Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol canım Allah razı olsun

Canım yaa, olsun üzülmesin 1 yumurta olsun bizim olsun, 1 yumurta ile hamile kalan arkadaslarımız var, gülden zaten gencecik, şansı yüksek Allahın izniyle..

Kızlar biz kızimla birlikte Gül'den teyzemize dua ettik fetih okuduk 1tane eksik var ise okuyabilirim daha ben okudum kızımda kıpırdadi Rabbim insallh kardesimize yardım etsin dualarımız kabul olsun guzelhbrler alalim

Hepinizden Allah razı olsun kızlaarr..İnş hayırlı haberini alıcazz canım arkadaşımınn..Doktoruda hemşireside tekrar opuda 3-4 tane daha alsak şansımız artar en azından demişler..Ama hepsinin boş çıkma ihtimalinide söylemişler..Bilmiyorumm sabrederek selamete ulaşıcaz inş hep birliktee...

Canım değerin kat be kat artsın,Allah kuzucuğunun,hep sağlık & iyilik haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah

ay inşallah daha yumurta bulurlar, hepsi sağlıklı kaliteli olsun inşallah...

Ne yazacağımı bilemedim Allah yardım etsin inşallah.

Tüm kalbimle dualarım Gülden'le...

O kadar yıkıldım ki okuyunca hiç beklemiyordum bunu ama Rabbim bilir işine karışmıyorum ama sok oldum milstone cm kardeşimiz saglikla donsun de evine insallh Rabbim yüzünü, yüzümüzü güldürecek haberler alıcaz guzel sendn kıyamam ben ona benim de e2catlatma iğne mı vurduğum gun 4500 lerdey di ve birdaha hiç bakılmadı istanbulda gittiğim Dr sana bu e2ilemi transfer yaptılar dedi Guldenin Dr Allah'tan ısı biliyor belli Rabbim sonunu hyirli etsin insallh

kizlar topiyi acar acmaz sok oldum nedir egunalin bu cektiyi Allahim hikmetinde sual olunmaz amma yardim et guldene!! belki yine alirlar opu ya.olmazsada olsun insallah o 1 yumurtada kaliteli oluda bebeyine kavusur egunalim.benim adetim bugun basladi yoksa ben de bir seyler okumak isterdim,ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM BENIM,SABRIN SONU SELAMETDIR.UZME TATLI CANINI!

Hastaneye gidiyorum...

Döndüğümde inşallah hayırlı haberlerini okuyacağım arkadaşımın...

egunali opuyami aldilarrrrr?ayyyyy ne guzel insallllahhhhh bir kac tane yumurta daha ala bilirler.Allahim her seyin en guzelini hayirlisini sen bilirsin,gulden icinde guzel ve hayirli olanini yap aminn!

kızlar suan derın bı üzüntü içindeyımmm guzel haberlerınızi almak için yemege bıle gıtmedım.... sevıncle karnım doyar dıye ... guldenım canım benımmmm ne desem bılmıyorumm... cok gecmıs olsunnnn ama ınanıyorumkı 1 tane bıle olsa yumurtannn bebegın gelecek sana bubu hıssedıyorum rabbımde ızın verırse
zuzu senden hala haber yokkk beklıyorum haberlerını
sen kolık sende kesın hamılesın canım.... zaten evde yaptıgın testte olumlu sonucu almıstın dıye hatırlıyorummm
baska bılmedıgım arkadsların işlemlerıde varsa hayırla gecmesını dılıyorummm

canım güldencim dualaırnı okudum rabbim duysun sesimi şafi ismi hütmetine şifa versin,ya fettah ismi hürmetine hayır kapılaır açsın,ya mucib ismi hürmetine dualrımız kabul etsin inşalllah..isminle duanıda ettim zaten canım sıkkındı oturudum ağladım valla rabbim yardım etsin ona ve tüm tedavidekilere...
diyece bi sözüm kalmadı..eşimlede tartışmıştık tedavimizle ilgili dedim şükretmeyi bil insanlar neler çekiyor yumurta bulunmuyo ağladım rahatladım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…