her kese iyi aksamlar bitanelerim nasilsiniz?insallah iyisinizdir.Egunalim sen nassin dun biraz gergindin noldu?
aleyküm selam canım...
durumum bugün iyi değerim normale döndü...
sanırım cumartesi yumoşları hastaneye bırakacam
canim bozma moralini adetin 3 gunu ultrason oluyo benm adet 2 gunu pazar oldu pzrtesi aldilar korkmaKızlar bu sabah adet oldum normalde adetin 1. Gunü hastaneyi arktik randevu alıyordum ikinci gunü icin ultrason ve kan tezti icin sabahtan saat uç buçuğa kadar brlki 30 kez aradım kimse acmadı sadece msj bırakın biz sizi arariz dediler saat dört buçukta aradilar dörtte kapanıyormuş randevu bölümü sınır oldum sanki benim hatam mı bu ben aradım bekledim bosuna. Kadın yarın 8 de ara diyo randevu vermedi şimdi nolcak inşallah yarın verirler yoksa üçüncü gün başlayacak iğneler ne bicim sistemleri var anlamiyorumki bu ulkeyide sisteminide.((
canım... nasılsın? bu arada seninde sonuçlar gayt iyi gidiyormuş.. Rabbim nazarlardan korusun insallah....
sağol canım.kanamanın nedenini 3 değişik doktora sordum bişey demediler.düşük tehdidi dediler.bide ben kanamadan bir gün önce işe gideken arabayı yokuşta geri kaydırdım kenardaki tarla gibi bi yere saplandı araba korkmuştum belki ondan olabilir diye kendimce düşünüyorum.
Amin canım inşallah.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin...evet 2 şehzade geliyor:)
çok sağol güselim ama evi taşıyamadım taşıma şirketinin geleceği gün benim kanamam geldi ben hastaneye yattım eşim artık ilgilendi o ayarladı daha yeni yerleşebildik...evet 2 paşa ben halabi tanesi prenses olabilirmi diye düşünüyorum :) neysehayırlısı diyeyim yinede... listeleri arıyorum bulamadım canım kaçıncı sayfa da bi bakayım kimler ne durumda diye....
aleyküm selam canım...
[SUP][/SUP]
Evetcanim acil çünkü adetin ikinci yada üçüncü gunü başlamalıyım iğnelere bende öyle umuyorum inşallah sabah verirler yarın icin randevu
Benim adam geldi onu doyurayımmm geleyim
masallah cani, dahada iyi olsun.insallah kaliteli bol bol saglikli yumoslarin olur bitanem Allah yardimcin olsun amin!aleyküm selam canım...
benim adam bir gelsin... ben adamımı nelere doyurcam ama...adamım yok işte....
egunalcim simdi haber geldi 18 yumurtamin 12 si dollenmis yani su 12 tane embriyom melegim var canim cokkkkkkkkkkkkk heycanliyim insallahhh bi aksilik olmaz, yarin normal kontrolum var iyi cikarsa cuma sabahi 9 da yerlestirilecek
Kizlar ben cok kötüyüm cumartesi günü transferim olmadi suan almanyaya yeni geldim ve morelim cok bozuk size daha önce yazamadim kendime gelemedim hic bir tane emrio kromozomal olarak normal degildi hep bir tane kromozom eksikti ya da 2 tane eksik ben cok kötüyüm sonra girecem ben
herkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyimmmmmkimse umutsuz olmasın eyer ben hamileysem herkesin çocugu olacaktır rabbim hepinize nasip etsin ki edecek benimki biraz imkansızdı kötü sperm ve sonuç dondurulmuşla oldu yılmayın denemeye devamm mutlaka rabbim verecektir çooookk mutluyum anlatamam
Ne zamana kadar böyle hasretle yaşıycaksınız sizzzz:26:
canim hayirli ugrli olsun sekerim seninde mi yumoslar geliyor insallah canim salikli yumoslar verirsin
Aaaa bak sen Allah soyletmis insallah hakinda hayilisi olur.her sey cok guzel olucak.canimaaaa...... canım... RABBİM söyletmiştir insallah... ama benim tedavim mayısta başlayacak... ayyyy... ama beni nasıl mutlu ettin anlatamam... Rabbim seninde mutlu olmanı sağlasın....
Gittim tatlım bugün.Haftaya tekrar kan tahlili yapalım dedi.İnşallah dış gebelik değildir.
Merhabalar dün idrarında ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün kan testi verdim degerim 34,04 10.gunüm 3.gün embriyosu kondu, doktorun cuma tsti tekrarla bgunkunu unut dedi. hamile olabilir miyim? Sabahtir yatıyorum cokta korkuyorum, ne yapayım yardımcı olur musunuz?
Kızlar bu sabah adet oldum normalde adetin 1. Gunü hastaneyi arktik randevu alıyordum ikinci gunü icin ultrason ve kan tezti icin sabahtan saat uç buçuğa kadar brlki 30 kez aradım kimse acmadı sadece msj bırakın biz sizi arariz dediler saat dört buçukta aradilar dörtte kapanıyormuş randevu bölümü sınır oldum sanki benim hatam mı bu ben aradım bekledim bosuna. Kadın yarın 8 de ara diyo randevu vermedi şimdi nolcak inşallah yarın verirler yoksa üçüncü gün başlayacak iğneler ne bicim sistemleri var anlamiyorumki bu ulkeyide sisteminide.((
Aaaa bak sen Allah soyletmis insallah hakinda hayilisi olur.her sey cok guzel olucak.canimaaaa...... canım... RABBİM söyletmiştir insallah... ama benim tedavim mayısta başlayacak... ayyyy... ama beni nasıl mutlu ettin anlatamam... Rabbim seninde mutlu olmanı sağlasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?