Ay kızlar dükkanın önündeki kedimiz doğum yapacak... 10 dk.dır bağırıyor yazık garibim... ağrıları başladı galiba... akıntısıda gelmiş... ben bi gideyim destek olayım kediciğe
Yani nasıl bekliceksin sabaha kadar şimdi sen daha dogrusu bizkızlar yaptıramadım bugün test,yarın sabaha kaldı,okul ders programım değişmiş,sabah dersim yoktu normalde,ama 3 e kadar çıkamadım okuldan,gittiğimde de sabah yapıoruz dediler,yarın artık ksmetse,2 arkadaşım vardı benden başka, çok merak ediorum onları,inşallah güzel haberler alırız,opu yaptıran arkadaşlarım iyimisiniz,nası geçti,geçmiş olsun,darısı transfere,sonra da bebeğe ALLAHın izniyle,herkesi öptm,sağlıcakla kalın....
Yani nasıl bekliceksin sabaha kadar şimdi sen daha dogrusu bizÖzel bir labavtuar yok mü yakınlarında başka hastanede ver ya da
Ay iyiki varsn hbr veriyorsun bize cnm teşekkür ederiz sanada Rabbimn izniyle insallh hepsi döllensn 2si annesine gelsin 1taneside dondurulsun kardes olsun ileride o da ikizlere cnm benim çok yıprandı sabahtan beri 2tane anestezi acikmistirda beklerken ne zamn eve geliçek bilgin varmı cnm
cnmmm insallh seninde 7tane bebisin olsun sağlıklı
Ben yasamadım opu sonrası kanma ama ağrım çok olmuştu Dr um demişti hatta kanama da olabilir normal korkma bugün dinlen demişti insallh sabh bize guzel haberler verin biranda Ekim ayında yaşadıklarım geldi gözümün önüne bugün Gülden den sonra çok duygusal sulu gözlü bir kadın oldumO gece hiç uyumamıştım sabh klinik açılır açılmaz ben aramisim durum ne diye fakat halen embriyoları bakılmamıştı Rabbim bugünü size kolay kılsın ve hepsi sağlıklı bebis olsun
Ay iyiki varsn hbr veriyorsun bize cnm teşekkür ederiz sanada Rabbimn izniyle insallh hepsi döllensn 2si annesine gelsin 1taneside dondurulsun kardes olsun ileride o da ikizlere cnm benim çok yıprandı sabahtan beri 2tane anestezi acikmistirda beklerken ne zamn eve geliçek bilgin varmı cnm
Ben yasamadım opu sonrası kanma ama ağrım çok olmuştu Dr um demişti hatta kanama da olabilir normal korkma bugün dinlen demişti insallh sabh bize guzel haberler verin biranda Ekim ayında yaşadıklarım geldi gözümün önüne bugün Gülden den sonra çok duygusal sulu gözlü bir kadın oldumO gece hiç uyumamıştım sabh klinik açılır açılmaz ben aramisim durum ne diye fakat halen embriyoları bakılmamıştı Rabbim bugünü size kolay kılsın ve hepsi sağlıklı bebis olsun
Yani nasıl bekliceksin sabaha kadar şimdi sen daha dogrusu bizÖzel bir labavtuar yok mü yakınlarında başka hastanede ver ya da
egunaldan haber varmı canımmmmmm
hadi hayırlısı canım inşallah kelebeklerin göbüşüne en erken vakitte konarlarmerhaba kızlar ben geldim opu oldum. opum biraz zor geçti ama çok şükür iyiyim ağrım ve kanamam var. 7 tane yumoş toplanmış hakkımızda hayırlısı artık allaha sığındım gerisi ona kalmışş...
Yok canımmm..Yaırn sabaha alırız haberi ancakk..Oda tutup tutmadığı değill döllenip döllenmediği haberii..Sonra 3. güne gideceklermi diye beklerizz ancak transferden 12 gün sonra tutup tutmadığını anlıcazz..Melikeeee sen tüp yaptırdığına eminmisinn bu halde güldürdün benii heeee Allah iyiliğini versin emii.
Kızlar Güldenim ile konuştummm..Sizi de sorduu hepimiz dua ile yanındayızz tüm kızlaarr ayakta dediimm..Allah razı olsunlarrr çok sağolsunlar dedii..Hepinize selamı varr..
Gelelim durumunaa,embriyolog 3 tane yumoşuna mikro yaptıklarını şimdilik döllenip gelişimlerini izleyeceklerini söylemişş.Güldenim daha iyyii elhamdulillahh..Rabbimize tevekkül ediyor..Ne yapalım bu kadarsa bu kadarı ile pozitif düşünüyorr..Çok iyi yani anlayacağınızz.Şimdi iki kere anestezi aldığı için hastanedeee..Biraz daha tutacaklarmışş..Hastaneden hemşirelerden çok memnun..Herşey süper gitti dedii..Çatlatma iğnesi yeterli gelmemişş yumoşlarına ve hepsi çatlayamadığından böyle bir şey olmuşş.İki tane çatlatma vurulsaymış o zamanda e2 ohss riski olduğundan böyle bir durumla karşılaşmışş tabii karşılaşmaya da bilirmişş ona rastlamışş..Öyle demiş daktırı..Ama ayrıntıyı gelince kendisinden alırız zatenn..Şimdi sabırla dua ile yarını ve önümüzdeki 3 günü beklemek kaldı geriyee..
beklediğiniz bir isim değilim ama sizi hep takip ettim ..bir gün buradan yazacağımı hayal eder durudumm.. ve bende hamileyimmmmmm...
bugün 12. gün 740 ama ben 9. gün idrar yaptım çift çizgi idi..test yaptırdım 142 idi bhcg.....allahım isteyen herkese nasip etsin kızlarrr... allah hepimizin yardımcısı olsun inşallaahhhh
yaa cicibaby yaaa.. bende seni bekliyorum merakla . aaa yapılırmı bu. yarına kalmışmışacile git orda yapıyolar hemen 1 saatte çıkıyo.
cicibaby, canım senin günün zaten yarın değil miydi?
Kızlar Güldenim ile konuştummm..Sizi de sorduu hepimiz dua ile yanındayızz tüm kızlaarr ayakta dediimm..Allah razı olsunlarrr çok sağolsunlar dedii..Hepinize selamı varr..
Gelelim durumunaa,embriyolog 3 tane yumoşuna mikro yaptıklarını şimdilik döllenip gelişimlerini izleyeceklerini söylemişş.Güldenim daha iyyii elhamdulillahh..Rabbimize tevekkül ediyor..Ne yapalım bu kadarsa bu kadarı ile pozitif düşünüyorr..Çok iyi yani anlayacağınızz.Şimdi iki kere anestezi aldığı için hastanedeee..Biraz daha tutacaklarmışş..Hastaneden hemşirelerden çok memnun..Herşey süper gitti dedii..Çatlatma iğnesi yeterli gelmemişş yumoşlarına ve hepsi çatlayamadığından böyle bir şey olmuşş.İki tane çatlatma vurulsaymış o zamanda e2 ohss riski olduğundan böyle bir durumla karşılaşmışş tabii karşılaşmaya da bilirmişş ona rastlamışş..Öyle demiş daktırı..Ama ayrıntıyı gelince kendisinden alırız zatenn..Şimdi sabırla dua ile yarını ve önümüzdeki 3 günü beklemek kaldı geriyee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?