Tüp Bebek Günlüğümüz !

canim rabbim sabir versin gercekten zor ve sabir isi,ama insanin esi destek olursa baska bi guzel oluyor mesela basta ben esim asla asla tup bebek dusunmedi belki dogal yoldan kalirsin diye ,neyse onuda ikna ettim taaaaaaa bu noktalara geldim sukurler olsun,bu seferde kalan guzel 1ci kalitede 11 embriyoyu dondurmak icin ugrastim ve onuda ikna ettim esimin rizasi olmasa dondurmuyorlar burda,cok sukur su an 11 bebisim dondurulmus en azindan simdi tutmazsa bile sil bastan ayni igneleri tedavileri gormiycem ve dondurulmusun ki cok daha kolay oluyormus hatta ,insallah tutatrda onlara gerek kalmaz,anliyacagin ben esimi cokkkkkkk zor ikna ettim baya bi mucadele verdim ve ayrica burdaki arkadaslardan epey bi yardim aldim hepsinden allah bin kere razi olsun onlarin guzel fikirleriyle esime catir catirrrr cevap verdim ve sonunda bak bu noktaya getirdim adami,rabbim sanada kolylik versin insanin eside desteklese daha rahat ustesinden geliyor .

hayırlısı olsun cnm..bende oradaydım biliyorsun..
karşılaşırız belki orada..önümüzdeki hafta gidiyorum yine oraya ben..
bol şans diliyorum sana..Rabbim yüzünü güldürsün inşallahh

kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim eşim köpekleri çok seviyo bugun mutlu mutlu geldi bir köpek varmış ne olur alalım diyo ama ben hemi çok korkuyorum hemde günah filan diyolar ne biliym ya kafam karışdı birde bana bak ben tedavı sırasında hiç sorun çıkamadım her dediğini yaptım ne olur sende benim bu istegimi kırma diyor okadar mutluyduki evde gözlerinin içi gülüyordu kafam okadar karışıkkı sizce ne yapmalıyım

Egunal ve zuzu transferiniz hayırlı olur inşallah. Bende cuma gunü opu olucak Allah izin verirse hepimiz icin hakkımızda hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun bu mübarek günlerde

Evet herkesin durumuna göre değişiyor tabi memnuniyet. Umut'a ön görüşmeye gitsen bile Süleyman beye git bence. Öbür merkezlerdende iyi seyler duyuyoruz. Hayırlı olsun şimdiden.

canım cok saol cvp ıcın bende guvenc beye msj attım netten hemen dondu sağolsun baya anlattı telefonda tüp bebeği ne yapmamız gerektını baya ılgılı gıbıme geldı ama fulyadaymıs avrupa yakasında ama malesef ben anadolu yakasına tasıncam eger tasınmasaydım sanırım guvenc beye gıderdım..süleyman bey nasıl ılgılı alakalımı buda cok onemlı bence tedavıde.???

idare ederim be ekinim nasıl olayım..bende pek bir değişiklik yok açıkçası..
asıl sen nasılsın?
son durumun nasıl?

walla bendede bi değişiklik yok şuan için beklemedeyimm...izmirdeki dondurulmuşları yapsam mı istanbuldaan önce die düşünmekteyim..yoksa istanbulda ki dondurulmuşlarımı deniim diom..ama izmir agır basıo önce bunları denicem ama ne zaman bilmiom..haziran uygun gibi gelio ama bakalımm düşüne düşünee kafayı yicemm:18::18:

ewde köpek bakmak zor..bizim wardı küçücük aldık sonra kocaman oldu tüy falan zor oluo o yüzden bahçede artık..sadece kışın hava soğuk die koridorda yatıo gökgürültüsünden korkuoaramızda garip bi elektrik war onla oda benim gibi hamile kalamıo bi türlüama ewde bakım zor ben yapamadım yanii küçük kalcaksa hep belki ama büyük zorr..

biz de temmuz ayında tüp bebek düşünüyoruz. eylül ayında bi aşılama maceramız oldu ama tutmadı. eşimin sperm değerleri az 10 milyon cıvarı...adanada tüp bebek düşünüyoruz da fiyat hakkında yardımcı olabilirmisiniz ???????şimdiden ilginize teşekkürederimmm.....

