kızlar merhaba, size bişey sormak istiyorum..
benim kuzenim tüp bebek yaptırdı da anne gayet sağlıklı babadan problemimiz vardı
bugün 12. günü hamilelik testinde beta hcg 0.1 çıkmış varmı etrafınızda değerleri böyle çıkıpta sonradan bu hormonu yükselen ?[/QU
benim de 0,27 çıktı ama zaten gebelik yok demek,yükseleceğini hiç sanmam cnm,öptm
Kanda pihtilasma sorun var ama sen heterezigot mü yoksa homozigot musun ben heterezigotum Dr um gerek yok diyor iğne kullanmaya ne oldugun çok önemliben 04ml kullaniyorum sen kac ml kullaniyorsun canim birde hic doktorda kanina hic bakiyorlar mi mesala haftada 1 kez yada ay da veya 3 ay da bakiyorlar mi????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ben almanyadayim tüp berkezdeki doktor kullanacaksin dedi baska doktora yani kan pirtilasmasi yere gönderdi ordaki doktor bana 1 veya 2 düsük yapman lasim ki bende sana bu iyne yi vereyim dedi ayda ve ya 2 haftada kanima bakariz dedi 1 haftalik verririm dedi tüp bebekdeki doktoruma tel actim oda sen kullan dedi artik kendi kadin doktoruma yazdiracam burda iyneyi almak zor neyseki dr um iyi.....
ne bılım canım dıyorlarya 1 saat ıdrar yapmayın dıye ondan dedım ....
ama o surgudende mıkrop kapıyo ınsan kuzum yaaaa...
rabbım yardımcın olsun hayatım herseyde vardır bır hayırrrr
olmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlersekısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi
olmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlersekısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi
ben 04ml kullaniyorum sen kac ml kullaniyorsun canim birde hic doktorda kanina hic bakiyorlar mi mesala haftada 1 kez yada ay da veya 3 ay da bakiyorlar mi????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ben almanyadayim tüp berkezdeki doktor kullanacaksin dedi baska doktora yani kan pirtilasmasi yere gönderdi ordaki doktor bana 1 veya 2 düsük yapman lasim ki bende sana bu iyne yi vereyim dedi ayda ve ya 2 haftada kanima bakariz dedi 1 haftalik verririm dedi tüp bebekdeki doktoruma tel actim oda sen kullan dedi artik kendi kadin doktoruma yazdiracam burda iyneyi almak zor neyseki dr um iyi.....
inşallah canım bi aksilik olmadan perşembeye ulaşsın kuzularım...
ay şekerim ben zayıfımdır ama bir kilo alsam totoma alırım ve ilk fırsatta portakal kabuğu görünümlü gamzeli bir görüntüm olmaya başlar bakmadım acaba serum yaradımıki...şaka bi yana şişim aslında geçen seferkinde tam bu akşam şişmiş hastanelik olmuştum yine şişim ama o zamanki gibi değil o kadar serum boşa gitmemiştir inşallah...bi rahatsızlık halim yok ama tetikteyim yani...tansiyon düşüklüğüde çok fenadır aman dikkat et kendine...bu arada büyük gün belli olmuş 27 nisanda buluşuyorsunuz süpperr...
canım çok güzel birşeydir sana hak veriyorum ben sadece rüyamda gördüm ama yeni tüp bebek yapmıştım hamile olduğumu öğrenmiştim ay kucuk kucuk batmalar vardı çok güzel bir duyguTeyzeleri kızımı görüm uykulu idi çok uğraştı Dr elini açtırdı parmaklarını saymak istedi orta parmak göremedim dedi saf isteNeyse dedim tam insallh kızım parmakları yok görmeden bırakmam dedi bizimki dil cikariyordu ağız açıp kapatıyordu en işlek yeri çenesini Anasına çekecek galiba hiç susmadan konuşacak Şükür Rabb'ime hersey yolunda 300gr olmuş prensesim çıkınca moral olsun dedim bana. kızıma ciciler aldım eve geldim bizden hbrler böyle şimdi biraz gecmisi okuyayım
canım seni çok merak ettik hayırlsını bolmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlersekısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi
Ecza deposundan aldım canım değişim yapılmıyormuş moralim bozuldu dakika 1 gol 1 yani
Teyzeleri kızımı görüm uykulu idi çok uğraştı Dr elini açtırdı parmaklarını saymak istedi orta parmak göremedim dedi saf isteNeyse dedim tam insallh kızım parmakları yok görmeden bırakmam dedi bizimki dil cikariyordu ağız açıp kapatıyordu en işlek yeri çenesini Anasına çekecek galiba hiç susmadan konuşacak Şükür Rabb'ime hersey yolunda 300gr olmuş prensesim çıkınca moral olsun dedim bana. kızıma ciciler aldım eve geldim bizden hbrler böyle şimdi biraz gecmisi okuyayım
dün geceden beri 35-40 sayfa uçurmuşsunuzzz..Merakımdan bide okudum hepsiniii..şaşı oldumm iyii mi şimdii raahhatt ett güldenimmm
Kanda pihtilasma sorun var ama sen heterezigot mü yoksa homozigot musun ben heterezigotum Dr um gerek yok diyor iğne kullanmaya ne oldugun çok önemli
Hastaneye giriyorum her sabah bi türlü çıkamıyorum...
Dün daktır ağır 2 opunun ardından bugünde hastaneye gitmemi istemişti ve gittim sabah...
Meşhur OHSS riskim nedeniyle 3 tane serum yedim afiyet olsun bana..
Çatlatma iğnesi etkisini göstermediğinden yumoşlar toplanamamış...
Nazlı 3 yumoşum ve kocişin çapkın spermleri gece aşk yaşamış ve döllenmişler çok güzel görünüyorşlarmış...
Embriyolog herşey yolunda dedi...
Yarın bi daha görüşecez...
Herşey yolunda giderse perşembe günü transfer olacak...
Hepsi yaşarsa 3 ünüde koydurcam
Merhabalar, ben uzun süredir okuyucuydum, aranıza yeni katıldım ;-) benimde dün dondurulmuslarla transferim yapıldı. Bir sonraki Adetimin 13. Günü kontrole gittim, endometrium için. Sonra 16. Gün transfer yapıldı. Adetimin ilk gününden itibaren estrofem kullandım endometriumun kalinlasmasi için. sonra kontrolden itibaren ayriyeten coraspin o kadar. Ama sendeki sorun neyse ona göre verir ilaclari tabi. Benim ilk denemem, transfer hiç yapılamadi, transferden önce kanamam oldugu icin ve endometrium inceldi. Rahim duvarının kalinlasmasi için bir de ahududu yaprağı cayı ictim günde bir bardak transfere kadar. İlk denemem olduğu için ve genc oldugum için bir tane embriyo koymak istedi doktor. İki tane cözdürmüsler, ikiside yasayınca, birde çok gel git yaptığımdan, son anda transfer yapılmadan önce ikisinide koydu sagolsun;-)
Hayırlısı olsun, bende çok fazla ümitlenmiyorumki, hayal kırıklığına uğramamak için ama zor bir süreç. Esimle geldik istanbula Almanya'dan, sonra transfer yapilamayinca geri dönmek zorunndaydim. Birden adetim gelince birden yine türkiyeye geldim annemle, esim yok su anda. Gel git, insan yıpranıyor.
Allah'ım sabrini da veriyor şükür ;-)
Zuzumdan haber yok mu kızlar ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?