Kızlar herkese merhaba;
Egunal ve zuzu nun yarın transfer günüymüş inşallah bebeişleri sıkı sıkı tutunur göbüşlerine 12 gün sonra mutlu haberi alırız hep birlikte..
Benimse durumum aynı bugün bthcg değerim 42 ye yükselmiş 1 hafta daha bekleyelim dedi dr. haftaya bakıcaz artık ne olacak iğneyle düşürüebilriz dedi doktor bilmiyorum ya.Negatif sonuç almanında iyisi ve kötüsü varmış onu anladım.3 haftadır beklemedeyim Haziranda dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyordum ama bu süreç böyle uzadıkça iyice geriliyorum rahim dinlenecek te ondan sonra yapacaktık off bilmiyorum ya gerçekten zor bir durumdayım.İnşallah transfer aşamasındaki arkadaşlardan iyi haberler alırızda moral olur bize.....
canım cok saol cvp ıcın bende guvenc beye msj attım netten hemen dondu sağolsun baya anlattı telefonda tüp bebeği ne yapmamız gerektını baya ılgılı gıbıme geldı ama fulyadaymıs avrupa yakasında ama malesef ben anadolu yakasına tasıncam eger tasınmasaydım sanırım guvenc beye gıderdım..süleyman bey nasıl ılgılı alakalımı buda cok onemlı bence tedavıde.???
nie sen öle umutsuz konusuonn..ALLAH BÜYÜKK...deme öleeakışına bırak ekinim..ama denemelisin biranönce..
benim dondurulmuşum yok olsaydı hemen denerdim..
ben aşılamam tutmazsa ki tutmayacak biliyorum..yazın denemeyi düşünüyorum cnm..imkan varken yapmak lazım..
Allahım yüzümüzü güldürür inşallahh
walla benim eşim çok istiosa kabul ederdim..kendi adıma konusuom tabii.bi süre deneyin bakalım o dayanabilcek mi?zaten bir sürü masrafları oluo bizim ki 2 haftada bir yıkanmaya gidio,aşıları kontrolleri bi dünya tutuo..geçen gün hastaydı veteriner birsürü kan tahlili yaptı hiç bişeyi yok psikolojikmişcanım suan 6 aylık napacam bilmiyorum eşim ben herşeyiyle ilgilecem diyor ilgileceginede eminim ama bilmiyorum.................birde tedavı aşamsındayızya çok mutluydu bir ara bana ben iğeleri bırakcam gercekte çok yoruldum diyodu şimdi ise 2-3-4-5 fark etmez ağzımı acıp valllaha hiç birşey demiyecem diyor ........................
Karşıya gecmek o kadar zor degilki, bende karşıda anneannelerde kalıyordum bazen, oradan gittiğim oldu. Tabi biraz zaman alıyor ama doktor iyiyse icine sindiyse deger bence. Bencede ilgi alaka çok önemli. Süleyman bey tabi çok yoğun, ama soruları cevaplıyor, geçiştirmiyor. İnsana güven duygusu veriyor, en azından bana verdi. Bende önceden baya araştırdım da gittim. Çok fazla etkilemek istemem, belki birkaçiyla ön görüşme yapsan daha iyi fikir edinirsin.
Ya bu Türkiye'deki doktorlar bir baskaymiskadın doktorum bu güne kadar herzaman bayandi, erkekleri hiç istemedim. Çok rahatsız oluyorum. Heleki almanyada. Ama bu defa Erkek oldu tabi. Baya bı sıkıldım kontrolden bı gün öncesinden, çekindim erkek olduğu için. Ama bamabaskaymis ya, örtü filan veriyorlarmis, ışığı kapatıyor. Hatta bana hemşire örtüyü verdi, bende onu yere serip kıyafetlerimi üzerine koydum kirlenmesin güya diye saf gibi sonra o üstünüzü örtmek içindi deyince utandım biraz ) çok sevindim. Almanya'da yok böyle bişey yaa, öküz gibi heryere bakıyorlar, ışığıda özellikle acıyor..
akşamınız güzel olsuuuunnnnnn............. çok özledim siziiiiiiiii
İnandım vallaaaaaaaaaaaa..Hamişlik güzel gidiyormuş maşallahhhÖpüyorum seni bizi bu kadar ihmal etme amaa hee bidahaa
Kıyamam güzelim benimmm sevinç gözyaşların olsunnn bunlar inş..Bebelerin yarın göbüşünde olucaklarr Rabbin izni ilee..
