Yarın gel bile demedi.
Bekliyormuş bunu. Yat dinlen de demedi.
Ben yarın geleyim mi dedim istiyorsanız gelin bakarız dedi.
Sanırım bir sonraki denemem onunla olmayacak.
Yatıyorum ped koydum ne olur ne olmaz diye.
Hem de kendisi de tüp bebekle anne olmuş.
yuh yaa bide kendide yaşamış bu sıkıntıları. Ya hem cinslerim ama bayan kadın doğum doktorlarını sevmiyorum arkadaş
canım bazıları kızabilir ama asla kadınlardan dr. seçmeyeceksin heleki bizim alanda istisnalar olabilir onlara birşey diyemem ama geneli çook boşş
ben böyle bir doktor duymadım arkadaş bu ne rahatlıktır bu ne lakaytlıkdır..Yarın gel bile demedi.
Bekliyormuş bunu. Yat dinlen de demedi.
Ben yarın geleyim mi dedim istiyorsanız gelin bakarız dedi.
olmasın bir zahmet ama inşaallah bir dhaki denemen 2. bebeğin için olur hemen koyverme kaybetmedin bebeğini hala seninledir inşaallah..Sanırım bir sonraki denemem onunla olmayacak.
Yatıyorum ped koydum ne olur ne olmaz diye.
Hem de kendisi de tüp bebekle anne olmuş.
Bende sevmiyorum ne dişçi de ne kadın dogumu da asla tercih etmem bayan DrAh ah bizim doktorumuz nerde cidden ben aral bey gibi Dr a pek rast gelmedim bir de istanbulda utku beyvardi aral beyle aynı yapıda walla aral beye hediye alcam Enkisa zamanda yine her seferinde çok ilgili her sefer aramamda çok ilgili
peki hala devam ediyormu kanama. istersen bi acile falan gidin. o söylediğimiz iğneyi isteyin yaa
Pedde birşey yok ama tuvalete girince peceteye geliyor kıpkırmızı.
Bir de adet olmuşum gibi ağrı var.
Bilemiyorum ki.....
Kesin değiştireceğim doktoru.
benim adam bir gelsin... ben adamımı nelere doyurcam ama...adamım yok işte....
masallah cani, dahada iyi olsun.insallah kaliteli bol bol saglikli yumoslarin olur bitanem Allah yardimcin olsun amin!
Cnmmm bnm ay çok mutlu oldum ben bu aksam ne guzel haberler bunlar şükür Rabbime sona yaklaştın hersey guzel olucak validem benim Rabbim yüzünü güldürsün insallh
canım benide eklersen sevinirim yaş 29,sebepsiz,kent hastanesi,ilk denemeyi mayıs adetimle yapacağız
Ben hiç bir şey anlamadım bu hamilelikten.
Eve geldim kıyafetlerimi çıkardım. İç çamaşırımda birşey yoktu. Tuvalete girdim bir de baktım peçete de kıpkırmızılar var.
Doktoru aradım düşüyor olabilir dedi.
Puffffff....
selam arkadaşlar bende katılabilirmym aranıza
Hoşgeldin nedir hikayen bi sakıncası yoksaa
hoşgeldinnn sefalar getirdiinnnn
6 yıllık evliym geçen yıl ilk denemem centrumda oldu ama 3 buçuk aylık düşk 2. denemem gürgan klinikte nisan sonu gibı ALLAH izin verirse
6 yıllık evliym geçen yıl ilk denemem centrumda oldu ama 3 buçuk aylık düşk 2. denemem gürgan klinikte nisan sonu gibı ALLAH izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?