Günaydın güzeller, hepimize harika bir hafta olsun. Zuzu ve Egunal Allah yardımcınız olsun, test günü olan arkadaşların da hayırlı haberlerini bekliyorum.
Ben de sabah kan verdim, değerim yükselmiş mi bakmak için, sonuç akşam 5 de çıkacak.
Günaydın güzeller, hepimize harika bir hafta olsun. Zuzu ve Egunal Allah yardımcınız olsun, test günü olan arkadaşların da hayırlı haberlerini bekliyorum.
Ben de sabah kan verdim, değerim yükselmiş mi bakmak için, sonuç akşam 5 de çıkacak.
günaydınlar herkese iyi haftalar,
bugün opusu olan arkadaşlarımızın inşallah herşey yolunda gider, rabbim yardımcıları olsun, bugün onlar için dua edelimde işleri rast gitsin.
bende bir kaç gün içinde adet olacagım aşılama sonucum negatifti bakalım hayırlısı ile tüpe geçecegiz.
Kızlar güldenimin opusu olmuşşşş..10:10 da odaya almışlarrr daha çıkmamış ama operasyon bitmişş...Çok şükürrr..Darısı zuzunun başınaaa...
Eki Görüntüle 391503
Günaydıınnnnn...
Canım arkadaşlarıma ve topiğimize güzel bir hafta ve gün diliyorum...
Bu saate kadar heyecanlı olmayan ben şimdi heyecan içindeyim
Hazırlanırken bir yandan da size yazayım dedim...
Ben en iyisimi vınn ı ve laptobu opuya götüreyim olmayacak böyle
Egunal yok kimseden ses çıkmıyor
Nefesler tutulmuş haber bekliyoruz
:18::18::18:
Egunal yok kimseden ses çıkmıyor
Nefesler tutulmuş haber bekliyoruz
:18::18::18:
Ama ben ses çıkardım işşştee aşkollllllll
Kızlarrr bizmi numuneliğizz bizimi buluyor tüm aksilikler bilmiyorumm..Güldenimle konuştumm anesteziden uyanmış ama 1 saatte opudan çıkamamışş.Sadece 1 yumurta alabilmiş doktorrr..Şimdi ayrı odaya almışlarr..E2 için kan vermişş..E2 nin ani yükselişinde yumurtalar sıfırlanabiliyormuşşş demiş doktorr..E2 sonucuna göre takrar opuya alınıp alınamayacağı belli olacakmışş..Lütfenn bir şeyler okuyalımmmm gülden içinnn..Şu anda bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayımmm..
Kızlarrr bizmi numuneliğizz bizimi buluyor tüm aksilikler bilmiyorumm..Güldenimle konuştumm anesteziden uyanmış ama 1 saatte opudan çıkamamışş.Sadece 1 yumurta alabilmiş doktorrr..Şimdi ayrı odaya almışlarr..E2 için kan vermişş..E2 nin ani yükselişinde yumurtalar sıfırlanabiliyormuşşş demiş doktorr..E2 sonucuna göre takrar opuya alınıp alınamayacağı belli olacakmışş..Lütfenn bir şeyler okuyalımmmm gülden içinnn..Şu anda bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayımmm..
nasıl yaaa.... şok oldummm şimdi...
bende diyorum 10- 15 tane falan toplanır...inan çok şaşırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?