Canım ya hayırlısı olur inşallah, sakin ol ve dinlen bence. Huzurlu ve mutlu olmak önemli. Bana da tam transfer anında şiddetli bir ağlama duygusu geliyor, gözlerim doluyor, enteresan bir an. İlla olsun diye negatif bir duyguyla direnmemek lazım, mutlu ve pozitif olup tevekkül etmek lazım. İnşallah bebeklerin sıkı sıkı tutunur sana. Orta kalite de olsa 2 embrio koydurt, çünkü birbirlerine yardım ediyorlarmış, sanırım bazi maddeler salgılanmak suretiyle...bol bol bol dua et canım sakinleştirir.
hadı neselen canım aaaaaaaaaaa
6 tana bebegın var aaaaaaaaaaaaa yakısıyormu sana bu moralle boyle karsılıycan bebelerını
merhaba
egünal ve zuzuya yarınki transferlerinde mevlam yardım etsin inşallah.. bebişlerini alıp gelsinler...
rabbim zor işlerinizi kolay eylesin..bebek hasretiyle yanan herkesin kucağını doldursun inşallah..bizler o kadar zor süreclerden geçerek anne oluyoruzki o yüzden korku evham peşimizi hiç bırakmıyo..pazartesi günü bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum çok şükür...dün akşam otururken birden içime bir sıkıntı geldi sanki kötü bişey oldu..ağlamamak için gittim yattım sabah kalktım aynı sıkıntı..işe geldim izin alıp yakın bi hastanede bebeğimi görmeye gittim...kaybetme korkusu çok kötü...çok şükür yüce rabbime benim miniğim iyiymiş..ben evhamlanmışım,sanırım 9 ay bu korkular peşimizi bırakmayacak....rabbim kimsenin kucağının boş bırakmasın...
zübeyde cimm çok güzel gelişmelerle döndünüz çok şükür 6 çocuk annesi olmak kolay mı duygusala bağlamışsın koyver gitsin gözünden akan hep böyle sevinç gözyaşların olsun inşaallah...
durum böyle ise yaptır ama 28 inde yada daha sonra testi tekrarlamk koişuluyla umutsuz olmamak şartıyla bence yurt dışında sıkıntı oluyormuş bu süreç...İnşaallah bebişin seninledir..aksi ispatlanana kadar hamilesin güzelim bunu sakın unutma...iyi yolculuklar şimdiden sana...
Amin Rabbim cümlemizden razı olsun zuzu cumm Evet bebişlerimizemin ellerde Ve en önemlisi Allah a emanet biliyoruz ki O Ol demeden olmayacak İnşaallh Rabbim Ol demiştir Bebişin dünyaya gelmek için Annaeciğine sarılmayı bekliyordur..
Milstone um nasılsın bebeeeeeeeemm dün çok yorgundun bugün daha iyisin inşaallah
akşama görüşrüz bebişimmm fazla yorma kendini..
Ayy deme demek iki kardeş elele tuşup biz ayrılamayız diye şarkı mı söylüyormuş..senin bebişlerin öyle mi tutunmuş güzelimmm ayy çok duygulandım bak...erim onlaın elele tutuşan minnak ellerini...Bbebiş sevesim geldiiiii..biriniz doğurun da acilen sevelim kızlarrrrrrrr...
Canım bende çok merak ediyorum ama test günüm yarın.. Yarın sabah hastaneye gidip yaptırcaz...
Size ne şekilde haber veririm bilemiyorum ama bir şekilde haber vermeye çalışıcam... Dönüş yolumuz uzun çünkü biraz...
İnş. güzel sonuçlar verebilirim ........
canımm geçmiş olsunnnişşallah bebeğin seni bekletmeden gelirrr...
ilk iğnen hayırlı uğurlu olsun canım..
aminnnnnnn...
günaydınn canım..
maşşallah yumoşlara
41 kere maşşallah o zaman sana
sağlıklı bi şekilde çözülürler işşallahh..sıcacık karnında can bulurlar..
aman haaa patlama sakınn
canım kıyamam duygular tavanda tabiiherşey güzel olcak işşallah
ölee diosun yanii:18:dur ben bakimm emin olayımhatalıysamm sölerimm sana
selam canlarım nasılsınız?ben biraz iyiyim,agzımı acamıyorum o kadarkocişe akşam bişeyler anlatmaya calışıyorum anlamıyo,en sonunda yazıyorum,napıyon ne ediyon gene herşeye karışmayı başarıyon,güya dişin cekildi diyo bana su,ayran,meyvesuyunu pipetle içiyoruz corba içebiliyoruz onada minik kaşık kullanıyoruz şimdi agrıkesicide içtik inş.yarın acılır agzım şimdilik idare ediyoruz yani
cok sevindim canım seninde transfer yarımış ne güzel,hep diyoruz ya,bi tane olsun inş.bizim olsun diye:))aglama sakın,içini mi boşalttın bilmem ama bende transferden sonra aglamıştım))ayy cok degişik bi duyguydu şimdi bile gözlerim yaşardı...rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inş.hep birlikte kutlama yapalım..ama lütfen rahat ol,kafana takma,stres yapma..sevgiler..
