Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yarın gel bile demedi.
Bekliyormuş bunu. Yat dinlen de demedi.
Ben yarın geleyim mi dedim istiyorsanız gelin bakarız dedi.

Sanırım bir sonraki denemem onunla olmayacak.
Yatıyorum ped koydum ne olur ne olmaz diye.

Cnm lütfen kıpırdama fakat ara tekrar proluton depot iğneyi sor kendini çok ilgisiz bir Dr mus hemen sabh kendine başka bir Dr bul lütfen kıpırdama insallh kesilir kanaman bende yasadım günlerce kıpırdatmadım ama bizim avukathb le aynı Dr umuz gece bile arıyordu nedir durum diye bişeyler yapmak lazim

yuh yaa bide kendide yaşamış bu sıkıntıları. Ya hem cinslerim ama bayan kadın doğum doktorlarını sevmiyorum arkadaş

Bende sevmiyorum ne dişçi de ne kadın dogumu da asla tercih etmem bayan Dr Ah ah bizim doktorumuz nerde cidden ben aral bey gibi Dr a pek rast gelmedim bir de istanbulda utku beyvardi aral beyle aynı yapıda walla aral beye hediye alcam Enkisa zamanda yine her seferinde çok ilgili her sefer aramamda çok ilgili

Yarın gel bile demedi.
Bekliyormuş bunu. Yat dinlen de demedi.
Ben yarın geleyim mi dedim istiyorsanız gelin bakarız dedi.
ben böyle bir doktor duymadım arkadaş bu ne rahatlıktır bu ne lakaytlıkdır..
Sanırım bir sonraki denemem onunla olmayacak.
Yatıyorum ped koydum ne olur ne olmaz diye.
olmasın bir zahmet ama inşaallah bir dhaki denemen 2. bebeğin için olur hemen koyverme kaybetmedin bebeğini hala seninledir inşaallah..
Hem de kendisi de tüp bebekle anne olmuş.

Yuhlara yuh ekliyorum tıpkı dün geceki mevzudaki gibi yapmış yaşamış kavuşunca unutmuş çekilen acıları edilen duaları....Allah ıslah etsin diyorum böyle rahat hatunları

Ya tabiki bazen erkekte olsa adam olmayanlar çıkıyor ama genelde bakarsan erkek doktorlar daha ilgili samimi ve yufka yürekli oluyor yaa. Aral zaten başka maşallahh adamaa

peki hala devam ediyormu kanama. istersen bi acile falan gidin. o söylediğimiz iğneyi isteyin yaa

benim adam bir gelsin... ben adamımı nelere doyurcam ama... adamım yok işte....

ona ne şüphe eminim bol çeşitli bi sunum yaparsın sennn

masallah cani, dahada iyi olsun.insallah kaliteli bol bol saglikli yumoslarin olur bitanem Allah yardimcin olsun amin!

saol canım inşallah dediğin gibi olur...

Cnmmm bnm ay çok mutlu oldum ben bu aksam ne guzel haberler bunlar şükür Rabbime sona yaklaştın hersey guzel olucak validem benim Rabbim yüzünü güldürsün insallh

evet canım genel olarak güzel birgündü...

canım benide eklersen sevinirim yaş 29,sebepsiz,kent hastanesi,ilk denemeyi mayıs adetimle yapacağız

tamam şekerim ilk fırsatta eklerim...

kızlar yapılması gerekenleri yazmış aslında...
bu kadar duyarsız olanını hiç görmedim...
yazık gerçekten...kaderine mi terkedilir bu durumda ne gerekiyorsa yapılır...
normal bişey gibi düşüyor olabilir diye bi de yorum yapmış...
söylenecek çok şey varda şu an sadece bebeğini ve seni düşünüyorum...
yapabilirsen başka bir doktora görün derim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…