Tüp Bebek Günlüğümüz !

Papatya4242.
Emelsunar
Turginur
Mda
Camenta

Saolun kızlar iyi ki varsınız coksukur Rabb'ime ama gözyaşlarıma hakim olamıyorum haklısınız kısmet Rabbim dilemedikce olmuyor yeter ki ol desin hep dua ediyorumbiliyorum sizlerin duasında da varım Allah razı olsun hepinizden...

Ev isimi bitirip akuya gidecek son seansı da alalım artık ben elimden gelen herseyi yaptım bugün embriyologla konuşurken bı kez daha anladım ki onlarda yapılabilecek herseyi yapıyorlar gerisi Rabb'imin takdiri elhamdulillah ....

[video=youtube;dOMTwHmW3-8]http://www.youtube.com/watch?v=dOMTwHmW3-8&feature=related[/video]

Son düzenleme:
Merhaba kızlar yumoslarimdan haber var 6 taneden 1 tanesi iyi kalitedeymis digerleri orta kaliteymis yarın transferim var 9.30 da hastane de olacak 10.30 gibi transfere alacaklarmis neden bilmiyorum ama cok ağlıyorum

haberi alınca sinirlerin mi boşaldı yoksa başka bir sebebimi var..
bence bebeklerimizle buluşma günümüz belli herşey yolunda ondan duygulandın sen...

Ahhhh canım yaaaaa
bnede dıyorum nerede bu kızzz cok uzuldum canımmmmm
cok gecmsı olsun hayatımmmmmmm
acıl sıfalar anacıgınaaaa

Ya kızlar benim kırmızılar hala teşrif etmedi

Pimi çekilmiş bomba gibiyim :117:

aynne canım bende oyleyımmmmm

Merhaba kızlar yumoslarimdan haber var 6 taneden 1 tanesi iyi kalitedeymis digerleri orta kaliteymis yarın transferim var 9.30 da hastane de olacak 10.30 gibi transfere alacaklarmis neden bilmiyorum ama cok ağlıyorum

RABBIL OL DESIN CANIM bu sefer ınss....
hayırlısı olsun bakalımmm cok sevındımmmm hersey yolunda cok sukurr....
yarından sonra sen ve egunal hamısınız yaaaaaa

Gözlerime inanamıyorumm sevgi pıtırcığı papatya hatunmu gellmişşşş

evet canımmmm kacaktı yakalandıııı

gecmıs olsun kuzu yaaaaaaaaa.....
uzuldummmmm sımdı nasıl durumu ....
ozet dun ben gecmsıtım aksam saat 17:00 dan sonra yazılan mj lara bak canımmm

yaptır canım sonuc alrısın
yapan arkadaslarımız var....
hayırlısı olsun ıns pozıtıftırrr

inan bebişim inan ben geldim tabiside yerim ben sizi yaaa sevgi pıtırcınız burdaa
İnandım vallaaaaaaaaaaaa..Hamişlik güzel gidiyormuş maşallahhh Öpüyorum seni bizi bu kadar ihmal etme amaa hee bidahaa

Kıyamam güzelim benimmm sevinç gözyaşların olsunnn bunlar inş..Bebelerin yarın göbüşünde olucaklarr Rabbin izni ilee..

haberi alınca sinirlerin mi boşaldı yoksa başka bir sebebimi var..
bence bebeklerimizle buluşma günümüz belli herşey yolunda ondan duygulandın sen...

Bilmiyorum canım duygularımı tartamiyorum aslında kadın söyleyebileceği en iyi seyleri söyledi ama benn bilmiyorum en iyisi ısı bitirip akuya gideyim daha yarın icin yemek falanda yapacam aksama görüşürüz artık ...

aynen canım kalıtelı olsun 1 olsunnnn
ve en önemlısı RABBIM OL DESINNN....

