ne haber kıslar..gelecegın anneleri...
hayırlısı olsun canım,,benimde çok ağırmıştı karnım ilk zamanlarda,endişelenme,ilk zamanlarda sertlik ve şişlikte oluyor,
nerdesin Akasya korkutuyorsun beni bacımmm telefonuna da bakmıyorsun herkes merak etti seni dön artık topiğe
tünaydınn canlarımmmherkesss iimiiii?geçmişe bakiim bi dünden beri neler olmuşşş:18:
nerdesin Akasya korkutuyorsun beni bacımmm telefonuna da bakmıyorsun herkes merak etti seni dön artık topiğe
Semuşşşşşşşş güldende kayboldu ortadaaaaaaaaaaaaaaaann..Çağrı attım dönmüyorrrrrrrrrrrrrr..:18::18::18::18::18::18::18::18:
Semuşşşşşşşş güldende kayboldu ortadaaaaaaaaaaaaaaaann..Çağrı attım dönmüyorrrrrrrrrrrrrr..:18::18::18::18::18::18::18::18:
selam canlarım nasılsınız?ben biraz iyiyim,agzımı acamıyorum o kadarkocişe akşam bişeyler anlatmaya calışıyorum anlamıyo,en sonunda yazıyorum,napıyon ne ediyon gene herşeye karışmayı başarıyon,güya dişin cekildi diyo bana su,ayran,meyvesuyunu pipetle içiyoruz corba içebiliyoruz onada minik kaşık kullanıyoruz şimdi agrıkesicide içtik inş.yarın acılır agzım şimdilik idare ediyoruz yani
zaten bugünlere zor geldim ben işeyecem onlar temizleyecek
Ayy biraz daha böle yamaya devam edersem kendimden soğuyacam
Biliyorum canım biz takılıyoz öyleee...
Bugün duşumu alacam hazırlıklarımı yapacam zaten...
Ay demek kokudan etkileniyolar bi de...
Bak daha çok şey öğrencem ben senden
canım; benim doktorumda birgül hanım..ben avrupa yakasında oturuyorum,birgül hanımınfulyadaki ofisine gittim muayene ve kontrollere transferimide amerikan hastanesinde yaptı..
allahım sen arkadaşlarımı koru heryer uçuyoooo...
Sıkı tutunun kızlar eksilmeyelim lütfen..
Ya da rüzgar elifi buraya savursunnn taammıııı
kızlarr.. Ben burda ayarlardaki saat ayarını yapamıyorum. Mesela şuan yazıgım mesajın saati başka gözüküyo. Birde kurcalarken bisey oldu. Sayfalar sıralamalar karıstı. Son sayfaya gidemiyorum
Ha gayrett 3000. sayfayı kutlamadann gitmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 393444 Gitmeee ...
slm kızlar nabersiniz neler oluyo topikte ne var ne yok bakalım
Evet evet telepatiyi transfer anında kur , transferden sonra direk hemşireyle kurdum telepatiyi hemen bana sürgü koy diye
Aaaa yüzdük yüzdük kuyrupuna gelmişkenn bırakamam..
sabah güzel haberler gelmiş. Hadi hayırlısıyla yarın buluşacaksın bebişlerinle. Annelerini hiç bırakmasınlar inşallahh..
Millstone seni aramış görmedin herhalde..elektrikler mi gitti yoksa bacımm
kokuyu bende bılmıyrodum yaaaa
ıyı oldu ogrendıkkkkkk
Kız çişe gitmiştir
dusa gıtmıstır
topıgı aya kaldırdınız heee
bı akasya kayıp oda bence egunala gelmsıtır dıycem ama hava kotu .... Gelırmıykıııı
demek halay çekiolarsa gelmeleri yakındır...
ohhh yandan kıvır bacım kıvırr..
tamam ama benim ilaç saatim..dek gelemezsem sen benim namıma kutla olarmı..
ayy bak bu sarı kafalarda pek güzell..
herşey bildiğin gibi çok bi değişiklik yok..
sen nasılsın..
doğru diyosun telapati için en doğru zaman transfer anı..
sonrasında derdim başka olacak
bırakma tabii..
saol canım Allahın izniyle bi alayım bebeklerimi inat ettim bırakmayacam..
anamm 2 dakika kayboldum he ..
sabah akşam ikişer tane progestan fitil şapıyom azcık uzanayım dedim işlem esnasında da tel susmuyoo ayıp arkadaşş
he valla iyi oldu..
anacım ne hassas sıpalar bunlar..
yokluğum o kadar tesir ediyoo panik oluyor canım arkadaşlarım bak şımardım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?