cokkkk haklısın kuzum bencede olması geren o zaten yaaa:)))
aynen sonuna kadar kuzu
egunalcim simdi haber geldi 18 yumurtamin 12 si dollenmis yani su 12 tane embriyom melegim var canim cokkkkkkkkkkkkk heycanliyim insallahhh bi aksilik olmaz, yarin normal kontrolum var iyi cikarsa cuma sabahi 9 da yerlestirilecek
valla birkaç sayfa coştuktan sonra iş çıkış saati birden sessizleşti topic bende yemeklerimi dünden yapmıştım zaten bu akşam rahat rahat takılacağım..
arkadaşlarım ben mutfağa geçiş yapayım bi çorba kaynatayım,bi sulu yemek koyayım adamcağızım eve gelince aç kalmasın...
valla birkaç sayfa coştuktan sonra iş çıkış saati birden sessizleşti topic bende yemeklerimi dünden yapmıştım zaten bu akşam rahat rahat takılacağım..
arkadaşlarım ben mutfağa geçiş yapayım bi çorba kaynatayım,bi sulu yemek koyayım adamcağızım eve gelince aç kalmasın...
cnm bana mesaj atmışsın ama ben özel msj gönderemiyorum mesaj sayım 100 olmamış diye...o yüzdn cvbımı burdan yazıyorum cnm :)
sebep: eşimin sperm sayısı az ve harekette sorun var.çabuk ölüyolar.
deneme sayım :2 kez normal , bu seferki dondurulmuş
merkez: bahçeci kliniği fulya
aşama: 13 nisan test günüm
teşekkürlerrrr....
bende senı merak edıyom ne oldu cnm son durum neee....
oluyor demsıın ya neden oluyorlar ....doktorlar bısey dıyormu bızımde oylede
herkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyimmmmmkimse umutsuz olmasın eyer ben hamileysem herkesin çocugu olacaktır rabbim hepinize nasip etsin ki edecek benimki biraz imkansızdı kötü sperm ve sonuç dondurulmuşla oldu yılmayın denemeye devamm mutlaka rabbim verecektir çooookk mutluyum anlatamam
e2 sonucum çıktı ben 2500 ü bulursa diye korkarken doktorcum bugün maksimum
1600 olur o da olması gerekendir demişti...doktorumun önünde saygıyla eğiliyorum...
ve sonucummmm 1559... süpperrrr...çok mutluyum...herşey yolunda demek oluyoooo buuu...
canım bugün nasılsın???
ölüyorlar cnm evt doktorlar inan bişi demiyorlar...bana ulaşmadan ölüyorlarmış ve hareketleri yavaş , birde şekil bozukluğu var canlı sayımızda %10
son surum olarakta cnm pembe kanama sadece 2 damla oldu iki gün önce işte başka olmadı...bugünde iki saat önce şeffaf akıntı içinde kılcal damar gibi geldi azcık bi kere , başka gelmedi...kafam allak bullak
herkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyimmmmmkimse umutsuz olmasın eyer ben hamileysem herkesin çocugu olacaktır rabbim hepinize nasip etsin ki edecek benimki biraz imkansızdı kötü sperm ve sonuç dondurulmuşla oldu yılmayın denemeye devamm mutlaka rabbim verecektir çooookk mutluyum anlatamam
anladım cnmmmm...
benım esımde kronık ultıker var ve kan degerlerı yuksek oyuzden bızımde oluyor cnmmmm
sperm var ama olu ....
ıns pozıtıf olcak kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?