Merhaba kızlar yumoslarimdan haber var 6 taneden 1 tanesi iyi kalitedeymis digerleri orta kaliteymis yarın transferim var 9.30 da hastane de olacak 10.30 gibi transfere alacaklarmis neden bilmiyorum ama cok ağlıyorum
kızlarrr günaydınn....
egunal-zuzu canlarımm nasılsınızz??yarın transferiniz olucakk sanırımmm ınsallah hayırlısınlaa bebişlerinizi alır gelirsiniz..baska neler var nelerr yokk geçmişi okuyamadım cok canım sıkılıyorr kızlarr cok üzgünümm...dun oğleden sonra ananem beyin kanaması geçirdi yoğun bakımda suan..doktor suuru kapalı ve buyuk bır kanama gecırdı dedı iyi olsada felç kalma ihtimali çok büyük dedi....
Ya kızlar benim kırmızılar hala teşrif etmedi
Pimi çekilmiş bomba gibiyim :117:
Merhaba kızlar yumoslarimdan haber var 6 taneden 1 tanesi iyi kalitedeymis digerleri orta kaliteymis yarın transferim var 9.30 da hastane de olacak 10.30 gibi transfere alacaklarmis neden bilmiyorum ama cok ağlıyorum
Gözlerime inanamıyorumm sevgi pıtırcığı papatya hatunmu gellmişşşş
Pazartesi gününden beri toplantı falan bir de babamın ayağının kırılması nedeni ile bizde kalmaya başlaması ile sizlerden uzak kaldım.
Sizi çok özledim ve çok merak ediyorum.
Allah rızası için bir özet geçsin biri...
Hadi kuzularım benim.. :))
Arkadaslar bir sorum olacak, 28 Nisan'da Gebelik testim var, transferden 12 gün sonra oluyor. Ben ama 26 Nisan'da yurtdışına dönüyorum, gitmeden de bilmek istiyorum aslında. İki tane embriyo koydular, eğer tuttuysa 10. Günde belli olma ihtimali varmı? Embriyolar 4 ve 5 hücreliydi. 26 Nisan sabahı bı test yaptirsammi diyorum. Negatif çıkarsa bida yaparım birkaç gün sonra tabi ama yinde gitmeden bı baktirmak geliyor içimden. 10. Gün yaptıran veya aynı durumda olan varmı? Kesin yaptirmicam demiştim aslında ama merak ediyorum:-/ Allahım hepimize güç kuvvet sabır versin...
İnandım vallaaaaaaaaaaaa..Hamişlik güzel gidiyormuş maşallahhhinan bebişim inan ben geldim tabiside yerim ben sizi yaaa sevgi pıtırcınız burdaa
Papatya4242.
Emelsunar
Turginur
Mda
Camenta
Saolun kızlar iyi ki varsınız coksukur Rabb'ime ama gözyaşlarıma hakim olamıyorum haklısınız kısmet Rabbim dilemedikce olmuyor yeter ki ol desin hep dua ediyorumbiliyorum sizlerin duasında da varım Allah razı olsun hepinizden...
Ev isimi bitirip akuya gidecek son seansı da alalım artık ben elimden gelen herseyi yaptım bugün embriyologla konuşurken bı kez daha anladım ki onlarda yapılabilecek herseyi yapıyorlar gerisi Rabb'imin takdiri elhamdulillah ....
haberi alınca sinirlerin mi boşaldı yoksa başka bir sebebimi var..
bence bebeklerimizle buluşma günümüz belli herşey yolunda ondan duygulandın sen...
kıyamam canım yaa,neden ağlıyosun,üzme kendini sakın,bugünlere geldin ne güzel çok şükür,herşeyin hayırlısı ,harap etme kendini..HErzaman söylüyorum,bak bende 1 tane toplandı sadece 1 yumurta,1.kalite ve 8 hücreliydi,ve tuttu,sayı çok önemli değil,önemli olan kalite canım,üzülme sakın
yaptır canım sonuc alrısın
yapan arkadaslarımız var....
hayırlısı olsun ıns pozıtıftırrr
Bilmiyorum canım duygularımı tartamiyorum aslında kadın söyleyebileceği en iyi seyleri söyledi ama benn bilmiyorum en iyisi ısı bitirip akuya gideyim daha yarın icin yemek falanda yapacam aksama görüşürüz artık ...
