Tüp Bebek Günlüğümüz !

CANIMCIM ben egunalimizi cokk merak ettim durumu nedir gecmiside kontrol ettim biraz ama goremedim insallah bize sevindiirici haberlerle gelir

Tatlım 3 yumoşumuz varr şimdi evde dinleniyor..Kendini iyi hissettiği ilk anda aramızda olucakk..Yarın bölündüğü haberlerini almak için dua ediyoruzz..Kaliteliymiş yumoşlarda spermlerde..

Aslinda ben de tupbebek dr larimi cok seviyorum ama o merkezde benim ozel sigorta sirketim gecmiyor. Ben de ozel sigortami kullanmak istiyorum. o yuzden baska dr dusundum :26:

Tebrikler artık resmi olarak bir anne arayışın Rabbim kucağında almayı nasip etsin daha dogrusu bence 2sinide ikiz geliyor bence yuppiyuppi

maşallah subhanaallah canımmmm..Rabbim eline almayı nasib etsinn..Sağlıkla mutluluklaa..

ohhhhhhhhhhhh cok sevındım kuzummmmmmm hazırlan sende ıkızeeeeeeeeeee degerın super yaaaaaaaaaaaaa

masallah canim rabbim daima boyle yuzunu guldursun kardesim,insallah kucagina aldigin gunde bize mujdeler verirsin canim

maşallah canım çok sevindim,,transfer gününden itibaren sayılır diye biliyorum ben,,ikizler geliyorr desene,,,

Evet bir mutlu haber daha yipiiiiii Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim darısı bizlere insallah

Allah razi olsun canim, allah sizin de dualarinizi kabul etsin, mucizelerini yagdirsin

hayırlısı olsun cnm benımmm son olsunnn bebıslı olsun

canım çok güzel allah kucagına almayı nasip etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin deymeyelm

Ben şimdi tekrar denemek istesem 3 ay snr başlayabiliyorum değil mı ???? Bu sefer Almanya'da başlayıp turkiyeye Opu ve pgd için gidecem ama buradaki doktorum uzun protokoll önermişti ama bana trde kısa uygulandı neden öyle yaptılar aralarındaki fark ney????? Bide ben bu sefer korkuyorum yaaaaa yine hasarlı kromozom olursa yine transfer olmadan donecem ben ne yapsam ne zaman başlasam ben bı tuaf oldum ya kafam çok karışık benim riskim çok yüksek ne yapsamki???????

Tatlım 3 yumoşumuz varr şimdi evde dinleniyor..Kendini iyi hissettiği ilk anda aramızda olucakk..Yarın bölündüğü haberlerini almak için dua ediyoruzz..Kaliteliymiş yumoşlarda spermlerde..

ohhh cok sukur insallahhhh allahim kolaylik versin rabim tamamina erdirsin arkadasimiza ve bizlerede canimmm.rabbim hicbirimizin emegini bosa cikarmasin kardesim.

Maşallah
Tebrikler canım

Kizlarrrr 2. test sonucumu aldim bHCG 713.1 yani katlanmis ...
transfer gununden itibaren mi sayiyoruz yoksa opu dan itibaren mi? opu dan itibarense 15.gun 367.2 17.gun 713.1
yok transferden itibaren sayiliyorsa 10.gun 367.2 - 12.gun 713.1

cokk mutluyum darisi tum kk kardeslerimin basina

Canım tebrik ederim tekrar Allah tamamına erdirsin..

Canım bilsem cevaplardım emin ol ama hiç bir fikrim yokk genetik konularında..Sadece pgt için ne kadar çok yumoş o kadar iyi diye biliyorumm..Doktorlar önermedimi bir şeyy??

Tebrik ediyorum canim Allah kucağına akmayı nasip etsin inşallah darısında bekleyen tüm arkadaslarımıza olsun insallah

sırayla gıdelım soruları cevaplamaya canım
1) canım 2 ya sonra baslayabılırsın...
2) uzun prt.de 1 hafta onceden yanı adetın 21. gunu lucrın yada baska ıgneye baslıyorlar ... mesala egunal gıbı benım gıbı ohss rıskı olanlar ıcın ıdeal... mesela
kısada ıse adetın 2. gunu dırek baslıyorsun cnm
3) bekle sakınles ustunden azcık zaman gecsın cnm o sırada esıne yuklen bıtkısel olarak tedavı ılacları var ondan al aktarlarda sor..

canım çok güzel allah kucagına almayı nasip etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin deymeyelm

tekrardan gözün aydın canım...............

Maşallah
Tebrikler canım

HAYIRLI OLSUN CANIM....

Canlarim cokkkk tesekkur ederim ben de cok heyecanli ve mutluyum, darisi hepinizin basina insallah

Canım bilsem cevaplardım emin ol ama hiç bir fikrim yokk genetik konularında..Sadece pgt için ne kadar çok yumoş o kadar iyi diye biliyorumm..Doktorlar önermedimi bir şeyy??

12 taneden 5 tanesi gelişti ama maalesef kromozomları kötüydü 3 ay snr tekrar gelin dedi 2 deneme için düzgün kromozom olana kadar denemeliyiz dediler kim bilir kaçıncı denemede düzgün olacak

12 taneden 5 tanesi gelişti ama maalesef kromozomları kötüydü 3 ay snr tekrar gelin dedi 2 deneme için düzgün kromozom olana kadar denemeliyiz dediler kim bilir kaçıncı denemede düzgün olacak

Sabır ve dua ile selocumm en kısa zamanda olucakk inşşş.Lütfen üzülmeee..Beni düşünnn oda yok bendeee taammııı?? Hep diyorumm Rabbim bunları aratacakk başka dertler vermesinn..Kafaı toplaa dinlenn sonra tekrar yola devammm..Tamammı benim yad ellerde ki güzel arkadaşımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…