Canım ya hayırlısı olur inşallah, sakin ol ve dinlen bence. Huzurlu ve mutlu olmak önemli. Bana da tam transfer anında şiddetli bir ağlama duygusu geliyor, gözlerim doluyor, enteresan bir an. İlla olsun diye negatif bir duyguyla direnmemek lazım, mutlu ve pozitif olup tevekkül etmek lazım. İnşallah bebeklerin sıkı sıkı tutunur sana. Orta kalite de olsa 2 embrio koydurt, çünkü birbirlerine yardım ediyorlarmış, sanırım bazi maddeler salgılanmak suretiyle...bol bol bol dua et canım sakinleştirir.

yaptır canım sonuc alrısın
yapan arkadaslarımız var....
hayırlısı olsun ıns pozıtıftırrr

Birinin bana yap demesini bekliyorum 26 nisanda yaptircam o zaman insallah, bir kac saate cikiyor sonuc degilmi? Ha birde saglik ocaginda yaptirabilirmiyin? Ben bu konuda yabancı ve acemiyim biraz
âmin inşallah, hepimizinkide pozitif olsun inşallah. Sizleri pek tanımıyorum ben , uzun süredir sadece okuyordum hep ama insana çok güç veriyor yazılanlar. Allah razı olsun sizlerden ;-)

Son düzenleme:

hadı neselen canım aaaaaaaaaaa
6 tana bebegın var aaaaaaaaaaaaa yakısıyormu sana bu moralle boyle karsılıycan bebelerını

merhaba
egünal ve zuzuya yarınki transferlerinde mevlam yardım etsin inşallah.. bebişlerini alıp gelsinler...
rabbim zor işlerinizi kolay eylesin..bebek hasretiyle yanan herkesin kucağını doldursun inşallah..bizler o kadar zor süreclerden geçerek anne oluyoruzki o yüzden korku evham peşimizi hiç bırakmıyo..pazartesi günü bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum çok şükür...dün akşam otururken birden içime bir sıkıntı geldi sanki kötü bişey oldu..ağlamamak için gittim yattım sabah kalktım aynı sıkıntı..işe geldim izin alıp yakın bi hastanede bebeğimi görmeye gittim...kaybetme korkusu çok kötü...çok şükür yüce rabbime benim miniğim iyiymiş..ben evhamlanmışım,sanırım 9 ay bu korkular peşimizi bırakmayacak....rabbim kimsenin kucağının boş bırakmasın...

yap kuzu yurtdısında sıkıntı dıye yazoyor kızlarr....
bızede bıldır sonuc aaaaa
hangı merkezde tedavı gordun bakım bu arada .....
bız erken teste karsıyız ama senın mazeret guclu o yuzden yap eve sabahtan verınce hemen cıkar sıkıntı yokkk....
sendende canım benımmmmmmmm

evet canım anamız gelmıs nede susulu desın bebelerın yaaaaa.
gecmıs olsun canım benımmmmm
bebegın ıyıyse sorun yoksa sıkıntı yok cnm bız her derdı cekerızzz...

tamam o zaman her an işemeye hazır süslü kokoş bi anne olcam yarın...

yaptır canım belli olur en azından bir fikir verir.

evet canım bende öyle düşünüyorum 2 tane bana bi tanede hastaneye emanet diyorum..
4 tane bebeğin umut ve güç olmazmı herşey yapılır onlar için...
bende hulusiciğimin şefkatli sevgi dolu ekibine teslim edeyim bebeğimi...

ay noluyo tuananın annesi beyin kanaması geçirmiş senin babanın ayağı kırılmış çok geçmiş olsun canım...
cicibaby ve sen_kolik negatif sonuç aldılar.
zuzu ve ben yarın transfer oluyoruz.
aise2412 pozitif aldı.
hazalmert in test sonucundan henüz haberimiz yok..

akuya git bencede rahatlar kendini daha iyi hissedersin..
bence embriyolardan haber gelmesini beklerken strese giriyoruz ve haber gelince bi sinir boşalması oluyor..
kolay şeyler değil ne kadar rahatım desekte bi şekilde geriliyoruz..
akşama daha iyi hissedeceksin..
öpüyorum seni..

Yürekten ve hatta tüm hücrelerimle amiiiin diyorum canım

Allah meleğinin iyiliğini daim etsin

Evet biraz sıkıntılı, onuda düşündüm zaten. Yurtdisinda hastane doktorla iligili hersey sıkıntıli zaten sagolsunlar bir defa yaptirmistim, sonuc en az bi kac gün sürüyor. Ben bahceci umut tüp de tedavi gördüm. Sen? Su an tedavimi görüyorsun?

yok canım beklemedeyım ben .... bırazda oyle olacak....
kadıkoy sıfada gordum... negatıffff malesef
yenı yerde bakıyorum kuzum hem bırde...o yuzden sordummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…