ben milstonu namazda yakaladım o da seni iğne yaparken mi yakaladı heheh..çok samimi olnca böle olıuyor demek kii ...transferde de rahat vermeyiz artık sana... akasya önceki gün yazmış onu dün için akşama gelirim artık demiş..ama dün akşam iyi geceleri dileyip çıkmışş yarın görüşrüz demiş bu saat oldu yok acaba ne oldu kiiii..:26::26:
ben dedım rahat bırakın dıye amaaaa dınlemedıler benııııı
ayıp ayıp aaaaaaaaaa mıllıstone yaptı en coktaaaaa
evet yaaaa
ayaga kaldırdılar 2 dakıkada
bebelerının saatı bellı olmussss
11:00 da cok sevındımmmmmmmmm hadı hayırlısı canım benımmmmmmm
Selam kızlar ben geldim nasılsınız :)
ayy evet yaaa belli oldu azcık daha dayansınlar buluşmaya az kaldı...
ne zor günler geçirdim onlara kavuşunca hepsini unutacam Rabbimin izniyle...
pek fena sabah öğle akşam progestan kullanıyorum her defasında da 2 tane...
tam onu şaapıyordum
tel i duydum ama uzağımda bir müddet kalkmamak lazım o nedenle bende bakamadım telefona...
hastaneden çıksın aşkısıı görüşürüm onunla...
akasya hatun sırra kadem bastı dün işleri varmış tel evde unutmuş bugünde tel evde olabilir belki..
dimi amaa
bi özelimiz var onuda yazmayım dedim gelirim 2 dk ya diye ama yine ortaya çıktı
iyiyiz canım hemen yakalamışken son adet tarihini yaz cicim listemizi güncelleyecem...
Selam kızlar ben geldim nasılsınız :)
Mrblarr kizlar ben geldim nasilsiniz
şekerim son adet tarihini deyiver listemize ekleyim dimi amaa
ıyıyız kızlar sız nasılsınız bakalımmmmm
patatesss neredesın kız sennnnnnnnnnnn
patates olsada yesekkkkkkkkkk
iyiyiz canım hemen yakalamışken son adet tarihini yaz cicim listemizi güncelleyecem...
çabuk bana son durumun hakkında liste için güncel bilgi ver bakiim...
hiç güncellemedin son zamanlarda...
bende gitmeden yakalamışken hemen sorayım...
bekleyın bebelerımız annenız sızı yarın alıcakkkk teyzenız yesın sızı yaaaa oyyy oyyyy duygualndım gene neyseee
analdım zaten ben bısey var dıyeeee
sen demeden kaybolmazsın yaaa ondan
ama ortaya cıktı gene
nası ındınmı bırazz bakımmm
millstone gitti galiba doktora..görünmediğine göre ne özeli kız burda özel mi kaldı herşey tüzel oldu ekşından adetlerimize iğneden ilaca ağrımızdan sancımıza özel mözel mi kaldı delüüüüüüüü..o fitili ben de sabah kalkınca wc ye gidip gelip içeri sıkıp 5 dakka yatıyordum akşam da yatmadan önce şapıyodum 2 dakka uzanıp kalkıp su falan içip az dolanıyordum ki hareket etmek içerde dağılımını kolaylaştırıyormuş...hadi hazırlansın bebişlerinin yatakodası annesi..
10subat canim
18 mart şekerim
24-03-2012 canım yanlış hatırlamıyorsam
9 mayista ikili test icin adanaya gitcez canim sonrada ayrintili usg ye oyle uste 10.haftanin icindeyim suanda simdilik yolunda gidiyor oyle iste
şekerim son adet tarihini deyiver listemize ekleyim dimi amaa
Benim bir sürü problemim var canımmm..Yaşım 27 ama rezerv azlığı erken menopoz gibi şeyler yüzünden hiç yumurta gelişmiyorr..Eşimdede problem varr..Moral olarak beni mahvetti kendisi oradaa..Kolay hasta seviyor gibi gelmiştiii..Ama hayırlısı tabii..ilk görüşmede çok güler yüzlü ilgili eminim bayılacaksınn..İnş senin hakkında en hayırlısı olurr..Bu arada sebepsiz demeyelim sizin durumunuzada o zamann..Tüp için 1 yumurta konusuna doktorlar bakalım nasıl yorum yapacaklarrr..Hormonlar falan normalmi sendee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?