canım hoşgeldinnn...napıonn bakalımm?slm kızlar nabersiniz neler oluyo topikte ne var ne yok bakalım
ben iim canım sen nasılsın?Selam kızlar ben geldim nasılsınız :)
Mrblarr kizlar ben geldim nasilsiniz
pek fena sabah öğle akşam progestan kullanıyorum her defasında da 2 tane...
tam onu şaapıyordum
tel i duydum ama uzağımda bir müddet kalkmamak lazım o nedenle bende bakamadım telefona...
hastaneden çıksın aşkısıı görüşürüm onunla...
akasya hatun sırra kadem bastı dün işleri varmış tel evde unutmuş bugünde tel evde olabilir belki..
dimi amaa
bi özelimiz var onuda yazmayım dedim gelirim 2 dk ya diye ama yine ortaya çıktı
canım hoşgeldinnn...napıonn bakalımm?
Ben iim canım sen nasılsın?
Hoşgeldinnn haberler sende nasıl gidiooo?
10.haftanın içindeyim demişsin ya işte ben onu ayrıntılı istiyorum mesela 10+2 gibi...ne çok şey istiyorum dimii
Guldenim yarın buluşma gunü heycan var mı???? Valla ben çok heycanlaniyorum sanki bana transfer edilecek sana dua ediyorum sımsıkı tutundular insallah
yarın 15 kişilik bi misafir grubu ewimi işgale geliolardün temizlik bugün hazırlık çok yoruldum yaa havada çok kötüü bide gelemioz derlerrmiş bende oturup o ikramları yerim artık
taş geldi kafamı yardııııııııııııııııbak cemantaya bakta utan sizinle iletişimim koptu diye full şarj pc gönderiyoo sende gülüyonnnn
bayıldımmm ama ben buna ne kadan güzell..
saol düşünceli arkadaşım baktın zor durumdayım hemen harekete geçtin...
Ya kızlar bende neden bu gülen yüzler vb seyler yok
evet canım burdada aynı bir ara catıdan birşeyler ucuyodugüldennnnnnnnnnnnnnn ödüm koptuuuuuuu kızzzzzzzzzzzzzz..İstanbulda fırtına çıktıı haberin varmııııııı(((( Bir anda hortum gibi rüzgarr herşeyi uçurduuu felaket gibiydii..Uçuyoruz zannettimmmm ((
kız kemikden yaş tespitimi yaptıracanÇok alemsinn sen yaaaaaaaaaaaaaa.Ama ben korkuyorummm heeee..Ntv de kuvvetli yağış uyarısı da yapılıyorrr..Kırk yılda bir kemiklerimi ölçtürecemm ama ben yaaa..:18::18::18::18::18::18::18::18:
oldu ....................olduuuuu
canım bende süleyman hoca gittim ulug çok suratsız inanrmısın ben tedavıye başladığımda eşimin sperm testi 0 çıktığında okadar içtenki biz emre beyi bekliyoduk oda yemektten geliyodu eşim çok kötüydü ufukçugum dedi sarıldı ozaman iyiki onu seçtiğime çok sevindimTatlımm ben iki kere umutta ulun beyde tedavi gördümm..Ben hiç memnun kalmadımm..Şimdi ben ne diyeyim sanaaa..Kk da umuta gidenler topiği var oraya bakarsanda herkes çok memnunn..Bu senin infetilite sebebine ve belkide o zaman dilimi içinde doktorun yaklaşımına bile bağlı olabiliyorr..Seni listemizde göremedimm sebep nedirr pekii??
canım kimse birşey yazmiyoki ben bile yetişemiyecem helaldeHa gayrett 3000. sayfayı kutlamadann gitmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
demek halay çekiolarsa gelmeleri yakındır...
ohhh yandan kıvır bacım kıvırr..
tamam ama benim ilaç saatim..dek gelemezsem sen benim namıma kutla olarmı..
ayy bak bu sarı kafalarda pek güzell..
herşey bildiğin gibi çok bi değişiklik yok..
sen nasılsın..
doğru diyosun telapati için en doğru zaman transfer anı..
sonrasında derdim başka olacak
bırakma tabii..
saol canım Allahın izniyle bi alayım bebeklerimi inat ettim bırakmayacam..
anamm 2 dakika kayboldum he ..
sabah akşam ikişer tane progestan fitil şapıyom azcık uzanayım dedim işlem esnasında da tel susmuyoo ayıp arkadaşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?