Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yani nasıl bekliceksin sabaha kadar şimdi sen daha dogrusu biz Özel bir labavtuar yok mü yakınlarında başka hastanede ver ya da

Yani nasıl bekliceksin sabaha kadar şimdi sen daha dogrusu biz Özel bir labavtuar yok mü yakınlarında başka hastanede ver ya da

yaa cicibaby yaaa.. bende seni bekliyorum merakla . aaa yapılırmı bu. yarına kalmışmış acile git orda yapıyolar hemen 1 saatte çıkıyo.

Aminn canımmmm tüm dualarınaaa..Eve ne zaman geçicek bilmiyorum canımm..

..................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:

yaa cicibaby yaaa.. bende seni bekliyorum merakla . aaa yapılırmı bu. yarına kalmışmış acile git orda yapıyolar hemen 1 saatte çıkıyo.

aramaya gerek yok çok yakınımda var zaten eşim

ayrıca müdahale edilecek bir durumu yok... her şeyi normal.. sadece o heyecan yapmış.. ilk doğumu korkuyor

ne kadar rahatım demi ben de anlamadım acaba negatiftir zaten die düşündüğüm için mi,ve negatif sonucu görmeyi mümkün olduğunca ertelemek için mi:18: bilemedim,yani şuanki hamilelik psikolojimin son 1 gün daha tadını çıkarmak istiorum galiba bide diğer 2 arkadaşımı kendimden daha çok merak ettim,heyecanla gelip açtım hemen neti a buarada sabah okul tuvaletinde idrar testi yaptım kendi halimde öyle eğlencesine,negatif çıktı tabi,belki bi silik ikinci çizgiyi görürüm diodum ama ne yazıkki,gerçi idrarda bukadar erken çıkmaz diodum ama denizden arkadaşımın 9.gün idrarda çıkmış? acaba ikiz gebelik olma ihtimali olduğundan değeri yüksek diye mi?

hadi hayırlısı canım inşallah kelebeklerin göbüşüne en erken vakitte konarlar

inşallah artık aksilik olmasın hemen gelsin bebişleri

offff süer ne mutlu bir haber bu böyle darısı başımıza ayagınızı sürüyünnn

cnm çok tatlısınız yaa saolun,ALLAH herşeyi gönlünüze göre versin,merak ve dua eden bütün arkadaşlarım yarın inşallah güzel haberlerle gelirim,sevgiler...

cicibaby, canım senin günün zaten yarın değil miydi?

cnm 12.gün aslında yarın bence de ve egunal de öyle yazmış tabloya ama doktoru bugünün tarihini atmış,hatta aradılar merkezden yaptınmı noldu diye,yok dedim yarın,senin de yarın dimi tatlım,ayyy heyecan yaptım bak şimdi,bide hazalmert vardı,ondan hiç ses çıkmadı ya transferden sonra hiç girmedi,acaba laptop başında zaman geçirdik biz mi hata ettik,belki onun doktoru radyasyon olduğu için yasakladı,telefonu bile kısa kesmek lazımmış gerçi,ay hiç dikkat etmedim ben (

ohh çok şükür ya,,sabahtan beri okumaya çalışıyorum işlerde yoğun aklım hep güldende,,inşallah herşey yoluna girer artık,3 yumurtada en iyi kalite olsun inşallah,dualarım hep güldenle ve diğer arkadaşlarımla,inşallahta zuzu arkadaşımızında yumurtaları kaliteli olur ,bebiş olsun sonunda ,

canımcımm tebriklerrr yaaa...allah tamamına erdirsin inşallah sağ salşm kucağına almayı nasip etsin yavrunuuu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…