[lıst=1]
[/lıst]
cicibaby çok üzüldüm. Inan senin kadar heyecanla bekliyordum ama elimizden gelen bise yok. Demek daha zamanı deilmiş canım. Inşallah birdahaki sefere sende güzel sonuç alırsın. Sende anne olursun.
Zuzu ve egunal sizin adınıza cok sevindim. Umarım bebişleriniz sıkı sıkı tutunur ve göbişinizi şişirir .
Güzel haberlerinizi bekliyoruz
canım sen çıkana kadar ben zorunlu olarak çıkmak zorunda kalmıştım bu arada gecen anneni beklettimştinya annen fırcaladımı seni
sanada mucccckkkkkkkkkkkk.............
hadı inşallh canım startı verdin yanı rabbim emeklerini boaşa çıkarmasın
canım karasu ağırlaştıya arıkın benimle uğraşamıyobeim onu böyle yapacagımı biliyo
canım öyle deme ya ne olur rabbim nasip ettikten sonra fark etmez sen ağla içini boşalt ve tranfere mutlu bir şekilde gir dualarımız seninle
canım ya çok ama çok geçmişş olsun rabbim şifasını versin inşallh birşey olmayacak
Kızlar transferiniz sorunsuz bir şekilde güzel geçer umarım..
Allah yardımcınız olsun..
Öperim hepinizi... Ben şimdilik çıkıyorum
Saat 11 de bebeklerime kavuşuyorummm...
bir gün daha dayanın evlatlarım anneniz sizi almaya geliyor
Saat 5 te randevum canısıııııı..Daha gitmedimmkiiii..Valla başıma bir şey düşerse hakkım helal sizeeeSizde edin amaa...
saol canım...
bi alayım bebeklerimi kesin hamileyimmm
Canım benim morelini bozma bize gereken sadece birtane oda insallah sana sımsıkı tutunur ağlamak geliyorsa ağla canım benim ben ağlayamadim bile bı tuaf oldum kaliteli dendi ama transfer olmadı pgd sayesinde ben bir daga çıkıp bağırmak istiyorum ama isteeee lütfen üzülme ve dua et bebisin seni bekliyor
:Maşallahhh...Maşallahhh...Maşallahhh...Maşallahhh...Maşallahhh...
Eki Görüntüle 393999 Eki Görüntüle 394004 Eki Görüntüle 394009 Eki Görüntüle 393999
arkadaşlar merhaba,bende dün doktordaydım...inşallah mayıs adetimle başlıyorum...şuan d.kontrol hapı verdi.kısa protokol olacakmış...egunal listeye ekle be arkadaşım..gördükçe moral oluyor..yaş:34..1.deneme ,erdem hastanesi,kadın erkek faktörü...şimdi çıkıyorum sık sık görüşürüz inşallah...
kızlar allah yardımcınız olsun hayırlısınlaa bebişlerinizi alın gelinn..bende smdı hastaneye gidicem gostermıyorlar ama bılgı alayım barıı en son annemle konuştumm makınaya bağlamışlar ananemi yoğun bakımda kendı nefes alamıyormuş cnku dua ederken bızıde unutmayın lütfen allahım onu bize bağışlasın hoşçakalınn
Egunal ve zuzu transferiniz hayırlı olur inşallah. Bende cuma gunü opu olucak Allah izin verirse hepimiz icin hakkımızda hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun bu mübarek günlerde
walla bendede bi değişiklik yok şuan için beklemedeyimm...izmirdeki dondurulmuşları yapsam mı istanbuldaan önce die düşünmekteyim..yoksa istanbulda ki dondurulmuşlarımı deniim diom..ama izmir agır basıo önce bunları denicem ama ne zaman bilmiom..haziran uygun gibi gelio ama bakalımm düşüne düşünee kafayı yicemm:18::18:
canımmm hayırlı olsun yarın transfr varmış.hadi bakalım Allah yardımcın olsun kuzummmm.
