Kizlar nasilsinz bakalim ay ben bugun yine cok yoruldum cook gezdik sizde ne var yok
Karnım ağrıyooooo ama benimmm..
Kırmızılarr bir tuhaf sankii ne bileyimm..
Perşembe yeni daktırım la rendevum varr..
helecanlıyım anlayacağınız
ay hadi inşallah...
300 de güzelmiş he ama ben rüyamda 160 gördüydüm
he diyorumya hissetmek istiyorum diye...
kendimle ilgili henüz bişi hissedemedim ama seninle ilgili çok net şeyler hissediyorum laf olsun diye yazmıyorum..
bence sen hamilesin...
gülden deydin dersin test sonucunu alınca...
Allah yanıltmasın AMİNNNN...
Tamam okiticigim,eminim takdir edildigi için cooook mutlu olcaktır:)))evet canım ya göbüş büyüyüp gerildikce,baskılar arttıkca normal dedi dr,yapcak bişey yok cekeceksin dedi,amenna cekiyoruz dedimbende kınıyorum bütün agrılarımı 5 aydır her türlü agrı ceşidini yazdım heralde size ne agrılı bi kadın oldum yaa,şavtım kaydı ama anne olmak için katlanıyoruz,rabbim inş.bebişler tutunmuşturda bende senin agrı günlüklerini okurum, hakkın geciyo bana ama seni seviyorum biliyosun arkadaşım
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar,artık gidiyorum..hepinizi seviyorum,öpüyorum..yeniden görüşünceye kadar allaha emanet olun..hoşcakalın...byyy
Lütfen yememezlik yapma makarnayı,zaten öle bişey yapcagını düşünmüyorumüzülme canım cekmedi,bulunmadık bişey degil bugün yarın yerim bende:))kargo fikri güzel ama yakında olsak birlikte yapar yerdik ama nerdeeeee sagol düşündügün için canım..afiyet bal şeker olsun sana...
egunall canım benimm inşallah RABBİM ikimizinde yüzünü güldürsün. ben çok garip şeyler yaşıyorum bebişlerden en azından birinin bugün benle olduğunu hissediyorum inşallah benledir ve benle 9 ay boyunca kalır ..... bunun hikayesini testen sonra negatifte pozitifte olsa anlatacam ...bak ezanda okunuyor gözlerim yine yağmur oldu aktı rabbim hepimizi görsün hayırlı saglıklı ömürlü bebişler versin...
Karnım ağrıyooooo ama benimmm..
Kırmızılarr bir tuhaf sankii ne bileyimm..
Perşembe yeni daktırım la rendevum varr..
helecanlıyım anlayacağınız
Zuzuuu test gunüne kadar yikaniyalimmi şimdi kafama takıldı ya Rabbim öyle caresizizki eskiden insanlar koca karılara hocalara gidermiş ki hala gidenler var ben hep kizardim onlara geri kafalılar derdim ama şimdi anlıyorum çünkü kendimi çaresiz hissediyorum kim ne derse inanacak modesini yanee
öyle bi diyon ki şikayet eder gibi..
ne güzel işte gezmişin ohhhh sefam olsun pek iyiyim desene...
Evt arkadsim sikayetciyim bu durumdn hem cok geziyorum hemde cok yiyorum istnbula gelince benYarinda gezme programim var daha digrusu bnm gezesim varmis yani sefam iolsunda neyse sen napan bakim evt bence zuzu da sende hamilesin
yeni dr. yeni umut canım hadi hayırlısı diğerini dr. dan sayma o daha insanlıkdan nasibini almamış ... ben inanıyoırum çok güzel şeyler olacak
canım sen bilirsin ben yıkanmayacam dediğim şekilde devam edecem sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. bide ben hurmada yiyorum günde bir kaç tane ...
çaresizlik çok kötü birşey canım herşeyi yapıyoruz ama sonuçtan emin değiliz keşke şunu yapma olacak deseler ne olursa olsun yapmam yada yaparım ama öle birşey yok rabbime sığınıp bekleyecez ...
Biraz işime gücüme bakayım annem gelecek yine yemekleriyle...
İnsallh cnm insallh isci bayraminda bebelerinizle halaya katilicaksinz insallhayy canım inşallah...
1 mayısta egunal ve ben de emeklerimizin karşılığını alacaz inşallah ve çifte bayram yapacaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?