Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnmmmm Cook sevindim oldu iste Rabbim kucağında almayı nasip etsin insallh Cook tebrik ediyorum seni benim de dondurulmuş bebeğim ben çok inanıyordum bu tedavimde insallh Rabbim hepimize nasip etsin anneyi olmayı ciftercifter versin Rabbim yuvalarımıza evlat çok sevindim

aleyküm selam canım...
durumum bugün iyi değerim normale döndü...
sanırım cumartesi yumoşları hastaneye bırakacam

Cnmmm bnm ay çok mutlu oldum ben bu aksam ne guzel haberler bunlar şükür Rabbime sona yaklaştın hersey guzel olucak validem benim Rabbim yüzünü güldürsün insallh

iyiakşamlar kızlaarr kociş maç izliyo fırsattan istifade bakıyım dedim ne var ne yok..hamile haberi var ne güzel. VERDI canım tebrik ederim.Allah kucagına almak nasip etsin. opuyorum hepinizi. buralardayım

Canımcim geç olsun güç olmasın diye diye 5 yıl oldu ama elden de bisey gelmiyor inşallah bunların hataları yüzünden iptal olmaz (

haklısın canım ama rabbim aşamayacağımız güçlükler vermesin çok şükür bugünümüze ...

diğer yandan hep diyorum tüp bebek personeli nitelikli olmalı güler yüzlü pozitif iş bitirici .... bu böyle devam eder ama ne kadar önemli dimi inşallah bu ür şeylerden aksilikler yaşamazsın canım hayırlısı ile tedavin başlar

canım benide eklersen sevinirim yaş 29,sebepsiz,kent hastanesi,ilk denemeyi mayıs adetimle yapacağız

Ben hiç bir şey anlamadım bu hamilelikten.
Eve geldim kıyafetlerimi çıkardım. İç çamaşırımda birşey yoktu. Tuvalete girdim bir de baktım peçete de kıpkırmızılar var.
Doktoru aradım düşüyor olabilir dedi.
Puffffff....

Nasıl yani bişey yapmanı söylemedimii?? depot diye bir iğne var bu durumlarda doktorlar o iğneyi veriyor böyle beklemekle olurmu yaa

Ay Dr un da sagolsun moral vermiş yat hemen dinlen lütfen iğne vermedimi bende yasadım hatta her seferinde düşük yaptım diye gittik hatta ben pet koydum bir aksam o kadar ciddi kanamalar yasadım ben dinlen hiç kalkma ben hmn proluton depot vurdurdu Dr um

Sanırım bir sonraki denemem onunla olmayacak.
Yatıyorum ped koydum ne olur ne olmaz diye.

Yarın gel bile demedi.
Bekliyormuş bunu. Yat dinlen de demedi.
Ben yarın geleyim mi dedim istiyorsanız gelin bakarız dedi.

yuhh ya nasıl doktormuş o yaa. insan bu kadar ruhsuz olurmu. senin için ne kadar değerli bir şey olduğunu bilmiyor sankii

Yarın gel bile demedi.

canım ya başka dr. git kanaması olanlar diğer arkadaşlarında dediği gibi iğne vuruldu senin dr. u anlamış değilim

Yarın gel bile demedi.

bu ne be böle şey olurmu nasıl olurda gelin demez yaaaa.bak delirdim gene.
sen yarın mutlaka git hatta boşver onu başka dr a git bence.ihmale gelmez.ne hallerde buluyoz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…