CANIMCIM ben egunalimizi cokk merak ettim durumu nedir gecmiside kontrol ettim biraz ama goremedim insallah bize sevindiirici haberlerle gelir
Cnm ya neden tüp bebe Dr unu bırakıyorsun ki nasipse ben dogumada tüp bebek Dr um la devam edicem bence her koşulda seni normal bir jinekologtan daha iyi anlıyor daha ilgili davranıyor yani enazindn benim Dr um öyle ben gecen belki kalpten rahtsilaninca özel bir hastanede hemen. Normal bir Dr gittim varya hiç ilgili degildi ve bu hastanede hiç SSK geçmez izmirin de en pahalı hastanesi ama ilgi sıfır bnm tüp Dr um herseyi açıklıyor ve senin her duygunu normal karşılıyor endişeni ağlamanı biz neler yasıyoruz hersey çok normal diyor ve en önemlisi istediğim an kızımı görebiliyorum bu ay her Pazartesi gittimNapim yaa şimdi başladı ya tepikler kıpırdamalar daha rahatım artık 2haftada bir giderim Bence yola tüp bebek Dr un la devam et cnm
Tebrikler artık resmi olarak bir anne arayışın Rabbim kucağında almayı nasip etsin daha dogrusu bence 2sinide ikiz geliyor bence yuppiyuppi
maşallah subhanaallah canımmmm..Rabbim eline almayı nasib etsinn..Sağlıkla mutluluklaa..
ohhhhhhhhhhhh cok sevındım kuzummmmmmm hazırlan sende ıkızeeeeeeeeeee degerın super yaaaaaaaaaaaaa
masallah canim rabbim daima boyle yuzunu guldursun kardesim,insallah kucagina aldigin gunde bize mujdeler verirsin canim
maşallah canım çok sevindim,,transfer gününden itibaren sayılır diye biliyorum ben,,ikizler geliyorr desene,,,
Evet bir mutlu haber daha yipiiiiiiAllah kucağına almayı nasip etsin canım benim darısı bizlere insallah
Selam kızlar bugün benim kırmızılar geldi dr. umu aradım vee yarın 11 de bekliyor beni kan verip ultrasona giricem ona göre bir aksilik olmazsa iğnelere başlarız artık..Çok mutlu ve heyecanlıyım sizlerden bol boooll dua bekliyorum. Önceki 2 denemem de çok çektim ölümden döndüm Rabbim bunda yüzümü güldürür inşallah... :18::18:
Kizlarrrr 2. test sonucumu aldim bHCG 713.1 yani katlanmis ...
transfer gununden itibaren mi sayiyoruz yoksa opu dan itibaren mi? opu dan itibarense 15.gun 367.2 17.gun 713.1
yok transferden itibaren sayiliyorsa 10.gun 367.2 - 12.gun 713.1
cokk mutluyum darisi tum kk kardeslerimin basina
Tatlım 3 yumoşumuz varr şimdi evde dinleniyor..Kendini iyi hissettiği ilk anda aramızda olucakk..Yarın bölündüğü haberlerini almak için dua ediyoruzz..Kaliteliymiş yumoşlarda spermlerde..
transfer gununden itibaren mi sayiyoruz yoksa opu dan itibaren mi? opu dan itibarense 15.gun 367.2 17.gun 713.1
Ben şimdi tekrar denemek istesem 3 ay snr başlayabiliyorum değil mı ???? Bu sefer Almanya'da başlayıp turkiyeye Opu ve pgd için gidecem ama buradaki doktorum uzun protokoll önermişti ama bana trde kısa uygulandı neden öyle yaptılar aralarındaki fark ney????? Bide ben bu sefer korkuyorum yaaaaa yine hasarlı kromozom olursa yine transfer olmadan donecem ben ne yapsam ne zaman başlasam ben bı tuaf oldum ya kafam çok karışık benim riskim çok yüksek ne yapsamki???????
Ben şimdi tekrar denemek istesem 3 ay snr başlayabiliyorum değil mı ???? Bu sefer Almanya'da başlayıp turkiyeye Opu ve pgd için gidecem ama buradaki doktorum uzun protokoll önermişti ama bana trde kısa uygulandı neden öyle yaptılar aralarındaki fark ney????? Bide ben bu sefer korkuyorum yaaaaa yine hasarlı kromozom olursa yine transfer olmadan donecem ben ne yapsam ne zaman başlasam ben bı tuaf oldum ya kafam çok karışık benim riskim çok yüksek ne yapsamki???????
canım çok güzel allah kucagına almayı nasip etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiindeymeyelm
tekrardan gözün aydın canım...............
Maşallah
Tebrikler canım
HAYIRLI OLSUN CANIM....
Canım tebrik ederim tekrar Allah tamamına erdirsin..
Canım bilsem cevaplardım emin ol ama hiç bir fikrim yokk genetik konularında..Sadece pgt için ne kadar çok yumoş o kadar iyi diye biliyorumm..Doktorlar önermedimi bir şeyy??
Tebrik ediyorum canim Allah kucağına akmayı nasip etsin inşallah darısında bekleyen tüm arkadaslarımıza olsun insallah
12 taneden 5 tanesi gelişti ama maalesef kromozomları kötüydü 3 ay snr tekrar gelin dedi 2 deneme için düzgün kromozom olana kadar denemeliyiz dediler kim bilir kaçıncı denemede düzgün olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?