ama yine yoksun bu saat olduuu..
mesajda attım sana...
Tatlımm ben iki kere umutta ulun beyde tedavi gördümm..Ben hiç memnun kalmadımm..Şimdi ben ne diyeyim sanaaa..Kk da umuta gidenler topiği var oraya bakarsanda herkes çok memnunn..Bu senin infetilite sebebine ve belkide o zaman dilimi içinde doktorun yaklaşımına bile bağlı olabiliyorr..Seni listemizde göremedimm sebep nedirr pekii??
4 haftalık gebeyım kızlar karnım çok agrıyor kasılıyor sankı bırde çok sert neden acaba
benımle aynı durumda olan var mı?
Ama bu çok iyi bir fikirmişşşşŞişkoyum benn taammı sen olsan savrulurdun kesinnnnn
olduuuuu
Hadi hayırlı olsun yaa, sen transfere laptop la vınn ı da götür, lazım olur
aman daa amannn bebeklerinii alıp gelcekmişşşşşyerim ben o bıcırırıklarıı annelerii onlara ii baksın RRABİM onları annelerinin karnında korusunnnnn
Güldenim öyle mübarek bir haftada ve günde alacaksın ki bebişlerini göbüşüne....Merhamet Peygamberi 18 bin alemin Efendisi Hz.Muhammed (s.a.v.) doğduğu mübarek günlerde
yapılıyor transferin...BEN İNANIYORUM Kİ HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK..
ewet yaa,akasya nerde,,hasta falanmı yoksa??
ne haber kıslar..gelecegın anneleri...
ne haber kıslar..gelecegın anneleri...
Merhaba kızlar yumoslarimdan haber var 6 taneden 1 tanesi iyi kalitedeymis digerleri orta kaliteymis yarın transferim var 9.30 da hastane de olacak 10.30 gibi transfere alacaklarmis neden bilmiyorum ama cok ağlıyorum
saol canım..
ben opu sabahı hastaneye çıkmadan yazmıştım topiğe bi türlü gidemiyorum en iyisi vınn la laptobuda götüreyim demiştim...
belki transfere kısmettir..
serum bağlanacakya o arada bitmesini beklerken size bağlantı kurabilirim aslında..
ama bebeklerimle ilk buluşma saatlerim olacağından dinlenmek ve onlarla aşk yaşayıp telapati kurmak istebilirim..
Tatlımm ben iki kere umutta ulun beyde tedavi gördümm..Ben hiç memnun kalmadımm..Şimdi ben ne diyeyim sanaaa..Kk da umuta gidenler topiği var oraya bakarsanda herkes çok memnunn..Bu senin infetilite sebebine ve belkide o zaman dilimi içinde doktorun yaklaşımına bile bağlı olabiliyorr..Seni listemizde göremedimm sebep nedirr pekii??
canım bızım sorunumuz sebebsız ınfertılıte eşimde hıc bı problem yok bendede yumurtlamama vardı ama 6 aydır her ay bı tane yumurta cıkarttık 1 adet klomenı 5 gun kullanmayla..3.asılamam yapıldı sonucu beklıyorum 13.gunumdeyım ama hıc umudum yok zaten tupe geccem artık doktorum 6 tane aşılama deneyelım dıyor ama coook fazla her ay yıprandım artık cokkkk bende tüpe gecme kararı aldım hıc olmassa aşılamadan şans yuksek bıde problemımız yok anlamadım neden olmuyor bole ıste anadolu yakasına ataşehire tasıncaz orda memorıal varmıs tup bebek unıtesıne ıı dıolar yaptıran varmı merak ettım..saol cevabın ıcın cnm senn neden olmadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?