inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunur çok heyecanlandım sizin adınıza bende bebeğimden birazcık bahsedeyim şimdilik herşey iyi çok şükür 19+5 günlük oldu doktor uzun boylu bi oğluşumun olucağın söyledi kilosu tam 380gr kıpır kıpır oynuyo ama bende giderek şişiyorum aman bebeğim bi an önce sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir inşallah arada topiğe giriyorum yazılarınızı takip ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Dogru diyorsun.. ;-) bırak Dr lari, ne duruyorsak artık oralarda, bakalım nasib olursa is güç halledersek dönebilirizbu arada yarin transferin varmış, hayırlı olsun şimdiden, Rabbim gönlüne göre versin inşallah..
canım inşaalah güzel güzel yumurtladın çatır çatır çatlarsın ...yumoşların pıtır pıtır kırlmadan toplanır da göbüşünde bebişin olur...
Fırtınadan elektrikler gitmiş...akasya online iken offline olmuş gülden nerede bilemiyorum topicte olmadığına göre hehalde onun da elektrikleri gitti
Herkese merhaba.6 nisan da adetimin 21.günü lucrin iğneye başladım ve bugün adetim hafif hafif başladı.3.günü kontrol için gitmem gerekiyo fakat daha hastaneyle görüşmedim.Bundan sonrası nasıl olucak acaba? Önümüzdeki hafta için eğer 3.günü bakacakları değerler normal olursa yumurta toplama ve transfer önümüzdeki hafta gerçekleşirmi acaba? Deneyimli arkadaşlarımdan bilgi istiyorum lütfen...Allah isteyen herkese hayırlısı ile sağlıklı bebekler versin inşallah
Nesliiissssssssss koptuumm diğer kızlar gibiiiii çok tatlısınnnnnnnnn..Ayyy kıyamammmmmmmm sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Demek örtünün üstüne kıyafetlerini koydunnnnn heee..
Nesliiissssssssss koptuumm diğer kızlar gibiiiii çok tatlısınnnnnnnnn..Ayyy kıyamammmmmmmm sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Demek örtünün üstüne kıyafetlerini koydunnnnn heee..
ıyım canım sağol sen naslsın canım ya evet çok zor ama eğitimli bir kopek hanı şu yeten siz sizndeki köpek varya onun çiftliğindeki eğitimli köpeklerden ordan alcaz bakamazsak geri verrim diyo ......................ay içim çok adarldı yasu hatunum..nasılsın..
ben kendi adıma cevap verim ama seni etkilemek istemem..
bnm eşimde köpek diyordu ama ben istemedim..evde çok zor ya onun bakımı..
e birde biz tedavi bilmem ne bir sürü şeyle uğraşıyoruz..zor olmaz mı ona bakmak?yoksa karşı değilim..
ben çok titizim birazda o yüzden istemedim..
eşimde razı geldi..sizde konuşur ortak bir karara varın cnm bnmm
canım cevabın için çok teşekkur ederim bakalım zaten bakamzsak geri götürüm diyonie sen öle umutsuz konusuonn..ALLAH BÜYÜKK...deme ölee
walla benim eşim çok istiosa kabul ederdim..kendi adıma konusuom tabii.bi süre deneyin bakalım o dayanabilcek mi?zaten bir sürü masrafları oluo bizim ki 2 haftada bir yıkanmaya gidio,aşıları kontrolleri bi dünya tutuo..geçen gün hastaydı veteriner birsürü kan tahlili yaptı hiç bişeyi yok psikolojikmişeşim dio bi sen bi de köpek sırf masrafsını dio ama bende çok titizimdir o yüzden yapamadım ama gönlü olsun bi süre deneyin bence...
ben bu msja çok güldümmayy ALMANYADA ki doktorlar ne kötüymüş ölee ya..sen örtünün üstüne kıyafetlerimi koydun sen gel vatanına burda ki doktorlar gayet düzgün walla
bnede kırmak istemiyorum ama bende çok korkuyorumevetayrıca artık bi çıtır olmayacan çünkü 3 bebişle yusyuvarlak olacan
ah canım bende aylardır dimdik duruyorum hep içime at at bugün duygu patlaması yaşadım iyi kide bugün oldum bebişlerimin ağlak hallerimi görmesini istemem.....
sende kolay şeyler yaşamadın ağla yada bir şekilde deşarj ol canım içe ata ata dert sahibi oluyorsun...
yaşasın3000. sayfamız
hakkında hayırlısı olsun canım gözünaydın....
saol canım zaten hepimize dua ediyorum özellikle da acı çektiğim en dar anlarımda , anaanne ne de dua ederim rabbim şifasını yollasın....
saol canım sende arkamızdan geliyorsun kaliteli yumoşların embriyoların olsun ....
ekin bekleme al izmirdekileri göbüşüne zaten dondurulmuş daha rahat oluyor senin gibi güzel bakan bebişlerin olsunn...
canısı yarın alıyorum bebişleri amin en çok duaya ihtiyacım olduğu zamandayımm...
canım hayvanların hep olumsuz yönünden bahsedilmiş ama evdeki bir hayvan tüm stresi alır neşe kaynağınız olur ayrıca koşulsuz severler tercih senin ama eşin çok mutlu olacak sa niye olmasın..
saol canım inşallah....
