Tüp Bebek Günlüğümüz !

her kese iyi aksamlar bitanelerim nasilsiniz?insallah iyisinizdir.Egunalim sen nassin dun biraz gergindin noldu?

aleyküm selam canım...
durumum bugün iyi değerim normale döndü...
sanırım cumartesi yumoşları hastaneye bırakacam

canim bozma moralini adetin 3 gunu ultrason oluyo benm adet 2 gunu pazar oldu pzrtesi aldilar korkma

canım... nasılsın? bu arada seninde sonuçlar gayt iyi gidiyormuş.. Rabbim nazarlardan korusun insallah....

şimdilik iyi canım herşey bi akislik olmazsa cumartesi yumoşları toplayabilirler...
he valla nazara gelmeyim dimii

belki prensestir annesi...
listelerimiz sabit bir halde ilk sayfada bundan sonra..

Canımcim geç olsun güç olmasın diye diye 5 yıl oldu ama elden de bisey gelmiyor inşallah bunların hataları yüzünden iptal olmaz (

egunalcim simdi haber geldi 18 yumurtamin 12 si dollenmis yani su 12 tane embriyom melegim var canim cokkkkkkkkkkkkk heycanliyim insallahhh bi aksilik olmaz, yarin normal kontrolum var iyi cikarsa cuma sabahi 9 da yerlestirilecek

Allahin izniyle cuma sabahi mubarek günde yumoslarin icinde olurrrrrrr dualarim seninle kuzummm!!

Canim Allahim yardimcin olsun bol sabir versin üzülme, elbette seninde yüzün gülecektir yeterki ümidini kesme yüce rabbimden,
dualarimiz seninle

Allahimmmmmmmmmmm sukurler olsun sanaaaa! inanki ozel senin icin girdim merak icindeydim ama bak cok mutlu haber aldik hep beraber ..
darisi basimiza insallah sakin bizler icin duani eksik etme bizimde dualarimiz hepimiz icin!!! Nazar Emir bebek

canim hayirli ugrli olsun sekerim seninde mi yumoslar geliyor insallah canim salikli yumoslar verirsin

aaaa...... canım... RABBİM söyletmiştir insallah... ama benim tedavim mayısta başlayacak... ayyyy... ama beni nasıl mutlu ettin anlatamam... Rabbim seninde mutlu olmanı sağlasın....

aaaa...... canım... RABBİM söyletmiştir insallah... ama benim tedavim mayısta başlayacak... ayyyy... ama beni nasıl mutlu ettin anlatamam... Rabbim seninde mutlu olmanı sağlasın....
Aaaa bak sen Allah soyletmis insallah hakinda hayilisi olur.her sey cok guzel olucak.canim

Gittim tatlım bugün.Haftaya tekrar kan tahlili yapalım dedi.İnşallah dış gebelik değildir.

Insallah degildir canim

Bence hamilesin canim, degerin ikiye katlandimi kesin emin olabilirsin, sonra kese gormen gerekecek....

Yarin verirler canim, olmadi 3.gun baslarsin. Zaten 2 veya 3. gun baslatiyorlar genelde.

Aaaa bak sen Allah soyletmis insallah hakinda hayilisi olur.her sey cok guzel olucak.canim

kızlarrr... ben çıkıyorum... yatıp dinleneceğim...hürremin 3. bölümü kaçmış olacak böylelikle.. netten izlerim artık ne yapayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…