canım suan 6 aylık napacam bilmiyorum eşim ben herşeyiyle ilgilecem diyor ilgileceginede eminim ama bilmiyorum.................birde tedavı aşamsındayızya çok mutluydu bir ara bana ben iğeleri bırakcam gercekte çok yoruldum diyodu şimdi ise 2-3-4-5 fark etmez ağzımı acıp valllaha hiç birşey demiyecem diyor ........................
kızlar inşallah transferiniz hayırlısıyla sonuçlanır..ve hayırlı sonuçlarla gelirsinizzzz
canımmm belki biliosundur benzer bir durumu bende geçen ay yaşadım.değerler artıyodu ama saçma sapan bir artış.dr iğneyle düşürürüzz dedi ve kendinden düştü epey bi kanamayla.Allah hayırlısını versin kuzum.umutlarımız hep var birgün bize gelecek bebişlerimiz.
Canım senin ne kadar sürdü düşmesi.Off gerçekten çok zor bir durum inşallah canım inşallah bizde bir gün anne olacağız...
canım benden lekeler adet günümden itibaren geliyodu zeten 12-13 gün sonnrada çooook miktarda kanamayla düştü.
Kızlar herkese merhaba;
Egunal ve zuzu nun yarın transfer günüymüş inşallah bebeişleri sıkı sıkı tutunur göbüşlerine 12 gün sonra mutlu haberi alırız hep birlikte..
Benimse durumum aynı bugün bthcg değerim 42 ye yükselmiş 1 hafta daha bekleyelim dedi dr. haftaya bakıcaz artık ne olacak iğneyle düşürüebilriz dedi doktor bilmiyorum ya.Negatif sonuç almanında iyisi ve kötüsü varmış onu anladım.3 haftadır beklemedeyim Haziranda dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyordum ama bu süreç böyle uzadıkça iyice geriliyorum rahim dinlenecek te ondan sonra yapacaktık off bilmiyorum ya gerçekten zor bir durumdayım.İnşallah transfer aşamasındaki arkadaşlardan iyi haberler alırızda moral olur bize.....
Egunall ve Zuzuuu arkadaslarımız. Yarın koydurun bakalim bebislerii göbüslerinize ve sımsıkı sarılın onlara:) Tembih edin akilli olsunlar bırakmasınlar annelerini:) İns. Hersey yolunda gidecek ve 12 gun Sonrada güzell haberlerinizi alıcazz.. Sonrada sıra bize gelicekk
Karşıya gecmek o kadar zor degilki, bende karşıda anneannelerde kalıyordum bazen, oradan gittiğim oldu. Tabi biraz zaman alıyor ama doktor iyiyse icine sindiyse deger bence. Bencede ilgi alaka çok önemli. Süleyman bey tabi çok yoğun, ama soruları cevaplıyor, geçiştirmiyor. İnsana güven duygusu veriyor, en azından bana verdi. Bende önceden baya araştırdım da gittim. Çok fazla etkilemek istemem, belki birkaçiyla ön görüşme yapsan daha iyi fikir edinirsin.
Ya bu Türkiye'deki doktorlar bir baskaymiskadın doktorum bu güne kadar herzaman bayandi, erkekleri hiç istemedim. Çok rahatsız oluyorum. Heleki almanyada. Ama bu defa Erkek oldu tabi. Baya bı sıkıldım kontrolden bı gün öncesinden, çekindim erkek olduğu için. Ama bamabaskaymis ya, örtü filan veriyorlarmis, ışığı kapatıyor. Hatta bana hemşire örtüyü verdi, bende onu yere serip kıyafetlerimi üzerine koydum kirlenmesin güya diye saf gibi sonra o üstünüzü örtmek içindi deyince utandım biraz ) çok sevindim. Almanya'da yok böyle bişey yaa, öküz gibi heryere bakıyorlar, ışığıda özellikle acıyor..
kizlar yarinki transveriniz simdiden hayirli ugurlu olsun,
rabbim yarrr ve yardimciniz olsun insallah sonucunuz pozitif olsun
kizlarrr ya ben bu POZITIFFFFF kelimesini artik cokkk seviyorum
kulagima cokkk hos geliyor valla.
saol canım bunda da vardır bir hayır inşallah allahın izni ile hepimiz vakti zamanı geldiğinde anne olacağız....
:)) evet yaklaşık 9 ay bırakmasınlar biziiiiii
:))))))))))) ayy hiç güleceğim yoktu burası türkiye canım ayrıca hep diyoruz elin yabancıları ne anlra gelin bizi tüpçü drlara ....
Egunal ve zuzu transferiniz hayırlı olur inşallah. Bende cuma gunü opu olucak Allah izin verirse hepimiz icin hakkımızda hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun bu mübarek günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?