Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın güzeller, hepimize harika bir hafta olsun. Zuzu ve Egunal Allah yardımcınız olsun, test günü olan arkadaşların da hayırlı haberlerini bekliyorum.
Ben de sabah kan verdim, değerim yükselmiş mi bakmak için, sonuç akşam 5 de çıkacak.

umarımm yukselmiştir canımm herşeyy gönlünüzce olsun..

yukselıcek canım hemde cok guzel degerle karsılasacagım bebegım yaaaaa....
hem bence senın kızın olacak yaaaa bak ıcıme dogdu kuzummm :))))

hayırlısı olsun canımmmm
hosgeldınnnn

Bence de değerin yükselmiş olacak çünkü zaten yüksek ve güzel bir değerdi. Hadi bakalım hayırlısı..

Kızlar güldenimin opusu olmuşşşş..10:10 da odaya almışlarrr daha çıkmamış ama operasyon bitmişş...Çok şükürrr..Darısı zuzunun başınaaa...

Kızlar güldenimin opusu olmuşşşş..10:10 da odaya almışlarrr daha çıkmamış ama operasyon bitmişş...Çok şükürrr..Darısı zuzunun başınaaa...

ınssss kalıtelı yumuslardır canımmm rabbım yarıdmcısı olsun
yumosları ask yasasın bu aksammmm hadı hayırlısı yarabbımmmmmm

EGUNAL ZUZU rabbim yardımcınız olsunn bol yumoşlar inşallah . egunal sadece sendemi heyecan hepimiz heyecanla sizden gelecek güzel haberleri bekliyoruzz

ben bugün topikte olamicam bi arkadaşa davetliyim akşam gelirim öpüyorumm sizleri canım arkadaşlarım

Günaydııınn....

EGUNA VE ZUZU inşallah opu rahat geçmiştir kızlar.... Güzel güzel, top top embriyoların olsun inşallaaah

Honeymooner, değerin yükselir bencede çok güzel bir değerdi çünkü..

Umarım herkesin keyfi yerindedir

Sen_kolik ve denizden arkadaşlarımızdan güzel haberler bekliyoruz, güzel sonuçlar gelir inşallah..

Son düzenleme:
Kızlarrr bizmi numuneliğizz bizimi buluyor tüm aksilikler bilmiyorumm..Güldenimle konuştumm anesteziden uyanmış ama 1 saatte opudan çıkamamışş.Sadece 1 yumurta alabilmiş doktorrr..Şimdi ayrı odaya almışlarr..E2 için kan vermişş..E2 nin ani yükselişinde yumurtalar sıfırlanabiliyormuşşş demiş doktorr..E2 sonucuna göre takrar opuya alınıp alınamayacağı belli olacakmışş..Lütfenn bir şeyler okuyalımmmm gülden içinnn..Şu anda bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayımmm..

laaaaaaaaaa.... Çok üzüldüm ya.. Dua edicem gülden için..

nasıl yaaa.... şok oldummm şimdi...
bende diyorum 10- 15 tane falan toplanır...inan çok şaşırdım...

günaydın. merhabalar.

valla bende büyük heyecanla sonuçları bekliyorum. çok heyecanlıyım. inşallah arkadaslarımızdan güzel haberler alırız.

inşallah E2 de dorun olmaz.. tekrara alırlarr...

Allah yardımcısı olsun inşallah
Ben fetih süresinin esrarına çok inanıyorum
Okumaya başlıyorum
Okuyabilecek arkadaslar varsa 11 tane okuyalım Gülden için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…