide orda halledip ewime döneyimmanne ewi gibisi yokköpüyorum sizi canlarımmmm

demek gidiyosunnnn
özlücem senii...

Gazete okuma hakkımızı kullanırken , sevgili eşlerimize anlayabilme,empati yapabilme imkanı sağlayacağız sadece canım.

evet bi o zaman olabilir:13:

1 tane mebriyo ama ben israr edecem iki diye ha bide dediler yarim litre su ic dediler azmi yoksa saat kac gibi icsem,erkenden icip ya tutamazsam

ısrar et valla 2 tane koysunlar...
suyu bi kerede içme beklerken az az iç bitir ..
çok sıkışırsan onlar hallediyorlar merak etme...

aaa şekerım kendı kendını kutlamaaaa bende sana eşlik edeyimmm :118: :118: :118: :118: :118:

tesekkurler canim ben en iyisi 1 litre suyumu iciyim insallahhhh tutarim kendimi

Canlarım görüşmek üzere

Hepinize iyi akşamlar

Döndüğümde güzel haberlerinizi almak dileğiyle

anamm ne neşelii bayanlarızzz yaaa herşeyi kutluyozzz..başka topiklerde eminim yokturr..bize ödül versinn kk amaa yaa hakediyozzz dimi

sayğıylamı eğilirsın yerleremi yatarsın bilemem ama ohhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bilemem ama:124::124::124::124::119::119::119
ben ynarrrrımm

evet canım gerçekten ohhh beeee...

aynen öleee şekerim...
insan sevdikleriyle hepmi iyi geçiniyooo...
biz harbi arkadaşız bi kerem..
arada da tartışalım yaniii...

Eki Görüntüle 387870

Canlarım görüşmek üzere

Hepinize iyi akşamlar

Döndüğümde güzel haberlerinizi almak dileğiyle

iyi akşamlar canım senin için güzel haberler ayarlayım bari gelene kadar

arkadaşlar çoğunuz ev hanımısınız heralde ne güzel evde istediğin gibi vakit geçir yemek yap iş yap kendine vakit ayır ohhhhh.

tesekkurler canim ben en iyisi 1 litre suyumu iciyim insallahhhh tutarim kendimi

Sedyeye tirmanip pozisyon alirken biraz zor oluyo sikisik olunca, sonrasi zaten 5 dk lik is. Odaya gecer gecmezde hemen yap cisini tutup sikinti cekme dedi hoca. Zaten yataga veriyolar ordek mi diyolar ne 2 tane doldurdum yani

yarınnn işbaşııı ((((((( offf yine maraton başlıyor.... geçen sefer de böyle dedim... 1 hafta çalıştım tekrar rapor aldımm :)=))))))))))

anamm ne neşelii bayanlarızzz yaaa herşeyi kutluyozzz..başka topiklerde eminim yokturr..bize ödül versinn kk amaa yaa hakediyozzz dimi

he valla Allah neşemizi artırsın inşallah...
aaa varmı bizim gibi topik cicim
var mı yoksaaa

arkadaşlar çoğunuz ev hanımısınız heralde ne güzel evde istediğin gibi vakit geçir yemek yap iş yap kendine vakit ayır ohhhhh.

çalışanlarda çok canım iş yerinden bi yolunu bulup takılıyolar bize...

yarınnn işbaşııı ((((((( offf yine maraton başlıyor.... geçen sefer de böyle dedim... 1 hafta çalıştım tekrar rapor aldımm :)=))))))))))

yine miiii....sanırım daha işe başlamadan yeni raporun kokusunu alıyorum

ben çıkıyorum arkadaşlarım hepiniz kendinize cok cok iyi bakınn..iyi akşamlar..

iyi akşamlar canımcım...
yarın sabah daktırdan gelince görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…