Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim pek bilmiyorum kimyasal gebelik durumunu, progesteronu kestin herhalde, sanirim adetin gelince degerlerin duser. Dr ne diyor? dis gebelik olsa belli olmazmiydi bugune kadar?

Canım ben zaten transferimin 9. günü adet oldum 4 gün sürdü kesildi kanamam.Şimdi ne ağrı ne kanama hiç birşey yok ama değerim ufak ufak artıyo anlamadım.Haftaya çarşamba yine vericem kan bakalım ne olacak.

cnm uygulandı evicapı eşimde kullndı.yanında birde bitkisel sarı bi hap vardı onu kullandı...ama bıraktı sonra..bizimki pek ilaç kullanmıyoo..zaten faydasıda olmaz dedi doktorlar bişi yapılamaz spermler için dediler..bişmiyorum cnm bende macun falan yedirdim ama test yapmadık sonra faydası oldumu olmadı mı diye ..grade 2 nedir bu arada :S

Dr a gitsen hemen daha iyi olmaz mi? yani dis gebelik varsa gec kalmamak lazim diye soyluyorum.

cnm bu arada belirti falan varmı ? bende olduğu gbi kanama falan ? yada sancı ne bilimmm bişiler işte :)

Belirtilere pek takilmiyorum, ilk tedavimde batmalardan, sanciya. gogus hassasiyetine kadar her turlu belirtim vardi ama sonuc negatif oldu. bu sefer daha az sancim var sanki, ara ara kasiklarim agriyor, sismis gibi hissediyorum, bir de icerden sanki yumurtaliklardan vajinaya kadar bir sanci giriyor damar agrisi gibi. Dun gece sadece epey bir agrim oldu sag tarafta. Kanamam da yok.

eşim bu kadar spermiyogram yaptırdı... hiç bir dr. grade den bahsetmedi... cahil bırakmışlar bak bizi....

yok spermiyogramlarda bahsedilmiyor, ben ilk tedavide transferden sonra niye negatif aldik diye bi gorusme yapmistik merkezde, o zaman soylediler sadece grade3 sperm bulmusuz, esiniz proxeed ve evicap kullansin demislerdi. Dolayisiyla 2. tedavide hemen sordum embriyologa kac grade buldunuz diye, o da grade2 ve 3 bulmusuz dedi. Yani bu onlarin kendi dosyalarinda olan bi bilgi, spermiyogramlarda yazmiyo.

Canımmm 3 kalpli arkadaşımm çok sağoll gördümm mesajınıı tabiiiii..

Geliyorr geliyorr bebeklerimiz geliyorr....doluyorrr doluyorrr topikimizzz doluyorrrr...bizler ise eğlenceye devamm devammm ediyorrrrrrrr

Efeeeeeeeeeeeeeett sefamızzzz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

egunalcim simdi haber geldi 18 yumurtamin 12 si dollenmis yani su 12 tane embriyom melegim var canim cokkkkkkkkkkkkk heycanliyim insallahhh bi aksilik olmaz, yarin normal kontrolum var iyi cikarsa cuma sabahi 9 da yerlestirilecek

Canım maşallahhh..Güsel haberler yakındır sendendeee...

Canımmm 3 kalpli arkadaşımm çok sağoll gördümm mesajınıı tabiiiii..

Efeeeeeeeeeeeeeett sefamızzzz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

Canım maşallahhh..Güsel haberler yakındır sendendeee...

canımmm.... doğum günün kutlu olsun... gönlünden geçen tüm güzellikler gerçek olsun insallah....

Merhabalar dün idrarında ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün kan testi verdim degerim 34,04 10.gunüm 3.gün embriyosu kondu, doktorun cuma tsti tekrarla bgunkunu unut dedi. hamile olabilir miyim? Sabahtir yatıyorum cokta korkuyorum, ne yapayım yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba,uzun zaman oldu foruma giremedim.belki merak eden olmuştur beni diye yazıyorum :) biraz üzücü biraz yoğun bi süreç geçirdim. 1 ay önce çok kanamam geldi,böyle yatak yorgan dolusu paçalarımdan akıyordu, çok korktum bebeklerim gitti heralde dedim ama allahıma şükürler olsunki sağlamlarmış bişey olmamış onlara.4-5 gün hastanede yattım.sonrada evde istirahat ettim hala raporluyum işe başlamadım.bu arada tayin sebebiyle taşındık.şimdi iyiyim çok şükür.ara ara kahverengi lekeler geliyordu 2 günden beri oda azaldı. bugün gittim doktora bebeklerim iyimiş sorun yok dedi dr çok şükür. cinsiyetleri de erkek miş.bi tanesi kesin erkek de diğeri için kesin demedi ama erkek gibi dedi:) 16 hafta 3 günlük olmuşum bu arada...

canım bence bebişin seninle.....

Şuan için hamilelik var görünüyor önemli olan iki gün sonra değerin ikiye katlaması. İnşallah güzel sonuçlanır.

Çok geçmiş olsun. Ama çok şükür bebişlerin seninleymiş. Peki neden olmuş böyle bir şey...

Rabbim sağlıcakla aldırsın kucağına insallah.....erkekler geliyor desene.....sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar insallah....

canım bence bebişin seninle.....

Şuan için hamilelik var görünüyor önemli olan iki gün sonra değerin ikiye katlaması. İnşallah güzel sonuçlanır.

Değer düşük mü peki? Ne yiyip içsem tutunmasını kuvvetlendiririm? Lütfen kusura bakmayın benim 4. denemem eşim azospermi şükürler olsun ki bu duruma kadar gelebildik.. Şuan aklım çok karışık ve değer düşükmüş gb geliyor

canım ben değerlerden anlamam.. ama değerin iyi gibi... hamilelik var... insallah sonuna kadar seninle olur... ne yiyeceğini bilmem ama....maydanoz,incir,adaçayı yasak onu biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…