Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben çıkıyorum canlar eşim işe gidiyor..

Allaha emanet olun..
sevgiyle kalın...
mutlu olun...
oluruna bırakın

iyiyim tatlım ma iki sayfa geride takıldım kaldım :))))))))))))))) elifnazımbi sabahları çok aktif bide geceye doğru.... akşam yemek yerken masada dik oturuyorum diye hanfendi sıkıştı kendi kendine dönüp duruyodu içerde :))))))
inşallah tez zamanda senin ve diğer bacılarımın göbüşü dolar ve tekmelerle çınlar...........

Evet cnm banada üle olduu bir ann 3 tane aynı mesaj gitmiş..
oyy yesin elif teyzesiii onuuuuu..
Aminnnnnnn gülümmm aminnnnnnnnnnnn yürektennn..

sayfayı 3200 yapmışsınız hayırlı olsun ..bu sefer 3201 e yetiştim çok yoruldum kızlar....ne var ne yok

topikte ivi tüpe giden iki arkadaşımız var galibaaaa..Biri beni elimden tutup m.köY metrobüs durağından iviye götürebilirmii????:18::18::18::18:

ben götürebilirim cnm sen başladınmı orda yoksa istiyosun da uzak diye mi endişelisin? ben uzak olmasını dert etmedim,çok da rahat gittim geldim,metrobüs değil de 251 diye bi otobüs var E-5 ten onu kullandım daha çok,direk yakınındaki bi durakta iniliyo,ama metrobüste çok yürüme mesafesi oluodu,sen nerde oturuosun? benim tedavim olumsuz sonuçlandı buarada,dondurulmuşlarla devam ama gene de ilk seferde başka hastanelerde hamiş kalan arkadaşları görünce IVI ye güvenim azalıo,inşallah bu sefer olur ALLAHın izniyle

Canım sağolasınn..Ben kadıköydeyimm akıl ver bana nasıl gideyimmm o zamann??

iyiyiz seni çekiştiriyordukk nirde acaba diyeee..
Evi buldu herhalde taşıdı dedim ben

okuyacam birazdan geçmişi de okurken şu anı kaçırıyorum o yüzden sabahtan başladım okumaya...julietta dan haberini aldım öğlende aradım negatifmiş...üzüldüm yaa..
Sabahtan akşama çok dolandık 3 emlakçı bi dünya ev baktık en sonunda aza koyduk olmadı çoğa koyduk dolmadı...ev iş okul derken ben sadece görmeye gittim geldim nevrim döndü...Kocişinki de can haşatı çıkacak adamın...vazgeçtim valla haziranı bekleyecem ...zaten patronu verdiği sözleri tutmadan yola çıkmak istemiyorum....
neyse sizde ne var ne yok bakemm nörüyonuz

Birşey etmiyoruzzz..
Benim kırmızılar geldii..
İviyi arayıp aldım randevuu..
Nasıl gidicem diyeee iett sitesinde cicibabynin verdiği bilgilerle cirit atıyorumm:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…