Tüp Bebek Günlüğümüz !

umarımm yukselmiştir canımm herşeyy gönlünüzce olsun..

sağol canım inşallah

yukselıcek canım hemde cok guzel degerle karsılasacagım bebegım yaaaaa....
hem bence senın kızın olacak yaaaa bak ıcıme dogdu kuzummm :))))

Insallah ya bayılırım kıza, dr la konustum ikiz olabilir dedi ama ancak keseyi görünce anlıycaz.

Bence de değerin yükselmiş olacak çünkü zaten yüksek ve güzel bir değerdi. Hadi bakalım hayırlısı..

İnşallah canım sagol

Nasıl yani yaa, e2 düşürmek için ilaç alıyordu, tekrar alsınlar opu ya yine baksınlar ya, Allahım yardımcısı olsun inşallah..

bi durun bakalım olumsuz düşünmeyelim .. sağlıklı kaliteli olsun da.. olması için 1 yumurtada yeterli. inşallah sonuç iyi olur.

Hiç sorma melikecim inş sonu güzel olurrr..Ne okusakk fikrin varmııı..Benim elim ayağım durduu şoktayımm..

canımm ben şu e2 yı bı turlu anlamadım..
sen bana sonra bı ara anlat neymiş bu bole..
ben tup bebek denemede yaptrmadım bıle..

ben bildiğim herşeyı okumaya başlarım..
sen haber alırsan paylaş canımmm

1.baharkus
2.millstone
3.millstone (annesi)
4.honeymooner
5.karasu 81
6.ecrin-mert
7.baharkus
8
9
10
11.

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canımmmm
hosgeldınnnn

teşekkürler canım

allahım yardımcısı olsun şu an iş yerimdeyim ve adetim başladı yoksa okumak isterdim allahım sizlerin okuduklarıı kabul etsin rabbim yardımcı olsun

Ben abdestimi aldım tekrar hemen başlıyorum barsa okunucakbaska hbr ver cnm topik acik

canım güldenim şimdi ne durumdadır acabaa rabbim sen yardımm et ne olurrr

dualarımız seninle aklım sende olarak doktora gidiyorum ama inan şok üzerine şok yaşıyorum..hormon değerlerinin ve yumurtaların nasıl biranda yokolabildiğini aklım beynim ve kalbim algılayamıyor..Çok çetin bir sınavdasın Güldenciim.Rabbim yar ve yardımcın olsun...Senin nee kadar güçlü bir kadın olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz ve senin bu ağır imtihanı vereceğini şifaya kavuşacağına gönülden inanıyoruz...
Umutsuzluk yok umutla güzel haberlerini bekliyor olacağım....seni seviyorum canım arkadaşım güçlü ol ve dayan

1.baharkus
2.millstone
3.millstone (annesi)
4.honeymooner
5.karasu 81
6.ecrin-mert
7.baharkus
8.masideaydn
9.ecrin-mert
10.tuana
11.masideaydn
bitti Allahım kabul buyura..

Son düzenleme:
canımm çok tebrik ederim çok sevindim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

EGUNAL için, çok şaşırdım nasıl olabilir böyle birşey, allah yardımcısı olsun güldenciğimin. dularım onunla

canım güldenim şimdi ne durumdadır acabaa rabbim sen yardımm et ne olurrr

Valla o yarı anestezi yarı şaşkınlığın etkisi ile benden daha iyi durumdaydı inann..ben hüngür föşürtt engel olamıyorum kendimeeee..İmtihanımız ağırr biliyorum Allahtan geliyor amaa engel olamıyorum iştee.Nasıl nefes aldığımı görsennn alamıyorum hattaa

canım benimm yaa şok durumundadır oda hem aneztezinin etkisi hem bu yaşadığıı rabbim hikmetinden sual olunmazz ne büyük bi imtihandırr bu sen gülden kuluna yardıım ett
amiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…