İnşallah canım ben böyle hissetmeyi beklerken zaman geçecek ve Allahın izniyle resmi belgeyi görünce o zaman fena halde hissedecem..
olsunda ben hissetmeyim yeterki..
ayy gülden yaa ne güzell test günü gelecek ve heyecan yaşayacaksın..varya elimde olsa hemen giderim tüpe vallahi..
insan negatifi alınca daha bi hırslanıyor..
inşallah bu son negatifim olur
seninde kocamaaan bir pozitifin canımmmm..
Bugün yemegim var artık,ama en gec cuma ya kadar yaparım yada yatırırım,nasıl olsa benim arkadaşlar gelcek bu hafta bana,onlar yapsın ben yiyimohh misss...afiyet olsun canım,bende cook severimde o yüzden yazdım:))yarasın sanada
herşey bahane aslında biz elimizdn geleni yapmaya çalışıyoruz işte...
banyo daha yapmadım yarın yapacam artık...
transferin 6. günü olacak yarın yapayım dimi kokmayım
saçımı falan yıkıyorum ama banyo işini erteledim..
Haklısın canım ben sizinle geri saydım hep burdaydım tabi sizde yanımda,,darılsanda haklısın ama benim bu böbrek o kadar şiddetli agrıyo ki sorma ya,hep uzanıyorum yemegi bile zorla yapıyorum artık,yani anlatılmaz yaşaman lazım..agrım olmasa hep burda olcam inan..ama şunu bil kalbim seninle,hergün aklıma geliyosun sana dua ediyorum..hergün güldenimin bigünü daha eksildi diyorum ben burda kızlarımla sayıyorum geriyeferiha şakanda güldürdü yine beni hatun boşver ben daha tembelim dün bütün evi kocaya temizlettim
test günü ne halde olacağımı düşünmek bile istemiyorum ne büyük heyecan...
geçen o heyecanı yaşayamadım test yaptırmaya giderken kanamam başlamıştım..
bakalım bu kez neler bekliyo beni..
negatifi alınca bi sonraki ay hemen başlamak istemiştim bende neden öyle oluyor bilmiyorum ama bişeylere umut bağlamak yeniden başlamak istiyor insan...
İyi dayanmissin yıkanmadan ama bende yikanmayacagim en az 5 günhaklisin hersey olacağına varıyor canım ama ben kendi adıma benimle aynı aşamadan geçip hamis olanlardan bişeyler öğrenmeyi tavsiye almayi seviyorum hoşuma gidiyor yani
bak sennn avatarını değiştirmiş aşkısııı...
beğendim güzel olmuş...
yalnız kızda bi tuhaflık var takdiri ilahi işte kalbi yanağında Allah vermesin çok zor
beğendinmi aşkısıı..
değişiklik yapayım dedimm..
Kimsede yok dimi buu..var isee süüle yanii..benim hatırladığım yoktaa.
pişti olmayayım sonraa
Yüzümdeki gülümsemesin sen benimmm..
sakın belirti aramayın...
ben tüpte çok belirti yaşadım..Allah biliyor ya hamileyim dedim..ve hamileydimde...
bu aşılamada da aynı şeyleri yaşadım göğüs ağrısı dışnda ama hamile falan değilim..yani bunlar göreceli şeyler..inanmayın..herkeste aynı değil arkadaşlar..
sen bana ne demiştin güldencim..aksi ispat edilene kadar hamilesin demiştin yaa..test gününe odaklanın kuzularrrr
biliyoruz şekerim...
zaten hamileyim şu an ben devamını sorguluyomda ondan...
yaşadığım bazı şeyler var ama ben onları başka bişilere yoruyorum...
ben hissetmekten bahsediyorum oram şişti buram gerildi falan değil...
içime doğsun istiyorum ve ben henüz hiçbişi hissetmiyorum...
anlatmaya çalıştığım fiziksel bi belirti değil benimki...
ilk tüp bebekte her türlü belirti vardı fiziksel ama negatif aldım...
ben duygusal olarak oldu bu kez demek istiyorum içimden..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bugün doktora gittim kanamam oldu çok korktum ama korkulacak bişi yokmuş ve bebişlerim ikiz teyzeleri çok sevindim :)))darısı sizlerin başına inşallahhh..
İnşallah canım ben böyle hissetmeyi beklerken zaman geçecek ve Allahın izniyle resmi belgeyi görünce o zaman fena halde hissedecem..
olsunda ben hissetmeyim yeterki..
İyi dayanmissin yıkanmadan ama bende yikanmayacagim en az 5 günhaklisin hersey olacağına varıyor canım ama ben kendi adıma benimle aynı aşamadan geçip hamis olanlardan bişeyler öğrenmeyi tavsiye almayi seviyorum hoşuma gidiyor yani
canım şimdi hamileyizde 12 günün sonunu merak ediyoruz :)))))
aynı şeyleri düşünüyoruz canım... bu arada herşeyimiz aynı başa baş gitti sonuçlarımız bile aynı olacak benim içimden 300 geçiyor dermişim ne biliyim olsun be küsuratsız şöyle güzel bir değer.....
tebrikler canım maşallah size
amin inşallahh
bende yıkanmıyorum saçımı kol ve bacaklarımı yıkıyorum vücudumuda saf ılık suyla siliyoruz. bu bana 2 tüp bebeğide tutan ve pıhtılaşma yüzünden düşen birisinin tavsiyesi idi o sonuca kadar yıkanmıyormuş. 3. yapmıştı oda pozitifti ama kesyi daha görmemişti...halbuki ben bazen 2-3 kere banyo yaparım ama içimde keşke bırakmak istemiyorum......
waauuvvv avatarını yisinler seninnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?