Tüp Bebek Günlüğümüz !

saol canım maşallah oğluşuna ve sana allah nazarlardan saklasın sizi bizede bol bol dua edin...

öyle canım gel burda dene .... evet canım saol rabbim hepimizin gönlüne göre versin....

hadi ya burda da fırtına var üstelik tekim evde bide şeyyy ben rüzgardan fırtınadan şimşekten korkarıııııııııım :18::18:

şekerim hoşgeldin öncelikle..uzun protokolle başlamışsın ama adet olduğuna göre normal prosedür e devam edeceksin belli ki... doktorun sana yumurtalarının büyümesi için iğne vs verecek büyük olasılıkla gonal f ya da menapur la adetin 11. gününe kadar ilaçlarını iğnelerini kullanırsın 11. günü akşamı çatlatma iğneni olup 13. günü yumurtaların toplanır eşinin spermleriyle döllenir embriyolarının kalitesine ve bölünmesine göre de 15.yada 16..gün transferin yapılabilir sonra da 12 gün test için gün saymaya başlarsın inşaallah..hayırlı uğurlu ve son tedavin olur bebişine kavuşursun inşaallah..
kısaca özetle yaklaşık prosedir bu diye biliyorum canım...

Nesliiissssssssss koptuumm diğer kızlar gibiiiii çok tatlısınnnnnnnnn..Ayyy kıyamammmmmmmm sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Demek örtünün üstüne kıyafetlerini koydunnnnn heee..

Ne mutlu bana sizi güldürebiliyorsam )) Hepiniz şaşırdığınıza göre heryerde öyle. Neyse tecrübe oldu

Nesliiissssssssss koptuumm diğer kızlar gibiiiii çok tatlısınnnnnnnnn..Ayyy kıyamammmmmmmm sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Demek örtünün üstüne kıyafetlerini koydunnnnn heee..

Ne mutlu bana sizi güldürebiliyorsam )) Hepiniz şaşırdığınıza göre heryerde öyle. Neyse tecrübe oldu

ıyım canım sağol sen naslsın canım ya evet çok zor ama eğitimli bir kopek hanı şu yeten siz sizndeki köpek varya onun çiftliğindeki eğitimli köpeklerden ordan alcaz bakamazsak geri verrim diyo ......................ay içim çok adarldı ya

canım cevabın için çok teşekkur ederim bakalım zaten bakamzsak geri götürüm diyo

bnede kırmak istemiyorum ama bende çok korkuyorum

Canım cevapladığın için çok teşekkür ederim.Doktorumun bana lucrin dışında, fostimon, ovıtrelle,crınone jel verdi.Adetimi hiç böyle beklememiştim.İşyerimden izin almak zor olduğu için süre çok önemli o nedenle merak ediyorum....İnşallah herkes için hayırlısı olur....Güzel dileklerin için teşekkürler.....

Sen pekii tedaviyi ne zaman geçirdin?

adanada tüp bebek deniyen var mı kızlar aranızda???? varsa maliyetini de öğrenebilir miyim??????

Canım ilk sayfada güncel listelerimiz var ama hatırladığım kadarı ile adanayı bilmiyorummm..Maliyetler her yerde değişiyorr..Raporsuz ilaçlar dahil 5000-6000 tl gibi.Ama ekstra testler istenirse bilemem..

başka fikri olan yokmu yaaaaaaaaaaaa

Valle benim kedim var, tüy filan oluyor biraz, bende ilk dayanamam sandim titizlik takıntım var, ama o benim ilk bebeğim temizliğine katlanıyorum onun, hergün süpürüyorym evi, onu tariyorum. Bu durumda tabi biraz zor, eğer hamileysem su an, yapamam tabi ama eşimle görumcem yapacaklar. Ben minik kuşumu hiç bişeye değişmem, zor günlerimizde cocuk isterken belkide bı teselli oldu, bir neşe evin icinde. Köpeklerde biraz tedirginim ben, dinimizde uygun değil diye biliyorum evde olması. Eger o konuda takilmiyorsan, ona hemen alisirsin ;-) genelde hayvanlar bence insana iyi geliyor, cocuk egitimi için de gerekli diye düşünüyorum. Ama temizliği sevmek lazım tabi.. Yoksa bas edilemez duruma gelebilir ;-)

Son düzenleme:
başka fikri olan yokmu yaaaaaaaaaaaa

Canım hayvanları ben de çok severim ama çok büyük sorumluluk doğrusu.Eşin eğer sorumluluğu almayı kabul ediyorsa bence olabilir yani..Tabi evde bakmak biraz zor olabiliyor ama gerçekten çok güzel bir duygu..

hadı kızlar ben çıkmadan kutlama yapalım yazın birşeyler hadı ecrin şarkı söyle ben çalıyım sen söyle

hadı kızlar ben çıkmadan kutlama yapalım yazın birşeyler hadı ecrin şarkı söyle

canım benım ptron geldı kapadım sen bana yazmısın ama ....

al al al al ben cok sevıyom yaaa evde zor olur ama cnm ısın sakası esın cok ısıtyorsa al benceeee

akşamınız güzel olsuuuunnnnnn............. çok özledim siziiiiiiiii

allah senı yaaaaaa supermısssss

bu gece guzlece dınelnın bakalımmmm
yarın bebelerınızı alcanızzzz
sıze boyle yapacakalrrrrr
sızlerı cok sevıyorum ve 12 gun sonra pozıtıf haberlerınızle mutlu olcazzzz

Su cinsi ne canım köpeğin wc egitimi verirsen sen rahat edersin bak benim pekinizim var ve tuvalet eğitimli bebek ken poposunu gazete yedi bolca ve şimdi hiç eziyeti yok bize sana da çok iyi gelicek İnan buna tedavide çok mutlu olursun alısinca

Hamis arkadaslarım ilk dönemlerde kanama alanı ya da dusuk riski yaşayan oldu mü?

Canım kanama alanı yaşayan bir arkadaşımız vardıı..Sen kaç gündür bu konu ile ilgili görüş beyanı istiyorsun ama sonu iyi olmadıı o arkadaşınn..Bende yada eminim egunalda bu konu ile ilgili yazardık ama dediğim gibi pozitif şekilde bitmedi sonu..

O yüzden senn boşver bu konu ile ilgili olarak ona buna bizee bakmaaa.Doktorun eminim önlemleri almıştırrr..Bol sabır ve dua ile bebişin göbüşüne iyice yerleşsin canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…