Tüp Bebek Günlüğümüz !

Arkadaşlarım hastaneden geldiğim andan beri listeleri güncelleyemiyorum mesaja giremiyorum bi sorun var...
Yönetime mesaj yazdım ilk fırsatta güncelleyecem inşallah..
Neden bu hatun ilgilenmiyooo demeyin hemii..

egunalcim simdi haber geldi 18 yumurtamin 12 si dollenmis yani su 12 tane embriyom melegim var canim cokkkkkkkkkkkkk heycanliyim insallahhh bi aksilik olmaz, yarin normal kontrolum var iyi cikarsa cuma sabahi 9 da yerlestirilecek

valla birkaç sayfa coştuktan sonra iş çıkış saati birden sessizleşti topic bende yemeklerimi dünden yapmıştım zaten bu akşam rahat rahat takılacağım..

valla birkaç sayfa coştuktan sonra iş çıkış saati birden sessizleşti topic bende yemeklerimi dünden yapmıştım zaten bu akşam rahat rahat takılacağım..

e arada bi durgunlaşıyoz o kadar olsun dimi..
bende yemek yapmaya kalkacam şimdi...

İnşaallah güzel haberlerin gelmeye dvam edecek... cuma günü güzel haberlerle gel inşaallah..

arkadaşlarım ben mutfağa geçiş yapayım bi çorba kaynatayım,bi sulu yemek koyayım adamcağızım eve gelince aç kalmasın...

arkadaşlarım ben mutfağa geçiş yapayım bi çorba kaynatayım,bi sulu yemek koyayım adamcağızım eve gelince aç kalmasın...

kolay gelsın canımmmmm ....bende cıkarımmm aksama gorusuruz artıkınnn gırersemmmm

eeee olsun o kadar dımı amaaaa normal benceeee....
ohh rahatsın bu aksammmm
kuzeyım var benım onu ızlıycem ben bugun yaaaaaaaa

cnm bana mesaj atmışsın ama ben özel msj gönderemiyorum mesaj sayım 100 olmamış diye...o yüzdn cvbımı burdan yazıyorum cnm :)

sebep: eşimin sperm sayısı az ve harekette sorun var.çabuk ölüyolar.
deneme sayım :2 kez normal , bu seferki dondurulmuş
merkez: bahçeci kliniği fulya
aşama: 13 nisan test günüm

teşekkürlerrrr....

bende senı merak edıyom ne oldu cnm son durum neee....
oluyor demsıın ya neden oluyorlar ....doktorlar bısey dıyormu bızımde oylede

bende senı merak edıyom ne oldu cnm son durum neee....
oluyor demsıın ya neden oluyorlar ....doktorlar bısey dıyormu bızımde oylede

ölüyorlar cnm evt doktorlar inan bişi demiyorlar...bana ulaşmadan ölüyorlarmış ve hareketleri yavaş , birde şekil bozukluğu var canlı sayımızda %10
son surum olarakta cnm pembe kanama sadece 2 damla oldu iki gün önce işte başka olmadı...bugünde iki saat önce şeffaf akıntı içinde kılcal damar gibi geldi azcık bi kere , başka gelmedi...kafam allak bullak

canım bugün nasılsın???

verdi canımm tebrik ederim rabbim kucağına almayıda nasib etsiin yavrnu

güldeniiimmmmm canıımm yeminle derin bi ohh çektiimm mesajını görünce nasıl sevindim bilemessin yani canım arkadaşıımmm herşey yolunda gidiyorr maşallaaahhhh
çok mutlu olduuumm

akasyacım bgün biraz daha iyiyiim sanki ama kasık ağrılarım hep var yoruluncada artıyoo bel ağrılarım da başladı nolcak bilmiyorum bu arada kan uyuşmazlığı testimizin sonucunu aldık negatif çıktı çok şükür bi sorun yok doktorcum da kasık ağrıların oolunca dinlenicen başka caren yok dioo . sen nasıl oldunn canıım

amannnnn geldim sonunda... misafirin mi var derdin var... topiğe gelmeyi bırak bilgisayarı açamadım ki.... ahhh güzellerim... nasısınız? nasıl merak ettim gelişmeleri bir bilseniz... bende her şey aynı sayılır... adetimi bekliyorum.. bu ay son kontrolüm olacaktı.. sonra mayısta tedavi başlayacak Allahın izniyle... canlarımm... amanda nasıl özlemişim sizlere yazmayı....

anladım cnmmmm...
benım esımde kronık ultıker var ve kan degerlerı yuksek oyuzden bızımde oluyor cnmmmm
sperm var ama olu ....
ıns pozıtıf olcak kuzummmm

canım.... hadi bakalım sağlıklı hayırlı evlat olsun insallah.....

RABBİM dualarımı kabul etti demekki...inş benide ayırmazzz senin mutluluğunu yaşamaktan cnm.....gözün aydın dönüm noktan oldu bak bugün senin....

selo canım benim inan çok üzüldüümm rabbim tez zamanda yavruna kavuştursuuunnnn (amin)

anladım cnmmmm...
benım esımde kronık ultıker var ve kan degerlerı yuksek oyuzden bızımde oluyor cnmmmm
sperm var ama olu ....
ıns pozıtıf olcak kuzummmm

inşş cnm inşşş... baksana "verdi" hamişmişşş :) dualarım kabul oldu....
inş cnm seninde yüzün gülecek..
peki başka yol falan yokmu canlı sperm alabilmek için ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…