Canim pek bilmiyorum kimyasal gebelik durumunu, progesteronu kestin herhalde, sanirim adetin gelince degerlerin duser. Dr ne diyor? dis gebelik olsa belli olmazmiydi bugune kadar?
Canim esin icin tedavi uyguladiniz mi? Bizde de sekil bozuklugu (morfoloji %1) var, sayi ve canliligimiz iyi, dr tavsiyesiyle esim 3 ay boyunca proxeed plus ve evicap (600 iu gunde) kullandi. Arada da keciboynuzu icirdim. Ilk seferde sadece grade3 sperm bulmusken bu sefer grade 2 de bulmuslar, faydasi oldu sanirim.
canım grade 3 ,grade 2 ne demek?
spermler 1 den 4 e kadar derecelendiriliyormus kalite olarak. Grade1 en iyi grade4 en kotu olmak uzere.
Canım ben zaten transferimin 9. günü adet oldum 4 gün sürdü kesildi kanamam.Şimdi ne ağrı ne kanama hiç birşey yok ama değerim ufak ufak artıyo anlamadım.Haftaya çarşamba yine vericem kan bakalım ne olacak.
spermler 1 den 4 e kadar derecelendiriliyormus kalite olarak. Grade1 en iyi grade4 en kotu olmak uzere.
cnm bu arada belirti falan varmı ? bende olduğu gbi kanama falan ? yada sancı ne bilimmm bişiler işte :)
eşim bu kadar spermiyogram yaptırdı... hiç bir dr. grade den bahsetmedi... cahil bırakmışlar bak bizi....
Selam canım umarım msjımı görürsün..sana özelden msj atmaya calıştım olmadı..seni bulamıyomuş,bi sorunmu var acaba??dogumgününü özelden kutlamak istemiltim ama burdan kutliyim..dogumgünün kutlu olsun,eşinle,ailenle nice saglıklı,mutlu yıllara inş..ve inş.bu yeni yaşında rabbim yüzünü güldürür,sana mucizesini gönderir,bebişli bi yıl olur senin için..mutlu seneler canım..öptüm
Geliyorr geliyorr bebeklerimiz geliyorr....doluyorrr doluyorrr topikimizzz doluyorrrr...bizler ise eğlenceye devamm devammm ediyorrrrrrrr
egunalcim simdi haber geldi 18 yumurtamin 12 si dollenmis yani su 12 tane embriyom melegim var canim cokkkkkkkkkkkkk heycanliyim insallahhh bi aksilik olmaz, yarin normal kontrolum var iyi cikarsa cuma sabahi 9 da yerlestirilecek
Canımmm 3 kalpli arkadaşımm çok sağoll gördümm mesajınıı tabiiiii..
Efeeeeeeeeeeeeeett sefamızzzz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Canım maşallahhh..Güsel haberler yakındır sendendeee...
Dr a gitsen hemen daha iyi olmaz mi? yani dis gebelik varsa gec kalmamak lazim diye soyluyorum.
Merhabalar dün idrarında ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün kan testi verdim degerim 34,04 10.gunüm 3.gün embriyosu kondu, doktorun cuma tsti tekrarla bgunkunu unut dedi. hamile olabilir miyim? Sabahtir yatıyorum cokta korkuyorum, ne yapayım yardımcı olur musunuz?
Merhabalar dün idrarında ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün kan testi verdim degerim 34,04 10.gunüm 3.gün embriyosu kondu, doktorun cuma tsti tekrarla bgunkunu unut dedi. hamile olabilir miyim? Sabahtir yatıyorum cokta korkuyorum, ne yapayım yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar merhaba,uzun zaman oldu foruma giremedim.belki merak eden olmuştur beni diye yazıyorum :) biraz üzücü biraz yoğun bi süreç geçirdim. 1 ay önce çok kanamam geldi,böyle yatak yorgan dolusu paçalarımdan akıyordu, çok korktum bebeklerim gitti heralde dedim ama allahıma şükürler olsunki sağlamlarmış bişey olmamış onlara.4-5 gün hastanede yattım.sonrada evde istirahat ettim hala raporluyum işe başlamadım.bu arada tayin sebebiyle taşındık.şimdi iyiyim çok şükür.ara ara kahverengi lekeler geliyordu 2 günden beri oda azaldı. bugün gittim doktora bebeklerim iyimiş sorun yok dedi dr çok şükür. cinsiyetleri de erkek miş.bi tanesi kesin erkek de diğeri için kesin demedi ama erkek gibi dedi:) 16 hafta 3 günlük olmuşum bu arada...
Arkadaşlar merhaba,uzun zaman oldu foruma giremedim.belki merak eden olmuştur beni diye yazıyorum :) biraz üzücü biraz yoğun bi süreç geçirdim. 1 ay önce çok kanamam geldi,böyle yatak yorgan dolusu paçalarımdan akıyordu, çok korktum bebeklerim gitti heralde dedim ama allahıma şükürler olsunki sağlamlarmış bişey olmamış onlara.4-5 gün hastanede yattım.sonrada evde istirahat ettim hala raporluyum işe başlamadım.bu arada tayin sebebiyle taşındık.şimdi iyiyim çok şükür.ara ara kahverengi lekeler geliyordu 2 günden beri oda azaldı. bugün gittim doktora bebeklerim iyimiş sorun yok dedi dr çok şükür. cinsiyetleri de erkek miş.bi tanesi kesin erkek de diğeri için kesin demedi ama erkek gibi dedi:) 16 hafta 3 günlük olmuşum bu arada...
canım bence bebişin seninle.....
Şuan için hamilelik var görünüyor önemli olan iki gün sonra değerin ikiye katlaması. İnşallah güzel sonuçlanır.
Değer düşük mü peki? Ne yiyip içsem tutunmasını kuvvetlendiririm? Lütfen kusura bakmayın benim 4. denemem eşim azospermi şükürler olsun ki bu duruma kadar gelebildik.. Şuan aklım çok karışık ve değer düşükmüş gb geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?