:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Sizin icinde kutluyoruz canlarrrrr:119::119::119::119::119:
Sizin icinde kutluyoruz canlarrrrr:119::119::119::119::119:
Ben anlamadım ne kutluyoruz ki
canım bızım sorunumuz sebebsız ınfertılıte eşimde hıc bı problem yok bendede yumurtlamama vardı ama 6 aydır her ay bı tane yumurta cıkarttık 1 adet klomenı 5 gun kullanmayla..3.asılamam yapıldı sonucu beklıyorum 13.gunumdeyım ama hıc umudum yok zaten tupe geccem artık doktorum 6 tane aşılama deneyelım dıyor ama coook fazla her ay yıprandım artık cokkkk bende tüpe gecme kararı aldım hıc olmassa aşılamadan şans yuksek bıde problemımız yok anlamadım neden olmuyor bole ıste anadolu yakasına ataşehire tasıncaz orda memorıal varmıs tup bebek unıtesıne ıı dıolar yaptıran varmı merak ettım..saol cevabın ıcın cnm senn neden olmadı?
şimdi konuştuk akasya karşıya annesine geçmiş hastaneye falan gitmişler bbasıyla telefon da evinin anahtarları da babasının arabasında kalınca bu saate kadar annesinden evine de geçememiş telefonuna da bakamamış haliyle....babası teefonun hiç susumadı al telefonun demiş verirken..evde her işimduuryor yemek yapacağım dedi işleri bitsin gelecek aramıza kızlar
sen bı hıkayenı atlat bakım ne kadardır tedavı goruyon son durum ne
kac demene yaptın sorun ne
burda herkes tup bebek deneyenler var ve beklıyoruz ama caresız degılız
bızde bır gun anne olucaz
sende dahıl canımm....
benım hıkayem nasıl desem ılk evlendm 8 ay gebeık olmadı dr gıttım yasın kucuk 1 sene bekle dedı ben beklemedım başka dr gıttım kontrol falan bişeyın yok gıt evıne bu boyle 3 yıl falan surdu sonra ara verdım bır kac ay tedavıye devam aşılama yaptırdım olmadı yıne bı ara sonrasında bu sefer prolaktın yuksek cıkıyomus sureklı eşimin spermlerınde % 50 hareketlılık varmıs boyle soledıler sonrasında tup bebek yaptırmaya karar verdık esımle beklemnın anlamı yoktu ıstanbul tup bebek merkezıne gıttık dr yasımdan dolayı %70.80 lerde şansda verınce kabul ettım ven 12 gunun sonunda hamıle kaldım 6 buçuk yıl sonra ama daha sevınemeden kanamm başladı 1 gun sonra ve kanama düşük tehdıdı ve sonrasında gelısmeme ben hayal kırıklıkları ıcındeyım en kotusude eşimle hep çocuk yuznden tartışıyoruz
cnm zor günler geçirmişsin,aynılarını bizler de yaşıoruz inan,eşimle bende 2 yıldır çocuk yüzünden büyük kavgalara girdik hep,zaten çok iyi bi çift değildik ama bukadar da stres ve gerginlik yoktu ve sinirler yıprandı,boşanmalara kadar gittik,hala sonumuz belli değil,çünkü soğutuyo bu çirkin şeyler,dün sonuç aldım negatif ilk denemem,yaza boşan gitsin diorum ben de kendime,yeni sayfa aç hayatında,çünkü hem eş hem çocuk problemi bıktırdı..seninki bukadar ciddi değildir sorunlar eşinle,o yüsden üzülme herkesde oluo,ama çocuk konusunda ALLAH hepimizin yardımcısı olsun,kolay gelsin cnm,inşallah bi gün olucak diyip umutlu olalım yoksa gerçekten bunalıma gireriz,öptm...
cnm zor günler geçirmişsin,aynılarını bizler de yaşıoruz inan,eşimle bende 2 yıldır çocuk yüzünden büyük kavgalara girdik hep,zaten çok iyi bi çift değildik ama bukadar da stres ve gerginlik yoktu ve sinirler yıprandı,boşanmalara kadar gittik,hala sonumuz belli değil,çünkü soğutuyo bu çirkin şeyler,dün sonuç aldım negatif ilk denemem,yaza boşan gitsin diorum ben de kendime,yeni sayfa aç hayatında,çünkü hem eş hem çocuk problemi bıktırdı..seninki bukadar ciddi değildir sorunlar eşinle,o yüsden üzülme herkesde oluo,ama çocuk konusunda ALLAH hepimizin yardımcısı olsun,kolay gelsin cnm,inşallah bi gün olucak diyip umutlu olalım yoksa gerçekten bunalıma gireriz,öptm...
Cnm. Benim sakın sakın boşanmak yok bak biz de de icimde kırgınlıklar olmadı dersem yalan olur ama ben hep icimde yasadım heran hersey vazgecebilirdim ama yılmadım Rabbim sabrinin mükafatını vericek sana hepimize vericek yılmak yok pes etmek yok tam gaz yola devam lütfen
Herkese keyifli bir gün diliyorum sevgili anne adayları... Heyecanlı bir gün yaşıyorum...
Benim de bugün dondurulmuş olan ebriyolarım çözülüyor ve eğer herşey yolunda giderse cuma günü transfer olacak. Umuyorum ve diliyorum ki hepimiz emeklerimizi kucağımıza alacağımız bebeklerimiz ile kutlarız..
3 embriyomda bölünmüş ve herşey çok güzelmiş..
transfer yarın şükürler olsun Rabbime...
merhabalar hatunlar..
nasılsınız keyifler nasıl...?
ben idare ederim fırtına vardı bugün ve beni dışarıda yakaladı..az kalsın uçuyordum
Çok komiksin cebine tas koysaydın uçma bebein var senin insallh
merhabalar hatunlar..
nasılsınız keyifler nasıl...?
ben idare ederim fırtına vardı bugün ve beni dışarıda yakaladı..az kalsın uçuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?