Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm çokkkkkkkk tebrikler ALLAHım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini yada bebişlerini güzel haberler mutlu edio umut verio bizlere,hele de sabredip olumsuz denemelere rağmen binlerce şükür olsun ki Rabbimize, sonunda kavuşunca bu güzel duyguya daha da önemli oluo,herşey yolunda gitsin herzaman,sağlıcakla kal

aramaya gerek yok çok yakınımda var zaten eşim

ayrıca müdahale edilecek bir durumu yok... her şeyi normal.. sadece o heyecan yapmış.. ilk doğumu korkuyor

Ay e kadar guzel çok şanslısında esın vdn yana hayvanları seviyordur keske bnm kocamda sevse sever ama uzaktan bnm pekinizim var eve sökmüyor annemde kaldihayvancik yerim ben onunheyecanni ay küçücük pisicikler geliyor size misafir ara deim veteriner çünkü ben nerde görsem ihtiyacı olan hayvan hemen var veteriner arıyorum en son Ramazan ayında pide almaya ittim iftar vakti yakın küçük bir pisicik gordum ana bir baktın o küçük kuyruk yarısı et gibi ciğer gibi kanlı kızarmış hemen aradım geldi veteriner arkadas tabi bizim kedicik kaçıyor hemen marketten sütaldım sonra bim pisicigi kandırdık içerken yakaladı Dr sonra gece beni aradi ben kedinin kuyruğunun yarısını kestim demezmi Dedim bı yüzdüm süt ferdin kediyi kuyruktan ettin sonra dedi kangren olmuş üzülmeyin eğer yardım etmeseydiniz asıl o küçük kedi olurdu Şimdi sana ara dedi. Ya aklıma geldi dedim içimden unuttun keçiyi kuyruktan ettigini

honeymooner 5 te alıcakta
senkolık ı bılmıyorum hem gelırler gelırler
senkolık umutsuzdu ıns kotu bırsey yokturrrr

yaa bu kızlara ne oldu bolee kımı sonuc ıcın doktora gitmemiş kımı gıttı haber yok off offf..gene yarına kaldı öğrenmem benimm yaaa

Deger artısın ne olmussssssss
ama varya yazamdan gıtın heeeeeeee

aynen yaa 5 te öğrencem dedii ne oldu bilememm..acaba merkeze mi gitti yoksa telden mi öğrencekti ecrinim yaa..kendi gittiyse ondan yokturr..

arıycaklardı yaaaaa onu oyle demsıtıııı

egunaldan da zuzudan da denizden de iyi haberler aldık..allahım önce üzdüü sonra güldürdü yüzümüzü bu günümüze şükürler olsunn..sonuc alacak arkadaslardan da ses cıkmadı ama napalım artıkk..benım artık gidiyorum kızlarrr kendinize iyi bakın..öptüm sizi (yanaktann) Eki Görüntüle 391961

Cnm bende yaptım sonucum pozitif olmasına rağmen predektorde çıkmadı ertesi gun kan verdim sonuc pozitif yani idrar yanıltıcı kan vermek lazım hem neden negatif olucak ki yaa yapma böyle raht olman guzel tebrik ederim deNegatif düşünmen kötü kızdım isteÇektim sacını biz Rabbim dn herseyin hayrlisini istiyoruz cnm insallh bize guzel haberler veririrsin

Selam kızlar bugün benim kırmızılar geldi dr. umu aradım vee yarın 11 de bekliyor beni kan verip ultrasona giricem ona göre bir aksilik olmazsa iğnelere başlarız artık..Çok mutlu ve heyecanlıyım sizlerden bol boooll dua bekliyorum. Önceki 2 denemem de çok çektim ölümden döndüm Rabbim bunda yüzümü güldürür inşallah... :18::18:

allah kolaylıklar versin canım .. Inşallah herşey yolunda gider.

Kizlarrrr 2. test sonucumu aldim bHCG 713.1 yani katlanmis ...
transfer gununden itibaren mi sayiyoruz yoksa opu dan itibaren mi? opu dan itibarense 15.gun 367.2 17.gun 713.1
yok transferden itibaren sayiliyorsa 10.gun 367.2 - 12.gun 713.1

cokk mutluyum darisi tum kk kardeslerimin basina

Tebrikler artık resmi olarak bir anne arayışın Rabbim kucağında almayı nasip etsin daha dogrusu bence 2sinide ikiz geliyor bence yuppiyuppi

maşallah subhanaallah canımmmm..Rabbim eline almayı nasib etsinn..Sağlıkla mutluluklaa..

ohhhhhhhhhhhh cok sevındım kuzummmmmmm hazırlan sende ıkızeeeeeeeeeee degerın super yaaaaaaaaaaaaa

Rabbim ısını kolaylaştırsın bu son olsun insallh bebeğini al gel saglikla vakti geldiginde

masallah canim rabbim daima boyle yuzunu guldursun kardesim,insallah kucagina aldigin gunde bize mujdeler verirsin canim

maşallah canım çok sevindim,,transfer gününden itibaren sayılır diye biliyorum ben,,ikizler geliyorr desene,,,

Evet bir mutlu haber daha yipiiiiii Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim darısı bizlere insallah

hadi hayırlı olun tedavn güzel haberlerini bekliyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…