Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ayneeen öyle canım

Memnuniyet olayı kişiye göre değişiyor.

4 haftalık gebeyım kızlar karnım çok agrıyor kasılıyor sankı bırde çok sert neden acaba
benımle aynı durumda olan var mı?

hayırlısı olsun canım,,benimde çok ağırmıştı karnım ilk zamanlarda,endişelenme,ilk zamanlarda sertlik ve şişlikte oluyor,

Ama bu çok iyi bir fikirmişşşş Şişkoyum benn taammı sen olsan savrulurdun kesinnnnn

evet mikemmel bir fikir hemen çık dışarı ilk rüzgarlaa hooopppp yanımaa transferde yanımda ol...
bu rüzgar şişkolarıda kaldırır cicim hem sen şişko değilsinki balık etlisin
bu lafıda hiç sevmem...

ohhh oldu iştee süpperr...
hayırlı olsun sarı kafaların..

Hadi hayırlı olsun yaa, sen transfere laptop la vınn ı da götür, lazım olur

saol canım..
ben opu sabahı hastaneye çıkmadan yazmıştım topiğe bi türlü gidemiyorum en iyisi vınn la laptobuda götüreyim demiştim...
belki transfere kısmettir..
serum bağlanacakya o arada bitmesini beklerken size bağlantı kurabilirim aslında..
ama bebeklerimle ilk buluşma saatlerim olacağından dinlenmek ve onlarla aşk yaşayıp telapati kurmak istebilirim..

aman daa amannn bebeklerinii alıp gelcekmişşşşşyerim ben o bıcırırıklarııannelerii onlara ii baksın RRABİM onları annelerinin karnında korusunnnnn

heee evett alcam bebeklerimi yeter alayım çok çektim artık onlarla beraber olmak istiyom ben...
güzel duaların içinde Allahrazı olsun canım..

ay evet semracım bu durum beni çok duygulandırıyor..
ne güzel bir tesadüf oldu...
kendimi çok şanslı hissediyorum tabii zübeyde de öyle...
bende çok güzel olacak ve hamiş olcam bu kez inanıyorum...

kızlarr.. ben burda ayarlardaki saat ayarını yapamıyorum. mesela şuan yazıgım mesajın saati başka gözüküyo. birde kurcalarken bisey oldu. sayfalar sıralamalar karıstı. son sayfaya gidemiyorum

Merhaba kızlar yumoslarimdan haber var 6 taneden 1 tanesi iyi kalitedeymis digerleri orta kaliteymis yarın transferim var 9.30 da hastane de olacak 10.30 gibi transfere alacaklarmis neden bilmiyorum ama cok ağlıyorum

Canım benim morelini bozma bize gereken sadece birtane oda insallah sana sımsıkı tutunur ağlamak geliyorsa ağla canım benim ben ağlayamadim bile bı tuaf oldum kaliteli dendi ama transfer olmadı pgd sayesinde ben bir daga çıkıp bağırmak istiyorum ama isteeee lütfen üzülme ve dua et bebisin seni bekliyor

Evet evet telepatiyi transfer anında kur , transferden sonra direk hemşireyle kurdum telepatiyi hemen bana sürgü koy diye

kızlarr.. ben burda ayarlardaki saat ayarını yapamıyorum. mesela şuan yazıgım mesajın saati başka gözüküyo. birde kurcalarken bisey oldu. sayfalar sıralamalar karıstı. son sayfaya gidemiyorum

canım bızım sorunumuz sebebsız ınfertılıte eşimde hıc bı problem yok bendede yumurtlamama vardı ama 6 aydır her ay bı tane yumurta cıkarttık 1 adet klomenı 5 gun kullanmayla..3.asılamam yapıldı sonucu beklıyorum 13.gunumdeyım ama hıc umudum yok zaten tupe geccem artık doktorum 6 tane aşılama deneyelım dıyor ama coook fazla her ay yıprandım artık cokkkk bende tüpe gecme kararı aldım hıc olmassa aşılamadan şans yuksek bıde problemımız yok anlamadım neden olmuyor bole ıste anadolu yakasına ataşehire tasıncaz orda memorıal varmıs tup bebek unıtesıne ıı dıolar yaptıran varmı merak ettım..saol cevabın ıcın cnm senn neden olmadı?

Benim bir sürü problemim var canımmm..Yaşım 27 ama rezerv azlığı erken menopoz gibi şeyler yüzünden hiç yumurta gelişmiyorr..Eşimdede problem varr..Moral olarak beni mahvetti kendisi oradaa..Kolay hasta seviyor gibi gelmiştiii..Ama hayırlısı tabii..ilk görüşmede çok güler yüzlü ilgili eminim bayılacaksınn..İnş senin hakkında en hayırlısı olurr..Bu arada sebepsiz demeyelim sizin durumunuzada o zamann..Tüp için 1 yumurta konusuna doktorlar bakalım nasıl yorum yapacaklarrr..Hormonlar falan normalmi sendee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…