Tüp Bebek Günlüğümüz !

Allah senin ilgini versin gene gülme tuttu

yarın 15 kişilik bi misafir grubu ewimi işgale geliolardün temizlik bugün hazırlık çok yoruldum yaahavada çok kötüü bide gelemioz derlerrmiş bende oturup o ikramları yerim artık

Guldenim yarın buluşma gunü heycan var mı???? Valla ben çok heycanlaniyorum sanki bana transfer edilecek sana dua ediyorum sımsıkı tutundular insallah

evet canım yarın ilk büyük gün bebeklerimle buluşuyorum 12 gn sonrada 2.büyük gün benimle olduklarını resmileştiriyorum testle...
arada bi heyecan basıyo sonra başka şeylere dalıyorum öyle geçiyor günüm..

yaa bişey soracam benim pc deki saatle topic saati arasında 3 saat fark var nasıl ayarlayacam topic saatinin doğru görğnmesini saat 4 oldu diyorum bi bakıyorum köşede saat 1 yazıyormesaj saati olarak..nasıl düzeltecem bacımm

yarın 15 kişilik bi misafir grubu ewimi işgale geliolardün temizlik bugün hazırlık çok yoruldum yaahavada çok kötüü bide gelemioz derlerrmiş bende oturup o ikramları yerim artık

Ellerine sağlık hamarat arkadaşım

son üç sayfa az kaldı 3000 olacağız inşaallah kızlar herkes napıyor kimse bişey yazmıyor

taş geldi kafamı yardıııııııııııııııı

Ya kızlar bende neden bu gülen yüzler vb seyler yok
al ben senin yerine yapaıyım olurmu

evet canım burdada aynı bir ara catıdan birşeyler ucuyodu

Çok alemsinn sen yaaaaaaaaaaaaaa.Ama ben korkuyorummm heeee..Ntv de kuvvetli yağış uyarısı da yapılıyorrr..Kırk yılda bir kemiklerimi ölçtürecemm ama ben yaaa..:18::18::18::18::18::18::18::18:
kız kemikden yaş tespitimi yaptıracan

oldu ....................
canım bende süleyman hoca gittim ulug çok suratsız inanrmısın ben tedavıye başladığımda eşimin sperm testi 0 çıktığında okadar içtenki biz emre beyi bekliyoduk oda yemektten geliyodu eşim çok kötüydü ufukçugum dedi sarıldı ozaman iyiki onu seçtiğime çok sevindim
Ha gayrett 3000. sayfayı kutlamadann gitmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım kimse birşey yazmiyoki ben bile yetişemiyecem helalde
bırakmayız canım dk dk bize bilgi verceksin

hadı kızlar ben çıkmadan kutlama yapalım yazın birşeyler hadı ecrin şarkı söyle ben çalıyım sen söyle

hadı kızlar ben çıkmadan kutlama yapalım yazın birşeyler hadı ecrin şarkı söyle ben çalıyım sen söyle

İnsanın canı hiç mi çalışmak istemez ya, sabahtan beri hiç bişi yapmadım doğru düzgün. Bir uyku ve başağrısı üstümde fırtınadan mı bebekten mi anlamadım. Paso yatmak istiyorum ya, dün akşam eve girdim, eşyalarımı direk kapıya bırakıp koltuğa yattım çok komikti durumum

şimdi konuştuk akasya karşıya annesine geçmiş hastaneye falan gitmişler bbasıyla telefon da evinin anahtarları da babasının arabasında kalınca bu saate kadar annesinden evine de geçememiş telefonuna da bakamamış haliyle....babası teefonun hiç susumadı al telefonun demiş verirken..evde her işimduuryor yemek yapacağım dedi işleri bitsin gelecek aramıza kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…