akışına bırak ekinim..ama denemelisin biranönce..
benim dondurulmuşum yok olsaydı hemen denerdim..
ben aşılamam tutmazsa ki tutmayacak biliyorum..yazın denemeyi düşünüyorum cnm..imkan varken yapmak lazım..
Allahım yüzümüzü güldürür inşallahh

su hatunum..nasılsın..
ben kendi adıma cevap verim ama seni etkilemek istemem..
bnm eşimde köpek diyordu ama ben istemedim..evde çok zor ya onun bakımı..
e birde biz tedavi bilmem ne bir sürü şeyle uğraşıyoruz..zor olmaz mı ona bakmak?yoksa karşı değilim..
ben çok titizim birazda o yüzden istemedim..
eşimde razı geldi..sizde konuşur ortak bir karara varın cnm bnmm

canım suan 6 aylık napacam bilmiyorum eşim ben herşeyiyle ilgilecem diyor ilgileceginede eminim ama bilmiyorum.................birde tedavı aşamsındayızya çok mutluydu bir ara bana ben iğeleri bırakcam gercekte çok yoruldum diyodu şimdi ise 2-3-4-5 fark etmez ağzımı acıp valllaha hiç birşey demiyecem diyor ........................

ben istanbulda yaptırdım cnm..
herşey dahil 3600 lira tuttu..
adana da fiyatları bilmiyorum..
hayırlı olsun şimdiden..

kızlar inşallah transferiniz hayırlısıyla sonuçlanır..ve hayırlı sonuçlarla gelirsinizzzz

Sagol Allah razı olsun. Ne güzel ikna edebilmissen, baska care yok sonucta. Tatli dille hersey halloluyor ;-)
Allah'a şükür benimde eşimle hiç bir sorunum olmadı bu güne kadar. Bir buçuk senedir cocuk istiyoruz, bir kaç arkadaslarla beraber korunmayı bıraktık, güya hemen olur diye düşündük, onların cocukları doğdu büyüdü. Üniversite bitti, olmadı iste. Rabbim gercekten sabri ni veriyormuş. Her zaman dua ediyorum, Allahım cocuk nasib etmese de esimle huzurumuzu bozmasin diye. İlk etapta önemlisi o. Birazda naz yapıyorum tabi, buralara yalnız filan geldim diye
Eşleriyle sorun yasayanlarada tek önerim, onlar çok içlerine atıyorlar. Onlara destek çıkmalıyız. tabi herkes için konuşmak yanlış olur, herkesin durumu farklı.
Bu arada bende dondurulmuslarla yaptım ilk transferimi. Gercekten zor olmuyor, bir iki ilaç kullandım sadece. İğne hiç vermedi. Kaliteli de embriyoların varmış, en kısa zamanda olur inşallah ;-)

Kızlar herkese merhaba;
Egunal ve zuzu nun yarın transfer günüymüş inşallah bebeişleri sıkı sıkı tutunur göbüşlerine 12 gün sonra mutlu haberi alırız hep birlikte..
Benimse durumum aynı bugün bthcg değerim 42 ye yükselmiş 1 hafta daha bekleyelim dedi dr. haftaya bakıcaz artık ne olacak iğneyle düşürüebilriz dedi doktor bilmiyorum ya.Negatif sonuç almanında iyisi ve kötüsü varmış onu anladım.3 haftadır beklemedeyim Haziranda dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyordum ama bu süreç böyle uzadıkça iyice geriliyorum rahim dinlenecek te ondan sonra yapacaktık off bilmiyorum ya gerçekten zor bir durumdayım.İnşallah transfer aşamasındaki arkadaşlardan iyi haberler alırızda moral olur bize.....

Egunall ve Zuzuuu arkadaslarımız. Yarın koydurun bakalim bebislerii göbüslerinize ve sımsıkı sarılın onlara:) Tembih edin akilli olsunlar bırakmasınlar annelerini:) İns. Hersey yolunda gidecek ve 12 gun Sonrada güzell haberlerinizi alıcazz.. Sonrada sıra bize gelicekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…