Bugün iki tane test vardı sonuç alan yok mu ????? Merak ettim bir güzel haberde onlardan gelse daha bi bomba oluruz gibi:)
aramaya gerek yok çok yakınımda var zateneşim
ayrıca müdahale edilecek bir durumu yok... her şeyi normal.. sadece o heyecan yapmış.. ilk doğumu korkuyor
honeymooner 5 te alıcakta
senkolık ı bılmıyorum hem gelırler gelırler
senkolık umutsuzdu ıns kotu bırsey yokturrrr
Deger artısın ne olmussssssss
ama varya yazamdan gıtın heeeeeeee
yaa bu kızlara ne oldu bolee kımı sonuc ıcın doktora gitmemiş kımı gıttı haber yok off offf..gene yarına kaldı öğrenmem benimm yaaa
aynen yaa 5 te öğrencem dedii ne oldu bilememm..acaba merkeze mi gitti yoksa telden mi öğrencekti ecrinim yaa..kendi gittiyse ondan yokturr..
Cnm bende yaptım sonucum pozitif olmasına rağmen predektorde çıkmadı ertesi gun kan verdim sonuc pozitif yani idrar yanıltıcı kan vermek lazım hem neden negatif olucak ki yaa yapma böyle raht olman guzel tebrik ederim dene kadar rahatım demiben de anlamadım acaba negatiftir zaten die düşündüğüm için mi,ve negatif sonucu görmeyi mümkün olduğunca ertelemek için mi:18: bilemedim,yani şuanki hamilelik psikolojimin son 1 gün daha tadını çıkarmak istiorum galiba bide diğer 2 arkadaşımı kendimden daha çok merak ettim,heyecanla gelip açtım hemen neti a buarada sabah okul tuvaletinde idrar testi yaptım kendi halimde öyle eğlencesine,negatif çıktı tabi,belki bi silik ikinci çizgiyi görürüm diodum ama ne yazıkki,gerçi idrarda bukadar erken çıkmaz diodum ama denizden arkadaşımın 9.gün idrarda çıkmış? acaba ikiz gebelik olma ihtimali olduğundan değeri yüksek diye mi?
selam kızlar bugün benim kırmızılar geldi dr. Umu aradım vee yarın 11 de bekliyor beni kan verip ultrasona giricem ona göre bir aksilik olmazsa iğnelere başlarız artık..çok mutlu ve heyecanlıyım sizlerden bol boooll dua bekliyorum. önceki 2 denemem de çok çektim ölümden döndüm rabbim bunda yüzümü güldürür inşallah... :18::18:
Tebrikler artık resmi olarak bir anne arayışın Rabbim kucağında almayı nasip etsin daha dogrusu bence 2sinide ikiz geliyor bence yuppiyuppiKizlarrrr 2. test sonucumu aldim bHCG 713.1 yani katlanmis ...
transfer gununden itibaren mi sayiyoruz yoksa opu dan itibaren mi? opu dan itibarense 15.gun 367.2 17.gun 713.1
yok transferden itibaren sayiliyorsa 10.gun 367.2 - 12.gun 713.1
cokk mutluyum darisi tum kk kardeslerimin basina
Kizlarrrr 2. test sonucumu aldim bHCG 713.1 yani katlanmis ...
transfer gununden itibaren mi sayiyoruz yoksa opu dan itibaren mi? opu dan itibarense 15.gun 367.2 17.gun 713.1
Selam kızlar bugün benim kırmızılar geldi dr. umu aradım vee yarın 11 de bekliyor beni kan verip ultrasona giricem ona göre bir aksilik olmazsa iğnelere başlarız artık..Çok mutlu ve heyecanlıyım sizlerden bol boooll dua bekliyorum. Önceki 2 denemem de çok çektim ölümden döndüm Rabbim bunda yüzümü güldürür inşallah... :18::18:
Selam kızlar bugün benim kırmızılar geldi dr. umu aradım vee yarın 11 de bekliyor beni kan verip ultrasona giricem ona göre bir aksilik olmazsa iğnelere başlarız artık..Çok mutlu ve heyecanlıyım sizlerden bol boooll dua bekliyorum. Önceki 2 denemem de çok çektim ölümden döndüm Rabbim bunda yüzümü güldürür inşallah... :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?