Birinin bana yap demesini bekliyorum26 nisanda yaptircam o zaman insallah, bir kac saate cikiyor sonuc degilmi? âmin inşallah, hepimizinkide pozitif olsun inşallah. Sizleri pek tanımıyorum ben , uzun süredir sadece okuyordum hep ama insana çok güç veriyor yazılanlar. Allah razı olsun sizlerden ;-)
evet canım anamız gelmıs nede susulu desın bebelerın yaaaaa.
gecmıs olsun canım benımmmmm
bebegın ıyıyse sorun yoksa sıkıntı yok cnm bız her derdı cekerızzz...
Arkadaslar bir sorum olacak, 28 Nisan'da Gebelik testim var, transferden 12 gün sonra oluyor. Ben ama 26 Nisan'da yurtdışına dönüyorum, gitmeden de bilmek istiyorum aslında. İki tane embriyo koydular, eğer tuttuysa 10. Günde belli olma ihtimali varmı? Embriyolar 4 ve 5 hücreliydi. 26 Nisan sabahı bı test yaptirsammi diyorum. Negatif çıkarsa bida yaparım birkaç gün sonra tabi ama yinde gitmeden bı baktirmak geliyor içimden. 10. Gün yaptıran veya aynı durumda olan varmı? Kesin yaptirmicam demiştim aslında ama merak ediyorum:-/ Allahım hepimize güç kuvvet sabır versin...
günaydın canıımmmmmm 2 tane koysunlar tabiii 1 tanesi de donmuş olur bebişine kardeş yapmak istersen e2 vs düşünmeden üstüste serum yemeden transfere geçersin inşaallah...senin için en zorlu süreç yumurta toplanana kadar geçen süre bitanem....benim tutunma problemim olduğu halde doktorum eğer ameliyat sonrası rahim istenilen hale glirse 2 tane transfer yapacağız ,diğer 2 sinden tek de kalsa tekrar dondurup bekleteceğiz dedi inşaalah hepsi aynı kalitede kalır dondursun onu hulusiciğin iyi bakarr bebişine emin ellerde olacak..
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar verin anneciğine.. kızlar benim reglim hala bitmedi ama yasin okuyalım şifa ayetlerimiz vardı birşeyler okuyalım şifa olsun tunanaın annesine..
Güldenciimm opu dan önce bu kadar kötü olduğumu söyleselerdi kaldıramazdım ama 4 tane dondurma bebişim bana güç verdi artık sana da güç verecek 3 yavrun var annelerinin sıcak kucağını bekleyen..
Pazartesi gününden beri toplantı falan bir de babamın ayağının kırılması nedeni ile bizde kalmaya başlaması ile sizlerden uzak kaldım.
Sizi çok özledim ve çok merak ediyorum.
Allah rızası için bir özet geçsin biri...
Hadi kuzularım benim.. :))
Bilmiyorum canım duygularımı tartamiyorum aslında kadın söyleyebileceği en iyi seyleri söyledi ama benn bilmiyorum en iyisi ısı bitirip akuya gideyim daha yarın icin yemek falanda yapacam aksama görüşürüz artık ...
merhaba
egünal ve zuzuya yarınki transferlerinde mevlam yardım etsin inşallah.. bebişlerini alıp gelsinler...
rabbim zor işlerinizi kolay eylesin..bebek hasretiyle yanan herkesin kucağını doldursun inşallah..bizler o kadar zor süreclerden geçerek anne oluyoruzki o yüzden korku evham peşimizi hiç bırakmıyo..pazartesi günü bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum çok şükür...dün akşam otururken birden içime bir sıkıntı geldi sanki kötü bişey oldu..ağlamamak için gittim yattım sabah kalktım aynı sıkıntı..işe geldim izin alıp yakın bi hastanede bebeğimi görmeye gittim...kaybetme korkusu çok kötü...çok şükür yüce rabbime benim miniğim iyiymiş..ben evhamlanmışım,sanırım 9 ay bu korkular peşimizi bırakmayacak....rabbim kimsenin kucağının boş bırakmasın...
yap kuzu yurtdısında sıkıntı dıye yazoyor kızlarr....
bızede bıldır sonuc aaaaa
hangı merkezde tedavı gordun bakım bu arada .....
bız erken teste karsıyız ama senın mazeret guclu o yuzden yap eve sabahtan verınce hemen cıkar sıkıntı yokkk....
sendende canım benımmmmmmmm
tamam o zaman her an işemeye hazır süslü kokoş bi anne olcam yarın...
Evet biraz sıkıntılı, onuda düşündüm zaten. Yurtdisinda hastane doktorla iligili hersey sıkıntıli zaten sagolsunlarbir defa yaptirmistim, sonuc en az bi kac gün sürüyor. Ben bahceci umut tüp de tedavi gördüm. Sen? Su an tedavimi görüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?