Tüp Bebek Günlüğümüz !

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Cnm azîne aarım snı duymadın ben bugün çok tedrgin bir gun geçirdim Dr bekliyordu ama fırtınadan cikamadik evden bebeğim hiç hareketsizdi çok evham yaptık biranda ve 1saat once şükür Rabb'ime balai kiprasyamaya Dr uyuyup kalmıştır dedi çok korktuk vami snden hbr bakamadım gecmise

arkadaşlar merhaba,bende dün doktordaydım...inşallah mayıs adetimle başlıyorum...şuan d.kontrol hapı verdi.kısa protokol olacakmış...egunal listeye ekle be arkadaşım..gördükçe moral oluyor..yaş:34..1.deneme ,erdem hastanesi,kadın erkek faktörü...şimdi çıkıyorum sık sık görüşürüz inşallah...

kızlar allah yardımcınız olsun hayırlısınlaa bebişlerinizi alın gelinn..bende smdı hastaneye gidicem gostermıyorlar ama bılgı alayım barıı en son annemle konuştumm makınaya bağlamışlar ananemi yoğun bakımda kendı nefes alamıyormuş cnku dua ederken bızıde unutmayın lütfen allahım onu bize bağışlasın hoşçakalınn

Evet herkesin durumuna göre değişiyor tabi memnuniyet. Umut'a ön görüşmeye gitsen bile Süleyman beye git bence. Öbür merkezlerdende iyi seyler duyuyoruz. Hayırlı olsun şimdiden.

çok şükür akasyadan haber geldii

cnm ALLAH yardımcın olsun,inşallah sağlıkla çözülür embriyoların bana süreci ve sonucu yazarsan sevinirim arada,ben de dondurulmuşları kullanacağım ALLAH izin verirse,herşey yolunda gitsin hepimiz için inşallah...öptm

merhabalar hatunlar..
nasılsınız keyifler nasıl...?
ben idare ederim fırtına vardı bugün ve beni dışarıda yakaladı..az kalsın uçuyordum

Çok komiksin cebine tas koysaydın uçma bebein var senin insallh

di mi karasucum..keşke koysaydım ama bilmiyordum ki? tam marketten çıktım bir baktım toz duman heryer..kiremitler falan heryer felaketti yani..
Allahım korusun herkesi..inşallah yaralanan yoktur..
bebişte inşallah vardır pek sanmasamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…