Tüp Bebek Günlüğümüz !

pek fena sabah öğle akşam progestan kullanıyorum her defasında da 2 tane...
tam onu şaapıyordum
tel i duydum ama uzağımda bir müddet kalkmamak lazım o nedenle bende bakamadım telefona...
hastaneden çıksın aşkısıı görüşürüm onunla...
akasya hatun sırra kadem bastı dün işleri varmış tel evde unutmuş bugünde tel evde olabilir belki..

ben dedım rahat bırakın dıye amaaaa dınlemedıler benııııı
ayıp ayıp aaaaaaaaaa mıllıstone yaptı en coktaaaaa

dimi amaa
bi özelimiz var onuda yazmayım dedim gelirim 2 dk ya diye ama yine ortaya çıktı

evet yaaaa
ayaga kaldırdılar 2 dakıkada
bebelerının saatı bellı olmussss
11:00 da cok sevındımmmmmmmmm hadı hayırlısı canım benımmmmmmm

ayy evet yaaa belli oldu azcık daha dayansınlar buluşmaya az kaldı...
ne zor günler geçirdim onlara kavuşunca hepsini unutacam Rabbimin izniyle...

ayy evet yaaa belli oldu azcık daha dayansınlar buluşmaya az kaldı...
ne zor günler geçirdim onlara kavuşunca hepsini unutacam Rabbimin izniyle...

bekleyın bebelerımız annenız sızı yarın alıcakkkk teyzenız yesın sızı yaaaa oyyy oyyyy duygualndım gene neyseee

analdım zaten ben bısey var dıyeeee
sen demeden kaybolmazsın yaaa ondan
ama ortaya cıktı gene
nası ındınmı bırazz bakımmm

millstone gitti galiba doktora..görünmediğine göre ne özeli kız burda özel mi kaldı herşey tüzel oldu ekşından adetlerimize iğneden ilaca ağrımızdan sancımıza özel mözel mi kaldı delüüüüüüüü..o fitili ben de sabah kalkınca wc ye gidip gelip içeri sıkıp 5 dakka yatıyordum akşam da yatmadan önce şapıyodum 2 dakka uzanıp kalkıp su falan içip az dolanıyordum ki hareket etmek içerde dağılımını kolaylaştırıyormuş...hadi hazırlansın bebişlerinin yatakodası annesi..

Guldenim yarın buluşma gunü heycan var mı???? Valla ben çok heycanlaniyorum sanki bana transfer edilecek sana dua ediyorum sımsıkı tutundular insallah

çabuk bana son durumun hakkında liste için güncel bilgi ver bakiim...
hiç güncellemedin son zamanlarda...
bende gitmeden yakalamışken hemen sorayım...

9 mayista ikili test icin adanaya gitcez canim sonrada ayrintili usg ye oyle uste 10.haftanin icindeyim suanda simdilik yolunda gidiyor oyle iste

bi baktım saat gelmiş hemen kalktım ondan yazmadım...
bi daha yazayım da meraktan çatlamasın canım arkadaşlarım

he öyle tabide bunuda yapmaya gidiyorum gelecem diye yazmak bi tuhaf olurdu yani...
bi de saati geçiriyordum dakikimdirde...

18 mart şekerim

24-03-2012 canım yanlış hatırlamıyorsam

tişikkürler kızlar...

9 mayista ikili test icin adanaya gitcez canim sonrada ayrintili usg ye oyle uste 10.haftanin icindeyim suanda simdilik yolunda gidiyor oyle iste

10.haftanın içindeyim demişsin ya işte ben onu ayrıntılı istiyorum mesela 10+2 gibi...ne çok şey istiyorum dimii

cnm butun testlerımızı yaptırdık cok az lh hormonu tsh den yuksek oda bır bırım kadar yanlız oncede kıstlerımde vardı onları hallettık sukurkı.doktorun dedıgı hersey normal ama belkı yumurtanın zarı kalındır sperm gıremıyodur onu bılemeyız dıyo tupte anlasılırmıs o yada yumurta bos cıkabılırmıs ama bu genelde 35 40 yaslarında oluyomnus sende olmaz dedı ...tüm testlerim yapıldı nerdeyse 1 bucuk mılyar testlere gıttı doktor hersey normal dedı seker hapı kullanıyorum vıtamın vede folbıol bıde dekort ..anlamadım gıttı cnm ya 23 yaşındayım esımde 31 artık o cook ıstıyo yası gecıyo normal hakkımızda hayırlısı olsun senınde problemlerın ınsallh duzelır bal polen arısutu propolıs karısımı ye cook ıyı geldını soyluyolar ben yemeye basladım eşimdede spermlerı ılk basta yanı 2 sene once 50 mılyondu 1 sene kecı boynuzu kuru uyguladık hıc aksatmadan ve Allahın mucızası 140 mılyona cıktı ve hareketlılık cook arttı ..bıtkısellerın gucune ınanıyorumm çokk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…