Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kanda pihtilasma sorun var ama sen heterezigot mü yoksa homozigot musun ben heterezigotum Dr um gerek yok diyor iğne kullanmaya ne oldugun çok önemli

ne bılım canım dıyorlarya 1 saat ıdrar yapmayın dıye ondan dedım ....
ama o surgudende mıkrop kapıyo ınsan kuzum yaaaa...
rabbım yardımcın olsun hayatım herseyde vardır bır hayırrrr

Ben transferden Sonra 5 dakika bile dayanamadim, hemmen sürgü istedim. Cok irgenc Ama ne yapalim kalkamayinca öyle olmasi lazim.
Transferimin 2. Günü su an, karnimda, daha dogrusu gögüs altında kas ağrılarım var, normalmi bu? Ayni durumda olan varmi?

Gecmis olsun Cokk:/En azından dondurulmuslarin var. Bizde bir gun anne olucaz ins.. DR'uma sorduğumda iyi bir merkezde çözülen yumurtalar icin birebir aynı şans elde ediliyor demişti. Ama nedense etrafımda dondurulmuslarla hamile kalan daha cok insan var. Kısmet artık. Dondurulmuslarla transfer icin ne kadar süre beklemen gerekiyor acaba bişey söyleşimi Dr'un konuşma fırsatın oldu mü?Moralini yüksek tutman cok güzel bu arada

Cok uzgunum, Allahtan hayirlisi, iyi ki dondurulmuslarin var, onlari denersin dedigin gibi. Benim gordugum kadariyla son zamanlarda dondurulmuslarda bayagi bir basari var. Sanirim daha stressiz ve sakin bir surec oldugu icin. Insallah en kisa zamanda bebeklerin sana gelir..

bnde onu kullanıorum geçen ay bakıldı kanıma başka bakılmaddı banada tüp bebek yapan drum verdi ama bittikçe aile hekimine yazdırıp alıyorum sorun olmuyor yani

Selam canım nasılsın okudum biraz iyiymissin çok sevindim Allah yardımcın olsun inşallah bebisine kavuşacaksın Allah'ın izniyle

Tedavide ben de anlamsiz sistim yeni yeni sanki iniyorum biraz, belim kalinlasti sanki, yazik oldu caaaaanim dukan diyetime Ama serum super gelir selulite, hatta bir ara dusunuyodum, arada dr arkadasima gidiyim 1-2 sise serum taksin selulit tedavisi diye ben sana demistim zaten belki serum takarlar sana e2 ni dusurmek icin, gerci dr un daha iyi bilir demistim.....kendimi tebrik ettim ufaktan yine...benim tansiyonum genelde dusuktur zaten bir de ustune uyku olayi girdi. Arabayi zor kullandim, fil oturdu sanki gozkapaklarima 27 inde dr dayim insallah gorecez keseyi (veya keseleri)

dün geceden beri 35-40 sayfa uçurmuşsunuzzz..Merakımdan bide okudum hepsiniii..şaşı oldumm iyii mi şimdii raahhatt ett güldenimmm

canım çok güzel birşeydir sana hak veriyorum ben sadece rüyamda gördüm ama yeni tüp bebek yapmıştım hamile olduğumu öğrenmiştim ay kucuk kucuk batmalar vardı çok güzel bir duygu

canım seni çok merak ettik hayırlsını b
yleymış ne dedir ne söylenir bilmiyorum ama rabbım sana ve eşine sabır versi

Merhabalar, ben uzun süredir okuyucuydum, aranıza yeni katıldım ;-) benimde dün dondurulmuslarla transferim yapıldı. Bir sonraki Adetimin 13. Günü kontrole gittim, endometrium için. Sonra 16. Gün transfer yapıldı. Adetimin ilk gününden itibaren estrofem kullandım endometriumun kalinlasmasi için. sonra kontrolden itibaren ayriyeten coraspin o kadar. Ama sendeki sorun neyse ona göre verir ilaclari tabi. Benim ilk denemem, transfer hiç yapılamadi, transferden önce kanamam oldugu icin ve endometrium inceldi. Rahim duvarının kalinlasmasi için bir de ahududu yaprağı cayı ictim günde bir bardak transfere kadar. İlk denemem olduğu için ve genc oldugum için bir tane embriyo koymak istedi doktor. İki tane cözdürmüsler, ikiside yasayınca, birde çok gel git yaptığımdan, son anda transfer yapılmadan önce ikisinide koydu sagolsun;-)

Hayırlısı olsun, bende çok fazla ümitlenmiyorumki, hayal kırıklığına uğramamak için ama zor bir süreç. Esimle geldik istanbula Almanya'dan, sonra transfer yapilamayinca geri dönmek zorunndaydim. Birden adetim gelince birden yine türkiyeye geldim annemle, esim yok su anda. Gel git, insan yıpranıyor.
Allah'ım sabrini da veriyor şükür ;-)

Son düzenleme:
Ecza deposundan aldım canım değişim yapılmıyormuş moralim bozuldu dakika 1 gol 1 yani

anladım canım topıklere yaz belkı kullana varsa alan olur yada tup ebbek merkesıne sor ver baska yere kadıkoy sıfaya gıt mesala elımde kaldı ne yapayım dıye ....

yerım ben onu yaaaaaaaaaaaaaaaa
aferın kızımıza sımdıden alısıyor cenecalmaya yaaaaa

canım cok uzuldum yaaaa
rabbım sabır verısınnnnn
bebegın tez zamanda gelsın sana ıns...

dün geceden beri 35-40 sayfa uçurmuşsunuzzz..Merakımdan bide okudum hepsiniii..şaşı oldumm iyii mi şimdii raahhatt ett güldenimmm

aferın sana oku oku okuuuuuuuuuuu bıtır sayfaları hehe ıyı yazmsız demıııııııı

canım Allah sabır versin. En azından dondurulmuşlarla denemek için şansın var inşallahh onlarla bebişine kavuşacaksın

Canım benim hayırlısı olsun,hersey çok güzel olsun inşallah.Eki Görüntüle 392955

cnm inşallah bebişlerin senledir,ve 9 ay orda sağlıkla büyürler hem senin pozitif sonucun bana da umut olur dondurulmuş transferi olarak ne zaman test günün? benim bebişlerde inşallah çözülünce sağlıklı olurlar,bide aksi olursa ALLAH korusun,işte ozaman yıkılırım,şimdiki gibi soğukkanlı,güçlü olamam:18: ALLAHım bu yoldaki herkese çok yardım etsin,öptm cnm

Canım üzüldüm,Allah sabır versin...

Vakti geldiğinde olacak Allah'ın izniyle...

Canlarım öncelikle hamislerimizi kutluyorum Allah kucağınıza almayı nasip etsin insallah 41 kere maşallah oleyyyyyy diyorum darısı bizlere insallah :119::119::119::119::119::119::119::119::119:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…