Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlısı olsun canım,,benimde çok ağırmıştı karnım ilk zamanlarda,endişelenme,ilk zamanlarda sertlik ve şişlikte oluyor,

çok teşekkürler çok korktum içimdeki mutluluk bugun endişeye vermişti yerini
Rabbimin izni ile inş alırım bebişimi kucağıma..

nerdesin Akasya korkutuyorsun beni bacımmm telefonuna da bakmıyorsun herkes merak etti seni dön artık topiğe

sabah güzel haberler gelmiş. Hadi hayırlısıyla yarın buluşacaksın bebişlerinle. Annelerini hiç bırakmasınlar inşallahh..

Semuşşşşşşşş güldende kayboldu ortadaaaaaaaaaaaaaaaann..Çağrı attım dönmüyorrrrrrrrrrrrrr..:18::18::18::18::18::18::18::18:

Semuşşşşşşşş güldende kayboldu ortadaaaaaaaaaaaaaaaann..Çağrı attım dönmüyorrrrrrrrrrrrrr..:18::18::18::18::18::18::18::18:

aaaaaaaaaaa inanmıyorum yaaa herkes nereye kayboldu akasya telefonuna bakmıyor tekrar arayacağım güldenin teli yok bende olsa onu da arayacamm

canısı arıyorum açmıyon telini sen demi gittin biryerlere..ya da rüzgardan çalışmıyor mu hatlar anlamadım ki yaaa :44::44::44:

canımsın yaaaaaaaaa
cok gecmıs olsun
deseydın bız kadınalr konusmasakta herseye yeterız dıyeeee

Millstone seni aramış görmedin herhalde..elektrikler mi gitti yoksa bacımm

kokuyu bende bılmıyrodum yaaaa
ıyı oldu ogrendıkkkkkk

canım; benim doktorumda birgül hanım..ben avrupa yakasında oturuyorum,birgül hanımınfulyadaki ofisine gittim muayene ve kontrollere transferimide amerikan hastanesinde yaptı..

anladım canımmm
senın olmus ama benım olamdı malesef
kısmet kuzum
ıyı doktordur ama bazı eksıklerı var bence

allahım sen arkadaşlarımı koru heryer uçuyoooo...
Sıkı tutunun kızlar eksilmeyelim lütfen..
Ya da rüzgar elifi buraya savursunnn taammıııı

tırsıyorummmmmm burası fena
merdıven boslugu ayaga kalktı yıkılıyo
anneeeeee:18::18::18:

kızlarr.. Ben burda ayarlardaki saat ayarını yapamıyorum. Mesela şuan yazıgım mesajın saati başka gözüküyo. Birde kurcalarken bisey oldu. Sayfalar sıralamalar karıstı. Son sayfaya gidemiyorum

canım ne yaptınnnn

Kız çişe gitmiştir
dusa gıtmıstır
topıgı aya kaldırdınız heee
bı akasya kayıp oda bence egunala gelmsıtır dıycem ama hava kotu .... Gelırmıykıııı

Kızlar iki gündür resmen hormonlarım içimde halay çekiyor Eki Görüntüle 393438

demek halay çekiolarsa gelmeleri yakındır...

ohhh yandan kıvır bacım kıvırr..

Ha gayrett 3000. sayfayı kutlamadann gitmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tamam ama benim ilaç saatim..dek gelemezsem sen benim namıma kutla olarmı..

ayy bak bu sarı kafalarda pek güzell..

slm kızlar nabersiniz neler oluyo topikte ne var ne yok bakalım

herşey bildiğin gibi çok bi değişiklik yok..
sen nasılsın..

Evet evet telepatiyi transfer anında kur , transferden sonra direk hemşireyle kurdum telepatiyi hemen bana sürgü koy diye

doğru diyosun telapati için en doğru zaman transfer anı..
sonrasında derdim başka olacak

Aaaa yüzdük yüzdük kuyrupuna gelmişkenn bırakamam..

bırakma tabii..

sabah güzel haberler gelmiş. Hadi hayırlısıyla yarın buluşacaksın bebişlerinle. Annelerini hiç bırakmasınlar inşallahh..

saol canım Allahın izniyle bi alayım bebeklerimi inat ettim bırakmayacam..

anamm 2 dakika kayboldum he ..
sabah akşam ikişer tane progestan fitil şapıyom azcık uzanayım dedim işlem esnasında da tel susmuyoo ayıp arkadaşş

Millstone seni aramış görmedin herhalde..elektrikler mi gitti yoksa bacımm

yazdım cicim sebebini...

kokuyu bende bılmıyrodum yaaaa
ıyı oldu ogrendıkkkkkk

he valla iyi oldu..
anacım ne hassas sıpalar bunlar..

Kız çişe gitmiştir
dusa gıtmıstır
topıgı aya kaldırdınız heee
bı akasya kayıp oda bence egunala gelmsıtır dıycem ama hava kotu .... Gelırmıykıııı

yokluğum o kadar tesir ediyoo panik oluyor canım arkadaşlarım bak şımardım yine

ben milstonu namazda yakaladım o da seni iğne yaparken mi yakaladı heheh ..çok samimi olnca böle olıuyor demek kii...transferde de rahat vermeyiz artık sana... akasya önceki gün yazmış onu dün için akşama gelirim artık demiş..ama dün akşam iyi geceleri dileyip çıkmışş yarın görüşrüz demiş bu saat oldu yok acaba ne oldu kiiii..:26::26:

ben dedım rahat bırakın dıye amaaaa dınlemedıler benııııı
ayıp ayıp aaaaaaaaaa mıllıstone yaptı en coktaaaaa

he valla iyi oldu..
anacım ne hassas sıpalar bunlar..
yokluğum o kadar tesir ediyoo panik oluyor canım arkadaşlarım bak şımardım yine

evet yaaaa
ayaga kaldırdılar 2 dakıkada
bebelerının saatı bellı olmussss
11:00 da cok sevındımmmmmmmmm hadı hayırlısı canım benımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…