umarımm yukselmiştir canımm herşeyy gönlünüzce olsun..
yukselıcek canım hemde cok guzel degerle karsılasacagım bebegım yaaaaa....
hem bence senın kızın olacak yaaaa bak ıcıme dogdu kuzummm :))))
Bence de değerin yükselmiş olacak çünkü zaten yüksek ve güzel bir değerdi. Hadi bakalım hayırlısı..
Kızlarrr bizmi numuneliğizz bizimi buluyor tüm aksilikler bilmiyorumm..Güldenimle konuştumm anesteziden uyanmış ama 1 saatte opudan çıkamamışş.Sadece 1 yumurta alabilmiş doktorrr..Şimdi ayrı odaya almışlarr..E2 için kan vermişş..E2 nin ani yükselişinde yumurtalar sıfırlanabiliyormuşşş demiş doktorr..E2 sonucuna göre takrar opuya alınıp alınamayacağı belli olacakmışş..Lütfenn bir şeyler okuyalımmmm gülden içinnn..Şu anda bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayımmm..
Hiç sorma melikecim inş sonu güzel olurrr..Ne okusakk fikrin varmııı..Benim elim ayağım durduu şoktayımm..
Allah yardımcısı olsun inşallah
Ben fetih süresinin esrarına çok inanıyorum
Okumaya başlıyorum
Okuyabilecek arkadaslar varsa 11 tane okuyalım Gülden için
hemen bende okuyorum evetttttt fetihh süper fikir Allah razı olsunn...
hemen bende okuyorum evetttttt fetihh süper fikir Allah razı olsunn...
1.baharkus
2.millstone
3.millstone (annesi)
4.honeymooner
5.karasu 81
6.
7
8
9
10
11.
hayırlısı olsun canımmmm
hosgeldınnnn
Kızlarrr bizmi numuneliğizz bizimi buluyor tüm aksilikler bilmiyorumm..Güldenimle konuştumm anesteziden uyanmış ama 1 saatte opudan çıkamamışş.Sadece 1 yumurta alabilmiş doktorrr..Şimdi ayrı odaya almışlarr..E2 için kan vermişş..E2 nin ani yükselişinde yumurtalar sıfırlanabiliyormuşşş demiş doktorr..E2 sonucuna göre takrar opuya alınıp alınamayacağı belli olacakmışş..Lütfenn bir şeyler okuyalımmmm gülden içinnn..Şu anda bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayımmm..
canım güldenim şimdi ne durumdadır acabaa rabbim sen yardımm et ne olurrr
Valla o yarı anestezi yarı şaşkınlığın etkisi ile benden daha iyi durumdaydı inann..ben hüngür föşürtt engel olamıyorum kendimeeee..İmtihanımız ağırr biliyorum Allahtan geliyor amaa engel olamıyorum iştee.Nasıl nefes aldığımı görsennn alamıyorum hattaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?