şekerim hoşgeldin öncelikle..uzun protokolle başlamışsın ama adet olduğuna göre normal prosedür e devam edeceksin belli ki... doktorun sana yumurtalarının büyümesi için iğne vs verecek büyük olasılıkla gonal f ya da menapur la adetin 11. gününe kadar ilaçlarını iğnelerini kullanırsın 11. günü akşamı çatlatma iğneni olup 13. günü yumurtaların toplanır eşinin spermleriyle döllenir embriyolarının kalitesine ve bölünmesine göre de 15.yada 16..gün transferin yapılabilir sonra da 12 gün test için gün saymaya başlarsın inşaallah..hayırlı uğurlu ve son tedavin olur bebişine kavuşursun inşaallah..
kısaca özetle yaklaşık prosedir bu diye biliyorum canım...
adanada tüp bebek deniyen var mı kızlar aranızda???? varsa maliyetini de öğrenebilir miyim??????
başka fikri olan yokmu yaaaaaaaaaaaakızlar yardımınıza ihtiyacım var benim eşim köpekleri çok seviyo bugun mutlu mutlu geldi bir köpek varmış ne olur alalım diyo ama ben hemi çok korkuyorum hemde günah filan diyolar ne biliym ya kafam karışdı birde bana bak ben tedavı sırasında hiç sorun çıkamadım her dediğini yaptım ne olur sende benim bu istegimi kırma diyor okadar mutluyduki evde gözlerinin içi gülüyordu kafam okadar karışıkkı sizce ne yapmalıyım
kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim eşim köpekleri çok seviyo bugun mutlu mutlu geldi bir köpek varmış ne olur alalım diyo ama ben hemi çok korkuyorum hemde günah filan diyolar ne biliym ya kafam karışdı birde bana bak ben tedavı sırasında hiç sorun çıkamadım her dediğini yaptım ne olur sende benim bu istegimi kırma diyor okadar mutluyduki evde gözlerinin içi gülüyordu kafam okadar karışıkkı sizce ne yapmalıyım
başka fikri olan yokmu yaaaaaaaaaaaa
başka fikri olan yokmu yaaaaaaaaaaaa
hadı kızlar ben çıkmadan kutlama yapalım yazın birşeyler hadı ecrin şarkı söyleben çalıyım sen söyle
hadı kızlar ben çıkmadan kutlama yapalım yazın birşeyler hadı ecrin şarkı söyle
canım suan 6 aylık napacam bilmiyorum eşim ben herşeyiyle ilgilecem diyor ilgileceginede eminim ama bilmiyorum.................birde tedavı aşamsındayızya çok mutluydu bir ara bana ben iğeleri bırakcam gercekte çok yoruldum diyodu şimdi ise 2-3-4-5 fark etmez ağzımı acıp valllaha hiç birşey demiyecem diyor ........................
akşamınız güzel olsuuuunnnnnn............. çok özledim siziiiiiiiii
Karşıya gecmek o kadar zor degilki, bende karşıda anneannelerde kalıyordum bazen, oradan gittiğim oldu. Tabi biraz zaman alıyor ama doktor iyiyse icine sindiyse deger bence. Bencede ilgi alaka çok önemli. Süleyman bey tabi çok yoğun, ama soruları cevaplıyor, geçiştirmiyor. İnsana güven duygusu veriyor, en azından bana verdi. Bende önceden baya araştırdım da gittim. Çok fazla etkilemek istemem, belki birkaçiyla ön görüşme yapsan daha iyi fikir edinirsin.
Ya bu Türkiye'deki doktorlar bir baskaymiskadın doktorum bu güne kadar herzaman bayandi, erkekleri hiç istemedim. Çok rahatsız oluyorum. Heleki almanyada. Ama bu defa Erkek oldu tabi. Baya bı sıkıldım kontrolden bı gün öncesinden, çekindim erkek olduğu için. Ama bamabaskaymis ya, örtü filan veriyorlarmis, ışığı kapatıyor. Hatta bana hemşire örtüyü verdi, bende onu yere serip kıyafetlerimi üzerine koydum kirlenmesin güya diye saf gibi sonra o üstünüzü örtmek içindi deyince utandım biraz ) çok sevindim. Almanya'da yok böyle bişey yaa, öküz gibi heryere bakıyorlar, ışığıda özellikle acıyor..
Hamis arkadaslarım ilk dönemlerde kanama alanı ya da dusuk riski yaşayan oldu mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?