Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyiii geceler kızlarrrr.birazdan yatarım... malum yarın işşşşş (((((((((((((((((( karnımmmm çokkk acıktııı

saolun arkadaşlar inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alıp kucagımıza alırız hamişleride kolay dogumlar olur inşaallah

Arkadaşlarım listeyi hallettim...
Şimdi kocişle ilgilenme zamanı sanırım yarından sonra yasaklar olacak
hepimize iyi geceler olsunnnn...

dün gece geç yattım bu gece erkenciyim hepinizi öpüyorum tatlışkolarımm

miyabalar hatunlar...
nasılsınız??
ben idare ederim şükürler olsun..tabi kaynanatörle arada sorun yaşamasaydık..
neyse uzatmayayım..neden onlarda gelin olduklarını zaman zaman hatırlamazlar ki??

miyabalar hatunlar...
nasılsınız??
ben idare ederim şükürler olsun..tabi kaynanatörle arada sorun yaşamasaydık..
neyse uzatmayayım..neden onlarda gelin olduklarını zaman zaman hatırlamazlar ki??

Bir kaynanatör vakası daha.. Geçmiş olsunnn

sağol tatlım..geçsede ne ifade edecek ki?hep aynı hep

Çok şükür ben bugüne kadar hiç bir şey yaşamadım inşallahh yaşamamda ama etrafımda kaynana mağduru çok gerçi onlara göre onlarda gelin mağduru. Nedir bu insanların paylaşamadığı neden bozarlar insanların keyfinii

ama kociş sıkıştıryor tehdit ve şantajla çıkıyorum hadi öptüm sizi bye

daha 2 gün önce aşılama oldum..
doktor onunla özel konuştu..aynen hayatına devam etsin..stres yok mutlu ve umutlu olsun dedi..
ama anlamamış pek anlaşılan..
aşılamadan saatler sonra canımı sıktı..2 gündürde hiçbirşey olmamış gibi arayıp hal hatrımı soruyor..pes..!

inşallah hiç sıkıntı yaşamazsın canım benim..bnmki çok büyük sıkıntı değil ama can sıkıcı..eşime bira düşkür ve kıskanıyor hep..

Son düzenleme:

hakkatten pes doğrusu ne kadar önemli süreçler yaşıyosun bide doktor söylemiş. inadına yapar gibi yuhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…