Tüp Bebek Günlüğümüz !

topikte ivi tüpe giden iki arkadaşımız var galibaaaa..Biri beni elimden tutup m.köY metrobüs durağından iviye götürebilirmii????:18::18::18::18:

hayy allah yaa..bende diyorum ne duyurusu..
kuaförede cananyaka götürecek ohh missss

Kizlar bir kez burda konusu olmuştu transfer sonrası yoğurt yenmemeli gibi bisey tam hatırlamıyorum neydi o? Bide gsmis kalanlara soruyorum transferden sonra nasıl beslendiniz?

biliyoruz şekerim...
zaten hamileyim şu an ben devamını sorguluyomda ondan...
yaşadığım bazı şeyler var ama ben onları başka bişilere yoruyorum...
ben hissetmekten bahsediyorum oram şişti buram gerildi falan değil...
içime doğsun istiyorum ve ben henüz hiçbişi hissetmiyorum...
anlatmaya çalıştığım fiziksel bi belirti değil benimki...
ilk tüp bebekte her türlü belirti vardı fiziksel ama negatif aldım...
ben duygusal olarak oldu bu kez demek istiyorum içimden..

Kizlar bir kez burda konusu olmuştu transfer sonrası yoğurt yenmemeli gibi bisey tam hatırlamıyorum neydi o? Bide gsmis kalanlara soruyorum transferden sonra nasıl beslendiniz?

yoğurt konusunu hatırlamıyorum ama ben transfer öncesinden bugüne bol bol ananas ve kabak çekirdeği yiyorum bakalım ne faydasını görcez..

Kız yazmışsın güldene makarna salatası yaptım diye,,ben coooook severim kim yapcak şimdi banabütün malzeme var mayonez yok:))hamişlerin canı cekmese bari..ohh keyfin yerinde demekki bugün..sevgiler

Selam canlarım nabersiniz?ben bugün hiç oturamıyorum,cok kalamıycam kusura bakmayın..ama sizide özledim

Selam canlarım nabersiniz?ben bugün hiç oturamıyorum,cok kalamıycam kusura bakmayın..ama sizide özledim

Selam canlarım:)nabersiniz?ben bugün hiç oturamıyorum,cok kalamıycam kusura bakmayın,ama sizide özledim

bizde seni ösledik kuzum...
ama ben seninle hep beraberdim test gününü beklerken sen hiç benimle takılmıyosunn...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bugün doktora gittim kanamam oldu çok korktum ama korkulacak bişi yokmuş ve bebişlerim ikiz teyzeleri çok sevindim :)))darısı sizlerin başına inşallahhh..

anladım cnm..belkide sen hissetmeyeceksin ama sana sürpriz yaptık diyip test günü çıkaracaklar kendilerini..
hatta buna sen bile şaşıracaksın..nasıl olur ben hiç anlayamamıştım diyeceksin...

yoğurt konusunu hatırlamıyorum ama ben transfer öncesinden bugüne bol bol ananas ve kabak çekirdeği yiyorum bakalım ne faydasını görcez..

Canimm ananas ve kabak çekirdeği bende aldım gerçi digerindede yemiştim. Ok hep diyoruz ya Rabbim ol dedin yeterki buna canı gönülden inanıyorum ama sana katılıyorum insan fiziksel belirtinin dısında bişeyler arıyor ben ilkinde her türlü belirtiyi yasadım senin gibi ama negatifti şimdi bunda daha tecrubeliyim ama insan bı ışık aramadan edemiyor. Sen banyo yaptinmi transferden sonra ?

bugün doktora gittim kanamam oldu çok korktum ama korkulacak bişi yokmuş ve bebişlerim ikiz teyzeleri çok sevindim :)))darısı sizlerin başına inşallahhh..

Tü tü tüüüüüüü Maşallahhhh..
e o kadar yüksek değere ikiz bekliyorduk en azından...
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım

Kız yazmışsın güldene makarna salatası yaptım diye,,ben coooook severim kim yapcak şimdi banabütün malzeme var mayonez yok:))hamişlerin canı cekmese bari..ohh keyfin yerinde demekki bugün..sevgiler

oyy kıyamam canım benm..yakın olsakta getirsem sana..akıl edemedim valla..
sende mayonezsiz yap şekerim yahuuu

Son düzenleme:
anladım cnm..belkide sen hissetmeyeceksin ama sana sürpriz yaptık diyip test günü çıkaracaklar kendilerini..
hatta buna sen bile şaşıracaksın..nasıl olur ben hiç anlayamamıştım diyeceksin...

İnşallah canım ben böyle hissetmeyi beklerken zaman geçecek ve Allahın izniyle resmi belgeyi görünce o zaman fena halde hissedecem..
olsunda ben hissetmeyim yeterki..

hayırlı olsun canım bnm..sağlıkla kucağına al inşallah ikizleriniii ne güzeeeeellllll

Bugün yemegim var artık,ama en gec cuma ya kadar yaparım yada yatırırım,nasıl olsa benim arkadaşlar gelcek bu hafta bana,onlar yapsın ben yiyimohh misss...afiyet olsun canım,bende cook severimde o yüzden yazdım:))yarasın sanada

herşey bahane aslında biz elimizdn geleni yapmaya çalışıyoruz işte...
banyo daha yapmadım yarın yapacam artık...
transferin 6. günü olacak yarın yapayım dimi kokmayım
saçımı falan yıkıyorum ama banyo işini erteledim..

COOK SEVİNDİM CANIM,MAŞŞALAH SİZE,NE GÜZEL Bİ HABER BÖYLE AKŞAM AKŞAMRABBİM KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN SAGLIKLA İNŞ..SEVGİLER..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…