canımm çok tebrik ederim çok sevindim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim
EGUNAL için, çok şaşırdım nasıl olabilir böyle birşey, allah yardımcısı olsun güldenciğimin. dularım onunla
Valla o yarı anestezi yarı şaşkınlığın etkisi ile benden daha iyi durumdaydı inann..ben hüngür föşürtt engel olamıyorum kendimeeee..İmtihanımız ağırr biliyorum Allahtan geliyor amaa engel olamıyorum iştee.Nasıl nefes aldığımı görsennn alamıyorum hattaa
1.baharkus
2.millstone
3.millstone (annesi)
4.honeymooner
5.karasu 81
6.ecrin-mert
7.baharkus
8.masideaydn
9.ecrin-mert
10.tuana
11.masideaydn
bitti allahım kabul buyura..
Abdestlerimiz varken Yasin de okuyalım mı ne dersiniz kizlarHaber bekliyoruz artık gülden den
Hayırlı haber gelir. İnşallah
Günaydın güzeller, hepimize harika bir hafta olsun. Zuzu ve Egunal Allah yardımcınız olsun, test günü olan arkadaşların da hayırlı haberlerini bekliyorum.
Ben de sabah kan verdim, değerim yükselmiş mi bakmak için, sonuç akşam 5 de çıkacak.
lütfen cevap verirseniz sevinirim
Hepinizden Allah razı olsun kızlaarr..İnş hayırlı haberini alıcazz canım arkadaşımınn..Doktoruda hemşireside tekrar opuda 3-4 tane daha alsak şansımız artar en azından demişler..Ama hepsinin boş çıkma ihtimalinide söylemişler..Bilmiyorumm sabrederek selamete ulaşıcaz inş hep birliktee...
Abdestlerimiz varken Yasin de okuyalım mı ne dersiniz kizlar
Canım değerin kat be kat artsın,Allah kuzucuğunun,hep sağlık & iyilik haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah
Kızlarrr bizmi numuneliğizz bizimi buluyor tüm aksilikler bilmiyorumm..Güldenimle konuştumm anesteziden uyanmış ama 1 saatte opudan çıkamamışş.Sadece 1 yumurta alabilmiş doktorrr..Şimdi ayrı odaya almışlarr..E2 için kan vermişş..E2 nin ani yükselişinde yumurtalar sıfırlanabiliyormuşşş demiş doktorr..E2 sonucuna göre takrar opuya alınıp alınamayacağı belli olacakmışş..Lütfenn bir şeyler okuyalımmmm gülden içinnn..Şu anda bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayımmm..
Hepinizden Allah razı olsun kızlaarr..İnş hayırlı haberini alıcazz canım arkadaşımınn..Doktoruda hemşireside tekrar opuda 3-4 tane daha alsak şansımız artar en azından demişler..Ama hepsinin boş çıkma ihtimalinide söylemişler..Bilmiyorumm sabrederek selamete ulaşıcaz inş hep birliktee...
O kadar yıkıldım ki okuyunca hiç beklemiyordum bunu ama Rabbim bilir işine karışmıyorum ama sok oldum milstone cm kardeşimiz saglikla donsun de evine insallh Rabbim yüzünü, yüzümüzü güldürecek haberler alıcaz guzel sendn kıyamam ben ona benim de e2catlatma iğne mı vurduğum gun 4500 lerdey di ve birdaha hiç bakılmadı istanbulda gittiğim Dr sana bu e2ilemi transfer yaptılar dediHepinizden Allah razı olsun kızlaarr..İnş hayırlı haberini alıcazz canım arkadaşımınn..Doktoruda hemşireside tekrar opuda 3-4 tane daha alsak şansımız artar en azından demişler..Ama hepsinin boş çıkma ihtimalinide söylemişler..Bilmiyorumm sabrederek selamete ulaşıcaz inş hep birliktee...
Abdestlerimiz varken Yasin de okuyalım mı ne dersiniz kizlar
Hastaneye gidiyorum...
Döndüğümde inşallah hayırlı haberlerini okuyacağım arkadaşımın...
egunali opuyami aldilarrrrr?ayyyyy ne guzel insallllahhhhh bir kac tane yumurta daha ala bilirler.Allahim her seyin en guzelini hayirlisini sen bilirsin,gulden icinde guzel ve hayirli olanini yap aminn!Hepinizden Allah razı olsun kızlaarr..İnş hayırlı haberini alıcazz canım arkadaşımınn..Doktoruda hemşireside tekrar opuda 3-4 tane daha alsak şansımız artar en azından demişler..Ama hepsinin boş çıkma ihtimalinide söylemişler..Bilmiyorumm sabrederek selamete ulaşıcaz inş hep birliktee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?