Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımmm belki biliosundur benzer bir durumu bende geçen ay yaşadım.değerler artıyodu ama saçma sapan bir artış.dr iğneyle düşürürüzz dedi ve kendinden düştü epey bi kanamayla.Allah hayırlısını versin kuzum.umutlarımız hep var birgün bize gelecek bebişlerimiz.

canımmm yarın transfer varmış Allah sana sıkı sıkı tutnacak ve seni hiiiç bırakmayacak bebişler nasip etsin kuzummm.

Karşıya gecmek o kadar zor degilki, bende karşıda anneannelerde kalıyordum bazen, oradan gittiğim oldu. Tabi biraz zaman alıyor ama doktor iyiyse icine sindiyse deger bence. Bencede ilgi alaka çok önemli. Süleyman bey tabi çok yoğun, ama soruları cevaplıyor, geçiştirmiyor. İnsana güven duygusu veriyor, en azından bana verdi. Bende önceden baya araştırdım da gittim. Çok fazla etkilemek istemem, belki birkaçiyla ön görüşme yapsan daha iyi fikir edinirsin.
Ya bu Türkiye'deki doktorlar bir baskaymis kadın doktorum bu güne kadar herzaman bayandi, erkekleri hiç istemedim. Çok rahatsız oluyorum. Heleki almanyada. Ama bu defa Erkek oldu tabi. Baya bı sıkıldım kontrolden bı gün öncesinden, çekindim erkek olduğu için. Ama bamabaskaymis ya, örtü filan veriyorlarmis, ışığı kapatıyor. Hatta bana hemşire örtüyü verdi, bende onu yere serip kıyafetlerimi üzerine koydum kirlenmesin güya diye saf gibi sonra o üstünüzü örtmek içindi deyince utandım biraz ) çok sevindim. Almanya'da yok böyle bişey yaa, öküz gibi heryere bakıyorlar, ışığıda özellikle acıyor..

kizlar yarinki transveriniz simdiden hayirli ugurlu olsun,
rabbim yarrr ve yardimciniz olsun insallah sonucunuz pozitif olsun
kizlarrr ya ben bu POZITIFFFFF kelimesini artik cokkk seviyorum
kulagima cokkk hos geliyor valla.

nie sen öle umutsuz konusuonn..ALLAH BÜYÜKK...deme ölee
walla benim eşim çok istiosa kabul ederdim..kendi adıma konusuom tabii.bi süre deneyin bakalım o dayanabilcek mi?zaten bir sürü masrafları oluo bizim ki 2 haftada bir yıkanmaya gidio,aşıları kontrolleri bi dünya tutuo..geçen gün hastaydı veteriner birsürü kan tahlili yaptı hiç bişeyi yok psikolojikmişeşim dio bi sen bi de köpek sırf masrafsını dioama bende çok titizimdir o yüzden yapamadım ama gönlü olsun bi süre deneyin bence...

ben bu msja çok güldümmayy ALMANYADA ki doktorlar ne kötüymüş ölee ya..sen örtünün üstüne kıyafetlerimi koydunsen gel vatanına burda ki doktorlar gayet düzgün walla

inşallah canımın içi mutluluktan ağlayayım.... evet inşallah yarın bebeklerim göbüşümde olacakk

sakin olamıyorum bebeklerimi düşündükçegözlerim doluyor ama busefer daha huzurluyum şu ana kadar elimden gelen herşieyi yaptım. dinlenmemde pek mümkün değil biraz ütüm var onu yapacam banyo falan derken geceyi edecem artık bebeklerimi göbüşe alınca bol bol dinleniriz .....saol canım elimden geldiği kadar pozitif olacam rabbime şükürler olsun herşeyin hayırlısını o bilir ....

hadı neselen canım aaaaaaaaaaa
6 tana bebegın var aaaaaaaaaaaaa yakısıyormu sana bu moralle boyle karsılıycan bebelerını

dimi aku dr. da öyle söyledi sakin ve mutlu ol yarın bebişlerine kavuşacan dedi. tedavi için aku yaptığı herkes hamileymiş bana senden de güzel haberler bekliyorum dedi....

saol canım rabbim evladını size bağışlasın sağlıkla kucağına al... malesef biz tüpçüler bebeğimizi kucağımıza alana kadar rahat edemeyeceğiz ama olsun gelsinlerde ......

haklısın canım :)))) gelsinler annelerinin göbüşlerine otursunlar ben onları pamuklara sararımmm...

inşallah canım yarın güzel haberler verirsin....

yani tam olarak ruh halimm

geçmiş olsun canım allah iyilik versin.....

eveeeet çok duygulanıyorum inşallah canım bizde 12 gün sonra hamileyim diye yazalımmmm.....

saol canımm

saolun iyi ki varsınız

Kızlar transferiniz sorunsuz bir şekilde güzel geçer umarım..

Allah yardımcınız olsun..

Öperim hepinizi... Ben şimdilik çıkıyorum

inşallah canımm

Saat 11 de bebeklerime kavuşuyorummm...
bir gün daha dayanın evlatlarım anneniz sizi almaya geliyor

hadi hayırlısı canım gelsin kuzular

Saat 5 te randevum canısıııııı..Daha gitmedimmkiiii..Valla başıma bir şey düşerse hakkım helal sizeee Sizde edin amaa...

allah korusun ya a niye öyle diyonnn....

saol canım...
bi alayım bebeklerimi kesin hamileyimmm

evet ayrıca artık bi çıtır olmayacan çünkü 3 bebişle yusyuvarlak olacan

ah canım bende aylardır dimdik duruyorum hep içime at at bugün duygu patlaması yaşadım iyi kide bugün oldum bebişlerimin ağlak hallerimi görmesini istemem.....

sende kolay şeyler yaşamadın ağla yada bir şekilde deşarj ol canım içe ata ata dert sahibi oluyorsun...

yaşasın3000. sayfamız

hakkında hayırlısı olsun canım gözünaydın....

saol canım zaten hepimize dua ediyorum özellikle da acı çektiğim en dar anlarımda , anaanne ne de dua ederim rabbim şifasını yollasın....

