Cogunuz ablalarimsiniz herhaldeAnladım, Allahim ol deyince oluyor iste. ümitlerini hic yitirme, bakarsin dogal yoldanda olursun. Rabbim sana ilk mutluluğunu vermiş ne güzel. Öbürleride gelir inşallah. Benimde ilk denemem, 24 yaşındayım. Bende Pco var. Kolay bir süreç değil gercekten. Tutmazsa ne zaman yaparım, hemen toparlanirmiyim bilmiyorum. Şimdilik soğuk kanlı olmaya çalışıyorum ;-) en büyük sorunum sürekli türkiye ye gelmem gerekiyor, insan yıpranıyor. Benim tedavim yarıda kalmıştı, transferden önce kanamam olduğu için o yüzden dönmek zorunndaydim sonra yine geldim transfer için. Hayatıma normal bir sekilde devam etmeyi özledim Allahım hepimize hayırlısını nasib etsin inşallah..
ahh canımm dikkat et kendine walla hava çok kötüü..izmirde uçuyoooosen nasılsınn?
arkadaşlar merhaba,bende dün doktordaydım...inşallah mayıs adetimle başlıyorum...şuan d.kontrol hapı verdi.kısa protokol olacakmış...egunal listeye ekle be arkadaşım..gördükçe moral oluyor..yaş:34..1.deneme ,erdem hastanesi,kadın erkek faktörü...şimdi çıkıyorum sık sık görüşürüz inşallah...
Evet herkesin durumuna göre değişiyor tabi memnuniyet. Umut'a ön görüşmeye gitsen bile Süleyman beye git bence. Öbür merkezlerdende iyi seyler duyuyoruz. Hayırlı olsun şimdiden.
idare ederim be ekinim nasıl olayım..bende pek bir değişiklik yok açıkçası..
asıl sen nasılsın?
son durumun nasıl?
kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim eşim köpekleri çok seviyo bugun mutlu mutlu geldi bir köpek varmış ne olur alalım diyo ama ben hemi çok korkuyorum hemde günah filan diyolar ne biliym ya kafam karışdı birde bana bak ben tedavı sırasında hiç sorun çıkamadım her dediğini yaptım ne olur sende benim bu istegimi kırma diyor okadar mutluyduki evde gözlerinin içi gülüyordu kafam okadar karışıkkı sizce ne yapmalıyım
walla bendede bi değişiklik yok şuan için beklemedeyimm...izmirdeki dondurulmuşları yapsam mı istanbuldaan önce die düşünmekteyim..yoksa istanbulda ki dondurulmuşlarımı deniim diom..ama izmir agır basıo önce bunları denicem ama ne zaman bilmiom..haziran uygun gibi gelio ama bakalımm düşüne düşünee kafayı yicemm:18::18:
kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim eşim köpekleri çok seviyo bugun mutlu mutlu geldi bir köpek varmış ne olur alalım diyo ama ben hemi çok korkuyorum hemde günah filan diyolar ne biliym ya kafam karışdı birde bana bak ben tedavı sırasında hiç sorun çıkamadım her dediğini yaptım ne olur sende benim bu istegimi kırma diyor okadar mutluyduki evde gözlerinin içi gülüyordu kafam okadar karışıkkı sizce ne yapmalıyım
canım suan 6 aylık napacam bilmiyorum eşim ben herşeyiyle ilgilecem diyor ilgileceginede eminim ama bilmiyorum.................birde tedavı aşamsındayızya çok mutluydu bir ara bana ben iğeleri bırakcam gercekte çok yoruldum diyodu şimdi ise 2-3-4-5 fark etmez ağzımı acıp valllaha hiç birşey demiyecem diyor ........................ewde köpek bakmak zor..bizim wardı küçücük aldık sonra kocaman oldu tüy falan zor oluo o yüzden bahçede artık..sadece kışın hava soğuk die koridorda yatıo gökgürültüsünden korkuoaramızda garip bi elektrik war onla oda benim gibi hamile kalamıo bi türlü ama ewde bakım zor ben yapamadım yanii küçük kalcaksa hep belki ama büyük zorr..
biz de temmuz ayında tüp bebek düşünüyoruz. eylül ayında bi aşılama maceramız oldu ama tutmadı. eşimin sperm değerleri az 10 milyon cıvarı...adanada tüp bebek düşünüyoruz da fiyat hakkında yardımcı olabilirmisiniz ???????şimdiden ilginize teşekkürederimmm.....
özel hastanede mi???meselaben istanbulda yaptırdım cnm..
herşey dahil 3600 lira tuttu..
adana da fiyatları bilmiyorum..
hayırlı olsun şimdiden..
özel hastanede mi???mesela
istanbulda memorialde 7000 tlydi eylül ayında ama biz aşılamayı tercih ettik..
canim rabbim sabir versin gercekten zor ve sabir isi,ama insanin esi destek olursa baska bi guzel oluyor mesela basta ben esim asla asla tup bebek dusunmedi belki dogal yoldan kalirsin diye ,neyse onuda ikna ettim taaaaaaa bu noktalara geldim sukurler olsun,bu seferde kalan guzel 1ci kalitede 11 embriyoyu dondurmak icin ugrastim ve onuda ikna ettim esimin rizasi olmasa dondurmuyorlar burda,cok sukur su an 11 bebisim dondurulmus en azindan simdi tutmazsa bile sil bastan ayni igneleri tedavileri gormiycem ve dondurulmusun ki cok daha kolay oluyormus hatta ,insallah tutatrda onlara gerek kalmaz,anliyacagin ben esimi cokkkkkkk zor ikna ettim baya bi mucadele verdim ve ayrica burdaki arkadaslardan epey bi yardim aldim hepsinden allah bin kere razi olsun onlarin guzel fikirleriyle esime catir catirrrr cevap verdim ve sonunda bak bu noktaya getirdim adami,rabbim sanada kolylik versin insanin eside desteklese daha rahat ustesinden geliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?