Egunal ve zuzu transferiniz hayırlı olur inşallah. Bende cuma gunü opu olucak Allah izin verirse hepimiz icin hakkımızda hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun bu mübarek günlerde

saol canım sende arkamızdan geliyorsun kaliteli yumoşların embriyoların olsun ....

ekin bekleme al izmirdekileri göbüşüne zaten dondurulmuş daha rahat oluyor senin gibi güzel bakan bebişlerin olsunn...

canımmm hayırlı olsun yarın transfr varmış.hadi bakalım Allah yardımcın olsun kuzummmm.

canısı yarın alıyorum bebişleri amin en çok duaya ihtiyacım olduğu zamandayımm...

canım hayvanların hep olumsuz yönünden bahsedilmiş ama evdeki bir hayvan tüm stresi alır neşe kaynağınız olur ayrıca koşulsuz severler tercih senin ama eşin çok mutlu olacak sa niye olmasın..

kızlar inşallah transferiniz hayırlısıyla sonuçlanır..ve hayırlı sonuçlarla gelirsinizzzz

saol canım inşallah....

Canım senin ne kadar sürdü düşmesi.Off gerçekten çok zor bir durum inşallah canım inşallah bizde bir gün anne olacağız...

ben bu msja çok güldümmayy ALMANYADA ki doktorlar ne kötüymüş ölee ya..sen örtünün üstüne kıyafetlerimi koydunsen gel vatanına burda ki doktorlar gayet düzgün walla[/QUOTE]

) valla sorma çıkınca esime anlatınca gülmekten öldü oda. Halada güler. Hemşire de demiştir, bu da hic utanmiyor, örtü veriyoruz örtünmüyor diye açıklamaya çalıştım biraz ama sacmaladim galiba biraz. Valla dediğin gibi, gayet düzgünlermis, güzel vatanım;-)

inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunur çok heyecanlandım sizin adınıza bende bebeğimden birazcık bahsedeyim şimdilik herşey iyi çok şükür 19+5 günlük oldu doktor uzun boylu bi oğluşumun olucağın söyledi kilosu tam 380gr kıpır kıpır oynuyo ama bende giderek şişiyorum aman bebeğim bi an önce sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir inşallah arada topiğe giriyorum yazılarınızı takip ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Herkese merhaba.6 nisan da adetimin 21.günü lucrin iğneye başladım ve bugün adetim hafif hafif başladı.3.günü kontrol için gitmem gerekiyo fakat daha hastaneyle görüşmedim.Bundan sonrası nasıl olucak acaba? Önümüzdeki hafta için eğer 3.günü bakacakları değerler normal olursa yumurta toplama ve transfer önümüzdeki hafta gerçekleşirmi acaba? Deneyimli arkadaşlarımdan bilgi istiyorum lütfen...Allah isteyen herkese hayırlısı ile sağlıklı bebekler versin inşallah

canım benden lekeler adet günümden itibaren geliyodu zeten 12-13 gün sonnrada çooook miktarda kanamayla düştü.

Canım tranfedferden 12 gün sonra mı yoksa test tarihinden 12 gün sonra mı düştü benim test tarhimin üstünden 13 gün geçti ama hala bişey yok .İnaşllah kendiliğinden gider iğne olmak istemiyom.Senin değerlerin nasıldı peki?

saol canım bunda da vardır bir hayır inşallah allahın izni ile hepimiz vakti zamanı geldiğinde anne olacağız....

:)) evet yaklaşık 9 ay bırakmasınlar biziiiiii

:))))))))))) ayy hiç güleceğim yoktu burası türkiye canım ayrıca hep diyoruz elin yabancıları ne anlra gelin bizi tüpçü drlara ....

kizlar yarinki transveriniz simdiden hayirli ugurlu olsun,
rabbim yarrr ve yardimciniz olsun insallah sonucunuz pozitif olsun
kizlarrr ya ben bu POZITIFFFFF kelimesini artik cokkk seviyorum
kulagima cokkk hos geliyor valla.

saol canım evet o kelime çok güzellllll.....

akşamınız güzel olsuuuunnnnnn............. çok özledim siziiiiiiiii

seninde güzelimmm nerdesin çoook özledik siziiiiiiii...

Dogru diyorsun.. ;-) bırak Dr lari, ne duruyorsak artık oralarda, bakalım nasib olursa is güç halledersek dönebiliriz bu arada yarin transferin varmış, hayırlı olsun şimdiden, Rabbim gönlüne göre versin inşallah..

Egunal ve zuzu transferiniz hayırlı olur inşallah. Bende cuma gunü opu olucak Allah izin verirse hepimiz icin hakkımızda hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun bu mübarek günlerde

canım inşaalah güzel güzel yumurtladın çatır çatır çatlarsın ...yumoşların pıtır pıtır kırlmadan toplanır da göbüşünde bebişin olur...
Fırtınadan elektrikler gitmiş...akasya online iken offline olmuş gülden nerede bilemiyorum topicte olmadığına göre hehalde onun da elektrikleri gitti

Nesliiissssssssss koptuumm diğer kızlar gibiiiii çok tatlısınnnnnnnnn..Ayyy kıyamammmmmmmm sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Demek örtünün üstüne kıyafetlerini koydunnnnn heee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…